"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

luni, 11 noiembrie 2013

Solone Liquid Eyeliner


Așa cum v-am spus și în postarea precedentă, voi posta mai rar pentru urmatoarea perioadă de timp, până când îmi voi rezolva problemele cu laptopul. Această postare a fost parțial pregătită dinainte.
***
Așadar astăzi vă prezint din nou un produs de machiaj pe care știți deja că îl apreciez foarte mult și îl folosesc foarte des – tușul de pleoape. Dacă data trecută v-am arătat unul tip cariocă, astăzi urmează cel de-al doilea produs din trusa mea de machiaj - tușul clasic, cu pensulă, sistemul meu preferat de eyeliner, dupa cum v-am mai spus.  


Cel prezentat astăzi este un produs asiatic și se numeste – Solone, #01. Ca să fiu mai concisă, iată părerea mea despre el:


  • Consistență potrivită, pasta nu este prea lichidă, dar nici prea cremoasă,
  • Îl folosesc de vreo două luni și nu și-a schimbat consistența în niciun fel,
  • Culoarea este foarte intensă, un negru absolut, întunecat, dintr-o singură tușă,
  • Este rezistent la transfer, nu curge, nu se întinde și nu se fărâmițează pe parcursul zilei, chiar este extrem de rezistent,
  • Nu provoacă niciun fel de disconfort la aplicare (vă spuneam de senzația de usturime/arsură pe care o resimt la anumite produse de acest fel, atunci când sunt aplicate foarte aproape de linia genelor)
  • Pensula este destul de subțire și nu foarte lungă, ceea ce ofera o precizie mai mare la aplicare,
  • Nu își strică forma pe parcursul aplicării (tot zic că o sa vă arăt și un produs minunat de acest fel, care însă are o pensulă atât de ciufulită, încât nu se poate folosi sub nicio formă și face produsul inutil)
Linia de deasupra este proaspat aplicată,
iar cea de sub are circa 15 minute
de la aplicare
În concluzie, pur și simplu nu am nimic de reproșat acestui produs, este unul dintre cele mai bune tușuri de acest tip folosite de mine până acum, îl consider undeva similar cu cel de la Rimmel, varianta clasica pe care am folosit-o foarte mulți ani.


Deși momentan nu se mai găsește pe stoc, mai există variantele GLITTER BLACK, GLITTER BRONZE pe care mi l-aș dori foarte mult, în ideea în care ar fi la fel de intens sau GLITTER GOLDEN, GLITTER SILVER.

Vă las și cu câteva poze:
DUPA 5 ORE DE PURTARE



Aștept cu mare interes părerile voastre. Vă pup!




VintageLook

34 de comentarii:

  1. Wow, ochii tai sunt din ce in ce mai frumosi, cum e posibil? Superb machiajul si primul si al doilea!
    Mie imi lipsea de ceva timp un tus negu si mereu am zis ca imi iau dar am tot uitat. Si uite cum dorintele sunt ascultate de cineva si wkd trecut am primit unul. Inca nu l-am incercat dar abia astept sa vad cum e.
    Pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eh, nu stiu cat sunt de frumosi ochii mei, in conditiile in care primul set de poze e facut la ora 1 noaptea, dupa o petrecere, m-am gandit sa imi pozez si eu machiajul :))) Pozele nr.2 sunt altceva insa, in weekend dupa 8 ore de somn, se vede diferenta, nu-i asa?
      Cat despre tusul si experienta ta, sa stii ca si mie mi se intampla asta in mod frecvent si stiu cat de fericita te simtit cand esti luata asa prin surprindere :P Abia astept sa vad despre ce tus e vorba la tine.
      Te pup si eu, draga mea si daaa, din pacate laptopul meu are tot felul de probleme ”de sanatate” :(

