"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

sâmbătă, 2 noiembrie 2013

Saloos - cosmetice naturale

Dacă ați navigat pe site-ul Aoro în căutarea unui produs anume sau doar din curiozitate, este imposibil să nu vă fi lovit de unul dintre produsele Saloos. Tocmai de aceea m-am gândit să vă aduc în prim plan câteva produse aparținand acestui brand cu o ofertă atât de bogată pe site, în cadrul postării de astăzi după cum v-am obișnuit deja.
Saloos este un brand originar din Cehia cu 20 de ani experiență în producerea de cosmetice naturale și organice, devenit de-a lungul timpului unul dintre cei mai mari producători de cosmetice pe acest segment de piață din Cehia. Toate produsele Saloos conțin doar ingrediente naturale, fără adaos de parfumuri sintetice, conservanți sau coloranți.

Iată ce afirmă producătorul: 
Uleiurile Saloos sunt produse naturale create prin combinarea uleiurilor esentiale pure cu uleiuri organice si uleiuri obtinute in urma presarii la rece.
Proprietati:
·         Contin un nivel ridicat de vitamine si minerale in forma lor naturala,
·         Sunt absorbite rapid de piele si nu lasa urme,
·         Sunt potrivite pentru toate tipurile de piele, nu cauzeaza alergii si nu irita pielea
       Nu contin minerale sintetice  sau uleiuri rafinate.

În oferta Aoro găsim atăt uleiuri pentru ingrijirea corpului, cât și o serie de uleiuri și loțiuni destinate îngrijirii tenului. Iată ce am selectat eu pentru exemplificare:

Saloos Argan – destinat tuturor tipurilor de piele, inclusiv celei sensibile. Calmează înroșirea pielii și previne uscarea acesteia, stimulând producția de colagen și elastină. Are un conținut crescut de acizi grași esențiali, antioxidanți si vitamina E naturală.
Compoziție: ulei de jojoba, argan si trandafir (uleiuri presate la rece) + uleiuri esențiale: trandafir, tea tree, lavanda; vitamina A, E, F
Saloos Tea Tree-Manuka – este destinat tenului acneic și problematic, are propriețăți antiseptice și antibacteriene.
Saloos Musețel – este destinat tuturor tipurilor de piele, special celei sensibile. Are efecte antiinflamatorii, antialergice și calmante și este ideal pentru tenul acneic sau afectat de dermatită. Conține 100% ulei esențial de mușețel și nu extract din flori de mușețel.
Compoziție: ulei de jojoba, limba mielului si măceșe (uleiuri presate la rece) + ulei esențial de mușețel; vitamina A, E, F, lecitină.

O altă categorie de produse care pe mine personal mă atrage foarte tare o reprezintă lotiunile florale – adică apele florale ambalate în recipiente cu pulverizator, ideale atât pentru reîmprospătarea tenului cât și a corpului. Ele au scopul de a curăta tenul, a-l hidrata usor și a-l pregăti pentru rutina de îngrijire. 

LOTIUNI FLORALE ROZMARIN, LEMN DE SANTAL,
MENTA, TEA TREE - 22 - 24 LEI/ 50 ML
Saloos Rozmarin – este un tonic destinat tenului gras sau acneic, dar și tenurilor mature în scopul revitalizarării. Previne îngrășarea părului și facilitează pieptănarea.
Saloos Lemn de santal – este potrivit pentru pielea uscată și deshidratată, dar are și efecte antiseptice și calmante pentru piele. Este ideal după ras sau epilat.
Saloos Mentă – este potrivit tenului gras și acneic, calmează inflamația și revitalizează tenulurile obosite.
Saloos Tea Tree – denumită și ”prietenul tenului tânăr”, loțiunea este destinată tenurilor grase, acneice, este un bun antiseptic și are proprietăți de vindecare, tratând ranile si inflamațiile.
Atenție, toate loțiunile florale conțin 2% alcool în compoziție.

