"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

joi, 2 ianuarie 2014

Machiaj de 2014


        La mulți ani!!! Bine v-am găsit în 2014!!! Sper că ați avut parte de o petrecere frumoasă! :)

         Eu deschid șirul postărilor cu un review al genelor false maro pe care le am încă de anul trecut în teste. Este a doua mea pereche de gene maro și, deși ele sunt mult mai potrivite fetelor blonde, mie mi-a plăcut primul model pe care l-am avut și m-am gândit să-mi îmbogățesc colecția cu un altul. 

        Pentru acest review am purtat un machiaj realizat cu ajutorul paletei 120 culori primită din partea magazinului online Depozitul de frumusețe. Am folosit culori sidefate, marouri și nuanțe stinse de oranj. 
Dar să vă arăt mai întâi genele ES - A515




Așa cum știți deja, genele sunt realizate manuale din fibre sintetice, banda este transparentă și, dacă le folosiți și le îndepărtați cu grijă, vor putea fi purtate de mai multe ori. 




Genele au un surplus de bandă cu ajutorul căreia sunt lipte pe suportul lor din plastic, surplus care trebuie îndepărtat înainte de folosire. Sunt foarte finuțe și extrem de flexibile, pot fi aplicate cu ușurință și nu se simt la purtare, fiind extrem de ușoare. 

Le puteți găsi pe site-ul KKCenterHk (link)

Și acum să vi le și arăt împreună cu machiajul realizat cu paleta mea bogată în culori.



Am ales și de această dată un machiaj tot în nuanțe pământii, mi se pare cel mai potrivit pentru aceste gene, dar și ca machiaj de zi, pentru că nu l-am purtat la niciun eveniment important. Avantajul acestor gene e că par extrem de naturale. Mă repet, dar le văd ideale pentru fetele blonde, cu gene și sprâncene deschise la culoare. 

Nuanțele alese de mine sunt extrem de pigmentate, dar așa cum spunea o cititoare, în paletă se găsesc si cateva pastile care nu au o pigmentație atât de puternică, de obicei printre cele mate, cu toate acestea consider că paleta își merită banuții și mi se pare a fi o bună investiție. Sper să vă placă machiajul ales de mine, e cald, de zi, așa cum spuneam mai sus. 




Și acesta este look-ul final. Am ales pentru buze un ruj roșu-cărămiziu pentru un pic de dramatism.


Palete similare găsiți AICI, exact ca a mea nu mai văd pe stoc.

Sper că vă place alegerea mea și m-aș bucura dacă mi-ați spune ce culori ați dori să folosesc din paleta de mai sus pentru următorul machiaj. 

Vă pup!!!


VintageLook 


30 de comentarii:

  1. Foarte frumos machiajul! Genele false iti scot ochii in evidenta atat de frumos, ii face mult mai senzuali! :) Eu as vrea sa incerci un machiaj cu roz. Stii, eu mereu evit aceasta culoare pentru ca nu stiu cum s-o folosesc. Poate ma ajuti cu o sugestie!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Deea!
      Pfff, cu roz zici, mda, si eu cam evit culoarea aceasta :))) O sa incerc sa fac ceva, asta e chiar o povocare sa stii :P Sper sa iasa ceva frumos si purtabil :P
      Pupici!!

      Ștergere
    2. Ai vrut provocari, acum ai! :))

      Ștergere
    3. haha, corect!!! :P
      Pana una alta, mi-am adus aminte de unul cu roz ce l-am postat mai demult, nu e asa lucrat, pentru ca e facut intr-o seara si eram data cu rimel deja, dar na, pana vine cel solicitat: http://vintagelooksimona.blogspot.ro/2013/08/inspiratie.html

      Ma gandeam la un roz cu albastru inchis, navy, crezi ca ar fi ok?

