"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

luni, 27 octombrie 2014

Cremă pentru ten gras cu astaxanthin, de pe iHerb - Madre Labs

          Am denumit-o ”cremă” în titlu pentru că atunci când îmi simt tenul ... gras și nu mă atrage ideea utilizării unui produs cu bogate proprietăți hidratante, o folosesc pe post de cremă - bază de machiaj dimineața și o aplic pe toată fața inclusiv în zona ochilor și pe gât. 




         Am achiziționat-o de pe iHerb fiind atrasă de astaxanthinul din compoziție, deși recunosc că nu cunosc beneficiile astxanthinului decât ca supliment alimentar. Îmi imaginam o altă consistență, însă ea arată cam așa:




             Nu știu cât de bine vă puteți da seama din imagine, însă consistența serumului este gelatinoasă, foarte, foarte ușoară și apoasă. Tocmai de aceea consider că este perfect potrivită unui ten gras care are nevoie de un produs fluid, cu absorbție rapidă, fără să lase peliculă uleioasă/grasă la suprafața tenului. 
Din păcate produsul este ambalat în recipient clasic, de tip borcănel, care facilitează contactul cu aerul, lumina și microbii, însă eu intenționez să-l transfer într-un flacon airless, așa cum procedez și cu alte creme. 
Nu are o putere mare de hidratare, dar pentru zilele în care am nevoie de un produs fluid și nu doresc să-mi simt tenul încărcat, mi se pare foarte potrivită. 

Aici sunt ingredientele: Deionized water, cetearyl olivate, caprylic/capric triglyceride, sorbitan olivate, shea butter ethyl esters, glycerin, astaxanthin, thymus vulgaris (thyme) extract, rhodiola rosea root extract, tamarindus indica fruit extract, coffea arabica (coffee) seed extract, silybum marianum seed extract, sodium hyaluronate, tocopheryl acetate, dimethicone, xanthan gum, sodium hydroxide, acrylates/C10-30 alkyl acetate crosspolymer, tetrasodium EDTA, phenoxyethanol, caprylyl glycol, sorbic acid.

        Așa cum am spus mai sus, am achiziționat-o de pe iHerb, mai exact de aici(link) la un preț de aproape 6 dolari și sunt mulțumită de achiziție. Totuși trebuie să specific faptul că nu mi se pare mai eficientă decât crema Bee Venom pe care o folosesc în mod frecvent.


Alte variante Madre Labs:




Voi ați folosit vreuna dintre ele?

--------------------------------------------------------------

Dacă sunteți la prima comandă iHerb, folosind codul meu VUC076 aveți o reducere de 10$ la comenzi cu valoarea cuprinsă între 40 și 80 dolari sau 5$ sub această valoare, iar eu voi avea un comision de maxim 4% din comanda voastră. 
După prima comandă veți primi și voi un cod de reducere similar.

Transportul costă 4 dolari pentru același total (40 - 80 dolari) sau 6 dolari pentru comenzi sub 40 de dolari.
Ca să vă încadrați la acest tip de transport aveți două condiții de îndeplinit:
- totalul comenzii voastre nu trebuie să depășească suma de 80 dolari,
- greutatea coletului nu trebuie sa depășească 1814 grame.

Coletul ajunge la oficiul postal de care aparțineți, din cartierul vostru.




VintageLook

7 comentarii:

  1. am vazut si eu crema asta dar nu m-am incumetat sa o achizitionez....

    RăspundețiȘtergere
  2. wow cat de bine arata!! nu stiam nici eu ca exista crema cu astaxanthin dar sigur as incerca-o!

    RăspundețiȘtergere
  3. very nice... I love your new header babe.. <3 Stay pretty!

    Love,
    Cassie Thriftier

    RăspundețiȘtergere
  4. Sincer nu cred ca e "bai mare" atunci cand cremele sunt ambalate in cutii/borcanase, produsul nu sta deschis la infinit, si daca ai grija sa umbli cu mainile curate cand "il manevrezi", sau, si mai bine, cu o lingurita sau spatula, ar trebui sa fie ok.

    RăspundețiȘtergere
  5. După ce am citit părerea ta și am studiat și lista de ingrediente mă așteptam la un preț mai mare. :D
    Chiar merită luată în considerare, tind să cred că mi s-ar potrivii foarte bine! O adaug la wishlist-ul pentru iherb. :))
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  6. Pretul e foarte bun. N-am comandat niciodata de pe site desi am fost tentata de multe lucruri, poate incerc totusi.

    RăspundețiȘtergere
  7. Am dat recent o comanda iHerb; am folosit chiar codul tau :); de regula, stau mult si ma gandesc si cumpanesc; acum am actionat, pur si simplu, in mod spontan, vazand ca nu mai am exfoliant AHA Derma E; fiind atat de spontana, am omis faptul ca imi trebuie ulei de cocos - sa-mi fie de bine! :P
    Am zarit crema asta chiar cand am plasat comanda; cum sunt tare reticenta la a incerca creme noi, am stat cuminte in privinta ei! Dar, review-ul tau e binevenit, intotdeauna!

    Te imbratisez, draga mea Simo!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!