"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

luni, 26 mai 2014

O experiență revigorantă cu gelul de duș Cottage cu căpșuni și mentă

         În urmă cu ceva timp vă arătam în cadrul unei postări informative, cele patru produse primite din partea magazinului online elevina, produse pe care le testez de mai bine de o lună şi despre care o să vă vorbesc în postări diferite de acum încolo. M-am gândit să încep şirul review-urilor cu produsul meu  preferat şi anume gelul de duş Cottage cu căpşuni şi mentă.

         Până să-l văd pe site-ul elevina.ro, nu aveam cunoştinţă de existenţa acestui brand, astfel încât nu ştiam ce aşteptări ar trebui să am vis-a-vis de calitatea produsului ales de mine. Trebuie să va spun că pe site se găsesc nici mai mult, nici mai puţin de 13 combinaţii de arome, iar cea cu iasomie şi mac mi-a rămas încă în minte şi am devenit şi mai curioasă de aroma sa după ce am testat varianta cu căpşuni şi menta, cea care face obiectul review-ului de astăzi. Dar acesta nu este singura variantă interesantă, aş mai menţiona: bergamotă şi miere, caramel, violetă sau floare de ocean.


           Trecând la review-ul propriu-zis, trebuie să menţionez faptul că prima impresie pe care am avut-o atunci când am deschis căpăcelul acestui gel de duş, a fost că aceea că ţin în mână un recipient cu iaurt de bătut cu fructe sau un milkshake de căpşuni. Şi asta pentru că, în cazul în care sticluţa nu te păcăleşte prin designul său (deşi pe mine mă duce cu gândul la un iaurt de băut), aroma sa puternică de căpuşuni delicioase te induce cu siguranţă în eroare. Am simțit nevoia să menționez această reprezentare mentală pe care am avut-o cu respectivul produs la primul contact, pentru că de fiecare dată când îl folosesc, această comparație se repetă.

         Gelul de duș Cottage (click) are o aromă puternică de căpșuni, proaspătă și revigorantă care se menține destul de mult timp în baie după folosire. Datorită efectului său tonic, am considerat că este ideal pentru a-l folosi la dușul de dimineață, asta pentru că dacă te trezești în fiecare dimineață la ora 6, așa cum fac eu, ai nevoie de orice artificiu posibil pentru a te revigora și a te pregăti mental și fizic pentru o nouă zi aglomerată.
Are o consistență medie, fiind necesară o cantitate mică de produs pentru o spumă bogată și frumos parfumată, nu usucă și nu irită pielea în niciun fel, iar mirosul de căpșuni se menține pe piele și după folosire (atât cât o poate face un gel de duș), lucru care mă determină să-mi doresc și un lapte de corp din aceeași gamă, deși nu știu dacă brandul Cottage produce așa ceva. La folosire se resimte mai puternic aroma căpșunilor, menta având rolul de a potența aroma acestora, din câte îmi dau eu seama. În orice caz, această combinație de arome este una foarte reușită, ideală pentru primăvară și vară, ireal de revigorantă și proaspătă. Dacă ar fi să descriu gelul de duș Cottage cu căpșuni și mentă printr-un singur cuvânt, acela ar fi DELICIOS. :­)

Gelul de duș Cottage vine într-un recipient de 250 ml și este produs în Franța. Așa cum am spus mai sus, pe site-ul elevina.ro se găsește în 13 variante plus un săpun lichid cu ulei de argan.

            În momentul de față pe site se găsește o promoție foarte interesantă potrivit cărei, vă puteți diminua valoarea coșului de cumpărături cu 50 de lei conform bannerului de mai jos. De asemenea, dacă vă abonați la newsletter, aveți posibilitatea să câștigați o trusă de farduri Fraulein38 prin tragere la sorți. O puteți face aici (click). 




Voi ați încercat vreun produs Cottage?



VintageLook



13 comentarii:

  1. Simo, imi plac gelurile de dus cu consistenta cremos-laptoasa, la asta m-a dus cu gandul comparatia cu iaurtul de baut cu fructe! Avem cam aceeasi ora de trezire, e criminala! :))

    Aseara am mancat capsuni din mititica gradina pe care o avem, am inca proaspata in minte aroma lor!

    Pupicei, draga mea Simona!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    P.S. Ti-am urmat exemplul si am mers la pozat pe un camp plin cu maci! Frumoasa experienta! Aseara am postat... Se pare ca fotografii chiar se simt inspirati de un astfel de cadru! :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Acum aud şi eu de produsele Cottage, în urma acestei campanii. Minunat de ştiut! ♥
    Când văd recipientul, mă duc cu gândul la sana :-)
    Tare tentante sunt şi celelalte variante, îndeosebi cea cu caramel! ♥
    Pupici, Simo. O nouă săptămână frumoasă, cu drag!

    RăspundețiȘtergere
  3. Hmm, ce delicios sună acest review!! Nu am auzit de aceste produse, doar de la tine.
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  4. O sa-mi fac si eu comanda ! Deja salivam cand citeam :)) . Foarte frumos prezentat si foarte prompt ... Nu stiam de existenta acesor produse , dar cu siguranta vor face parte si din rutina mea zilnica . :D

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu as putea sa folosesc asa ceva, cu siguranta as fi tentata sa beau din el :))).
    Arata atat de bine, ca un iaurt cu fructe de baut rece si perfect pentru vremea asta. Yam yam.
    Cred ca o sa mi-l comand :D.
    Superbe pozeleee!
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  6. Ce bine sună! Îmi imaginez cât de bine miroase și mi-ai stârnit interesul pentru gelurile lor de duși, m-ar tenta și pe mine mai multe arome.
    Deși nu e ora mea de trezire în fiecare zi, mâine (sau mai bine zis azi) tot la 6 mă trezesc și uite cum bântui eu pe net la ora asta. :)) Dar trebuia să-ți citesc postarea înainte de culcare, mă tenta de când am văzut imaginea micuță din blogroll. :D
    Pupici, Simo! :*

    RăspundețiȘtergere
  7. Arata atat de bine......l-as manca!

    RăspundețiȘtergere
  8. Yummy!
    Nu le-am testat pana acum dar ma tenteaza, grav! :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  9. As incerca varianta cu bergamota si miere, yummy. :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Hmmm, cred ca mi-ar placea si mie!

    RăspundețiȘtergere
  11. Hmmmm...mi-ai facut asa o pofta!!! Yum, yum!

    RăspundețiȘtergere
  12. Daca e cu capsuni clar e preferatul meu. Suna cam delicios :P

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!