"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

joi, 21 noiembrie 2013

Romwe “Rose D” sweatshirt - giveaway

Nu știu dacă ați aflat despre Rose D, noua lansare a celor de la Romwe - o bluză cu print florar, mai exact o grădină de trandafiri roz ostentativi. 

Piesa vestimentară a fost creată de Jessie, o tânară designer aflată la început de drum și, potrivit celor de la Romwe, până acum s-au vândut peste 1000 de bucăți. 

În data de 26 noiembrie, bluza se va afla la reducere pe site, de la 39.99$ la 19.99$, însă mai mult decât atât, participând la giveaway-ul Romwe, aveți ocazia să o câștigați la un preț foarte mic, de până la 1.99 $ sau chiar gratis (vor fi mai multe câștigătoare). 

Mai multe detalii despre condițiile de participare și despre premiul in sine, precum și pentru înscrieri - AICI



Romwe “Rose D” sweatshirt
Get the chance to have it at bargain price on 26th Nov.  $1.99 or free!

Leave your comment below the product page:
Then you will have bigger chance to win! 

Don’t miss, girls!

***

Vestea bună pentru mine este ca, din câte se pare, voi avea și eu șansa de a purta această bluză, este pe drum, așa că veți avea ocazia în curând să vedeți o postare dedicată exclusiv acesteia. 



 Baftă! 




VintageLook 


9 comentarii:

  1. abia astept sa vad postarea pe care ne-o pregatesti!
    te pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sper sa o primesc cat mai repede, in mod normal ar fi trebuit sa o primesc pana la sfarsitul saptamanii, dar cred ca nu e posibil totusi din cate se pare.

      Ștergere
  2. Dragutza bluzita, insa rozul nu este pe gustul meu.Astept postarea ta, sunt sigura ca iti va veni de minune.

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu n-am comandat niciodata de pe Romwe, sau Asos, nu stiu de ce nu ma tenteaza.. prefer sa merg in magazin, sa vad, sa simt materialul.. poate ar trebui sa incerc, stiu ca mereu au reduceri.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu sunt fan Asos, mi-am cumparat foarte multe lucruri si toate absolut superbe, insa de pe Romwe ... hmm, nu stiu ce sa spun, nu prea as putea spune ca recomand cu toata increderea, unele lucruri m-au dezamagit cumplit!

      Ștergere
  4. Buna simona, vreau sa imi cumpar si eu o curea Moschino de pe Romwe, de fapt ma intereseaza literele , cureaua vad ca oricum e din piele ecologica, ma poti ajuta sa imi spui cum e cu transportul si de unde se ridica coletul si daca mai platesc ceva taxe in plus apoi> Uite asta vreau sa imi cumpar:http://www.romwe.com/moschino-embellished-black-belt-p-67985.html.
    Multumesc anticipat Simona si sper sa nu te superi ca te deranjez cu asa ceva, am vazut ca tu esti mult mai experimentata decat mine si iti si merge mintea mai bine, de ce sa nu recunosc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, draga mea, stiu cureaua, am vazut-o si eu dupa ce imi cumparasem deja una :P
      Pentru cumparaturi pe romwe, iti trebuie mai intai un card Mastercard sau visa sau un cont de paypal. Convertirea din usd in lei se va face automat.
      Transportul e gratuit, sa fii atenta sa alegi optiunea cu transport gratuit, ajunge in 3 saptamani - o luna, poate chiar mai mult, dar ajunge cu siguranta. Coletul nu stiu exact unde ajunge, uneori la posta vamala, alteori la posta din cartier, iar uneori l-am primit chiar acasa, deci nu stiu ce sa zic sigur. In mod normal tot ce are valoare peste 10 dolari ar trebui sa se aplice cota de tva de 24%, care se plateste cd ridici coletul, insa eu nu am platit niciodata pana acum, nici asta nu stiu de ce depinde. E posibil ca ei sa treaca o valoare mai mica pe colet tocmai pt a se evita aceasta taxa.
      Deci cam asta este povestea, daca mai ai intrebari, nu ezita ... :)
      Pupici!!

      Ștergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!