"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

vineri, 18 aprilie 2014

Parfumuri, cărți ... de-ale femeilor ...

                 Vorbeam în postarea anterioară despre parfumuri și despre faptul că sunt foarte loială câtorva arome descoperite mai demult. Unul dintre parfumurile care nu are cum să lipsească din colecția mea este Hippy Fizz de la Moschino. Nu prea îl pot purta iarna pentru că este un parfum de primăvară/vară, iar metafora folosită de mine pentru descriere - un duș rece de citrice, consider că i se potrivește în continuare cel mai bine, dar precum spuneam mai sus, nu-mi lipsește totuși în niciun anotimp și îl folosesc destul de des indiferent de temperaturile de afară. 
            Partea amuzantă vis-a-vis de parfumul acesta, se referă la faptul că, nu știu cum s-a întâmplat, dar dintre toate parfumurile mele, acesta este singurul care a reușit să convingă cele mai multe prietene/colege să-l cumpere, astfel încât mai toate fetele mele poartă în prezent și Hippy Fizz. Un mare cuceritor, asta micu'!! :D

           Cele două parfumuri din imaginile de mai jos, sunt achizițiile mele de la începutul lunii de pe parfumurifemei.com/ro, despre care vă spuneam în postarea aceasta(click) că le aștept. Hippy Fizz este varianta tester și este a doua oară când îl cumpăr în forma aceasta. Pentru Guilty Intense nu am mai găsit tester, așa că l-am luat în varianta normală la 90 ml. 



             Tot luna aceasta am reușit să-mi achiziționez și câteva cărți, este vorba în primul rând despre Manon Lascaut pe care muream dacă nu o citeam cât mai repede. Fiind foarte micuță și subțirică am terminat-o repede și mă simt mai împlinită acum. Mai toate cărțile mele preferate făceau referire la povestea de dragoste a acestei Manon, iar eu devenisem din ce în ce mai frustrată de faptul că habar nu aveam cine este respectiva. Acum știu! :) 


               Dintr-un târg de vechituri care are loc în fiecare weekend la mine în Timișoara și pe care eu îl frecventez mai mereu, după cum v-am spus în nenumărate rânduri, mi-am luat trei cărți, pe care le-am ales la nimereală și pe care nu am reușit să le răsfoiesc încă. Au costat doar 2 lei bucata. Ultima este într-o stare cam proastă, dar sper să mă descurc cu ea, probabil că o voi citi acasa, e prea fragilă și nu cred că va putea face parte din proiectul ”lectura de autobuz”. :)
       În mod deosebit mi-a atras atenția cărticica roșie Dumincă cu dragoste. :D În afară de Ianoș Viteazul a lui Petofi Sandor nu am citit nimic altceva aparținând vreun scriitor maghiar, astfel încât acea micuță colecție de nuvele mi-a trezit foarte tare interesul. Abia aștept să văd despre ce e vorba. 

            Săptămâna aceasta am mai comandat încă trei cărți de pe librarianet.ro. Am vrut neapărat să iau Pânza de păianjen, după recomandările voastre, însă nu am găsit-o, deci încă este pe listă. În schimb m-am ales cu alte trei titluri pe care o să vi le destăinuiesc într-o altă postare, după Paști. 

Și ca să nu închei într-o notă așa serioasă, vă arat și ultimul meu ruj achiziționat (Rimmel) despre care o să vorbesc mai multe într-o postare separată. 


Cam acestea au fost ultimele mele achiziții, vreau să profit de această ocazie 
și să vă urez din suflet
Sarbatori fericite,
 să aveți parte de liniște și momente 
frumoase petrecute alături de cei dragi vouă. 


Vă îmbrățișez cu mare drag!




                                                             VintageLook


18 comentarii:

  1. Simooo, ai fost in pasa prolifica astazi in ceea ce priveste postarile!!! :D
    Nu stiu de ce si de unde am impresia ca am testat acel parfum Moschino. S-ar putea sa fi visat asta pentru ca e incert in mintea mea momentul intalnirii cu el! Chestia e ca nu am rezonat deloc! Mai bine as merge intr-un magazin sa verific, ma intriga! :)

    Cum ti-a parut Manon Lescaut? Eu am citit-o, asemeni tie, avand mari asteptari; nu s-a ridicat chiar la acea inaltime!

    Ce-mi place de tine ca citesti pe autobuz! Rujul e wow, e...de-al tau! :)
    Panza Cellei Serghi, ti-am mai spus, trebuie citita! Si, de ce nu, "Cartea Mironei" a aceleiasi scriitoare. Mi-am amintit o intamplare din liceu: mare valva a fost pe noi, fetele, cand am mers la biblioteca judeteana, am cerut Cella Serghi si doamna de acolo (nu-i pot spune bibliotecara) a indicat: "Mergeti la literatura universala, ce sa caute Cella Serghi la literatura romana?!"...Vorba ceea: daca tacea, filozof ramanea!

    De-abia astept sa citesti "Prin perdea"...:)
    Nu stiu, azi a fost ziua conversatiilor noastre?!

    Te imbratisez, draga prietena!
    Sarbatori binecuvantate sa ai, cu liniste si multumire sufleteasca, cu oamenii pe care ii iubesti alaturi, cu stare de bine si de fericire!

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hippy e adolescentin, asa il pot descrie cel mai bine, e un parfum de zi, vesel si dragut, poate de aceea nu ti-a ramas in minte.
      Manon nu m-a prea impresionat, de aceea nici nu am scris mai multe in postare, adica e clar ca ma asteptam la cu totul altceva, de cand am vazut cat de micuta e cartea, m-am gandit ca va fi sub asteptarile mele, dar nu conteaza, nu ma mai simt ca prostul satului, stiu acum despre ce e vorba, asta a fost ideea de la inceput oricum :P
      Ce tare faza cu doamna de la bibloteca :))) Nu ma gandeam ca si intr-o biblioteca poti intalni personal atat de nepregatit, aiurea de tot, la mine in oras am avut parte de niste doamne nemaipomenite, imi amintesc de ele cu mare drag pentru tot restul vietii.

