"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

joi, 13 martie 2014

Forbidden Euphoria - Calvin Klein



Sper că ați avut parte de un început de primăvară minunat și călduros așa cum este vremea la mine în Timișoara, dar și plin de cadouri frumoase și multe, multe flori parfumate. Și eu am avut parte de două surprize absolut superbe, una dintre ele mi-a fost oferită de către o colegă bloggeriță pe care o consider prietena mea de suflet și pe care o iubesc mult, mult de tot și căreia vreau să îi mulțumesc din suflet pentru cadoul minunat pe care mi l-a făcut, pentru gestul în sine, dar și pentru afecțiunea pe care mi-o poartă și pe care o resimt în toate gesturile și cuvintele sale. Draga mea, esti foarte dragă sufletului meu și mă bucur că îmi ești prietenă!! J

 forbidden euphoria
Forbidden Euphoria - Calvin Klein

Și dacă tot am adus vorba despre cadouri, astăzi o să vă prezint un alt parfum Forbidden Euphoria (Calvin Klein) – un cadou mai vechi și unul dintre parfumurile mele pe care le folosesc inainte sa plec la serviciu.
Nu știu cum sunteți voi, însă eu am împărțite parfumurile pe categorii, iar în general cele destinate purtării la birou, nu prea le folosesc în altă parte, le-am încadrat într-un șablon anume (parfumuri serioase) și nu prea pot să le scot de acolo. 
Si daca vreti sa stiti există, în cazul meu, chiar și categoria de parfumuri superficiale, pe care le port când întreprind activități casnice/gospodărești (și mersul la piața sau la supermarket face parte din această categorie) și bineînțeles, ca orice femeie posed și categoria armelor de seducție, aici intră în momentul de față Idylle Guerlain, Be Delicious DKNY și Oui Lancome. Și mai există categoria parfumurilor sport, pentru sală și activități similare, dar și o categorie diverse, unde am încadrat parfumurile pe care nu le apreciez în mod deosebit și pe care încerc să le consum totuși.          
                                                               

În sfârșit, revenind la Forbidden Euphoria, spuneam mai sus că acest parfum face parte din categoria celor destinate job-ului și rareori l-am scos din acest tipar, de fapt nu-mi amintesc nicio astfel de ocazie, poate doar din greșeală dacă l-am ales într-o altă circumstanță.  
Forbidden a fost lansat în septembrie 2011, este un parfum fructat – floral și se consideră a fi destinat femeii tinere, sexy, femeia independenta și moderna, însă mie personal aroma sa îmi pare a fi destul de clasică și îl vad caracterizând femeia de 30 de ani, activă, sigură pe sine, purtând un parfum care o completează fără a o fixa în centrul atenției. Parfumul rămâne totuși o experiență extrem de subiectivă și nu se poate descrie/caracteriza decât prin filtrul propriu, raportat la propriile așteptări.
Parfumul se deschide într-un mod delicios cu o explozie de zmeură, suc de mandarină, fructe și flori de piersic aromat. Notele de mijoc dezvăluie un adevărat buchet floral compus din orhidee tigru, iasomie și bujor, iar baza parfumului se compune din mosc, lemn de cașmir și patchouli.
Este puțin cam dulce pentru gusturile mele, personal resimt mai intens aportul fructat decât cel floral din compoziție, dar totuși îl consider ca fiind departe de a deranja olfactiv persoanele care nu rezonează cu aromele dulci. În cazul pielii mele are o rezistență medie, mai scăzută decât a altor ape de parfum, dar totuși rezistă câteva ore, iar pe haine îl simt până seara.

 Toate impresiile și recenziile acestui parfum spun, despre Forbidden că este mai dulce și mai pregnant decât varianta inițială, Euphoria, ceea ce mă determină să cred ca varianta clasică este posibil să îmi placă mai mult. Voi ați încercat vreuna dintre ele?    

  

           
VintageLook

13 comentarii:

  1. Hmmm, nu stiu ce aroma are acest parfum, dar, daca pomenesti de zmeura, s-ar putea sa ma tenteze! :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu am incercat, dar recunosc ca ma tenteaza! :) E buna ideea asta a impartirii parfumurilor pe categorii, insa mie mi se intampla ca atunci cand iubesc un parfum, il folosesc peste tot! :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Euphoria este preferatul meu. Imi place aroma sa...eleganta.
    Ma tenteaza si Forbiden. M-ai facut curioasa. :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  4. Nu l-am mirosit, însă faptul că miroase a zmeură m-a făcut să îl doresc.

    RăspundețiȘtergere
  5. Nu prea sunt la curent cu parfumurile, pt. ca mereu apelez la cele 2-3 favorite pe care le am de ani de zile. Rar simt nevoia sa experimentez.

    RăspundețiȘtergere
  6. Eu iubesc acest parfum. Din momentul in care l-am miros prima data am simtit ca mi se potriveste perfect. L-am primit cadou de Craciun si de atunci il folosesc in fiecare zi :P

    RăspundețiȘtergere
  7. Ador acest parfum :x. Am avut varianta initiala de la Kelvin Klein Euphoria si mi-a placut la nebunie....acum mi-am luat si eu Forbidden si imi place mult, avand in vedere ca ador parfumurile dulci. Insa acum ca le am pe amandoua si pot face diferenta intre ele prefer varianta initiala.
    In primul rand pentru ca e mai rezistent decat Forbidden si miroase si mai puternic. Le-am aplicat pe fiecare pe ambele incheieturi iau Euphoria simplu a rezistat mult mai mult. Chiar si mirosind capacele parfumurilor pot sesiza ca cel simplu miroase mai intens.
    Imi place si Forbidden, dar la urmatoarea comanda o sa il iau pe cel simplu. Aroma e destul de diferita fata de Forbidden....e un parfum mai elegant, mai senzual cu un iz mai putin dulceag

    RăspundețiȘtergere
  8. Doamne, Simo, despre mine este vorba??? Intuiesc bine? M-ai emotionat atat de tare incat pot spune doar: gandurile si sentimentele sunt reciproce! :D <3

    Nu am incercat niciun parfum Calvin Klein. La acesta ma intriga si descrierea ta si denumirea pe care o poarta! :)

    Te imbratisez, draga mea Simo! Iti doresc zile frumoase si senine!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga mea, evident ca despre tine e vorba, ai intuit foarte bine! :p Abia astept sa vin cu pozele promise pentru lip stain, insa precum lesne se observa, foarte greu imi vine sa ma reintorc pe blog, sunt cam depasita de evenimente :P Cu toate acestea, sa stii ca il port aproape zilnic si sunt la fel de incantata de el ca si prima data.
      iti multumesc din suflet, draga mea prietena! :)

      Ștergere
  9. L-am avut si eu , dar nu am fost incantata de el :) Nu e genul meu . E putin mai dulce , si al meu persista foarte putin , nu stiu daca exista variantele apa de toaleta si parfum . Pup . ( mi-e ciuda pe tine , tu iar esti prima care are parte de primavara :P :)

    RăspundețiȘtergere
  10. am avut ocazia să-l miros la cineva, dar nu e potrivit pentru gusturile mele :)

    RăspundețiȘtergere
  11. l-am vrut mult acum ceva vreme, insa n-am apucat sa-l iau... de fapt, daca as lua tot ce vreau, n-as mai avea loc in casa :)).

    RăspundețiȘtergere
  12. Euphoria imi amintesc ca l-am mirosit la cineva si mi-a placut, Forbidden inca nu am apucat sa-l testez :)

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!