"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

marți, 8 iulie 2014

Perie de păr Olivia Garden pe elevina.ro

Am revenit cu o nouă postare despre un alt produs primit din partea magazinului online elevina.ro – este vorba despre o perie de păr marca Olivia Garden.
Mi-am ales acestă perie ca produs intermediar până la achiziționarea unei mult dorite perii electrice. Îmi doresc deja de câțiva ani una, dar nu am reușit nici până acum să o bifez pe wishlist. Până una alta după spălarea pe cap, pentru că folosesc întotdeauna uscătorul de păr, obișnuiesc să folosesc uneori această perie pentru ondularea în interior a vârfurilor. Nu sunt foarte pricepută atunci când vine vorba de coafarea părului, însă am observat că rezultate foarte bune se obțin atunci când vârfurile sunt proaspăt tunse și mai puțin degradate. Pe porțiunea din față, unde am șuvițe de păr mai scurte, undeva sub bărbie, efectul ondulare/întoarcere se produce mult mai ușor față de vârfurile mai uscate din partea din spate a părului. Cu siguranță și lungimea părului/greutatea sa contează pentru bune rezultate.

Evident că acest tip de perie este mai mult recomandată părului cu tendințe de ondulare, pentru crearea unor onduleuri îngrijite și de lungă durată în timp sau pentru întinderea acestuia cu întoarcerea vârfurilor în interior/exterior. 


Peria Olivia Garden primită de mine are un mâner din bambus, solid și ergonomic, înveliș ceramic și ace ionice. Este foarte stabilă și ușor de manevrat, asta în cazul în care nu ai două mâini stângi.
Recunosc că o mai folosesc la pieptănarea zilnica, datorită proprietăților sale de a reduce energia statică, cea care face părul să se electrizeze, și a faptului că pur și simplu mi se pare foarte comod de utilizat datorită formei și a mânerului ergonomic.
            Este ușor de curățat și până acum nu am întâmpinat niciun eveniment nefericit la utilizare.
În concluzie peria de păr Olivia Garden (click) mi se a fi un produs de bună calitate care își merită bănuții, prevăd că mă voi folosi de ea mulți ani de acum încolo.
Pe lângă acest model, pe site puteți găsi nici mai mult, nici mai puțin de 7 pagini de perii de păr, de toate dimensiunile, formele, diametrele și prețurile, inclusiv perii electrice.

              Pe prima pagină a site-ului veți vedea o mulțime de produse aflate la preț promoțional, așa că nu uitați să le verificați în cazul unei eventuale comenzi și, de asemenea, prin abonarea la newsletter puteți câștiga o trusă profesională de farduri Fraulein cu 180 de culori. Mai multe detalii aici (click).



P.S. Pe site se menționează faptul că lemnul de bambus crește înapoi la o înălțime de 20 de metri, după ce este tăiat, în doar 4 ani, față de lemnul obișnuit care are nevoie de circa 25-60 de ani. Nu am știut acest lucru.


Voi dețineți o perie similară? O considerați utilă?




VintageLook

Un comentariu:

  1. Cunosc tipul de perie, am avut candva una asemanatoare! :) Poate fi utila, trebuie sa fii tare cat de cat priceput (eu nu-s mai deloc).
    Si eu as dori una rotativa electrica...Noi, Racoaicele! :D

    The biggest hug for you!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!