De asemenea, tot la capitolul îngrijirea tenului, există o categorie bogată de uleiuri demachiante.
ULEI DEMACHIANT LEMN DE TRANDAFIRI, BERGAMOTA,
LAVANDA, RODIE - 40 LEI/250 ML
Pentru îngrijirea corpului, am ales uleiul de cocos și vă prezint trei variante parfumate: ulei de cocos armoatizat cu vanilie de Bourbon, ulei de cocos imbogatit cu arome delicioase de boabe de cafea pentru un rasfăț total - corp, par și spirit, precum și ulei de cocos caffe latte – cocos imbogățit cu aromă senzuală de cafea și o delicioasă aroma de lapte cremos, ideal pentru un masaj al corpului sau o mască de păr care va capta întreaga zi aceasta combinație de arome speciale.
SALOOS NUCA DE COCOS - 29 LEI/ 100 ML

ULEI DE AVOCADO, ULEI DE MACESE
ULEI DE CAISE, ULEI DE SUSAN
Pe lângă produsele prezentate de mine, oferta se completeaza cu uleiuri pentru duș, uleiuri de corp și pentru masaj, produse speciale pentru femei însărcinate și mămici, creme de mâini, dar și alte produse pe bază de uleiuri naturale pe care vă las pe voi să le descoperiți.

Voi ați încercat până acum vreun produs Saloos?



VintageLook

12 comentarii:

  1. N-am incercat niciun produs de la ei, dar mi-a lasat gura apa cand am citit despre uleiul de cocos Caffe Latte :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mai e si varianta tropical si orange. Si eu tot la Caffe latte ma gandesc :P Mi-ar placea si pentru par! :D

      Ștergere
  2. Eu cam fug de uleiuri (nu as putea spune concret care este motivul), dar acestea zau ca-s tentante!

    Pup, draga mea Simo!
    Sa ai saptamana usoara, cu zile blande!

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  3. Aud pentru prima oară de acest brand, dar asta nu-l face mai puţin interesant, dimpotrivă. Cred că din fiecare categorie aş putea alege cel puţin un produs :-)
    Pupici, Simo! :-)

    RăspundețiȘtergere
  4. O gramada de produse interesante, chiar se merita sa aruncam un ochi. Ma atrage si pe mine conceptul de apa florala, ma gandesc la ceva usor, revigorant si hidratant.

    RăspundețiȘtergere
  5. Chiar vroiam sa cumpar un fond de ten de pe aoro si mai cautam si altceva, sa nu bata curierul drumul degeaba, doar cu un produs. :)))))
    Cu siguranta imi iau si ceva de la acest brand, ca suna bine descrierea. pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar as fi curioasa de impresiile tale daca iti cumperi ceva. Eu am acum ulei de jojoba, dar dupa ce il termin m-ar tenta unul Saloos, tot pe baza de acest ulei. Sper sa fie faine! :)
      Te pup, o saptamana faina iti doresc!

      Ștergere
  6. Dupa cum se vede au produse interesante si cred ca sunt si bune :) n-am folosit nimic si e prima data cand aud de ei
    Te pup :-* sa ai o saptamana minunata! :-*

    RăspundețiȘtergere
  7. ulei de cocos caffe latte sounds crazy!!

    RăspundețiȘtergere
  8. nu le stiam , tare tentante, eu sunt mare consumatoare de uleiuri!

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu prea navighez pe site-ul Aoro asa ca si aceste produse sunt niste noutati pentru mine. Imi place ambalajul lor este dragut si daca si sunt niste produse bune, atunci ar trebui sa ajunga in lista de dorinte :D

    RăspundețiȘtergere
  10. Eu am folosit de la ei ulei de musetel in combinatie cu apa minerala ca sa imi fac demachiant de ochi si am fost multumita de rezultat. Demachia fara efort si nu mi-a iritat deloc ochii.

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!