"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

sâmbătă, 16 august 2014

Cele mai bune șervețele matifiante de pe iHerb - blum naturals

         Astăzi am pregătit un review foarte scurt, mai mult o prezentare a unui produs care îmi place foarte mult și pe care l-am cumpărat în 3 exemplare până acum. Este vorba despre un pachețel de șervețele matifiante de pe iHerb - mai exact Blum Naturals (click).

         Primele mele șervețele absorbante a sebumului pe care le-am folosit, le-am cumpărat de la Oriflame și le-am făcut și un review aici pe blog. Apoi am găsit unele mai ieftine pe ebay, dar nu mi-a plăcut calitatea lor prea mult, iar acum am dat pe iHerb de acestea și am rămas la ele datorită raportului calitate/preț de care sunt foarte mulțumită.



         În primul rând, după cum se vede din imagini, acestea vin ambalate într-o cutiuță din plastic, ceea ce pe mine personal mă încântă foarte mult, pentru că este mult mai rezistentă decât una din carton și se păstrează mult mai bine pe parcursul folosirii, în condițiile în care mie îmi ajunge o astfel de cutie mai bine de o lună. Înăuntru sunt 50 de bucăți de hârtie absorbantă de foarte bună calitate. 




       Dacă nu știați un șervețel absorbant matfiază tenul prin absorbția sebumului și a transpirației de pe față, fără să îndepărteze fondul de ten, blush-ul sau fardul (de pe arcadă de exemplu, eu le folosesc și acolo uneori când îmi transpiră fața foarte tare).
De când le-am descoperit eu sunt dependentă de ele și nu îmi pot închipui trusa de machiaj fără un astfel de produs. Dacă nu ați încercat așa ceva, credeți-mă că nu se compară cu un șervețel obișnuit și nu pot fi înlocuite cu nicio altă hârtie de acest tip.

Cele pe care le folosesc eu și care fac obiectul postării de astăzi, costă doar 2,72 $ pe iHerb, adică circa 9 lei și pe puteți găsi AICI (click).


Dacă sunteți la prima comandă iHerb, folosind codul meu VUC076 aveți o reducere de 10$ la comenzi cu valoarea cuprinsă între 40 și 80 dolari sau 5$ sub această valoare, iar eu voi avea un comision de maxim 4% din comanda voastră. 
După prima comandă veți primi și voi un cod de reducere similar.

Transportul costă 4 dolari pentru același total (40 - 80 dolari) sau 6 dolari pentru comenzi sub 40 de dolari.
Ca să vă încadrați la acest tip de transport aveți două condiții de îndeplinit:
- totalul comenzii voastre nu trebuie să depășească suma de 80 dolari,
- greutatea coletului nu trebuie sa depășească 1814 grame.

Coletul ajunge la oficiul postal de care aparțineți, din cartierul vostru.




Sper să vă fie util review-ul meu, v-am pupat!!!



VintageLook

17 comentarii:

  1. Şi eu am început să le folosesc pe cele de la Oriflame, din gama Optimals. Ce-i drept, nu le-aş mai da pe nimic, sunt foarte accesibile ca preţ (5 lei când sunt la promoţie, sau 8-9 lei cu preţul lor întreg).
    Îţi mulţumim pentru review, Simo.
    Pupici, weekend-ul să-ţi fie frumos şi voios! ♥

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt foarte bune si cele de la Oriflame, de top. Din pacate eu nu le-am gasit niciodata asa de ieftine, 9 lei am dat cel mai putin pe ele, la reducere. Parca sunt 15 lei fara reducere.
      weekend placut si tie, pupici!

      Ștergere
  2. Foarte utilă postarea! Eu una nu ştiam de şerveţelele matifiante, dar niciodată nu e prea târziu, nu e aşa? :D
    Te pup :*
    http://annie-s-thoughts.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cred ca anul trecut le-am folosit si eu pentru prima data, deci cu siguranta nu e timpul pierdut. Sigur iti vor placea, daca vei avea ocazia sa le incerci. :)
      Te-am pupat si eu!

