"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

miercuri, 20 noiembrie 2013

Lumea întreagă prin...ochelarii mei...

Luna aceasta am avut ocazia să încerc și eu binecunoscuții ochelari Firmoo, în urma programului de testare și astfel vă pot împărtăși și vouă impresiile mele despre aceștia, dar și câteva poze cu perechea aleasă de mine.

Ca să fiu sinceră nu știam ce așteptări ar fi trebuit să am de la acești ochelari, deși am vazut foarte multe poze pe diverse bloguri din tară și din străinatate, îmi formasem doar o părere superficială despre calitatea lor, însă atunci când i-am primit, pot spune că a fost dragoste la prima vedere.

În primul rând m-a impresionat dimensiunea lor. Deși mi-am ales cea mai mică pereche de pe site, tot îmi era teamă că îmi vor fi mari, pentru ca fața mea este foarte mică și una dintre cele mai mari provocari pentru mine o reprezintă gasirea unor ochelari potriviți.

Ochelarii sunt foarte bine lucrați, plasticul este de o bună calitate, vin intr-un etui solid și sunt însoțiți și de un instrument pentru ajustare, extrem de util, cu care am reușit să strâng șuruburile altor ochelari din dotare.



Mai întâi am fost anunțată că ochelarii mei au intrat în producție pentru a mi se fixa lentilele alese de mine, iar mai apoi transportul a fost extrem de rapid, în doua zile, dacă îmi amintesc bine, am primit ochelari la domiciliu. M-am și speriat când m-a sunat curierul, nu-mi aminteam să fi comandat nimic și primul lucru pe care l-am întrebat la telefon a fost: ”E ramburs coletul” M-am liniștit când am înțeles despre ce e vorba. J



Eu mi-am ales o pereche foarte draguța, cu accente roșii, după cum se vede, mai exact acest model (C2) și varianta aleasă de mine este de protecție pentru calculator, pentru ca natura jobului meu îmi impune asta, însă puteți alege acelasi model și pentru ochelari de vedere sau fashion.




Magazinul online Firmoo este cel mai cunoscut magazin virtual pentru ochelari de vedere și de soare cu livrări în toată lumea. Modele sunt variate, pentru orice tipologie a feței, iar prin programul Virtual Try-On System, vă puteți găsi pereche potrivită vouă, în cazul în care nu sunteți siguri de modelul care vi s-ar potrivi, încărcând o poză a voastră pe site și probând în mod virtual diverse modele. Pare distractiv, nu?



De asemenea, vă aduc în atenție și programul FIRST PAIR FREE, prin intermediul căruia puteți primi în mod gratuit prima pereche, achitând doar taxa de transport. Mai multe informații AICI.


Ce spuneți de noii mei ochelari?


VintageLook



47 de comentarii:

  1. Niciodata n-am citit postarile despre ochelarii astia pe blogurile altor fete, nu stiu ce mi-a venit sa citesc acum la tine. Dar bine am facut, pentru ca in primul rand mi-am dat seama ca si mie imi trebuie protectie pt. calculator (de fapt cred ca imi trebuie chiar ochelari de vedere, dar tot aman vizita la ofta), si in al 2-lea rand ti-am observat fusta din ultima poza :) Trebuie sa faci un OOD cu ea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mda, ma tem ca si eu as avea nevoie de ochelari de vedere, cel putin cu un ochi parca nu mai vad chiar asa de bine, Mi-am propus sa merg la anul la medic, pana acum doar la medicina muncii si la medicul de familie am facut controale de rutina si cica e ok, dar vreau unul de specialitate, mai ales dat fiind faptul ca lucrez la calculator zilnic.

      Fusta am purtat-o aici:http://vintagelooksimona.blogspot.ro/2013/08/my-way-or-hightway.html, dar o am in plan si pentru un alt outfit, cat de curand :D

      Ștergere
  2. Vai cat de bine iti vin! Super, daca stiam ca au modele si pentru PC imi luam si eu asa.
    Tu nu ai platit TVA-ul? Ca mie mi-au cerut :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. M-am invartit mult pe site pana sa ma hotarasc ce sa iau, nici nu mai stiu cum am gasit varianta asta :P

      Eu nu am platit TVA, de fapt pana acum nu am platit la niciun colet din afara UE, tie ti-a cerut DHL-ul? :(

      Ștergere
    2. Da, mi-a cerut TVA-ul ca era valoarea coletului trecuta dar in interior pe factura era 0 lei :(. N-am avut ce sa fac, am platit. Nu a fost mare suma dar m-am ofticat. E prima data cand mi se cere o taxa la colet. Aiurea.

      Ștergere
    3. Si mie mi-a cerut taxa DHL-ul! Taxa vamala, asa era precizat! Am avut acelasi feeling ca si tine! Ei mi-au spus ca asigura gratuitatea transportului!

