"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

sâmbătă, 9 august 2014

Cu ce îmi mai îngrijesc părul| Produse noi pe Triodeluxe -Tresemme și Salon Hits


          Luna trecută v-am arătat o parte dintre noutățile pe care Triodeluxe le-a adus în secțiunea de îngrijire a părului - este vorba despre gamele Tresemme și Salon Hits. 
Evident că nu am rezistat tentației și a trebuit să încerc și eu câteva dintre aceste noi produse, astfel că de când m-am întors din vacanță am cam trădat vechile mele produse Anian, bine, doar o parte dintre ele, în special keratina, cu produsele pe care le vedeți mai jos. 

           Este vorba despre un produs Tresemme - Tratament Nutritiv Tresemme Diamante(click), un tratament intensiv care promite o reparare a parului foarte degradat cu daune de până la 2 ani, după doar 5 utilizări. Nu știu cât este de posibil acest lucru după un număr așa de mic de utilizări și probabil că nici nu voi afla atât timp cât părul meu nu mai este degradat, ci doar uscat spre vârfuri, dar și în ceea ce privește keratina lichidă am avut surprinderea să văd că multe dintre voi ați avut rezultate după doar câteva utilizări, deci orice este posibil. Când am început eu tratamentul cu keratina Anian părul meu era cu adevărat mătura și din cauza aceasta rezultatele mele au apărut după circa o lună de utilizare și s-au intensificat după ce am trecut la bifazicul roz(click), deci mi-a luat ceva timp până am văzut schimbările despre care v-am vorbit de mai multe ori. 


         Tratamentul Tresemme l-am achiziționat pentru vârfuri în special. Deși nu m-am mai vopsit din ianuarie 2011, încă nu am reușit să scap de toată partea de păr vopsit, mai am vărfuri blonde, iar acestea se usucă mult mai repede decât restul părului și, din cauza vopselei încă prezente, are altă textură. Da, după atâția ani încă îmi mențin părerea că vopseaua de păr schimbă iremediabil structura părului și niciodată un par vopsit, indiferent cu ce l-ai trata/îngriji nu v-a avea aceeași sănătate și aspect pe care îl are un păr nevopsit. Așa că insist să vă recomand, dacă doriți un păr cu adevărat frumos, să renunțați la vopsea, cel puțin acolo unde este posibil. Spun asta în condițiile în care știu sigur că eu voi fi o babă blondă, pentru că imediat ce îmi vor apărea fire de păr alb, îl voi vopsi din nou cel mai probabil într-o nuanță de chihlimbar la început (și mă voi lupta cu consecințele), dar până atunci mă bucur de părul meu natural și mulțumesc naturii că până la 33 de ani nu mi-a oferit decât un singur fir de păr alb, undeva în creștet, total insesizabil. 
          Așadar, folosindu-l doar pentru o porțiune mică de păr, anticipez că acest tratament de 180 de ml mă va ține mult și bine. Este pentru prima dată când folosesc un produs Tresemme și recunosc că am așteptări majore de la el, dat fiind review-urile pozitive pe care le-am citit de-a lungul timpului. Evident că vă voi ține la curent și pe voi cu impresiile mele după o perioadă decentă de testare. 



          Din gama Salon Hits, am ales un pachet(click), care în momentul de față este marcat cu TRANSPORT GRATUIT, ceea ce înseamnă că dacă îl puneți în coș, veți fi scutite de taxele de transport indiferent de restul produselor pe care le alegeți, și care este compus din celebrul tratament 11 beneficii(click) și Elixirul Salon Hits(click).
Cumpărându-le împreună economisiți, pe lângă transportul gratuit, încă 24 de lei, deci este mult mai avantajos să achiziționați acest pachet. 

           Precum v-am spus și în postarea de prezentare a noutăților, Salon Hits este o marcă celebră în SUA, cu recenzii foarte bune și mă bucur foarte mult că Triodeluxe a adus-o și în România. Varianta comercializată la noi este produsă în Spania după cum am văzut pe etichetă, ceea ce nu poate decât să mă bucure, după experiența pozitivă pe care am avut-o cu produsele Anian, dar nu numai, pentru că soacra mea îmi trimite în mod constant produse spaniole pentru îngrijire și sunt foarte încântată de calitatea acestora. 
            Deși la prima vedere, spray-ul 11 beneficii poate părea micuț, consistența acestuia nu este apoasă așa cum este keratina Anian, ci cumva cremoasă. O să pară amuzantă comparația, dar dacă știți cum pulverizează spray-ul de mobilă Pronto, atunci vă puteți închipui și consitența acestui produs. Fiind cremos trebuie întins pe lungimea firului de păr și nu este nevoie de o cantitate foarte mare de produs. Până voi reveni eu cu impresiile mele, aici(click) puteți citi mai multe informații despre acest tratament. 

