"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

joi, 17 octombrie 2013

Povești de toamnă III: Domnișoara Claudine

Și această postare face parte din categoria poveștilor de toamnă, deși din imagini numai toamnă nu pare a fi. Cam aceasta ar fi și povestea sa – o duminică de toamnă cu soare și atmosferă de iulie. Faptul că mă tot minunez aici de căldura neverosimilă a acestui octombrie, nu inseamnă că nu m-am și bucurat de ea, ador soarele si parcă niciodată nu e prea cald, motiv pentru care am primit cu maximă bucurie acest octombrie în viața mea.

De ce domnișoara Claudine, va întrebați? Nu e un alter ego al meu, m-am lăsat inspirată doar de modelul gulerului acestei rochițe – Claudine sau mai cunoscută varianta englezească Peter Pan, și mi s-a părut ca numele rezonează perfect cu aerul ușor romantic al ținutei. 

Rochița am primit-o de aici, de unde mi-am ales-o cu mare drag, fiind prima mea rochie intr-o nuanță nude atât de curat. M-am bucurat si mi s-au luminat ochii când am scos-o din cutie si am vazut materialul șifon (da, avem și noi varianta româneasca pentru chiffon) atat de diafan in pliseuri delicate, completat de gulerașul din dantelă tricotată. 


Deși ar fi mult mai potrivită pentru o Claudine mai mignonă, am riscat totuși să o port cu ciorapi dantelați subțiri si fară ciorapi pentru a nu-i știrbi din delicatețe, pentru aceasta ședința foto de prezentare, deși in mod normal nu aș putea-o purta fara ciorapi mați (din cauza lungimii evident).







Rochie AICI
Ciorapi Gatta
Pantofi Asos
Cercei vintage

VintageLook 



58 de comentarii:

  1. Ce frumoasa esti si ce picioare ,,:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Saru”mana, Lorena, esti foarte draguta, iti multumesc frumos! :)

      Ștergere
  2. Mademoiselle Claudine, sunteti teribil de sexy! Sunt convinsa ca fotograful a fost teribil de incantat de modelul sau!:)

    Simo, esti tare frumoasa, esti suava; ai gratie, ai aura!
    Rochita e tare delicata (din toate punctele de vedere), ai facut o alegere care te reprezinta! O poti purta si ca bluzita!

    Cat de inspirata alegerea acelor ciorapi! Mi-ai amintit ca am si eu unii asemanatori dar...nu prea stiu la ce sa-i port!

    Ne-a placut!:D
    Pupicei!

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa stii ca nu am avut intentia sa fiu prea sexy, dar cu rochita-bluzita cam asa a iesit! :D Fotografului sa stii ca i-a placut foarte mult rochita de la Ana, atunci chiar am vazut incantare in ochii lui, mult timp nu i-a venit sa creada ca Ana chiar mi-a daruit o asa minunatie de rochie. :)
      Cat despre aceasta rochita, probabil ca bluza o voi purta, pana acum nu am gasit nicio preche de pantaloni care sa o avantajeze, de aceea m-am riscat pana la urma si am postat-o asa, dar ma mai gandesc la combinatii. Deocamdata mi-am luat o pereche de ciorapi mati cu care arata foarte bine.
      Te pup, draga mea Ilda!! :) Iti multumesc frumos pentru aprecieri!!

      Ștergere
  3. As spune ca daca era putin mai lunga, ar fi doar din punctul meu de vedere, era si mai faina, maxi de'a dreptul mirifica.
    Iti sta foarte bine este delicata :)
    pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E si punctul meu de vedere, categoric, asta am si spus in postare, poate pe o domnisoara mai scunda ar fi perfecta. Se vede clar ca asiaticele nu au 173 cm, acum mi-am dat si eu seama clar. Ideea este ca mie imi plac mult hainele lor pentru ca sunt micute si vin bine si pe mine, chiar si cand cantaream sub 50 de kg, dar uite ca la lungime nu m-am gandit pana acum :)
      Oricum imi place mult prea mult ca sa nu gasesc combinatia potrivita pentru a iesi din curte (unde am facut fotografiile de mai sus) cu aceasta rochita.
      Multumesc mult, Miha, te pup!!