      Prin perdea, sa stii ca citesc in prezent si iti multumesc din suflet pentru ea, nu cred ca e zi in care sa nu impartasesc ceva din cartea asta cu cei din jurul meu.
      Te imbratisez draga mea! Mii de pupici!

      Ștergere
  2. Panza de paianjen s-ar putea sa o am eu, o caut si iti spun:) pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hihi, m-as bucura sa o ai, sa mi-o aduci la viitoarea intalnire, daca o gasesti, chiar vreau mult sa o citesc! :)
      Puup!

      Ștergere
  3. Sa le folosesti sanatoasa.Paste Fericit!

    RăspundețiȘtergere
  4. Paste fericit, draga Simona! :* Rujul e 110?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Andreea, sarbatori fericite!
      Daaaa, e 110, ti-ai dat seama!! :D
      Ma bucur ca am reusit sa ii surprind culoare, ce tare m-am chinuit... :P

      Ștergere
  5. si eu am zis ca-mi iau Hippy Fizz si inca n-am apucat. Oare mai pot sa-i rezist cand l-ai laudat iar?? :)

    Paste fericit! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hahaha, tu cu parfumurile tale! :P Sper sa-ti placa, mie mi-ar placea sa mai gasesc un parfum la un pret asa de bun si care sa se pastreze asa de bine pe parcursul zilei.

      Sarbatori fericite!

      Ștergere
  6. Salut Simona!
    Te deranjez cu o-ntrebare: site-ul pe care il indici vinde parfumuri originale? Ai mai comandat de la ei, ai avut probleme sa nu aiba vreun parfum codul de identificare ca fiind original?
    Strang si eu bani de un parfum si am un magazin fizic de unde il pot lua, acolo stiu ca sunt originale dupa cod, insa parfumul pe care il vreau ar fi cu vreo 70-80 de lei mai ieftin pe site, o economie tentanta...daca as sti ca nu ma aleg cu vreo replica. :)
    Sarbatori fericite!
    Mihaela

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Mihaela!
      Am mai comandat de pe site-ul acesta inca doua testere, anul trecut.Codurile nu le-am verificat niciodata (nici nu stiam cum se face) pentru ca nu am avut suspiciuni privind autenticitatea niciunuia dintre ele. Gucci nu se mai afla in posesia mea acum, insa m-am uitat pe google cum se face si am verificat codul la hippy fizz pe m.checkcosmetic si imi scrie ca e fabricat in 2012, asta indica faptul ca e original, nu?! Am vazut foarte multe discutii cu privire la autenticitatea parfumurilor de pe net in general, insa eu nu am avut niciodata probleme, dar le poti trimite inapoi oricand, nu? Daca stii sa verifici codurile, nici nu e nevoie sa le desfaci, ma gandesc.
      Eu am luat teapa la haine in schimb, una pe care o consider mareee de tot, o rochie care nu avea nimic in comun cu poza :))) Ma apuca nervii cand imi amintesc :))

      Te pup, Mihaela, o saptamana frumoasa iti doresc! :)

      Ștergere
    2. Paste fericit si multumesc mult pentru lamuriri!
      Da, asa stiu si eu, cand il gasesti dupa cod e original, eu cand am cautat un parfum mi-a gasit atat anul fabricatiei cat si firma, denumirea si tipul produsului (edp, edt etc.). Insa nu mai tin minte exact pe ce site-uri cautasem..oricum, cele indicate intr-o postare a Aurorei Toma, cea despre parfumul cu miere daca nu ma insel :)
      Cu hainele mi-am luat si eu niste tepe, am si eu una urata de tot, cu un produs de pe un blog de hainute, vandut ca nou (la pret de produs nou) dar in fapt nu doar uzat, ci si rupt, cu gauri, murdar, decolorat ...sigur ca vanzatoarea nu a mai raspuns la vreun mesaj :) De atunci, cu tot regretul pentru niste piese (care cel putin par) deosebite, evit sa cumpar de pe net, cu exceptii pentru accesorii si posete,si alea luate de la magazine inregistrate oficial, unde pot face retur si am o minima garantie.
      E greu, e greu sa faci cumparaturi :))

      Ștergere
  7. Panza de paianjen am citit-o si chiar e o carte buna, genul care te "prinde" imediat. Tot spun sa testez si Happy Fizz, nu l-am incercat si am tot citit despre el pe blogul tau. Sarbatori fericite alaturi de cei dragi sufletului tau! Te pup!

    http://the-may-day.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sper sa-ti placa Hippy Fizz, e fresh, citrat, daca iti place genul acesta ...
      Sper sa citesc si eu Panza de paianjen cat mai repede, m-ati facut foarte curioase:P
      Pup, draga mea, merci de urari, sarbatori fericite! :)

      Ștergere
  8. Hristos a Înviat!
    Simo, din suflet, cu tot dragul, Paşte fericit şi binecuvântat cu tot ce-i mai bun şi mai frumos pentru sufletul tău! ♥
    Pupici, zile minunate! ♥

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mihaela, iti multumesc din suflet pentru urare, iti intorc gandurile frumoase inzecit!
      Sarbatori fericite in continuare! :)
      Calde imbratisari!

      Ștergere
  9. Imi plac parfumurile Moschino, mi se par tare vesele! <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, ai dreptate, de la recipient si pana la continut, totul e vesel la Moschino :P Imi doresc si I love love pentru vara asta :P

      Ștergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!