"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

joi, 23 ianuarie 2014

Inspirație: cupru

Frumoasele mele doamne, 

           Din păcate stau foarte prost cu timpul liber, așa cum se întâmplă de fiecare dată înainte de 25 ale lunii, așa că sunt cam absentă în comunitate, dar m-am oprit puțin pentru a împărtăși cu voi o veste bună și un machiaj. 
Vestea se referă la faptul că am reușit în sfârșit să scap de alunițele de pe față și deși acum am patru semne mari și urâțele, sper să se vindece perfect și să nu-mi rămână nicio cicatrice de această dată. O să vorbesc despre experiența mea în acest sens anul acesta, după cum v-am promis la un moment dat, sunt 6 nevi dermici în total care mi-au fost îndepărtați în trei locații diferite și cred că am ceva experiență în acest sens. 

Și pentru că fața mea este puțin indisponibilă pentru blog, o să vă arăt machiajul pe care l-am purtat într-una dintre postările mele din rubrica de fashion - mai exact aceasta


       Pentru că am avut destul de multe accente de roșu în ținuta, am ales să-mi evidențiez mai mult ochii și am lucrat deci mai mult pe această zonă, alegând pentru buze nu roșu, ci o nuanță de ruj extrem de naturală. 

          Astfel pentru partea de ochi am ales una dintre paletele mele preferate Sunset - Sleek, combinată cu două farduri cupru și auriu intens Alix Avien. Este un fard cam vechi, poate ar trebui să scap de el, dar nu am reușit să îl înlocuiesc cu nimic similar până acum. Tare rău îmi pare că nu l-am pozat, dar o să mă recompensez la un moment dat, în cadrul altui machiaj. 


click pe poze pentru mărire


Sper să vă placă și să vă inspire!
Ne citim în weekend! 
V-am pupat!!


VintageLook 





31 de comentarii:

  1. Simo, draga prietena, din toata inima iti doresc ca totul sa fie bine, sa fii multumita de rezultat si sa fie rapida recuperarea!

    La mine partea cu timpul s-a "inasprit" de tot, vin toate de-a valma, sunt atat de obosita incat nu mai pot sa citesc nici mare parte dintre blogurile care imi sunt dragi; iar cand afirm ca "nu pot", fac referire nu numai la timp, ci la o crunta oboseala, un preaplin!

    Tu stii ca imi plac mult machiajele realizate de tine! Superb arata!

    Simo, spor in toate, liniste si echilibru pe cat posibil si ... sa ne auzim cu bine!
    Te imbratisez strans!

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ilda, scumpa mea, sper sa iasa bine, eu una asa prevad dupa cum arata acum, dar sa vedem! :)

      Legat de partea cu timpul, ce sa mai zic, anul meu a debutat cumva...sa zicem ca nu ma asteptam sa fie asa si asta se traduce si printr-o lipsa acuta a timpului liber, mai mult decat anul trecut...dar trebuie sa le luam asa cum vin...nu stiu ce sa zic altceva...
      :(

      Iti urez multa, multa energie, draga mea!
      Pupici si calde imbratisari!!!!!!!!!!!!!

      Ștergere
  2. foarte foarte intens! se potriveste foarte bine ochilor tai!
    o seara buna :*

    RăspundețiȘtergere
  3. foarte frumos :X

    http://frombeautywithlove.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  4. ce frumoooos. Imi place atat de mult modul in care combini culorile... :X
    Daca ar trebui sa aleg pe cineva de la care sa invat sa ma machez e clar ca pe tine te-as alege.. :)
    pupicei :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ooo, draga mea, iti multumesc mult pentru aprecieri, dar cred ca imi acorzi prea mult credit, nu stiu daca sunt in stare sa invat efectiv pe cineva :P Sunt atat de multe fete super talentante in blogosfera :P
      Multumesc mult, chiar ma simt flatata!! :P

      Ștergere
  5. Ochii tai imi aduc aminte de cei ai lui Anahi, o cantareata mult adorata de mine cand eram mai mica :)) Sunt superbi, si arata atat de bine machiati <3
    super super super
    xoxxx >:D<

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hihi, mi-ar placea mie sa seman cu ea :P Mi-a mai spus cineva aici pe blog cand am pus o poza cu mine blonda :P
      Iti multumesc mult de tot pentru aprecieri! Esti o scumpa!
      Puupiiciiii!!!

      Ștergere
  6. Cat de dragi imi sunt mie nuantele asta, oh! Vine perfect in combinatie cu ochii tai.

    RăspundețiȘtergere
  7. Foarte frumos machiajul :) si eu cand am o perioada mai aglomerata si lipsesc de la blog sau nu mai scriu atat de regulat cand revin simt ce mult mi-a lipsit, dorul e mare ;) Sunt curioasa de experienta ta si cand poti sa o povestesti o voi citi cu nerabdare, si eu am alunite de care as vrea sa scap si sunt curioasa ce si cum :D

    RăspundețiȘtergere
  8. Sper si eu ca esti bine si ca tenul tau isi va reveni complet! Imi place acest machiaj, e foarte elegant si ... pretios! Chiar nu gasesc un alt cuvant! Imi place mult!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, draga mea, eu zic ca o sa iasa bine de data aceasta, fara semne ca la celelalte doua experiente, dar sa vedem...:)
      Ma bucur mult ca-ti place machiajul, chiar asa ... cred ca "pretios" descrie cel mai bine aceasta nuanta, asa imi pare si mie! :)

      Ștergere
  9. Sa ti se vindece frumos cicatricile ramase dupa indepartarea alunitelor!