      Ștergere
  2. Imi place mult cum ai realizat machiajul si cum ai trasat liniile, foarte frumos :) eu nu ma inteleg asa de bine cu tusurile cu pensula, oricat am incercat nu reusesc sa trasez asa de bine ca si cu carioca :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Te inteleg, cele cu pensula sunt cele mai greu de aplicat. Pe vremea cand am inceput eu sa folosesc tus, adica acum 17 ani :P, nu existau pe piata decat aceste variante, sau cel putin nu acolo unde locuiam eu, asa ca nu am avut alta alternativa, a trebuit sa ma obisnuiesc cu acesta. Din pacate nu am reusit nici pana acum sa aflu secretul aplicarii perfecte, de fiecare data ceva nu este chiar in regula la liniile mele, dar inca am speranta ca voi descoperi secretul la un moment dat :))
      Ma bucur mult ca-ti place, te pup, draga mea, merci frumos!

      Ștergere
  3. Super tentant, acest tus iti scoate si mai bine in evidenta ochii tai minunati :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, Nicola, de obicei negrul se comporta bine pe ochii mei, cred ca nicio culoare nu-i evidentiaza mai frumos, de aceea port destul de des tus (linii mai subtiri sau mai groase :P)
      Te puuup!

      Ștergere
  4. Cum spuneam si pe Fb, e divina linia aceea; la cel de-al dolea machiaj ma fascineaza de-a dreptul!:)
    Cum spui tu, e un negru intens, adanc...Foarte frumos, Simo!

    Spune-i laptop-ului sa revina la ganduri mai bune!!! Cat de repede!:D

    Te imbratisez cu drag, Simo!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eh, nu e chiar perfecta, nici in primul nici in al doilea, in realitate arata mult mai bine, dar pozele acestea macro scot in evidenta orice mica imperfectiune, dar na...sunt sigura ca se vede intensitatea tusului.
      Ma gandeam sa fac si un filmulet demostrativ pentru a va arata cat este de rezistent, dar mi-a fost muult prea greau :P

      Te pup, Ilda, o sa incerc sa rezolv problema cu laptopul cat mai repede, nu-mi place sa imprumut bunurile altora! :P

      Ștergere
  5. Ochii tai sunt hipnotizant de frumosi!!! Te avantajeaza acest tip de machiaj!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oh, multumesc mult, Deea, esti o draguta! Ma bucur ca-ti place, adevarul e ca port din ce in ce mai des linii mai accentuate de eyeliner, traversez de ceva timp perioada de genul acesta :P

      pupici!!

      Ștergere
  6. Hi Simona! The eyeliner sounds great, love the finish. But most of all you really got wonderful eyes, love them so much. Kisses dear! xo

    RăspundețiȘtergere
  7. Hello, intr-adevar si mie imi place sa folosesc tusul cu pensula pentru ca il aplic destul de usor, sunt obisnuita cu el. Acum am unul in borcanel dar nu-mi place ca de fiecare data cand il folosesc trebuie sa murdaresc o pensula :)))

    By the way, ai niste ochi foarte frumosi Simona!
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, Lorena, si eu parca tot mai mult tind sa folosesc tusul clasic, imi place si cel gel, dar parca acesta e mai practic si il alge mai des :P
      Pupici, merci frumos!

      Ștergere
  8. Arata foarte bine, dar dincolo de intensitatea culorii, linia aia nu se putea face singura si asta e creditul tau, bravo esti "mese" (meserie) :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eh, nu e perfecta din pacate, dar in realitate se vedea mai bine, pe cuvant! :)
      Pupici, merci mult!!

      Ștergere
  9. Draga mea, la cât de frumos trasezi acele linii de eyeliner, ar fi imposibil să nu-l foloseşti cât poţi tu de des. Îţi conturează minunat linia ochişorilor şi-ţi pune în evidenţă irisul frumos, indiferent că-l foloseşti singur, sau la un machiaj mai complex.
    Trebuie să-ţi recunosc, nu mă prea descurc cu el, dar asta nu înseamnă că îmi lipsesc din colecţie... Am strâns câteva, dar mai rar prind curaj să le testez, având impresia că stângăcia-i de la natură (culmea, mai sunt şi stângace încă de la grădiniţă :-D ).
    Pupici, zile frumoase şi senine, ţin pumnii să apară soarele şi pentru laptopul tău :-)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Haha, ce dulce esti, stangace la propriu :P
      Eu zic sa te ajuti de un creion de ochi mai intai de a trasa linia cu tus, merge mult mai simplu asa, intentionez sa va arat un scurt turorial in acest sens, nu ca as fi eu vreo experta, dar na... :P
      Ma bucur mult ca-ti place, te puuuup!!!

