"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

sâmbătă, 25 octombrie 2014

Am extras o nouă câștigătoare a giveaway-ului de toamnă - bluza albă cu peplum Romwe

Giveaway-ul meu de toamnă, cel care a avut drept premiul bluza albă cu peplum a fost un adevărat eșec pentru că niciuna dintre câștigătoare nu m-a contactat pentru revendicarea premiului. Eu îmi cer scuze pentru că nu am putut să mai fac o nouă extragere pe perioada pauzei de blogging, însă astăzi l-am mai pus încă o dată pe random la treabă și am mai ales o nouă câștigătoare:

Lista participanților:


Diana Ionela Panait
Beauty and others
Little Princess
Mari V
nadia candrea
Deyutza
Gabriela Militaru
Stan Georgiana
claudia_mami
10 Claudia Choice
11 Girl Pearl
12 cristi andreea
13 Vasile Mihaela Cosmina
14 Cioburi de vise
15 Calin Andreea Daniela
16 Simona Paun
17 C.L.M
18 sanditza
19 Alexandra-Oana Marat
20 Mihai
21 LAURA LOREDANA M.
22 Stelian Gheorghe
23 Jullya
24 alina hurmuz
25 smarandache daniela
26 Ana-Maria Gurgu
27 Cata Pop
28 Mara Pia
29 Giorgiana Gio
30 Gavriloi Adina
31 MARY ANTON
32 Raluca Ene
33 Camelia5
34 Jane
35 CRISTINA Nichita
36 Ghizdavu iuliana simona
37 Fonodi Erika


GFC: Gabriela Militaru
Fb: Gabriela Militaru
share: https://www.facebook.com/gabriela.f.militaru/posts/823920527628075
Mie imi plac teribil articolele pe care le postezi tu, as vrea sa vad mai multe review-uri ale produselor. Dar sa nu scazi intensitatea OODT-urilor!

Felicitări, Gabriela Militaru, bluza este a ta, chiar își dorește foarte mult să plece de la mine, așa că te aștept cu datele tale, inclusiv numărul de telefon pe adresa vintagelooksimona@yahoo.com. 


De asemenea, și premiul special pregătit pentru cealaltă Gabriela - Gabriela Maj - își așteaptă drumul, așa că o aștept și pe ea cu datele pe aceeași adresa de mail:

GFC: Gabi Gabriella
FB: Gabriela Maj
Share: https://www.facebook.com/gabriela.maj.549/posts/1486530698273136

Mi-ar plăcea mult să văd un haul cu accesoriile pe care le ai sau câteva prezentări ale magazinelor tale preferate și niște produse din ele. Ar fi drăguțe și articole de genul „ Top 5 articole versatile din garderoba mea ” sau topuri de genți, accesorii, cămăși ... . Folositor pentru că vine frigul ar fi și un articol intitulat „Cum să îți alegi hainele de iarnă/paltonul sau geaca de iarnă”. ^_^

Sper ca această dată să fie cu noroc și cele două Gabriele să intre în posesia premiilor!!
***
           Această situație m-a pus serios pe gânduri și nu știu cum să procedez pe viitor, aș putea să cer ca în comentariul de înscriere să lasați și o adresă de mail pentru a vă contacta în cazul în care ați câștigat, dar pe de altă parte, recunosc că mi-ar plăcea să știu că cele/cei care se înscriu la concursurile organizate pe blogul meu îmi citesc si blogul și sunt abonate la el (există GFC, bloglovin, facebook, google +, email) și atunci ar trebui să nu fie deloc dificil să afle rezultatele, mai ales că am lasat o perioadă de timp destul de decentă în care să pot fi contactată pentru trimiterea premiului. Acum așa văd eu treaba din perspectiva mea, voi cum credeți că ar fi corect să procedez pe viitor? Chiar mi-ar plăcea dacă mi-ați răspunde la această întrebare!

                          VintageLook


6 comentarii:

  1. :))) foarte tare.. intru acum sa ma uit.. ma vad pe lista, zic hai sa caut cine castigase si nu a revendicat.. si ma vad pe lista :))) Habar nu aveam :( Desi sunt abonata si pe mail... acum din mail am intrat.. sper macar noua persoana sa se bucure de bluza :( daca eu am fost adormita

    RăspundețiȘtergere
  2. Ps: Chiar azi mi-a ajuns o comanda de la Romwe.. pacat ca am ratat bluzita :((

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Off, Jullya, imi pare tare rau, chiar si daca mi-ai fi trimis datele pe perioada pauzei mele, dupa data specificata in postare, ti-as fi trimis premiul ... :(
      Te mai astept si la alte concursuri poate va fi cu mai mult noroc!
      O duminica frumoasa! :)

      Ștergere
  3. felicitari fetelor stie el random ce stie se apropie sf gabriel acusi - ar fi util si bine o adresa de mail sau un link catre fb lasat si atentionata castigatoare si eu am avut nenorocul sa pierd premii.. sa aveti o zi plina de caldura ..

    RăspundețiȘtergere
  4. Mulțumesc mult, draga mea! O adevărată surpriză!

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!