"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

vineri, 21 noiembrie 2014

90% reducere pe FashionUp

Hello!
Ce achiziții ați făcut până acum de Black Friday? 
Eu nu am avut noroc de nicio geantă, am urmărit două modele de pe două site-uri diferite - una nu e redusă deloc, iar cealaltă are o reducere insignifiantă. Lenjeria de pat pe care pusesem ochii e redusă cu doar 15%. Săptămâna trecută a fost transportul gratuit pe același site și dacă o cumpăram în condițiile acelea, costul total era mai mic sau aproape egal cu cel de acum (cu reducere), așa că am spus pas...
M-am ales cu un aspirator Philips până acum, altul decât cel pe care îl voiam, dar e ok și ăsta. Încă mai caut câteva lucruri...

Pe FashionUp am găsit în schimb niște reduceri adevărate - până la 91%, intru să studiez  mai bine, dar m-am oprit să împărtășesc și cu voi:


Geantă Segue Laze 91% reducere - 306,70 lei - 29 lei

    

Cizme Ana Lublin Campbell - 85% reducere - 583,91 lei - 89 lei


Ceas Thomas Earnshaw - 90% reducere - 3120 lei - 319 lei



         Baftă!!  :-)

7 comentarii:

  1. Am asteptat vinerea asta sa dau o comanda pe aoro, sperand sa prind un produs anume, la reducere, sau macar transport gratuit. Produsul nu mai e pe stoc, reduceri speciale nimic, asa ca ma declar infranta de Black Friday:)
    Pe de alta parte, ma bucur ca am ramas "neispitita".
    Tu ti-ai cumparat ceva?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu am fost instiintata de reducerile de pe aoro, desi stii ca sunt in colaborare cu ei, asadar nu stiu ce reduceri desfasoara in prezent pe site.
      Eu recunosc ca m-am uitat la site-urile de electrocasnice si amenajari interioare, inca imi trebuie o gramada de chestii pentru casa. M-am ales doar cu un aspirator, asa cum am spus mai sus, nu gasesc reduceri faine pentru ceea ce imi trebuie mie.
      In schimb as vrea sa ii cumpar sotului meu o pereche de pantofi de pe FashionUp, Doamne, sunt fabuloase reducerile acolo, chiar sunt reduceri adevarate. Astept sa vina de la serviciu ca sa ne uitam impreuna.
      In materie de cosmetice, si eu ma bucur ca am ramas neispitata, dar am si evitat sa cercetez site-urile specializate in acest sens :P

      Ștergere
  2. Am crezut ca voi gasi reduceri mai bune insa din pacate spun si anul acesta pas , dar oricum unele saituri vor avea pana pe 28 asa ca nu stim de unde va sari marea reducere ..imi plac gentuta de mai sus si pret este unul foarte bun.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, sunt in asentimentul tau, si eu am fost dezamagita de reduceri in marea lor majoritate, adica am vazut reduceri foarte bune, dar nu pe segmentul care ma interesa pe mine.

      Pe FashioUp in schimb, chiar au reduceri adevarate, am navigat aseara mai bine de o ora pe site si am vazut chestii chiar faine.

      Ștergere
  3. Noi ne-am cumparat televizor , dar sincer n-a avut nicio legatura cu acest Black Friday :) A fost coincidenta . Si o maare nebunie . In acelasi timp cu noi o alta doamna vroia acelasi model , si am fost norocosi ca erau ultimele 2 de pe stoc :)) Ce draguta e geanta .

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu am vrut tv, dar am renuntat in ultima clipa, pentru ca nu se trebuia neaparat, eu am inca nevoie de alte electrocasnice, dar nu m-au impresionat reducerile prea mult.. :(
      In magazinele fizice nu am fost, dar am auzit ca a fost o nebunie la electrocasnice... :P

      Ștergere
  4. Black Friday or not, eu sunt in pauza de cumparaturi de haine, pana peste vreo 2 luni asa, astept sa vina bebe, sa-mi reintru apoi in "formele" initiale si apoi imi pot reinnoi garderoba. De-abia astept!

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!