      Ștergere
  10. Wow, ce bine arata acest tus, nu mai vorbesc de liniile perfecte pe care le trasezi! Absolut minunat! Te pup cu drag!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eh, as vrea eu sa fie perfecte, uneori imi ies mai bine, alteori nu sunt chiar asa de inspirata :P
      Ma bucur mult ca-ti place, te pup, Camelia!!

      Ștergere
  11. Vai, e foarte pigmentat si arata tare bine tusul, insa ochii tai sunt si mai minunati!
    Si cat de frumos ai trasat liniile! <3

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, chiar e foarte pigmentat, e nevoie de o scurta atingere pentru in negru intens.
      Iti multumesc mult, draga mea Dorina pentru aprecieri, te puuuup!!!

      Ștergere
  12. Un machiaj superb,imi place tusul.Ai ochii superbi si ar fi imposibil sa nu-ti iasa....dar cred ca tu esti experta in asa ceva ;)
    pupici :-*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oh, experta nici pe departe, dar imi place mult de tot machiajul cu tus, recunosc. :P
      multumesc mult pentru aprecieri, te puuup!!

      Ștergere
  13. Foarte precis ! Sa il folosesti cu mare drag :D

    RăspundețiȘtergere
  14. Pare un tus care isi face foarte bine treaba.Am si eu zile in care folosesc tusul, dar nu stiu de ce imi place mai mult fara fard pentru ochi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai, sa stii ca asa il folosesc si eu cel mai des. Uneori mai trasez o linie cu creion negru mai intai si tusul peste, dar fara fard de pleoape.

      Ștergere
  15. Eu m-am lasat pagubasa, ori de cate ori folosesc eyeliner, cand clipesc, sau dupa cateva ore de purtat, mi se vede o dunga neagra mai sus de pleoapa.. asa ca mai bine fara.. pe de alta parte, am incercat foarte rar un machiaj cu liner, asa ca poate ii mai acord o sansa, cu primer si toate cele.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stiu ca exista si produse de sigilat care, aplicate peste tus, il protejeaza si nu se mai ia pe pleoapa de sus, nu curge, nu se intinde etc. Poate cu un primer bun, macar in zona de sus a pleoapei si cu un fard nude sau doar pudra ta obisnuita, nu o sa mai ai treaba cu el.
      Eu nu patesc asa de obicei, dar am avut si un tus foarte prost care se intindea foarte urat si nu l-am mai folosit.
      Incearca cu primer si fard sau pudra si vezi daca functioneaza! :) Bafta!

      Ștergere
  16. Acum vreo 18-19 ani, cand am inceput eu sa folosesc tus, aveam unul no name, luat de la taraba, cu o pensula exact asa. M-am invatat cu tipul asta de pensula şi prin urmare cu carioca nu prea ma descurc. Acum nu mai folosesc tus negru, cel mult maro, cand folosesc.
    Imi place forma din setul nr. 2 de poze.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, da, da, exact aceleasi amintiri le am si eu, de acum 17 ani in cazul meu. Tusul era cu pensulita, luat de la o taraba din bazar si recipientul era negru cu caractere aurii. Era incredibil de prost, se intindea groaznic, dar na, vorba ta, cu el am invatat sa trasez linii :)))
      Maro sa stii ca nu am avut niciodata, insa am folosit rimel maro intr-o vreme, cand eram blonda si imi place mult de tot cum arata la ochii mei. Uite, ca veni vorba, chiar mi-as lua unul, parca mi-e dor de machiajele pe care le faceam atunci. :P
      Te pup, Coconut, ma bucur sa te revad! :)

      Ștergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!