"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

duminică, 8 decembrie 2013

Despre cadouri speciale împreună cu Aoro

Iată că prima sărbatoare a lunii decembrie a trecut, și anume Moș Nicolae,  eu sper că ați  fost cuminți și ați fost recompensate cu cele mai frumoase cadouri în cizmulițe!  J
Eu v-am pregătit pentru astăzi ultimul articol cu sugestii pentru cadourile de iarnă, creat în colaborare cu site-ul Aoro, articol în care am selectat câteva produse de înfrumusețare pentru cele mai speciale femei din viața noastră.

Fie că este vorba despre mama mea, sora, colegele de birou sau prietenele mele dragi și frumoase, categoric cele mai multe cadouri le ofer femeilor cu ocazia Crăciunului și recunosc ca cel mai autentic feedback îl culeg de la acestea, pentru că, haideți să fim sincere, doar o femeie știe să aprecieze cu adevărat valoarea unui gest de dragoste, admirație, prietenie sau respect, atunci când acesta este reprezentat de un parfum, o cremă aromată de corp sau o cremă antiîmbătrânire atent selectată.

Și la fel ca în articolul precedent, voi începe seria recomandărilor cu parfumurile. Mie personal parfumul mi se pare un cadou atemporal, a fost și va dăruit doamnelor din orice categorie socială în condițiile în care efectul va fi mereu același, pentru ca nu există femeie pe care să nu o poți impresiona atunci când îi dăruiești parfumul preferat sau atunci când, cunoscându-i personalitatea, o surprinzi în cel mai frumos mod cu o aromă nouă într-o sticluță magică nedescoperită de ea, dar care o va cuceri iremediabil de la primul contact. Eu iubesc cel mai mult acest efect pe fața mamei mele, care are o singură pasiune în viață din categoria frumusețe, și anume parfumurile citrate, fresh, feminine... 

Urmărind același șablon am ales de pe site cele mai bune parfumuri pentru femei și anume primele 10 cele mai vândute după statisticile site-ului, astfel încât iată care sunt acestea (primul - Guess este cel mai cumparat parfum):

click pe imagine pentru mărire

 ce îmi place mie, e faptul că se încadrează în categorii de prețuri diferite


Sunt curioasă dacă vreunul dintre cele 10 este preferatul vostru sau a celor apropiate vouă. Pentru mine nu este cazul, tocmai de aceea m-am gândit să vă arăt și preferatele mele, primele trei, într-o ordine aleatorie:

cred ca oricum le cunoșteați deja, am vorbit
despre fiecare în parte aici pe blog

Un cadou mai consistent sau cel puțin cu siguranță mai voluminos, îl poate reprezenta alegerea unui parfum integrat într-un set alături de cel puțin un alt produs. Partea frumoasă a acestei alegeri o reprezintă si ambalarea atentă a acestor produse într-o cutie frumoasă, elegantă. Da, lucrurile acestea contează pentru noi! J


Și tot la seturi m-am gândit și atunci când am selectat produsele pentru îngrijirea tenului:


Sau produsele pentru machiaj:


Și pentru că, deși le folosim mai rar, după o statistică personală pe care am facut-o aici prin intermediul blogului, cremele de corp sunt minunate și ne face o plăcere nemaipomenită să primim tot felul de flacoane, borcănașe și recipiente pline de arome care mai de care mai surprinzătoare. Iar dacă este vorba despre un set, cu atât mai bine. J

Acestea sunt sugestiile mele pentru voi, evident ceea ce am selectat eu reprezintă o mică parte din oferta site-ului Aoro, pe care vă invit să-l vizitați și să încercați și aplicația DARURI, dacă sunteți în pană de inspirație sau pur și simplu aveți nevoie de un mic ajutor.

Până data viitoare (care sper să fie foarte curând) vă pup și vă imbrățișez!!
Îmi este foarte dor de voi!!!



 VintageLook

9 comentarii:

  1. Şi mie mi-au lipsit rândurile tale, prezenţa ta dragă şi caldă, Simo! Sper din suflet că moşul cel bun şi darnic ţi-a dăruit cele mai preţioase momente alături de cei dragi sufletului tău :-)
    Revenind la cadouri, şi eu optez tot mai des pentru seturi care conţin mai multe produse cosmetice şi de îngrijire, bunătăţi şi ceva de purtat cu drag şi-n restul anului.
    Te pup, Simo. O seară frumoasă şi-o nouă săptămână mai uşoară, cu multe bucurii şi voie bună! :-)

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu inca nu i-am scris lu' Mosu', ar trebui sa ma grabesc! :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Slavă Domnului, avem de unde alege! Important e să nu lăsăm totul în ultimele zile ( am o vagă bănuială că în cazul meu așa va fi :) )

    https://www.facebook.com/Haine.Galati

    RăspundețiȘtergere
  4. Wish de la Chopard e unul dintre favoritele mele :D Deci, da! Am nimerit unul dintre primele 10 cele mai vândute parfumuri de pe Aoro!

    RăspundețiȘtergere
  5. Si eu imi doresc un parfum nou si am observat ca este pe site. Sper sa il primesc de Craciun :P

    RăspundețiȘtergere
  6. Si eu imi doresc un parfum nou si am observat ca este pe site. Sper sa il primesc de Craciun :P

    RăspundețiȘtergere
  7. Sper ca si tu ai primit ceea ce ti-ai dorit de mos, iar de Craciun sa ai parte de mai multe bucurii....Acestea sunt niste cadouri pe care oricine si-ar dori sa le primeasca, sunt sigura.Noi femeile suntem innebunite dupa cadouri, cat de mici, nu-i asa?!

    RăspundețiȘtergere
  8. Buna ideea celor de la Aoro, Hai ca fac si eu scrisoare lui Mos Craciun!

    RăspundețiȘtergere
  9. Citesc cu multa placere acest tip de articol; asta numai la tine (pentru ca, in general, cam fug de acest gen de postare; nu ma intreba de ce, e instinctiv - pur si simplu!); stii sa scrii frumos si sa mentii interesul; se simte ca e autentic, nu ma simt obligata, nu ma preseaza !

    Dintre cele 10 parfumuri, il ador pe La vie est bella - Lancome; intre mine si el este o chimie ciudata; vreau sa ma dau cu el dar, uneori, simt ca nu l-as putea tolera; l-as pulveriza in aer, numai pentru a-l simti dar...cum sa-l irosesc astfel?! :)

    Imi plac si produsele Bourjois!

    Te imbratisez cu drag, Simo!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!