"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

duminică, 15 decembrie 2013

Prima mea comandă Sammy Dress

         Da, este prima dată după vreo 20 de ani când port caciulă. Mi-au trebuit multe ierni de ger cumplit ca să mă determine să-mi cumpăr una și ca să îmi demonstrez mie însămi că am adoptat-o în mod permanent, pentru totdeauna, am ales să o port duminica aceasta și să o folosesc în pozele pentru blog. Ca să nu se înțeleagă greșit, nu am absolut nimic împotriva căciulilor de niciun fel, însă nu mi s-a părut niciodată ca s-ar putea inventa modelul potrivit mie. Nu cred nici acum că s-a inventat, dar m-am vindecat eu între timp.  :P


        Oricum nu despre căciulă voiam să vă vorbesc în cadrul acestei postări, ci despre noile mele ghete. Odata cu giveaway-ul Sammy Dress, am primit și eu un credit pentru cumpărături cu ajutorul caruia mi-am ales aceste ghete și săptămana trecută au ajuns în sfârșit. Din momentul comenzii și până acum a trecut aproape o luna și jumătate, deci cam acesta este timpul de așteptare, sau cel puțin așa s-a întâmplat în cazul meu. 

click pe poză pentru mărire

           Sunt mărimea 37 și pare ca ar corespunde perfect, eu port 36 1/2 și aceste ghete se comportă pe picior fix ca un 37. În general, trebuie să spun că am fost o norocoasa, obișnuiesc să-mi cumpăr foarte des încălțăminte de pe net și niciodată nu am avut probleme cu mărimile.
Pe site mai există și varianta pe maro:


        Plimbarea mea din această dimineața s-a terminat foarte repede, pentru că așa cum probabil se vede in poze (eram foarte crispată) vremea nu a fost tocmai potrivită pentru o astfel de activitate.  :) 


         În concluzie cam așa arată ghetele mele Sammy Dress, sunt din piele ecologică, bine lipite și fără defecte și nu sunt imblanite în interior, au doar o căptușeală ușor pufoasă. Dacă mai aveți întrebări, nu ezitați, deși fotograful meu iubit a încercat să le surpindă cât mai bine în imagini.


Am purtat:
Ghete Sammy Dress
Geantă Daniel Ray
Jambiere H&M
Pantaloni Gatta
Jachetă Sheinside
Fular, cadou de la Stella (Fashion Doctor)
Caciulă Stradivarius



Vă pup și vă doresc o duminică minunată în continuare!!!



VintageLook

26 de comentarii:

  1. Ce bine m-am regasit in descrierea ta privitoare la caciuli! N-am gasit caciula cu care sa arat si eu normal, insa iarna aceasta presupune pt mine mers pe jos la serviciu, mult frig si necesitatea unei caciulite, altfel imi pica urechiile. Am gasit una dragutica,roz, din blana de iepure, dar tricotata, care pe langa faptul ca e draguta, ma face si sa arat acceptabil. Fericita ca am descoperit-o, am purtat-o cu inima deschisa, asta pana am ajuns la lucru si mi-am vazut paltonul negru, proaspat ridcat de la curatatorie, plin cu puful caciulii. Sa nu-ti vina sa arunci caciula tocmai din varful podului pe care-l traversez in fiecare dimineata??!?
    Bine ca macar tu ti-ai gasit-o:))

    RăspundețiȘtergere
  2. Sunt tare dragute ghetele, sa le porti cu drag! Vai ce dor imi e de Timisoara cand vad pozele astea, parca acum daca as vrea pot sa ajung si eu in Piata Unirii. Cred ca inca nu realizez complet ca m-am mutat, imi amintesc fiecare colt de strada.
    Nici eu nu port caciuli, dar nici nu prea merg pe jos. Caciulita ta e foarte draguta ca intreaga tinuta de altfel.
    Pupici.

    RăspundețiȘtergere
  3. Mie imi place caciula ta. Eu inca n-am descoperit-o pe cea perfecta, am un fes total nepotrivit pentru varsta mea .. arat ca un pusti :)
    Par comode noile tale ghete, sa le porti cu placere si sa te fereasca de frig!
    O seara frumoasa si o saptamana buna!

    RăspundețiȘtergere
  4. Ești foarte drăguță! Să le porți sănătoasă! Transportul a costat mult? Coletul vine la poștă direct?

    RăspundețiȘtergere
  5. Foarte dragute ghetele, eu mi-am luat unele luna trecuta si le port aproape in fiecare zi :P O caciula imi lipseste, a ta imi place mult, insa nu stiu daca imi atat de bine avand parul mai scurt decat al tau, trebuie sa merg sa incerc mai multe...

    RăspundețiȘtergere
  6. Sunt foarte frumoase și îți vin perfect. :) (la fel și căciula,îți vine foarte bine)

    RăspundețiȘtergere
  7. Frumos outfit, iar ghetutele sunt superbe :)

    RăspundețiȘtergere
  8. Sunt frumoase ghetele, ma incanta si cele pe maro! Foarte bine iti sta caciulita!

    RăspundețiȘtergere
  9. un outfit perfect pt iarna! foarte frumoase ghetele :D

    RăspundețiȘtergere
  10. Intre negru si maro, aleg mai mereu negrul, dar ghetele acestea imi plac mai mult pe maro. Cel putin din poze! :)
    Tu esti din nou foarte frumoasa! Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  11. caciulita iti vine perfect.mai bine o porti decat sa rabzi de frig.eu port mereu. te pup

    RăspundețiȘtergere
  12. Cat de dragalasa esti cu caciulita!!! Mie imi place mult, esti dulce foc! :)
    Tenul tau radiaza de prospetime si sanatate, te felicit!!!