      Ștergere
  4. Rochita e la fel de frumoasa si delicata ca si tine! :)

    RăspundețiȘtergere
  5. pentru inceput WOWWWW :) rochita e superba, iar gulerasul o face sa fie romantica si delicata :) si iti sta foarte bine :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, Macy, ai dreptate, gulerasul face tot spectacolul rochiei, este foarte bine gandit. Ma bucur mult ca-ti place, te pup, merci pentru aprecieri! :)

      Ștergere
  6. He he ce scurtă e rochița însă este așa de superbă!! Iar ție îți vine foarte bine pentru că ești înaltă și ai corpul bine definit!
    Îmi place! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E scurtuta intr-adevar, nu cred ca am vreuna mai scurta in garderoba! :P Iti multumesc mult, Simina, ma bucur tare ca-ti place, te pup, draga mea! :)

      Ștergere
  7. Tare frumoasa esti!
    Rochia este minunată, ami ales partea de sus, care este superba. Iti sta foarte bine in ea, eu o vad mai degraba ca tunica, purtata cu pantaloni decat cu dresuri, fie ele si mate.

    Sa o porti cu mare placere!

    Pupici,

    Catalina

    Post nou: http://ebonyvintage.blogspot.ro/2013/10/ootd-my-new-striped-sweater.html

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult pentru sugestie, m-am gandit deja la o tunica pe care o am, chiar o sa incerc sa vad cum vine, la partea cu pantaloni trebuie sa mai caut inca! :)
      Iti multumesc mult de tot, pupici si merci pentru vizita!

      Ștergere
  8. SImt ca ma repet, dar acesta este adevarul: Esti foarte frumoasa si delicata si feminina!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Claudia, esti asa draguta cu mine de fiecare data, iti multumesc mult de tot, te pup! ;)

      Ștergere
  9. Gorgeous dress and lovely suede pumps. Speaking of lovely, your hair and smile are divinely beautiful. Amazing style!

    johnbmarine.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
  10. Arati minunat, ca de obicei! Nici nu ma pot abtine sa nu iti las 2 vorbe;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti multumesc mult de tot, Bianca, de fiecare data ma bucura nespus vorbele tale! :)
      Pupici!!

      Ștergere
  11. Iti admiram tinuta in timp ce faceam iepurasi si gaini din plastilina si ma gandeam cu drag ce noroc o fi pentru copilasul tau (care va veni odata) cu asa o mama frumoasa si inalta, ca sigur complexul inaltimii nu l-o avea:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eh, sa dea Domnul sa vina sanatos ca in rest nu mi-oi mai face grija de nimic. Familia din partea mamei e mai inalta, la tata nu e cine stie ce, dar acum vom vedea cum o fi ... sper sa fie fata totusi :P
      Multumesc frumos, draga mea, te pup! :)

      Ștergere
  12. Un look tare romantic. Iti sta foarte bine! :*
    http://the-may-day.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  13. O tinuta mirifica si diafana.Imi place cum iti sta si imi place rochita, poate o idee mai lunga daca ar fi fost...adica pentru comfortul tau.Gulerasul face diferenta!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, da, era un pic mai bine sa fie mai lunga, dar gasesc eu o metoda sa o port si sa ma si simt confortabil, precum spui tu. :)
      Te pup, iti multumesc frumos!

      Ștergere
  14. Simona, you are breathtaking! Utterly stunning! Love so much the dress, the nude tone definitely suits you and you are wonderful! One of your best looks!:) Kisses my dear!:*

    RăspundețiȘtergere
  15. Superbaaaa. Foarte draguta si rochita insa nici eu nu as purta-o fara ciorapi mati :P

    RăspundețiȘtergere
  16. You`re so pretty! Pupici multi, iti sta minunat!