    Si eu mi-am indepartat trei alunite de pe fata anul trecut, prin electrorezectie cu radiocauter. Ca sa nu ramana semne, mie mi-a recomandat medicul sa dau pe cicatrici cu Stratamed, o crema care are ca scop evitarea formarii de cicatrici cheloide. Am folosit-o timp de sase luni si am ramas doar cu o usoara depigmentare in zonele in care au fost alunitele. Crema este scumpa, dar se consuma greu; mie mi-a fost suficient un singur tub de 10 g. In plus, medicul mi-a recomandat sa dau cu crema cu FPS 50+ pe cicatrici timp de sase luni (pana la vindecarea tesutului la nivel microscopic), chiar si cand stau in fata computerului.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Liliana, iti multumesc pentru ca ai impartasit cu mine experienta ta, nu stiam de Stratamed, o sa caut si eu sa vad despre ce e vorba, eu am folosit prima data Contractubex dar nu mi s-a parut cine stie ce.
      sper sa am si eu acelasi noroc ca si tine si sa nu raman cu semne, de la primele doua am 2 cicatrice destul de vizibile, insa ca sa fiu sincera nu ma deranjeaza nici pe departe ca alunitele :P Sper totusi ca de aceasta data sa se vindece frumos fara semne! :P
      Pupici!!!

      Ștergere
  10. Recuperare buna si fara semne! Machiajul e sublim, intens, iti vine grozav de bine.
    O zi usoara! xoxo

    RăspundețiȘtergere
  11. imi place nuanta, o folosesc si eu, toamna mai ales!
    iti vine super!

    RăspundețiȘtergere
  12. Îți doresc să fie totul bine și să scapi rapid de cicatrici! Chiar aștept cu nerăbdare articolul în care ne vei povesti de experiența ta. Eu am pe gât niște „chestii” care ori sunt niște alunițe mai ciudate, ori puncte micuțe de grăsime.. tot cam ciudate. :)) Trebuie să ajung și eu (curând sper) cu ele, să aflu ce sunt și cum pot scăpa de ele, că sunt cam urâțele. Și mai am și un punct de grăsime sub piele, pe picior, de muuulți ani, pe care nu l-am scos până acum de teamă să nu rămână vreo cicatrice urâtă. Sper să citesc de bine la tine ca să-mi vină și mie curajul. :D

    Machiajul e superb! Îmi place cum îți scoate ochii în evidență.
    Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, draga mea, sper sa raman fara semne de aceasta data, precum spuneam si mai sus, eu asa cred dupa cum arata acum, dar sa vedem.

      Cat despre partea cu alunitele tale eu te sfatuiesc sa megi la un control, e cam aiurea cu ele, mai ales cand arata mai ciudat.
      iar despre formatiunea aceea de pe picior, desi nu stiu cum arata, te sfatuiesc sa pui in balans (asa cum am facut eu cu alunitele cele mai mari de pe fata) ce preferi: o chestie mare in relief si de alta culoare sau o cicatrice mica de culoarea pielii. cicatricea nu are cum sa depaseasca in dimensiuni diametrul alunitei/punctului de grasime, doar ca e plata si usor depigmentata... Cel putin eu asa vad lucrurile. Mie mi-ar ramas semne de la primele doua excizii, dar le prefer de o mie de ori in fata alunitelor pe care le aveam anterior, erau dizgratioase :P

      Iti multumesc mult, te pup, sa ai o seara minunata! :)

      Ștergere
  13. Dragă Simo, din suflet îţi doresc recuperare uşoară, rapidă şi cu rezultate pe măsura aşteptării ♥. Superb machiaj, iar acel cupru chiar arată minunat! ♥
    Pupici cu drag, să ne citim cu bine! ♥

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, Mihaela, sper sa se vindece frumos, acum asa pare, dar sa vedem pe parcurs! :)
      Ma bucur mult ca-ti place machiajul, eu ma gandeam ca aceasta nuanta va fi pe placul majoritatii! :)

      pupici!!

      Ștergere
  14. Arata extraordinar.
    Imi place!
    Pe mine m-a inspirat. :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  15. E superba nuanta. Ti se potriveste perfect :*

    RăspundețiȘtergere
  16. Super, superb, superb.Imi place acest fel de nuanta si mi-a placut intotdeauna si nu numai in machiaj.

    RăspundețiȘtergere
  17. Cat de frumos iti scoate ochii in evidenta,I love it!
    Pupici:*:*

    RăspundețiȘtergere
  18. Ai niste ochi superbi, draga mea.

    Te pup.
    shoeper-women.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
  19. Culorile alese iti scot in evidenta ochii! arata excelent!:)

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!