      Ștergere
  2. Arata minunat machiajul tau. se completeaza perfect cu genele care nu arata artificial absolut deloc.
    Si eu port adesea aceste nuante. :)
    La multi ani si un an frumos!
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, intr-adevar, nu sunt deloc artificiale genele acestea, nici prin culoare, dar nici prin forma si textura, mai nou am optat pentru genul acesta de gene, mai mult volum, dar fara sa se vada (asa de tare) ca sunt false.
      Ma bucur ca-ti place machiajul, merg perfect culorile si in cazul culorii ochilor tai!!
      Pupici!
      La multi ani!!! :)

      Ștergere
  3. E superb machiajul tau, imi place mult de tot. Trebuie sa ma invat si eu cu genele false pentru ca reusesc sa traansforme machiajul in ceva inedit. Te pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, asa este, infrumuseteaza orice machiaj genele false, bine, atat timp cat sunt de calitate si nu plastic din acela lucios :P
      Ma bucur ca-ti place machiajul. pupici!!! :)

      Ștergere
  4. Genele sunt super, trebuie sa-mi iau si eu neaparat. ;;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt sigura ca ti-ar placea modelele pe care le testez eu, sunt naturale, flexibile, rezistente, de buna calitate... :)

      Ștergere
  5. Wow....chiar nu ma asteptam sa imi placa genele false...dar in acest caz...par extrem de naturale! Mai ales ca sunt maro, din cate stiu, sunt mai recomandate decat cele de culori mai inchise, de exemplu negru sau violet inchis ( pentru un look cat mai natural)....anyway...frumos machiaj :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Mara, da, depinde mult de gene, eu le prefer pe cele naturale, adica sa se vada cat mai putin ca sunt false cand le port, nu-mi plac cele dramatice si ies faine machiajele cu astfel de gene, zic eu :P
      Ma bucur ca-ti place machiajul, te pup si merci de vizita!! :)

      Ștergere
  6. Ochii tai, pe langa multe calitati, o au si pe aceea de a te determina sa crezi, de fiecare data, ca acelea sunt culorile care ii avantajeaza cel mai mult (cele folosite la momentul prezent)!

    Tare, tare mult imi place cum arata machiajul tau! Genele false dau ochilor o umbrire, un mister!:)

    Hihii, ce intrebare incitanta! Hai sa aleg: o combinatie de nuante de mov (de pe a saptea coloana - partea A) cu nuante de verde (a treia coloana - partea B)! Nu stiu daca sa ma iei in seama, eu vorbesc in mare necunostinta de cauza; spun doar ce visez! :D

    Te pupacesc cu mare drag!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hihi, sa stii Ilda, ca mi s-a intamplat foarte des sa-mi zica acest lucru mai multe persoane, m-au vazut cu o combinatie cromatica si au zis ca aceea e cea mai potrivita ochilor mei, apoi cu alta si si-au schimbat parerea si tot asa. Probabil acesta este avantajul ochilor deschisi la culoare, nu am idee :P
      Ma bucur ca iti place machiajul cu genele acestea, sunt foarte naturale, mi-a placut si mie ce a iesit, sa stii.

      Si tu zici, mov cu verde, hm? sa stii ca am mai purtat in 2011 la un eveniment aceasta combinatie si a iesit un machiaj foarte, foarte frumos, insa erau sidefate texturile. O sa incerc ceva si in combinatia indicata de tine folosind paleta aceasta, sper sa iasa bine :P

      Te pup si eu, draga mea!!!

      Ștergere
  7. E frumoasa paleta si machiajul e reusit. Dupa gene false, in schimb, nu ma dau in vant, nu am incercat niciodata sa port. Astept si eu sa vad machiaj cu roz:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu port foarte rar gene, si le prefer pe cele naturale care aduc un plus de volum, dar nu se vad asa de tare ca sunt false.
      ma bucur ca-ti place machiajul, promit ca revin si cu roz!! Pupici!

