"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

luni, 3 februarie 2014

Ruj roșu, glitter argintiu, perle ...

V-am povestit acum vreo două săptămâni că am ajuns în sfârșit la un cabinet de dermatologie unde mi-au fost îndepărtate cele patru alunițe vizibile de pe față (mai am încă trei mai mici care urmează la rând), iar după această procedură, am reușit performanța de a umbla nemachiată mai bine de o săptămână. A fost tare ciudat, dar ziua în care am scăpat de ultimele cojițe, a coincis cu aniversarea unei prietene dragi și cu mare entusiasm mi-am dat practic undă verde la machiaj. Petrecerea a fost una exact pe gustul meu, oameni puțini dar deosebiți, cadru intim, muzică bună și mâncare delicioasă. Am stat la povești și am savurat un vin bun așa cum nu am mai facut-o de foarte mult timp. In plus am plecat acasa cu un set de sfaturi pentru viata la care inca meditez ... 

semnul celei mai mari dintre alunite se vede incă pe pomete,
dar sunt sigură că se va vindeca foarte frumos :

Dat fiind faptul că îmi era o poftă nebună de farduri, am ales să port ruj roșu pigmentat – o adevărată bijuterie pe buzele oricărei femei, iar ochii i-am îmbrăcat in pigment maro întunecat peste care am aplicat sclipici argintiu. Cu tenul am avut ceva probleme, în sensul că, fiind încă sensibile zonele supuse electrocauterului, mi-a fost teamă să aplic fond de ten, așa că am ales un BB cream cu SPF generos într-un strat foarte subțire, iar peste acesta am aplicat fond de ten mineral. Am o mostră care cred că îmi va ajunge pentru încă vreo 3 aplicări. Încă o dată m-a uimit puterea de acoperire (dacă este aplicat în straturi multiple) și rezistența pe parcursul serii. Precum se știe fondul de ten mineral este ideal în cazul unui ten sensibil și chiar așa a fost și pentru mine pentru că nu mi-a cauzat nicio problemă, deși pielea nu este nici acum perfect vindecată.

Pentru obraji am ales un blush terracotta cu o ușoară tentă de roz. În mod normal aș fi ales un ruj tandafiriu pentru acest machiaj pentru a pune în valoare maroul sclipicios de pe pleoape, însă outfit-ul meu a constat în dantelă albă și catifea neagră și rujul roșu absolut mi s-a părut completarea perfectă. Bine, îmi era și foarte poftă de un machiaj intens, recunosc... J

Deși nu m-am gândit să le surprind și în fotografii, pentru partea de bijuterii am purtat o pereche de cercei din perle de cultura foarte, foarte mici (ceva asemanator imaginii alaturate, dar fara petale din argint) și un singur inel cu perlă supradimensionat (l-ați mai văzut în postările mele). Cred că perlele sunt o alegere bună, dar totuși bijuteriile din argint cu zirconiu mi s-ar fi părut mai potrivite, însă nu posed așa ceva, decât în montură de aur, ceea ce nu era cazul la machiajul și outfitul meu.


Imaginile acestui set superb aparțin site-ului BePrecious, de unde v-am arătat și inelul acela cu onix negru, la care mi-a rămas mie sufletul. Recunosc ca imi place foarte mult si acesta, nu stiu de ce asociez argintul cu nonculori, dar cu siguranta as purta foarte des acest set finut, romantic.

Cam acesta este look-ul final, sper că vă place interpretarea mea pentru rujul roșu, un pic cam îndrăzneață dat fiind alegerea glitterului pentru întreaga pleoapă, dar în perfectă rezonanță cu nevoile mele interioare și starea de spirit din acel moment.


Look-ul meu poate fi reprodus sub forma unui machiaj mineral. Sugestia mea -  cosmeticele Bella Pierre de pe site-ul mentionat mai sus. 




V-am pupat! O seară minunată!  J





VintageLook

20 de comentarii:

  1. Frumos machiajul si rujul e superb si ai un ten frumos :) Mmmm...interesante produsele Bella Pierre ;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Un rosu superb care pe buzele mele cred ca ar arata oribil. Pe tine te prinde de minune!

    RăspundețiȘtergere
  3. Hi Simona! Hope you will heal soon! Love your make up, it is so breathtaking and eyecatching, you have such stunning and beautiful eyes dear, one of the most gorgeous of the web! The red lips are fantastic, Im wearing only this color at the moment, my ever favs! Kisses and hugs dear, take care and have a great week! xo

    RăspundețiȘtergere
  4. Un machiaj elegant care te prinde de minune. :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  5. Wow! Dintre toate machiajele prezentate de tine pe blog, acesta imi place cel mai mult! Toate au fost foarte frumoase si ti se potrivesc perfect, dar acesta e minunat!

    RăspundețiȘtergere
  6. Superb rosul de pe buzele tale, insa irizatiile din machiaj ma fascineaza pur si simplu! pup!

    RăspundețiȘtergere
  7. for me it's too much but you look pretty nice :)

    www.izabielaa.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  8. Draga de tine!:( Te-a durut? Esti frumoasa cu sau fara alunite. Stiu ce zici de fondul de ten mineral, am nimerit intr-o zi de vara o aplicare exceptionala: acoperire, rezistenta, naturalete. Insa a doua oara a fost dezastru, mi l-am aplicat cu pete, asa ca am abandonat lupta. Ar trebui sa mai invat aplicarea, ca sa profit de beneficiile fondului de ten mineral.
    Recuperare usoara ii doresc tenului tau! Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  9. Nuanţa rujului e pur şi simplu superbă, Simo! Îţi stă minunat, să-l porţi mult, mult, mult timp cu drag! ♥
    Ţinând cont de ocazie, chiar nu mi se pare prea mult, dimpotrivă, porţi minunat acest machiaj! ♥
    Pupici, draga mea! ♥

    RăspundețiȘtergere
  10. Acel rosu de pe buze e ravasitor!:) Ca, de altfel, intreaga combinatie!
    Tenul tau arata extraordinar de bine, radiaza de prospetime!
    Tare-as fi vrut sa vad si tinuta, dantela si catifea, alb-negru, perle...e de vis!

    Draga mea Simo, te pup si te imbratisez!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  11. E superb machiajul, genul de machiaj pe care il poarta o femeie puternica!
    Caut acum postarea despre scoaterea alunitelor, cred ca mi-a scapat si sunt foarte interesata. Am si eu cateva pe care le-as scoate, dar nu sunt hotarata, nu stiu cum e mai bine, trebuie sa ma mai documentez sa nu fac vreo prostie.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga mea, nu am scris inca nimic referitor la asta, de abia mi s-au vindecat putin cat sa pot sa ma machiez, astept sa vad cum o sa arate dupa vindecarea totala si mai apoi o sa scriu ceva mai complex (sper eu) :P

      Ștergere
  12. foarte de efect machiajul ! este chiar pt o ocazie super speciala :)

    RăspundețiȘtergere
  13. Foarte frumos, stralucesti :)
    Superb rujul - eu sunt cu tonurile mai nude, dar admir culorile vii la alte persoane. Odinioara chiar echivalam rujul si oja exclusiv cu culoarea rosie; vremuri demult apuse, acum in era culorilor :)
    Vindecare rapida si completa si astept si eu articolul legat de operatia ta.
    Pupici <3

    RăspundețiȘtergere
  14. Superb machiajul și mai ales rujul.Ești o frumoasa și cu și fără alunițe, însă mă bucur pentru tine că ai reușit să le scoți mai ales dacă asta ți-ai dorit.

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!