"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

joi, 27 noiembrie 2014

Rochii elegante Miss Grey - brand 100% românesc| Al doilea val de reduceri Black Friday

Bună, dragilor!

După nebunia reducerilor de săptămâna trecută, de Vinerea Neagră Românească, iată ca suntem din nou în prag de Black Friday, în varianta originală de data aceasta, deși valul entuziasmului simt că s-a mai domolit nițel. Au fost magazine care au menținut reducerile pe parcursul întregii săptămâni, altele care le-au împărțit în două valuri, 21 noiembrie, respectiv 28, iar altele care au ales încă de la început să reducă prețurile doar într-una din aceste zile. Și anul acesta am fost cam dezamăgită de reducerile aplicate pe segmentul de piață de care am fost eu interesată, astfel încât nu mi-am consumat întreg bugetul alocat acestui eveniment. Am avut și un ghinion teribil și într-un final nu am reușit să mă bucur de niciuna dintre cele două achiziții pe care le-am făcut în ziua de 21 noiembrie, motiv pentru care încerc și mâine să caut câteva reduceri tentante pe aceleași segmente – electrocasnice, decorațiuni interioare și îmbrăcăminte. Am reușit să stau departe de tot ce înseamnă cosmetică, nu am intrat nici măcar de curiozitate pe site-urile care comercializează astfel de produse și sunt mândră de mine din acest punct de vedere. În inbox-ul meu au început deja să curgă e-mail-urile cu oferte pentru ziua de mâine, așa că sper totuși ca de acestă dată să am mai mult noroc și să găsesc măcar o parte dintre produsele de care am nevoie pentru că în prezent mă aflu în plin proces de amenajare a casei și am nevoie de foarte multe lucruri.


           Până una-alta însă,  vreau să vă aduc în atenție un magazin online de care mă declar cucerită și veți vedea în curând, cu ocazia altei postări, cât de tare și de ce, pentru că, din feedback-ul vostru mi-am dat seama, că cel puțin voi, cititoarele mele fidele, îmi intuiți perfect nivelul emoțional la care mă situez în raport cu un produs sau un eveniment din viața mea.

        Magazinul online despre care vă vorbesc acum participă cu reduceri de preț și în cadrul acestui Black Friday, pe segmentul rochii elegante. Am considerat că este o bună ocazie să vă vorbesc despre catifea, dantelă, satin și alte texturi somptuoase, elegante, ținând cont că nu mai departe de luna viitoare, vom avea ocazia să ne punem în valoare frumusețea prin intermediul unor rochii de seară, cu ocazia petrecerilor de Crăciun, Revelion sau diverselor petreceri de firmă, care au loc în decembrie.

      MissGrey.ro, pentru că acesta este numele magazinului în cauză, cu ocazia evenimentului Black Friday ne pune la dispoziție o serie de rochii de seară, de cocktail sau mai puțin formale cu reduceri de până la 50%, așa cum este de exemplu, cazul acestei superbe rochii violet cu nume sugestiv – Rochia Queen. Recunosc că m-am îndrăgostit iremediabil de această rochiță, mai ales că este printre puținele modele de acest fel, care, deși subliniază bustul prin intermediul unui superb corset, mult decupat în spate, nu este susținut de o simplă bretea, așa cum sunt croite majoritatea acestor rochii, ci este gândit în așa fel încât să acopere parțial umerii prin acea suprapunere de dantelă și voal care curge într-un mod foarte delicat peste brațe. Este un detaliu care mi-a atras atenția din prima clipă. 



            Eu nu port rochițe care lasă umerii la vedere pe porțiuni foarte largi, iar rochiile cu bustieră sau decolteuri adânci vin la pachet cu această expunere care îmi displace total, astfel încât nu le pot purta niciodată. Rochia Queen mi se pare perfectă prin echilibrul perfect pe care reușește să-l păstreze între sexy și elegant, sofisticat și feminin. Mi-o imaginez deja completată de un machiaj arămiu și gene false voluminoase, bucle strânse într-un coc cu aspect lejer nestudiat, un strop de The One by Dolce&Gabbana și un cluch auriu metalic. 

             Chiar dacă sună a clișeu, pentru un eveniment special, Rochia Queen chiar mi se pare a fi alegerea perfectă pentru orice fel de siluetă, datorită lungimii sale, a bretelelor reinterpretate, precum și a centurii care subliniază foarte delicat talia, creând iluzia unei siluete perfecte. 


          O rochie extrem de rafinată - Rochia Michelle mi-a atras și ea atenția și mi-am imaginat deja cum s-ar așeza pe mine, fiind un model bodycon care mă avantajează perfect pentru că posedă toate elementele pe care le caut eu la o astfel de rochie. Restul propunerilor le găsiți în secțiunea dedicată evenimentului și denumită chiar Black Friday.


          Ce nu v-am spus despre acest magazin online, se referă la faptul că toate articolele de îmbrăcăminte comercializate pe MissGrey sunt produse în România și recunosc că mă încearcă un sentiment foarte special când scriu acest lucru.  Este posibil să operăm și noi cu expresii precum calitate și bun gust. Vă recomand cu căldură să vizitați acest magazin online și nu doar cu ocazia reducerilor de Black Friday. 




                            Cu drag, 



 VintageLook


7 comentarii:

  1. Cat de mult mi-ar placea o rochie din catifea precum cea din prima imagine, Simo. Am avut una, dar ne-am despartit de cativa ani, mult timp am iubit-o.
    Weekend placut, pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hihi, si eu sunt innebunita dupa rochiile din catifea verde... :)

      Ștergere
  2. Simooooo, vad acum ce i-ai spus Mihaelei si, cum am mai spus tu in alte dati, ma declar uimita de nivelul la care noi ne asemanam! Mi se pare splendida catifeaua verde, un vis! In plus, imi place si cea bordeaux... :)
    Merg acum in vizita la Miss Grey! Sperr sa reusesc sa raman cumpatata! :P

    Pupici multi, draga prietena!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hihi, si mie imi place catifeaua verde smarald foooarte mult, o sa vezi.. :D

      Ștergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!