"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

marți, 18 noiembrie 2014

Cu ce se îngrijesc vârfurile uscate și deteriorate| Beauty Hair Elixir - Salon Hits

           Vă spuneam undeva la sfârșitul verii că am ajuns să fiu, în sfârșit, posesoarea unui păr cu o culoare 100% naturală, fără pic de vopsea în el. A fost un drum lung, foarte lung, a început în ianuarie 2011 și recunosc că apariția trend-ului ombre hair m-a ajutat destul de mult să rezist tentației de a-mi armoniza culoarea de la rădăcină și până la vârfuri. În mod normal nu aș fi abordat niciodată, niciodată, niciodată ombre hair, dar pentru că s-a nimerit ca partea inferioară a părului meu să fie mai deschisă la culoare (blondul anterior transpare prin toate straturile de vopsea aplicate ulterior), multe lume a crezut că l-am vopsit astfel în mod voit și am primit chiar și aprecieri cu privire la aspectul său. Eu în schimb l-am detestat și abia am așteptat să scap și de ultimele urme de blond. Am rezistat cu greu anul trecut să nu-l scurtez, motivată doar de dorința de a-l avea suficient de lung pentru a-l încreții (cu bucle strânse) la cununia mea din iunie. Imediat după luna de miere mi-am făcut programare la coafor și duse au fost pletele mele blonde.

           Știu că mă repet, dar încă o dată trebuie să recunosc că, deși l-am îngrijit cum am putut eu mai bine, partea vopsită nu am reușit niciodată să o aduc la aceeași textură pe care o are părul natural. E adevărat că până nu a crescut mai mult, nici nu mai îmi aminteam cum se simțea și cum arăta cu adevărat firul meu de păr natural. În momentul de față sunt perfect mulțumită de felul în care arată părul meu, nu mai trebuie să îi acord o atenție exagerată, pot să folosesc doar un șampon, fără mască/balsam și arată la fel de sănătos și îngrijit, însă ca orice femeie veșnic nemulțumită, mi-e dor de blond în momentul de față, de nu aveți idee. Încerc totuși să rezist cu stoicism tentației și să mă bucur de sănătatea parului natural.

Salon Hits – Beauty Hair Elixir

          După ce i-am tăiat vârfurile, precum am spus mai sus, am devenit mult mai relaxată cu privire la îngrijirea sa, însă am încercat să aplic un produs destinat exclusiv îngrijirii vârfurilor, pentru a-l proteja cât  mai bine, astfel încât să nu trebuiască să-l tund prea des. În momentul de față e cam scurt față de cum îmi place mie să-l port și abia aștept să îl readuc la lungimea sa normală.


            Produsul pe care îl folosesc acum, l-ați văzut în prezentarea noilor produse de îngrijire a părului pe care le folosesc în prezent (mi-am schimbat puțin rutina), și este vorba despre un produs din pachetul Salon Hits, mai exact Beauty Elixir Tratament Salon Hits.

          Chiar arată ca un elixir după culoare și aspect și vine ambalat într-un recipient din sticlă solidă, prevăzut cu pompiță. Până la acest produs am folosit unul similar ca funcție marca Anian – ser cu keratină – de care am fost foarte mulțumită, dar recunosc că simt că acest nou produs îi este superior sau poate doar îmi place mie puțin mai mult și asta în primul rând texturii sale mult mai concentrate. Cu toate acestea, produsul anterior îmi place enorm de mult datorită aromei concentrate de caramel. Acest produs cu aromă discretă de ambră și vanilie, se înscrie în registrul aromelor orientale, nu foarte pe placul meu.
Totuși de ce îmi place acest produs? Dacă îmi urmăriți review-urile pe care le fac produselor pentru îngrijirea părului, probabil cunoașteți faptul că nu sunt o mare fană a uleiurilor de păr, însă iubesc cu adevărat produsele bogate în siliconi. Părul meu adoră acest tip de cosmetice, datorită supleții și aspectului mătăsos și sănătos pe care îl primește la fiecare aplicare.

