"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

duminică, 15 decembrie 2013

În căutarea nuanței perfecte de nude ...

          Vă spuneam în repetate rânduri că de vreo doi ani evit rujurile nude pentru că nu mă mai avantajează, însă adevărul este că un ruj nude este absolut necesar în trusa oricărei femei. Un machiaj intens al ochilor, smokey eyes de exemplu, cere o astfel de culoare a buzelor, așa că de atunci sunt într-o continuă căutare a acelei nuanțe de nude care să mă avantajeze. 

          Dar nu e vorba doar despre mine aici, nude-ul perfect este dificil de găsit, am vazut destul de multe femei purtând pe buze o astfel de nuanța total nepotrivită tonului pielii. 
Eu am nevoie de un nude colorat, rozaliu, dar nu orice nuanța de roz, in sfârșit este complicat. 
În momentul de față, până gasesc culoarea perfectă, alternativa mea este aceasta:




          Este vorba despre un creion de buze, cunoașteți cred pasiunea mea pentru creioanele de buze. Îmi permit să-mi colorez buzele depășind ușor conturul acestora pentru a crea iluzia de mai mult volum, fără ca artificiul să fie atât de vizibil precum în cazul unui ruj. Apoi mai este vorba de rezistența prelungită, caut asta la un produs pentru colorarea buzelor. 


         Aceasta este în prezent alternativa mea la rujul nude - un creion de buze de pe Born Pretty Store, pe care îl consider de departe cel mai bun produs pentru colorarea buzelor pe care l-am încercat până acum de pe acest site. Nuanța este mult prea colorată pentru ce îmi doresc eu de la un ruj nude, însă mă avantajează și se împacă bine cu orice machiaj al ochilor, înclusiv cele foarte colorate, completează machiajul fără să atragă atenția câtuși de puțin asupra buzelor.
Posedă o mină destul de moale (necesită ascuțire după fiecare folosire), însă se păstrează vreme îndelungată pe buze fară să le usuce, așa cum se întâmplă mereu în cazul produselor rezistente la transfer. Conferă buzelor un aspect mat.
Aș încerca și nuanța #1, pare mai deschisă decât acesta, dar și #3 - din poze pare un roșu absolut care banuiesc că arată minunat pe buze, dat fiind aspectul mat pe care îl conferă acest creion. 

Îl puteți găsi AICI la un preț bun (nuanța 04), iar folosind codul KEJ61 aveți o reducere de 10%. Transportul pe acest site este gratuit.


Cum vă poziționați voi vis-a-vis de rujurile nude?

                              VintageLook

20 de comentarii:

  1. Arata foarte bine. Si eu as vrea un creion de buze nude-rozaliu insa nu il gasesc nicaieri :P

    RăspundețiȘtergere
  2. Imi place nuanta aceasta. Si eu evit de o perioada rujurile nude, desi in trecut le foloseam. Cred ca mai mult le folosesc vara cand sunt usor mai bronzata, mi se pare ca imi vin mai bine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Odata cu varsta incepe sa nu ma mai avantajeze orice culoare pe buze, e foarte ciudat, dat asta este.. Intr-adevar cand pielea e mai bronzata parca e mai usor de gasit o nuanta adecvata.. :)

      Ștergere
  3. Incearca rujul triple color ravishing rose de la Oriflame. Cred ca o sa iti placa mult. In catalog arata foarte diferit de realitate. E nude-ul meu perfect si cred ca o sa corespunda dorintelor tale. Si la mine e complicat cu rujul nude. Sper sa iti placa:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pentru pont, Denice, chiar o sa incerc, folosesc multe produse Oriflame, comand de la Criss :P si poate chiar o sa-mi placa, uite, chiar acum o sa ma uit pe catalog sa vad dc e la reducere cumva.
      Merci frumos! :)

      Ștergere
  4. Nu e tocmai nude dar arata foarte, foarte bine! Usuca buzele?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar nu le simt deloc uscate, asta in comparatie cu multe alte rujuri rezistente/lipstain-uri pe care le am in prezent... :)

      Ștergere
  5. Hi Simona! I have a huge passion for lipsticks in general, nude are a must have and love this shade. Sometimes I also use the lip pencil in all the lips, the effect is more lasting and cool!:) This is great! Kisses dear, happy Sunday! xo

    RăspundețiȘtergere
  6. incearca rujul ultra color de la avon in nuanta blush nude, e gama cu Antonia :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu avonul nu sunt prea familiarizata, o sa ma uit pe un catalog sa vad despre ce e vorba. Blush nude zici?! Am retinut, merci frumoooos!! :)
      Pupici!!

      Ștergere
  7. Arata foarte bine pe buze si imi place mult acea iluzie de marire :) .Si eu am observat ca parca nu ma mai avantajeaza rujurile in nuante de roz.Nu stiu daca doar mi se pare, insa cert e ca daca inainte eram innebunita dupa ele acum caut numai rujuri in nuanta piersicii.Parca mi se potrivesc mult mai bine.O fi varsta :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ma regasesc perfect in descrierea ta! La mine e sigur din cauza varstei, tenul a capatat o culoare mai terna si din cauza asta. Cine stie peste 10 ani ce nu voi mai putea purta :P Dar na, gama de culori si de cosmetice e asa de mare, incat e imposibil sa nu gasim ceva potrivit nevoilor noastre intr-o continua schimbare :p
      Pupici!! :)

      Ștergere
  8. Chiar imi place mult, mult! .Cred ca si mie mi s-ar potrivi! Seamana, cumva, cu ceva ce am... doar ca acesta are alta textura!

    Scumpa mea Simo, te imbratisez!
    Am citit comentariul tau (inca n-am apucat sa raspund) si vreau sa stii ca am gandit iarasi: cat de mult ni se-aseamana noua gandurile si trairile! E un feeling special!

    Pupicei!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt sigura ca ti s-ar potrivi nuanta aceasta, este usor de purtat oricum, nu e deloc pretentioasa.

      Cat despre starea noastra, ce sa mai spun, cred ca intr-o mai mare sau mai mica masura este caracteristica zodiei noastre in aceasta perioada de timp.
      Cred ca te inteleg foarte bine, Ilda, eu una chiar ma simt epuizata si pentru prima data in viata, asa cum spuneam, se si vede in exterior... :(
      Te pup si te imbratisez si eu, draga mea!

      Ștergere
  9. este o nuanta tare frumoasa si iti vine foarte bine!

    RăspundețiȘtergere
  10. E tare frumoasa nuanta.Mi-am luat si eu recent un ruj nude de la Rimmel si chiar imi place mult!

    RăspundețiȘtergere
  11. Eu folosesc destul de rar nuanta nude, nu stiu de ce...Atunci cand nu am chef de rujuri puternic colorate, aplic un gloss.Tie iti contureaza foarte frumos buzele.

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!