    Imi plac si ghetutele, combinatia vestimentara la care le-ai purtat! Eu inclin catre cele maro, acelea imi fac cu ochiul ceva mai gales! :)

    Draga mea, sa le porti sanatoasa si vesela!
    Te imbratisez cu caldura, iti doresc ca saptamana ce vine sa fie una buna si frumoasa! Cu timpul, vorba ta: o luam ca atare si ce-o rezulta...ramane de vazut! :)

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  13. Ce bine-ţi stă cu căciuliţă, Simo. S-o mai porţi, e tare drăgălaşă, dar în acelaşi timp, şi un accesoriu tare frumos, neuitând vreo clipă utilitatea ei în perioada asta geroasă.
    Aşa cum foarte frumos a subliniat şi Ilda, tenul tău arată minunat, radiezi! ♥
    Şi fularul e tare frumos, cu atât mai preţios venind din partea unei persoane atât de speciale precum e doamna Stella ♥.
    Te pup, să te bucuri încântată de frumoasele ghetuţe. O seară frumoasă şi-o nouă săptămână mai bună, cu timp mai mult şi momente cu atât mai dragi ♥.

    RăspundețiȘtergere
  14. Nici eu nu am purtat caciuli foooarte mult timp dar acum le ador.
    Cea pe care o porti tu imi place foarte mult si-ti sta foarte bine.
    Esti frumoasa si arati extraordiar, trebuia sa subliniez din nou acest aspect. :D
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  15. Si eu doar de doi ani port caciuli, anul trecut mi-am luat 2 stil basca, si anul asta am comis-o cu o caciula soricel, cu 2 ciucuri pe post de urechi :p Cand m-a vazut mama mi-a zis sa ma mai uit in buletin, sa vad cati ani am :)) I-am zis ca stie f. bine ca nu-mi plac caciulile si in general nu port, iar daca tot trebuie sa port (ca mi-e frig), macar sa port una haioasa :)
    Sunt frumoase ghetele, imi place si tinuta, si te cred ca ai inghetat pe vremea asta imbracata asa :)

    RăspundețiȘtergere
  16. Frumoase ghete! Se potrivesc foarte bine tinutei tale! Si, uite asa, vedem si o noua Simona: mai rebela, mai rock, mai "rea"! Eram obisnuita sa te vad mereu in tinute foarte feminine, diafane, insa trebuie sa recunosc ca-mi place tare mult si latura asta a ta! :) Caciula iti vine super, sa nu te mai feresti de astfel de accesorii!

    RăspundețiȘtergere
  17. ti-am mai spus ca esti o frumoasa, nu? :D Imi place mult caciulita, si esti adorabila in ea! Si tinuta este foarte adecvata, ghetutele sunt de efect!

    RăspundețiȘtergere
  18. Pana iarna trecuta,nu purtam nici eu caciula,chit ca imi degerau urechile!
    Dar esti tare dragalasa cu caciulita,asa un model mi-as dori si eu!
    Am avut cateva tentative de a comanda incaltaminte de pe sammydress,dar am asteptat intai pareri,par de calitate...ma gandeam ca la pretul lor nu vor fi cine-stie-ce,insa arata bine.
    Sa le porti cu drag
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  19. Aceeasi problema cu caciulile o am si eu , de aceea prefer gecile cu gluga generoasa si cat mai pufoasa :) . Imi plac ghetutele ,sunt dragute si par a fi foarte comode. Sa le porti sanatoasa !pupici

    RăspundețiȘtergere
  20. Hi Simona! You look so wonderful! I like the booties and how you paired them. I also like the make up, you have such a flawless skin with eyecatching eyes!:) Kisses dear, have a good week ahead! xo

    RăspundețiȘtergere
  21. Ce imi place cum iti sta cu caciulica. Superba esarfa iar eu nu sunt deloc cu animal print :)). Esti frumusica foc, arati tare bine. Stii deja.
    Te pup tare!

    RăspundețiȘtergere
  22. Eu arat mai copil cu fes, dar asta e... ma intereseaza mai putin aspectul decat sanatatea si confortul. Cu asta iti vine bine si imi plac si ghetele atat pe negru cat si pe maro.
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  23. Cred că majoritatea fetelor avem probleme cu căciulițele ;;)
    E foarte frumoasă, te prinde. Iar culoarea crem e foarte versatilă. Iar cu buzele roșii, yam yam :D
    Ghetele arată foarte bine pe picior subțire, nu oricine le poate purta. Să le porți cu multă plăcere!! :)

    RăspundețiȘtergere
  24. Simona, esti o fata superba, dar nu cred ca mai e nevoie sa-ti spun eu asta ;;)
    Ghetutele sunt super! Sa te bucuri de ele.
    Am vrut sa-mi pun si eu o comanda sammy dress dar eram putin sceptica in privinta livrarii. Daca o sa ajunga, in cat timp o sa ajunga, in ce stare etc.
    poate o sa ma incumet pana la urma sa pun o comanda. ;;)

    RăspundețiȘtergere
  25. Foarte dragutze si comode ghetutele tale.Sa le porti sanatoasa! Eu nu port caciula nici daca ajung sa am dureri de cap din cauza frigului.Ma mananca ingrozitor capul de la ele si chiar daca ninge din abundenta, tot nu imi pun nimic pe cap.Mi se pare ca arat ingrozitor cu caciula si ca ma strange de cap :))

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!