"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

duminică, 27 aprilie 2014

Be The One


Probabil ați observat de-a lungul timpului că în machiajele mele pe care vi le prezint pe blog, se regăsesc întotdeauna produse marca Oriflame. Este un brand care îmi conferă încredere și îi sunt fidelă de foarte mulți ani. Acesta este și motivul pentru care am decis să mă alătur și eu campaniei pentru bloggeri lansată de Oriflame, pentru noua gamă THE ONE.

THE ONE by Oriflame

Cu siguranță ați aflat de această lansare fie că sunteți sau nu fane Oriflame, pentru că Andreea Raicu, imaginea acestei game, cu chipul ei perfect și cu un machiaj impecabil, este prezentă peste tot - pe bannerele din oraș, la tv, pe internet, ceea ce, recunosc, mi-a atras atenția instantaneu. Îmi place Andreea Raicu atât de mult, încât orice ar prezenta ea, merită atenție din partea mea. :)

Așadar recunosc că încă o data, Oriflame a reușit să-mi capteze atenția, THE ONE are în centrul sferei mele de interes rimelul violet Volume Blast care mă tentează teribil. De la Volume Build și Wonder Lash am tras concluzia că rimelurile Oriflame sunt cele care corespund cel mai bine nevoilor mele – pasta siliconată care îmbracă perfect genele, le alungește, definește și le conferă volum, este de departe cea mai bună textură pe care am încercat-o la un rimel. Așadar, sunt extrem de curioasă ce poate să facă acest nou rimel cu ”sistem Bold Boost Wax și cu formulă intensă și cremoasă”, care promite cel mai îndrăzneț volum pe care l-am văzut vreodată.


Un ruj peach din gama Power Shine a fost cel mai cumpărat ruj Oriflame din toată istoria mea cu acest brand. Din păcate la un moment dat a fost scos din producție, însă cele 15 nuanțe prezentate sub umbrela The One merită toată atenția și sunt curioasă care va fi nuanța care mă va cuceri vara aceasta.


Acestea ar fi principalele produse The One pe care aș fi curioasă să le testez, însă pe lângă acestea, gama cuprinde și altele împărțite pe 3 categorii:

Frumusețe de zi cu zi
Mega impact
Ultra rezistență


Vouă v-a captat atenția noua gamă Oriflame?
Dacă da, ce v-ați dori să testați?



VintageLook

9 comentarii:

  1. Sunt o admiratoare declarata a felului in care scrii, a manierei de abordare a subiectelor! Stii bine ca deja produsele din gama The ONE sunt in atentia mea, ma atraaaag si le vreau! :D Sper sa primesc indrumari din partea organizatorilor incat sa pot inscrie articolul! :)

    Spor si bucurie la testare!

    Te imbratisez, scumpa prietena!
    Nu uita ca maine... :) pumnii stransi si toata energia pozitiva!

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  2. eu vreau neapărat un ruj! :))
    pupici

    RăspundețiȘtergere
  3. Nu am testat încă niciun produs THE ONE şi sinceră să fiu sunt foarte curioasă.
    Singurele produse Oriflame pe care-am folost au fost parfumurile, dar sinceră să fiu mi-aş dori să le testez şi cosmeticele.
    P.S. Fotografiile Andreei sunt impecabile, chiar mă întreb dacă aşa o sa arate efectul produselor şi în realitate.

    RăspundețiȘtergere
  4. Cat de retusata poate fi Andreea Raicu in pozele astea...

    RăspundețiȘtergere
  5. Io vreau sa testez fondul de ten:) Am un rimel Oriflame, de care sunt tare multumita. Imi amintesc ca in urma cu multi ani eram reprezentant Oriflame. Aveam insa comenzi atat de slabe ca m-am lasat pagubasa. Singurul client fidel eram eu;) Uitandu-ma in urma imi dau seama ca n-am avut niciodata vreun fond de ten de la ei. Mi se pareau prea scumpe si aveam buget de eleva.

    RăspundețiȘtergere
  6. Simo, mult succes, sunt sigură că te vei bucura de întreaga gamă The One! ♥
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  7. Cristina Barbieru3 mai 2014 la 20:31

    Nu am folodit inca nimic din gama the one , insa produsele de la oriflame sunt foarte bune .Merita incercat , zic eu ! Pupici ! :*:*

    RăspundețiȘtergere
  8. Motivul pt. care nu comand de la Orifame sau Avon e ca aici la mine in Finlanda nu am prea vazut reprezentanti, cataloage, oferte.. si oricum nu eram un super fan al brandurilor nici in Romania. In plus, vad atatea video-uri pe YT, cu unboxing, prezentare de catalog, etc, incat am impresia ca e reclama "pe fata" si iti baga produsele pe gat.. sau cel putin incearca. In plus, nu sunt adepta comenzilor de produse pe care nu le pot vedea si testa in prealabil "pe viu".

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!