           La polul opus elixirul Salon Hits mi se pare uriaș pentru funcția pe care o îndeplinește, dat fiind faptul că este necesară o cantitate foarte, foarte mică chiar și pentru părul meu lung. El este un ulei siliconat pentru vârfuri și pentru disciplinarea firelor rebele de păr, a norișorilor. Părerea mea este că indiferent dacă ai părul creț/ondulat sau drept, dacă este degradat sau perfect sănătos, un astfel de produs este indispensabil. În ultimul caz, norișorii apar din cauza sau datorită (depinde cum o iei) firelor de păr regenerate, proaspăt crescute și nedisciplinate. Deci indiferent de aspectul părului, un astfel de produs este de nelipsit din kitul nostru de îngrijire a părului. Eu folosesc astfel de produse de când au apărut pe piață, se numeau cristale lichide la început și nu existau decât într-o singură variantă și produs de o singură firmă. De atunci însă au apărut mai multe variante pe piață. Cea de la Salon Hits este mai concentrată decât serul Anian și îmi place mai mult. Este pe bază de ulei de argan și mulți silicon, dar puteți citi mai multe despre el aici(click) până revin eu cu impresii.


Precum v-am spus mai sus, în prezent pe site, rulează o promoție, potrivit căreia, la produsele marcate cu TRANSPORT GRATUIT, taxele de transport vor fi anulate pentru întreaga comandă. În această categorie veți găsi pachete de produse, dar și produse individuale. Trebuie doar să răsfoiți toate categoriile în căutarea celor marcate. 


Cam acestea sunt noutățile în ceea ce privește produsele folosite în prezent pentru părul meu, o să revin în curând cu impresiile despre aceste trei produse, dar până atunci sunt curioasă dacă voi ați încercat vreunul dintre acestea și dacă da, care ar fi impresiile voastre. 



V-am pupat, frumoase doamne!



VintageLook

11 comentarii:

  1. Parul tau arata minunat de fiecare data, asa ca articolul e binevenit.

    Te pup

    http://miu-miu.ro/

    RăspundețiȘtergere
  2. Ai un păr superb, Simo! M-am hotărât și eu să renunț la vopseaua de păr de când am conștientizat că nu-i semăn mamei care a albit de la 18 ani, așa că pot sta liniștită mulți ani de acum în colo, fără grija că de bine ce scap de vopsea o să mă pricopsesc cu fire albe. :))
    De la Triodeluxe am încercat momentan produse Anian, mai exact keratina lichidă, un șampon anti-mătreață și șamponul pentru păr gras. De toate sunt extrem de mulțumită, așa că mă tentează să mai încerc și alte produse de la ei, cât mai curând!
    Pupici! :*

    RăspundețiȘtergere
  3. Ghizdavu iuliana simona;imi place mult parul tau ,se vede ca folosesti doar produse de calitate,eu la 45 de ani am multe fire de par alb in cap ,am avut ceva probleme si cred ca aceata a fost cauza aparitiei firelor de par albe, ele mi-au aparut pe la 32 ani as vrea sa ma vopsesc dar sunt alergica la vopseaua cu amoniac si cea fara ,nu rezista mult timp pe par ,poate imi recomanzi tu o vopsea buna

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga mea, eu am scris mai demult despre o vopsea fara amoniac, nu am mai folosit-o, in mod evident de foarte mult timp, dar tin minte ca mi-a placut atunci, uite despre ce este vorba: http://vintagelooksimona.blogspot.ro/2012/07/vopseaua-de-par-color-soin-review.html
      Ai putea-o incerca o data. Chiar sper sa-ti fie eficienta! Te-am pupat! :)

      Ștergere
  4. Ce par frumos ai! Pur si simplu straluceste de sanatate!

    RăspundețiȘtergere
  5. Parul tau e bun de reclame pentru produsele de ingrijire a podoabei capilare :))
    Total de acord cu atitudinea fata de vopsirea parului - natural e perfect pana cand o schimbare e neaparat necesara. Eu am gasit cateva fire albe, dar nu sunt vizibile si desi am cumparat vopsea, va mai astepta pentru ca am ceva ezitari, iar sora mea refuza sa ma vopseasca :D
    Pana atunci, il (ma) pacalesc cu o masca, un ceai - sa zic si eu ca am facut ceva. Ultimul experiment a fost berea, daca tot nu beau, sa tratez parul :))
    Sa folosesti cu drag si cu efecte benefice noile tale produse, de la tine m-am "molipsit" si eu de 'Anian', chiar planuiesc o comanda pe triodeluxe.
    Pupici si sa ai o saptamana minunata!

    RăspundețiȘtergere
  6. Sunt foarte curioasa cum sunt produsele Tresemme si abia astept sa le incerc. Mai am un pic de asteptat pana termin masca de par si samponul Anian. Si eu ma chinui sa scap de varfurile blonde, de cand mi-am schimbat culoarea parului, de la blond la castaniu inchis ma enerveaza ca se decoloreaza atat de repede :P

    RăspundețiȘtergere
  7. La tine vazusem keratina lichida, si mi-am luat produsul din Spania, insa fara sa vad ingredientele in detaliu, dupa ce am ajuns acasa am observat ca avea si alcool, si nu la coada listei, asa ca am aruncat toata sticla, refuz sa pun alcool in par, pe ten, pe corp, etc. Am mai patit la fel cu un produs pt. volum de la John Frieda, produs comandat online, partea buna e ca am luat travel size, deci am pierdut doar 2 euro or so, partea proasta e ca la primul jet/spray am simtit ca ma inec in miros de alcool.. si la fel cu un lapte demachiant si un toner de la Garnier, ca tot veni vorba. Oribil, dar vina mea in totalitate ca nu am cascat ochii la ingrediente, cum fac de obicei.

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!