      Ștergere
  3. Eu le foloseam pe cele de la Beauty Formula, daca retin numele bine, le luam din DM, dar cum nu avem in Finlanda, m-am reorientat spre un brand numit Duroy, dar nu ma incanta deloc. Imi trimite mama pachet curand si am dat comanda, dar probabil o sa iau si eu pe viitor de pe iHerb, daca o sa vreau sa mai comand si altceva.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uite, ca eu in DM nu am vazut niciunele, chiar le-as fi incercat si o sa o si fac daca exista.
      Sa le incerci si pe acestea de pe iHerb, eu nu am incercat foarte mult branduri, dar chiar imi plac, iar pretul e chiar decent. Pupici!!

      Ștergere
    2. Sa stii ca mi-am comandat chiar acum, am intrat sa arunc un ochi, si pe langa cateva chestii de bebe, am pus mana si pe cate ceva pt. mine, printre care si servetelele respective, ba chiar la asemenea pret am luat 2 pachete. Din pacate nu am putut folosi codul tau de discount, fiindca nu am fost la prima comanda, insa am gasit totusi altul care s-a aplicat si la comanda mea. Si am fost nevoita sa aleg DHL express, am depasit gramajul pt. transportul de 4 dolari, dar oricum cand ma gandesc cate chestii am luat, comparativ cu preturile de aici.. me happy!

      Ștergere
    3. Daa, nimeni nu poate concura cu preturile de pe iHerb, oriunde te-ai afla. :P Eu am incercat sa ma incadrez mereu la transportul cu 4 dolari, luna trecuta a fost gratuit de exemplu.
      Sper sa-ti placa servetelele, mai sunt si alte variante pe iherb, dar acestea erau cele mai avantajoase ca pret si aveau review-uri bune, dar poti sa le studiez si pe restul.

      Ștergere
  4. Am folosit și eu Optimals, chiar mai am din ultimul pachet cumpărat. Am să le comand și eu pe acestea de pe Iherb! Merci!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Acestea sunt mai subtiri decat cele de la Optimals, dar sunt foarte ok, daca nu le gasesti la reducere pe cele la Oriflame, acestea sunt foarte avantajoase la pret si sunt si ambalate super fain. Cele de la Oriflame mi s-au stricat in portfard foarte tare.
      Pup!!

      Ștergere
  5. Eu le folosesc acum pe cele de la Missha, insa sunt pe drum si cele de la Elf, au avut o promotie aseara de 30% reducere si mi-am luat cu 6 lei pachetul. Cele descoperite de tine sunt faine, datorita ambalajului. Ambalajul de carton arata si la mine ca dupa razboi, mi-e si jena sa nu mi-l vada cineva in portfard:)))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu as vrea sa incerc de la Elf, dar astept sa aduca pe iHerb, nu sunt fan al site-ului din Romania deloc. Am inteles ca sunt foarte bune. Eu nu am incercat prea multe branduri. asa ca astept parerea ta dupa ce le vei incerca pe toate 3 (pacat ca nu ai si un pachetel de la Oriflame ca sa faci o comparatie mai larga) :P
      pupici!

      Ștergere
  6. Le-am cumparat si eu pe cele de la Oriflame, citind despre ele la tine. Sunt ok, chiar imi plac. Dar astea mi se par si mai si, datorita ambalajului :D Stii ce pun in cos data viitoare, daaaa? Ispita mica ce esti :*

    RăspundețiȘtergere
  7. Suna bine, mie mi-au placut mult cele de la elf dar nu folosesc multe produse de la ei si nu pot mereu sa comand doar servetelele. Cu siguranta le voi comanda si eu pe acestea de pe iherb! :D

    RăspundețiȘtergere
  8. Eu le folosesc pe cele de la elf,sunt foarte bune iar cand prind vreo reducere la ei imi fac stoc,mai ales pe perioada verii :).
    Cu siguranta le-as incerca pe cele de pe iherb daca mi-as face curaj sa comand :D
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu le-am incercat pe acestea, sunt curioasaa:D

    RăspundețiȘtergere
  10. Le vreau, le vreau, le vreau! :) Cantand cu nonsalanta afirm asta, desi as fi zis ca nu imi mai trebuie altele decat cele de la elf! Apropos, le-am gasit pe acestea din urma intr-un magazin fizic din orasul meu, cu 10 lei! E foarte bine astfel, nici mie nu imi place sa dau comanda doar pentru asa ceva, trasnportul dubland valoarea comenzii - e anapoda ideea in sine!

    Puuup, draga si buna prietena! :)
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!