      Ștergere
  8. Bine te-am regăsit şi-n 2014, draga mea Simo! ♥
    E un machiaj frumos, îţi luminează ochişorii. Mă regăsesc foarte mult în el, poate şi pentru că aleg de cele mai multe ori tonuri maronii, aurii, pământii ♥.
    Dacă tot ne-ai cerut o părere, poate reuşeşti să adaugi machiajului tonuri de mov, roz... Dar să te regăseşti în acele alegeri, asta contează cel mai mult.
    Pupici, draga mea. Să te bucuri de-un început de an aşa cum ţi-l doreşti! ♥

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bine te-am regasit si eu, draga mea Mihaela!!!
      Ma bucur ca-ti place machiajul, culorile sunt purtabile si se potrivesc oricari culori a ochilor/tenului.
      Cat despre alegerile roz, mov etc, indiferent daca mi se potrivesc sau nu, le pot incerca macar in mod experimental :P Asta e frumusetea machiajului si a culorilor, s-ar putea sa descoperi combinatii care te pot lua prin surprindere :P Eu cam fug de roz, dar chiar vreau sa incerc provocarea... :)
      Te pup, draga mea, un an minunat iti doresc si eu! :)

      Ștergere
  9. Hi Simona! Hope the 2014 is started greatly!:) I never saw false lashes in this shade you know, the effect is amazing..well have to say better that your eyes are amazing!:) Ones of the most gorgeous of all the blogosphere! And the make you is flawless, you have great skills with it!:) Have a goodnight my dear, kisses and hugs! xo

    RăspundețiȘtergere
  10. Jealousy is of course a bad thing - But I just can't help being a little bit envious at the lucky guy who gets to be spellbound by your wonderful eyes, and who gets to feel the kiss of your red red lips.
    Wishing you all the best for 2014, dearest Simona.
    Kisses from Denmark.

    RăspundețiȘtergere
  11. Simo,cum reusesti sa scoti in evidenta machiajul in poze atat de frumos?
    Stiu ca ai un aparat nou,dar vroiam sa stiu daca folosesti blitz-ul mereu,Federova spunea ca asta este secretul:D
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga mea, in primul rand sa stii ca nu reusesc sa surprind realitatea de nicio culoare, dar e mult mai bine decat cu vechiul aparat oricum. Eu am Sony si folosesc functia aceea pentru mancare (mi se pare ca acolo culorile sunt cele mai apropiate de realitate) si blitz evident, fara blitz nu ies, decat afara intr-o anumita lumina, dar eu o surprind mai greu. :P
      Te pup si eu, draga mea!! :)

      Ștergere
    2. Aparatul meu nu cred ca are functia pentru mancare,sincera sa fiu,nici nu stiam ca exista.Oricum voi incerca mai multe,pentru a-mi da seama care suprinde cel mai bine nuantele.Singura problema e ca ma dor ochii de la blitz cand fotografiez de aproape chiar si dupa o ora si in carticica cu instructiuni e mentionata o distanta de cel putin un metru pentru a evita viitoarele probleme de sanatate a ochilor:(.
      Pup,multumesc pentru detalii:)

      Ștergere
  12. e superb machiajul!
    imi plac mult genutele.. par atat de naturale..:)
    pupicei si la multi ani!!!

    RăspundețiȘtergere
  13. Sa ai un an la fel de minunat ca si ochii tai,Simona!
    E superb machiajul, nuantele pamantii sunt preferatele mele,mai ales pentru machiajul de zi.
    Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  14. Foarte dragute, insa mie personal nu cred ca mi se potrivesc. Cand folosesc gene parca nu pot sa nu le dau un pic si cu rimel :P

    RăspundețiȘtergere
  15. Superb machiajul, ca de obicei. :p Arată super genele, chiar par naturale (în poze, cel puțin).

    RăspundețiȘtergere
  16. You have such beautiful eyes <3 make up looks really pretty!

    RăspundețiȘtergere
  17. Asa cum toata lumea este de acord, machiajul este superb. Esti tare talentata. Eu nu m-am incumetat sa port gene false! Pupici draga mea!

    RăspundețiȘtergere
  18. Nu port gene false, dar le admir cand le vad la altcineva.Imi plac nuantele pe care le-ai combinat in machiaj.

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!