            Beauty Hair Elixir de la Salon Hits este un ulei siliconat consistent și uleios la primul contact, dar repede absorbit în păr după aplicare. Ca să vă mărturisesc un mic truc – eu mai folosesc uneori câte o picătură și pe pielea aspră de pe coate, îmi place că se absoarbe în circa 3 minute în piele și nu lasă peliculă grasă, în schimb catifelează pielea uscată din zona respectivă. La fel se comportă și pe păr, se absoarbe fără aspect gras, uleios. Netezește firele rebele (norișorii de la suprafața părului) și îmblânzește vârfurile uscate, conferă părului un aspect și un finisaj lucios, foarte plăcut.
Precum am spus în mai multe rânduri, eu sunt dependentă de un astfel de produs, nu are cum să-mi lipsească din rutină și asta în primul și în primul rând din cauza firelor de păr regenerate care se ridică la suprafața părului după spălare și care necesită o ușoară îmblânzire, dar și pentru îngrijirea suplimentară a vârfurilor.

           Pentru această categorie de produse (uleiuri siliconate), indiferent de brand, în mod aparent prețul este puțin mai ridicat în condițiile în care este comercializat în recipiente de mici dimensiuni, de circa 30-50 ml, însă la fiecare aplicare se folosesc doar câteva picături, ceea ce face ca produsul să se consume foarte, foarte greu, așa că prețul este justificat și nu ar trebui să ne sperie.
Mai multe detalii despre felul în care se aplică produsul, beneficiile sale, dar și ingredientele pe care le conține, puteți găsi pe site-ul oficial.

 Pachet salon hits   -   Transport gratuit

          Tot din gama Salon Hits folosesc, în prezent, celebrul 11 Beneficii, pe care l-am achiziționat împreună cu produsul care face obiectul review-ului de astăzi sub formă de Pachet Salon Hits. Acesta este marcat cu ”transport gratuit” ceea ce înseamnă că orice comandă care îl conține beneficiază de transport gratuit indiferent de valoarea comenzii.



Cu același funcții, pe site găsim următoarele produse:





Voi ce produs folosiți în acest scop?


8 comentarii:

  1. Eu momentan folosesc doar keratina lichidă Anian, mă înțeleg în continuare foarte bine cu ea! Am mai avut și niște serumuri și uleiuri de la Avon care făceam treabă bunicică cu vârfurile, dar tocmai le-am consumat și pentru moment o să renunț la ele, vreau să mai încerc și alte produse!
    Am pus pe listă acest produs, dacă spui că ție îți place mai mult decât keratina Anian. Merită încercat, poate o să am și eu aceiași opinie!
    Mulțumim pentru review! Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E un produs economic si foarte eficient, chiar merita cumparat. Eu, insa nu l-am comparat cu keratina lichida, ci cu serul cu keratina din ultima imagine, acela fiind produsul pe care l-am folosit inainte de acesta. Kertina lichida am folosit-o mult mai putin in ultima perioada, m-am axat pe produsele Salon Hits de ceva timp si pregatesc inca doua review-uri.
      Pupici multi, draga mea!

      Ștergere
  2. Uleiul l-as incerca si eu. Suna bine din descrierea ta.
    Tu ai un par superb! :-*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Alaturi de gelul siliconat de la Oyster mi s-au parut cele mai bune produse de acest gen pe care le-am incercat, eu personal chiar consider ca-si merita banutii, mai ales ca se consuma foarte greu...sigur o sa trag de el o gramada...

      Ștergere
  3. Chiar asta o sa fac dupa ce termin ce mai am, o sa comand acest produs!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sper sa-ti placa si tie la fel de mult si sa iti fie de folos! :)
      Pupici, Coco draga!

      Ștergere
  4. O sa-i dau comanda cat de curand, eu imi decolorez parul de cativa ani si niciodata nu trec cu vederea un produs care ar putea sa-l ajute :D

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!