"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

luni, 9 februarie 2015

Postare fără titlu

Bine v-am regăsit!

                 Pe cuvânt ca am intenționat să scriu mai des luna trecută, însă am fost din nou sabotată de conexiunea proastă pe care o am la internet. De vreo două zile văd ca și-a revenit cât de cât, dar nu îi anticipez o viață prea lungă.
Pentru că nu am avut posibilitatea să scriu, evident că nu am avut-o nici pe aceea de a citi ultimele noutăți din comunitate. Eu a trebuit să refuz câteva proiecte pentru că nu aveam cum să iau parte la ele și mi-ar plăcea ca în următoarea perioadă de timp să mai citesc articolele care s-au scris aici în lipsa mea, pentru a mai lua nițel pulsul comunității de beauty.

                Legat de partea de beauty, vreau să vă spun că folosesc în continuare laptele demachiant Derma + de la Gerovital, făcut cadou de Alina Anghel luna trecută. O să vă vorbesc despre el cât de curând pentru că deja mi-am format o părere. 



                Precum vedeți în imagine, după ce am aruncat toate celelalte produse de demachiere pe care le cumpărasem, am rămas cu bifazicul de le YR, care demachiază foarte bine și e un produs de bună calitate, din punctul meu de vedere. Aș vrea să îl termin și pe acela înainte de a trece la următorul lapte demachiant. Precum am spus, metoda mea de demachiere necesită un lapte demachiant și de aceea îi voi rămâne fidelă acestui tip de produs, dar bifazicul YR merita a fi terminat. 




                  Am folosit de asemenea mai multe mostre de acizi exfolianți - AHA și BHA de la SpaRustica precum și un ser (evideeennnt, obsesia mea) cu vitamina C, alături de crema pentru conturul ochilor Vis de albastrele, care nu știu de ce nu apare în poze. Vă voi vorbi despre ele cât de curând.
Buzele încerc să le hidratez cu tot felul de produse, dar nu funcționează nimic cu adevărat, așa că sunt în pană totală de idei. 



             Machiajul meu minimalist pe care îl port în fiecare zi la serviciu, a necesitat o nouă pudra bronzantă pentru contur, asta după ce pudra mea s-a spart în mai multe bucățele la ultima folosire. Voi încerca să o repar cu adaos de spirt, cum am văzut într-un filmuleț pe youtube, dar oricum în viitorul apropiat se prefrigura nevoia uneia noi, așa că am comandat de pe aoro.ro Rimmel - 026 Sun Kissed. Îmi place nuanța foarte mult. Are ea un ușor sidef în ea, dar e insesizabil pe ten, astfel încât o pot cataloga cu încredere ca fiind o pudră bronzantă mată, ideală pentru contouring. 

                Nu am fost prea cheltuitoare în perioada acesta, m-am mutat anul trecut și încă avem nevoie de foarte multe lucruri pentru a ne decora casa, astfel încât, majoritatea bănuților se duc în acest sens, însă tot mai am câteva noutăți cosmetice pe care aș dori să vi le arăt. 
În decembrie am primit de la Laura două produse pentru colorarea buzelor cu rezistență prelungită pe buze (știți voi cât de mult îmi plac mie aceste produse) și aș dori să vi le arăt și vouă, alături de alte două pe care le-am cumpărat eu la un preț foarte, foarte mic, dar care îmi place deosebit de mult. 


Vă pup! :)


                            VintageLook

11 comentarii:

  1. Sper să rezolvi cât de curând problema cu internetul și să te vedem activă mai des, îmi e dor de postările tale cu ținute... dar nu numai! Eu te înțeleg, și la mine merge cu sughițuri internetul, abia aștept să-l schimbăm!
    Sunt curioasă de pudra bronzantă, abia aștept să ne spui mai multe despre ea! Și succes cu decoratul casei... și eu încerc să fiu mai cumpătată cu shopping-ul ca să economisesc pentru alte proiecte, oricum creme și farduri am din greu. :))
    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oh, da, mai ales in ceea ce priveste postarile cu tinute va mai trebui sa asteptati, e prea frig afara, ma imbrac cu un mos craciun de fiecare data cand ies din casa si chiar nu vreau sa pun asta pe blog :)))
      Incerc incet-incet sa-mi reiau rutina de publicare, sper sa si reusesc! :P
      Te pup si eu, multumesc mult de vizita!

      Ștergere
  2. Si eu cu buzele am avut aceeasi problema pana am gasit uleiul de cocos.Desi la inceput il foloseam de mai multe ori pe zi acum il aplic seara si dimineata si e suficient.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. sa stii ca nu am folosit ulei de cocos, dar o sa ma uit pe iherb daca gasesc ceva destinat exclusiv buzelor cu ulei de cocos, ar putea fi salvarea mea :P
      Merci frumos!

      Ștergere
  3. De-ai sti cat de mult ma bucur sa vad postare noua! Hai, internetu' lu' Simo, nu fi nesuferit, fii cooperant!!! :D
    Imi place trecerea in revista pe care ai facut-o... De-abia astept o avalansa de postari!!! Cu Spa Rustica e curiozitatea la maxim!
    Dar ce se intampla cu buzele oare?! Si ale mele au o perioada nefericita, simt ca ma ard uneori (pe margini) - desi hidratez bine atat din interior cat si din exterior! Hmmm... Vad ca Roxana recomanda mai sus uleiul de cocos; nu l-am incercat pana acum in acest scop si intentionez sa verific daca functioneaza si la mine!

    Scumpa mea, pupicei mii si multe imbratisari! Te asteptam!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hihi, daaa, sper sa nu mai fiu sabotata in niciun fel si sa-mi reiau sirul postarilor, mi-a fost tare dor de voi :)
      Nici eu nu am incercat varianta cu ulei de cocos, am incercat-o pe cea cu unt de shea, dar nu a mers, asa ca ar trebui sa o incercam si pe aceasta. Eu vreau sa caut pe iherb un produs cu ulei de cocos pentru buze, poate gasesc un baton mai complex ...

      pupici multi, draga prietena!

      Ștergere
  4. In stilul care m-a consacrat, am revenit sa-ti spun ca si mierea (naturala!!!) e foarte buna pentru buze - numai ca eu fie nu rezist si o mananc inainte de a-si face efectul, fie nu-s consecventa in a o aplica!
    Puuuppp!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu mierea nu sunt prietena mai deloc, nu cred ca as putea incerca cu ea... :(

      Ștergere
  5. Bine ai revenit, asteptam postari mai dese draga mea :D. Imi e dor de tine Simo, vreau sa mai vad outfituri, sa te mai vad :P.
    Nu stiam ca Laura are blog, hihi.
    Te imbratisez cu drag!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, draga mea, sper sa ma tin de treaba de data asta!! Cu outfiturile nu stiu ce sa zic, sper sa se faca putin mai cald afara :P
      Te invit pe blogul Laurei! :)
      pupici multi!!!

      Ștergere
  6. am avut un balsam cu unt de cocos luat de pe Iherb, era tare bun, nu stiu daca mai au!

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!