"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

miercuri, 6 august 2014

Cum purtăm pantofii roșii


Este bine știut faptul că femeile iubesc pantofii până la obsesie fiind capabile să cheltuiască sume impresionate pe încălțăminte si asta deoarece se știe că o femeie nu poate avea niciodată prea mulți pantofi (și nici genți, dacă mă întrebați pe mine J). Relația dintre femei și pantofi este una specială și cred că cel mai bine a știut să redea acest lucru un bărbat. Ei, bine, nu mă refer la orice bărbat, ci la celebrul Louboutin: "When a woman buys a pair of shoes, she never looks at the shoe. She stands up and looks in the mirror, she looks at the breast, the ass, from the front, from the side, blah blah blah. If she likes herself, then she considers the shoe". Așa este, până la urmă, trecând dincolo de necesitate si confort, totul se reduce la faptul că o pereche de pantofii cu toc fac minuni pentru corpul nostru, ne fac să părem mai înalte, mai suple, ne definesc mușchii gambei, ne modelează șoldurile, ne lungesc optic picioarele etc.  

Deși mă feresc de termenul must-have, sunt totuși de părere că la capitolul încălțăminte damă, orice femeie ar trebui să aibă în garderobă o pereche de pantofi roșii din lac. Roșu este o culoare intensă, vibrantă, care te scoate cu certitudine din anonimat și poate transforma radical o ținută banală prin folosirea sa sub formă de accesorii. Cea mai bună alegere, din punctul meu de vedere rămâne o pereche clasică de stiletto roșii de lac, fără platformă, cu vârf ascuțit.
Deși poate părea intimidat la prima vedere, acest model este ușor de inclus într-un outfit, fiind extrem de versatil. Fie că este vorba despre ținute elegante, fie ca ne referim la outfituri casual, pantofii roșii cu toc pot deveni o alegere extrem de naturală conferind personalitate întregului ansamblu.
Sunt înnebunită după conceptul boyfriend jeans, cămașă albă oversize sau tricou alb cu mesaje inspiraționale și stiletto roșii de 11-12 cm pentru menținerea echilibrului masculin – feminin. O ținută all-black are nevoie de o astfel de pereche de pantofi pentru a deveni fabuloasă. Fie că este vorba despre o ținută office (pantaloni sau fustă creion), fie că ne referim la o rochie elegantă, negrul nu va putea fi niciodată înnobilat într-un mod mai inspirat decât printr-o pereche de pantofi roșii. 
Nu vreau să omit nici una dintre combinațiile mele cromatice preferate navy-roșu, sau bulinele (negru/navy pe fond alb sau invers) și îmi imaginez aici o fustă în cloș de inspirație anii '50 alăturată unei astfel de perechi de pantofi. La fel ca ținutele all-black, outfit-urile neutre se completează perfect cu o pereche de stiletto roșii. 
Poartă o rochie nude bodycon (eventual prevăzută cu peplum) și pantofi roșii din lac cu tocuri înalte pentru un efect wow. Dacă ești îndrăzneață și știi să păstrezi proporțiile joacă-te într-un mod inspirat cu cele două elemente - animal print și stiletto roșii pentru o apariție stylish. Și combinațiile nu se opresc aici, imaginația este limita doar.

Primii pantofi roșii de la cu toc i-am achiziționat imediat după terminarea facultății și i-am purtat ani de zile (încă îi mai am de altfel), însă au vârful ușor rotunjit, ceea ce m-a determinat ca la începutul acestui an să-mi cumpăr perechea pe care ați văzut-o aici – toc de 10,5 cm, vârf ascuțit, baretă pentru fixarea piciorului. Seamană foarte bine cu această pereche pe care o găsiți în categoria pantofi damă de pe mixmoda.ro.


Sunt din lac, toc de 11 cm, fără platformă, prevăzuți cu cataramă și o fundiță în partea superioară. Dat fiind faptul că respectiva cataramă se fixează pe laba piciorului și nu urcă până la gleznă, nu există posibilitatea ca modelul să scurteze optic piciorul sau să îngroașe glezna, ci doar să ofere o mai bună stabilitate piciorului.

