"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

miercuri, 20 noiembrie 2013

Un Black Friday MAGIQ: reduceri de pana la 70%

          Dragile mele, știți cat de mult mi-au placut produsele Pierre Rene pe care le-am testat nu demult, așa ca am o veste bună pentru voi:

        Anul acesta magazinul online de produse cosmetice Magiq.ro va participa la promoțiile de Black Friday din data de 22 Noiembrie 2013 cu reduceri importante de până la 70% la un număr mare de produse!

       ”Black Friday este momentul ideal sa va rasfatati cu produsele pe care vi le doriti si pe care acum le puteti achizitiona la preturi cu adevarat reduse! Promotiile vor incepe in data de 22 noiembrie, insa vor continua si in weekend pana pe 24 noiembrie, in limita stocurilor disponibile.


      Pentru anul acesta www.magiq.ro a pregatit o serie impresionanta de reduceri la marcile Pierre René si MIYO, cu discounturi de pana la 70%! In oferta MAGIQ.ro de Black Friday de anul acesta vor fi incluse toate categoriile de produse cosmetice din site, asa ca veti putea selectiona toate produsele de machiaj de care aveti nevoie la preturi foarte avantajoase!
      Profitati de Black Friday si pentru a va gandi la cadourile de Craciun si Mos Nicolae, sarbatori ce se apropie si ele cu pasi repezi! Cumparand de Black Friday produsele pe care vi le doriti, va asigurati ca obtineti cel mai bun pret si ca vor ajunge la voi in timp util pentru sarbatori, fie pentru a le darui si pentru a face surprize placute femeilor dragi din viata voastra, fie pentru a le utiliza in scop personal!

          Cosmeticele Pierre René si MIYO sunt hipoalergenice si bazate pe extracte din plante cu proprietati revitalizante, oferind ingrijire tenului dumneavoastra. Produsele sunt concepute astfet incat sa poata oferi pielii hidratarea de care are nevoie si sa raspunda cerintelor femeii moderne, imbinand calitatea cu un design atragator si elegant.”


Ei, ce spuneți, vă atrage oferta? 
Spor la cumparaturi!!

Va pup, să aveți o zi minunată!



VintageLook

8 comentarii:

  1. Sigur voi profita de oferta, am pus ochii pe unele produse si de abia astept sa fie reduse :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Simo, multumim pentru pont! Dau o raita pe MAGIQ...:)

    Pupicei, cu mare drag!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  3. Chiar vroiam sa te intreb numele site-ului.
    Mi-a ramas gandul la oja pe care ne-ai prezentat-o acum cateva saptamani.
    Multumesc pentru veste. Inseamna ca imi voi cumpara oje la pret redus.
    Tratamentele le-ai incercat?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am unul singur (tratament), insa nu prea l-am folosit. Mi-am taiat unghiile scurte de ceva timp (nici nu am mai prezentat nicio manichiura pe blog) si nu le-am mai dat nici cu oja si nici cu nimic altceva. As vrea sa incerc de saptamana viitoare sa-l folosesc constant.
      Ceea ce voiam totusi sa spun e ca ojele pare ca difera la consistenta. Ultima pe care am luat-o e mai lichida decat prima, careia i-am facut review, si nu tine pe unghii chiar asa de mult ca cealalta, dar tot mi se pare buna fata de ceea am incercat eu pana acum. In rest numai cuvinte de lauda, stii tu... :)
      Sper sa gasesti tot ceea ce iti place si la preturi prietenoase! :)

      Ștergere
  4. Bine de ştiut! Îţi mulţumim pentru pont, Simo! Pupici :-*

    RăspundețiȘtergere
  5. Destul de ok oferta, am sa arunc si eu un ochi.

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!