      Ștergere
    4. Transportul a fost gratuit, insa probabil, asa cum spune si Fede, avea trecuta valoarea reala pe colet si atunci dhl-ul a cerut tva-ul :(
      Se pare ca eu am scapat. :P

      Ștergere
    5. Scuze ca ma bag si eu ca musca-n lapte, dar parerea mea, de om care a lucrat ceva vreme pe import-export, inclusiv vamuire, e ca dhl-ul a facut o magarie. Valoarea in vama se stabileste tinand cont de factura, nu de ce e trecut pe colet. Pe colet e trecuta valoarea reala, normal, pentru asigurare, insa cumparatorul (respectiv importatorul) datoreaza tva si eventual taxe vamale raportat la valoarea marfii (pe factura) plus valoarea transportului (astea 2 impreuna formand valoarea in vama). Chiar imi pare rau de faza :(

      Ștergere
    6. Multumesc, draga mea, e bine de stiut, habar nu aveam ca asa stau lucrurile!

      Ștergere
    7. Multumesc si eu, Coconut! Utile informatiile!

      Ștergere
  3. sunt foarte frumosi!
    si iti vin superb
    i-am primit si eu pe ai mei si maine ajung acasa.. abia astept sa ii vad.. :D
    pupici!

    RăspundețiȘtergere
  4. Hihi, si eu sunt curioasa ce ti-ai ales tu! :)
    Ma bucur ca-ti plac, te puuup!

    RăspundețiȘtergere
  5. Simo, cum ai facut sa selectezi lentile pt. PC, mie imi tot cere reteta, sunt si destul de obosita si poate de-aia nu vad. Chiar ma tenteaza ochelari pt. calc., nu vrei sa stii cate ore pe zi stau eu cu ochii in monitor (azi am stat deja in jur de 11 ore).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pff, ii spuneam si Federovei mai sus ca nu mai stiu exact unde am gasit varianta asta, am stat cateva ore pe site cred, ca sa ma hotarasc :P
      Stai sa ma uit si eu si revin...

      Ștergere
    2. Ah, pai cred ca de la punctul 1 HOW WILL YOU USE YOUR GLASSES, este optiunea exact sub imagina tipei blonde. Si acolo alegi ”computer”. Dupa care tr sa-ti masori distanta intre pupile, mie mi-au masurat-o fetele la birou si parca mai iti cere una, alta, nu mai retin exact :P

      Ștergere
    3. Aha, acolo selectasem si eu, dar mai departe n-am mai mers, m-a bagat in ceata partea cu reteta. Multumesc de lamuriri :). Trebuie sa ma mai interesez putin, ca inainte mi-a zis calculatoristul sef ca n-am nevoie pt. ca cica ecranul meu nu ar emite radiatii. Oricum, o vizita la medic se impune, de voie de nevoie...

      Ștergere
    4. Trebuie sa alegi 0 la OD si OS si atunci nu-ti mai cere reteta. Oricum, daca vrei sa-ti iei, mai bine mergi la medic si vezi daca iti trebuie cumva unii de vedere, mai ales daca al tau monitor e mai smecher :P Al meu sigur nu are nicio protectie, dar e bine de stiut ca exista, la prima inlocuire stiu si eu ce sa ii cer calculatoristului meu :P
      Pupici!!

      Ștergere
  6. Ce frumosi sunt, iti vin tare bine iar rama asta rosie chiar ti se potriveste!

    RăspundețiȘtergere
  7. Hihi, ce ma bucur, recunosc ca am avut emotii cu ei, imi era teama sa-mi fie prea mari. :P
    merci frumos!

    RăspundețiȘtergere
  8. Chiar iti vin super bine, eu m-am lasat de comandat ochelari on-line pentru ca nu imi placea la final cum imi stateau! Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In cazul meu sunt primii pe care i-am comandat online si vad ca i-am nimerit perfect!
      Ma bucur ca-ti plac, multumesc frumos!

      Pup! :)

      Ștergere
  9. Lovely hair, beautiful face, and stylish glasses. Your blouse and skirt also look great.

    johnbmarine.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  10. Iti sta super cu ei. Se potrivesc perfect :P

    RăspundețiȘtergere
  11. Ce bine iti sta cu ei!!! Aduci a secretara. :) Sunt foarte frumosi!

    RăspundețiȘtergere
  12. Ce bine iti sta cu ei!
    Eu nu am fost niciodata suficient de indrazneata pentru a incerca rame rosii dar acum, ma tenteaza rau. :)
    Pupici si sa ii porti cu placere.