Iar dacă îți plac pantofii roșii, dar nu ești adepta tocurilor, nu-i nimic, tendințele primăvară-vară 2014 au adus în centrul atenției tot mai mult încălțămintea de inspirație sport, astfel încăt tenișii sunt considerați un must-have al acestui sezon, fie că este vorba despre o ținută de inspirație sport, fie că vorbim despre piese casual – chic. Pantaloni scurți sau fuste deasupra genunchiului și o pereche de wedges roșii sport – iată o combinație nonconformistă.



Sneakers damă Red Explosion, pe același site menționat mai sus, au o talpă ortopedică de 8 cm, pentru ușurință și confort în timpul mersului.

           Mixmoda.ro este un magazin online care comercializează o gamă foarte largă de încălțăminte și haine de damă la prețuri foarte bune. Pe lângă produsele menționate mai sus, pe site puteți găsi sute de modele de pantofi și haine potrivite tuturor ocaziilor.


LA EXTREMA CEALALTA - PANTOFI SI SANDALE NUDE - PROPUNERILE MELE
MIXMODA.RO



Nu uitați să verificați și secțiunea de lichidare de stocuri și promoții, am văzut reduceri de până la 50%. 



Revenind la tematica postării, voi purtați pantofi roșii, care sunt combinațiile voastre preferate?



VintageLook

6 comentarii:

  1. Imi stii imbulinatele sandale rosii! :) Iti dau o dispozitie de zile mari cand le porti! Sunt sigura ca se aplica si pentru alti pantofi avand aceasta culoare...
    Zau ca as vrea niste stiletto rosii, dar si o pereche nude...un nude rose visez eu! :D
    Referitor la combinatii, cele mentionate de tine sunt perfecte!

    Dau o raita pe la mixmoda sa vad preturi! ;)

    Pupiiici! Multumim, Simo!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hihi, chiar ca ne potrivim, idee e ca atunci cand mi-am cumparat pantofii rosii, mi-am cumparat si unii nude rozaliu, sunt clasici, tot de lac, superbi :P sigur ti-ar placea! :)
      Te-am pupat!

      Ștergere
  2. 11-12 cm?? Oh no, eu nu pot la astfel de inaltimi, pantofi rosii de lac am, cu varful ascutit si fara platforma de doar 5 centimetri... sau mai putin?! Eu vreau pantofi de pana in 8 cm, mai fac exceptii, in toate culorile, unii cu bareta. <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daa, stiu pantofii tai rosii, sunt superbi. Pana acum vreo 9 ani maximul era 5 centimetri si la mine, eram complexata ca sunt prea inalta, acum am ajuns la 11 si ma simt foarte bine :P Confortul nu e intotdeauna o motivatie dupa care aleg pantofii, zic asta pentru ca e adevarat ca 11-12 cm fara platforma se simt destul de agresiv pentru picioare.. dar efectul merita, macar din cand in cand :)
      Cat priveste bareta, in ceea ce ma priveste pe mine, stiti ca sunt innebunita dupa astfel de pantofi, imi tin perfect piciorul, imi confera stabilitate si siguranta si recomand tuturor.
      Pupici!

      Ștergere
  3. Ma crezi daca iti zic ca nu am avut niciodata pantofi rosii? Si urasc sa cumpar pantofi in general, mi-e groaza sa plec sa caut, sa tot probez si dup-aia oricum ma aleg cu bataturi. Eu am doar strictul necesar, din pacate. E mai usor sa cumpar cosmetice:)). Te pup.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hihi, uite o femeie careia nu-i place sa-si cumpere pantofi, in cazul meu doar bugetul este problema, chiar si timp as gasi mereu pentru a-mi cumpara pantofi si genti :P
      Eu zic ca-ti trebuie neaparat o pereche de incaltari rosii. Eu azi mi-am cumparat si tenisi pentru sala tot rosii :)) De anul trecut ma tine obsesia cu rosul :P
      Te-am pupat

      Ștergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!