"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

vineri, 17 ianuarie 2014

Abercrombie & Fitch No. 8

Sunt parfumuri care te însoțesc în călătoria ta o viață întreagă, îți sunt părtașe la cele mai importante momente ce-ți marchează destinul, cresc și se dezvoltă odată cu tine sau te echilibrează emoțional în momente de rătacire de sine, dar există și parfumuri care nu pot ține pasul cu dezvoltarea și evoluția ta personală. Sunt parfumuri care ramân în urma, ancorate într-o realitate care nu te mai reprezintă și pe care le percepi ca pe o idilă demult încheiată, amitirea lor îți fură un zâmbet ușor melancolic și cam atât. O poveste de dragoste cu un astfel de parfum s-a încheiat recent în viața mea și asta m-a determinat să scriu acum despre Abercrombie & Fitch No. 8
Parfumul acesta, mai sus menționat, a intrat șmecherește în viața mea pe ușa din spate. Nu știu dacă ne era menit să ne întâlnim, dar cumva a trebuit să moară o iubire veche, numită Lancom, ca el să îi ia locul pe raftul de parfumuri, iar acest lucru nu era deloc plănuit, dar cele mai frumoase lucruri în viață se întâmplă în mod imprevizibil, nu-i așa?

Dacă ar fi fost să aleg Abercrombie & Fitch dupa recipient, nu l-aș fi ales niciodată – o sticlă pătrată lipsită de imaginație, aș fi putut jura că este un parfum masculin mai ales datorită accentelor cu tentă erotică așezate pe interior, mângâind lasciv conținutul recipientului. Dacă ar fi fost să aleg Ambercrombie & Fitch după schema compozițională, aș fi făcut-o fără să stau pe gânduri, pentru că piramida parfumului este distribuită după cum urmează:



NOTE DE VÂRF: mandarină, clementină, grepfruit

NOTE DE MIJLOC: crin, violetă, frezie, pepene galben, Amaryllis

NOTE DE BAZĂ: vetiver, ambră, vanilie, mosc

Ambercrombie & Fitch No. 8 este un parfum floral, și totuși, departe de a fi romantic și feminin în exces, mai degrabă un floral-clasic, destul de cuminte și uniform, fără explozii de entuziasm adolescentin, așa cum poate armonia de note ar lăsă să se înțeleagă, dar misterios într-un fel aparte, greu de descifrat.
M-a intrigat încă de la primul contact și mi-a lansat provocarea de a-l cunoaște, motiv pentru care l-am luat cu mine peste tot în primele zile. E cert că cel mai sigur pe sine se simte în mijlocul zilei, seara se dovedește a fi prea timid și mult prea inhibat. Îi plac întâlnirile cordiale cu prietenii, dar se descurcă minunat și în condiții majore de stres la birou.
Îl simt de nădejde atât timp cât nu încerc sa-l fac vedeta situației, îi place să stea în umbră, să mă susțină fără a-și face simțită prezența într-un mod evident. Ambercrombie & Fitch este noua mea piesă de fundal.



Marca Ambercrombie & Fitch are o gamă de parfumuri pe care nu le pot denumi altfel decât interesante, o adevărată provocare, atât cele pentru femei cât și cele pentru bărbați odată ce le-ai mirosit îți rămân cumva întipărite în memoria olfactivă.

Ambercrombie & Fitch No.8 face parte din oferta de parfumuri a site-ului Aoro, alături de alte 7 modele aparținând aceluași brand.




VintageLook

14 comentarii:

  1. Nu prea am incredere in Aoro, sincera sa fiu:(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am foarte multe cosmetice cumparate in ultimul an de pe Aoro si nu am avut absolut nicio problema. Parfumuri nu am cumparat inca, dar am pus ochii pe unul pentru iubitul meu, sper sa i-l fac cadou in curand. :)

      Ștergere
  2. N-am auzit pana acum de acest parfum, dar, pe cuvant, m-ai facut tare curioasa! Iar notele lui deja ma fac sa mi-l imaginez!!!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hihi, ei eu mi l-am imaginat dupa note, dar mirosindu-l nu e deloc cum credeam eu, floral-citrat, asa gandeam eu ca este dupa compozitie, dar e ... nu stiu, altfel, nu as fi ghicit niciodata notele sale daca nu le-as fi stiut dinainte...

      Ștergere
  3. dupa descriere si dupa note, tare as vrea sa-l incerc si eu. cred ca l-as iubi :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E inselator din punctul meu de vedere, cum spuneam si mai sus, nu as fi ghicit ca are aceasta compozitie doar dupa miros...e diferit cumva de tot ceea ce am incercat eu pana acum, e destul de uniform si cuminte. :)

      Ștergere
  4. Ai dreptate, sticla nu spune nimic daca stai sa te gandesti ce importanta se da ambalajului...Imi plac notele florale, cred ca e deosebit.

    RăspundețiȘtergere
  5. Stii ca eu admir felul in care scrii, ma cucereste! :)
    Ma tenteaza gandul ca are note florale...

    Te pup cu drag, Simo!
    Ilda
    lavender thoughts

    RăspundețiȘtergere
  6. Ah... Vanilie şi mosc... ♥♥♥
    Să-ţi încânte zilele, Simo. Îmi imaginez cât de interesant e ♥.

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu am auzit si nici nu am mai vazut acest parfum pana acum, dupa compozitie insa pare exact pe gustul meu :P

    RăspundețiȘtergere
  8. La prima vedere,am avut aceeasi impresie...ca e un parfum de barbati!:D
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu am auzit de el si de asta, poate, sunt mai sceptica.Insa, eu sunt dispusa sa dau o sansa oricui :)).Pentru inceput, imi place ambalajul.

    RăspundețiȘtergere
  10. Buna,
    Suna tare interesant, poti sa-mi spui daca si persista?
    Delia

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, eu am citit multe pareri cum ca ar persista foarte mult, insa mie personal nu mi se pare ca exceleaza la acest capitol. Cel putin pe pielea mea nu rezista toata ziua, ca alte parfumuri pe care le posed, ci doar cateva ore si il simt doar in spatiul intim. :)

      Ștergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!