    RăspundețiȘtergere
  13. Ochelarii ca ochelarii, dar mie imi place mult fusta! Dar cum ma dor ochii lately, voi merge la consulatatie si apoi voi comanda si eu de la ei. Nu cred ca imi strica doua perechi de ochelari :D

    RăspundețiȘtergere
  14. Vai da ce bine iti sta cu ei,si ce frumos se vede cu rama rosie!
    Nu e culoarea mea preferata,dar parca o pereche de ocelari cu rama rosie ma incanta!
    Pup

    RăspundețiȘtergere
  15. Doamne, iti sta genial cu ei! :)
    Am comandat si eu ieri o pereche tot pentru protectia la PC, eu am ales un model pe care sa-l poata purta iubitul meu, fiindca jobul lui ii impune sa stau zilnic minim 8 ore in fata PC-ului, dar ii voi imprumuta si eu.

    RăspundețiȘtergere
  16. Hi Simona! I really like the model you chose, that shade suits you so well and your beautiful eyes stand out even more. I love Firmoo glasses, wear them everyday and the quality is really good. You look wonderful in the last photo dear, also your make up is flawless. Hugs! xo

    RăspundețiȘtergere
  17. Felicitari pentru alegerea facuta. Imi place cum iti sta.

    RăspundețiȘtergere
  18. Știu exact despre ceea ce vorbești pentru că și eu am avut și încă am ochelari de la ei.
    Prima pereche am primit-o cadou, ia pe a doua mi-am cumpărat-o. Sunt foarte mulțumită de ei.

    În ceea ce privește alegerea ta... ochelarii sunt foarte cool și din nu știu ce motiv parcă ai un aer de profesoară... la a cărei oră te duci de plăcere... :)
    Sunt sigură că ți se spune frecvent, dar simt nevoia să remarc și eu, din nou... ai niște ochi SUPERBI!

    Mulțumesc pentru comentariu, mă bucur că suntem pe aceeași lungime de undă.

    RăspundețiȘtergere
  19. Simo, eu consider ca ai facut o alegere excelenta! Atat in privinta formatului, cat si a culorii ramelor! Despre dimensiune...e absolut ok, iti vin bine! Sa vezi ce-ai sa razi cand ma vei vedea pe mine cu ochelarii cat jumatate de fata! Caut inca idei de a-i prezenta incat sa nu se tavaleasca de ras cei care ma vor vedea!:))) Altfel, multumita de calitatea lor, de forma de prezentare!

    Pupicei, draga mea!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  20. Mi se pare ca-ti sta de minune cu ei!

    RăspundețiȘtergere
  21. amazing blog dear following you via gfc bloglovin and fb please follow me back on these :*

    RăspundețiȘtergere
  22. Îţi stă foarte bine cu ei, Simo! Să-i porţi cu plăcere.
    Sunt, până la urmă, şi un accesoriu extrem de chic :-)
    Pupici, draga mea! O seară liniştită, numai bine :-)

    RăspundețiȘtergere
  23. Iti vin foarte bine, am probat in oras o pereche cu rame rosii, nu eram machiata si aratam si mai palida, cand mi-am cumparat pentru pc.
    Pentru ca vorbeau fetele de taxe, nu mi-a mai suras ideea de a testa si alti ochelari de la ei.

    RăspundețiȘtergere
  24. Frumos, frumos...Arati minunat si cu ochelari si fara si sa stii ca ti se potrivesc de minune.Nu stiam ca obisnuiesti sa porti ochelari la calculator, insa acestia mi se par a fi un accesoriu chic, nu o corvoada.

    RăspundețiȘtergere
  25. VA MULTUMESC DIN SUFLET, DRAGELE MELE, PENTRU TOATE APRECIERILE VOASTRE!! VA PUP PE TOATE! :)

    RăspundețiȘtergere
  26. Ii sta foarte bine. SI eu am o pereche cu rame rosii de la ei si imi plaaac :X

    Te pup

    RăspundețiȘtergere
  27. I just can't explain it, Simona.
    But there's something magic and special about the way a pair of elegant glasses brings out the very best in a beautiful face like yours.
    Is it the way they compliment the shape of your face ?
    Is it the way they 'frame' and show off your wonderful eyes ?
    Is it the way the red frame adds a touch of sensuality to match your lips ?
    Is it some freudian fantasy about ladies with glasses being the intelligent but super-feminine co-worker in the office I work in ? So close, but yet always out of reach ?
    Or is it because I'm already hopelessly in love with sensual beauty of your face and eyes ?
    I just can't explain it, Simona - But to me, this is one of your most divine and sexiest looks ever.
    Compliments and thousand kisses from Denmark.


    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. I never thought about me, that I could be sexy with glasses, but now, after this comment ... hmm, I'm starting to change my mind!! :)
      ...and I'll start wearing these glasses with more confidence at the office!

      Thank you so much, Karsten, your visit here is always a pleasure for me! :)

      Kisses from Romania

      Ștergere
  28. Iti sta foarte bine cu ei. Eu am incercat sa-mi aleg o pereche prin programul FIRST PAIR FREE, insa nu-mi accepta codul ala, nu stiu ce fac gresit. Te pup.

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!