    RăspundețiȘtergere
  17. Ori mi se pare prea scurta ori am imbatanit ;)). Imi place tare mult culoarea ei, pare un model romantic iar tu cu chipul de fetita, cu picioarele lungi si subtiri si cu parul a la baby doll o completezi perfect.
    Zidul ala ce se vede e ce cred eu? :D
    pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E cam tot la fel de scurta ca cea neagra a ta de dantela, doar ca la tine mai pacaleste putin lungimea dantelei :))) Sentimentul e cam acelasi la purtare, am vazut ca si tu erai putin pusa in dificultate. :P
      Iti multumesc frumos pentru aprecieri, esti o scumpa, m-ai facut sa rosesc :P

      Te puuup!
      Zidul e al vecinilor! :P

      Ștergere
  18. Esti foarte frumoasa ia rochita iti sta foarte, foarte bine. :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  19. O rochita frumoasa! Inspira sensibilitate si delicatete, iar la cat de frumoasa si de finuta esti, nu cred ca exista vreo tinuta care sa nu-ti vina bine. Pupici :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. eehh, crede-ma ca exista haine cu care nu-mi sta absolut deloc bine, sper sa nu le pun pe blog cumva vreodata :))
      Iti multumesc din suflet, esti o dulce, te pup si eu! :)

      Ștergere
  20. Doamne, ce picioare sexy! Domnisoara, esti superba! Si rochita la fel, iti vine minunat! Mie imi place mai mult cum iti sta fara dresuri, e doar parera mea! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie imi place mai mult, ai dreptate. Iti multumesc din suflet pentru aprecieri, mereu ma sustii, Deea, iti multumesc inca o data! :)
      Te imbratisez! :)

      Ștergere
  21. Foarte frumoasa rochita :)

    RăspundețiȘtergere
  22. Răspunsuri
    1. Multumesc mult de tot, ma bucur tare ca-ti place, te pup si iti doresc un weekend minunat! :)

      Ștergere
  23. Cu o aşa atitudine, draga mea Simona, orice ai purta, prinde viaţă! Arăţi pur şi simplu frumos! :-)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Îți mulțumesc din suflet, Mihaela, ești o scumpă, mereu ma fac sa zâmbesc comentariile tale, te pup, să ai o sâmbata frumoasă!! :)

      Ștergere
  24. Stiu ca nu e prima oara cand iti spun, dar esti o papusa adusa la viata :) ai o candoare combinata cu acel je ne sai quoi, care ne surprinde mereu :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hey, Silvia, ce bine imi pare ”să te revăd”!! :)
      Iți mulțumesc frumos pentru pentru cuvintele acestea atât de frumoase, nu cred ca mi-a mai făcut nimeni un așa compliment, iți mulțumesc din suflet, e foarte interesant pentru mine să vad cum ma percepeți voi din afară , cum reușesc eu să transmit fiecare stare de spirit și cum este perceput mesajul meu de către receptori, adică de catre voi... :)
      Iți mulțumesc incă o dată, imi face placere vizita ta de fiecare dată! O sâmbătă minunată iți doresc! :)

      Ștergere
    2. Stiu ca am fost mai "timida" la capitolul comentarii in ultima vreme, dar nu am incetat sa urmaresc fetele din blogosfera care mi-s dragi :) De fiecare data cand am trecut prin Timisoara si am ajuns pe malul Begai, m-am gandit la tine si la limonada de pe vaporas, insa de fiecare data eram in trecere, spre Serbia si dragul meu iubit care si-a petrecut vara asta mai mult pe acasa ... Stii ca iti astept mereu postarile dragute si de suflet, si nu dezamagesti niciodata :*

      Ștergere
    3. Off, sper sa vina si momentul limonadei odata si odata... :)
      Ma bucur tare sa te stiu prin preajma si ma iti multumesc pentru suport. In ceea ce priveste postarile de suflet...sper sa le reiau cat de curand, adica asa mai serios cum scriam eu odata, am fost trasa de maneca de mai multe ori pentru faptul ca am renuntat la stilul acela personal, de suflet, insa conjunctura a fost de asa natura...sper totusi sa revin la vechia abordare cat de curand.
      Te pup, Silvia, o duminica frumoasa iti doresc! :)

      Ștergere
  25. Rochita este absolut superba! O sustin pe Silvia cand spune ca esti ca o papusica!
    Te pup:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti multumesc, draga mea, esti o scumpa!! Te pup, o duminca minunata iti doresc!!!! :)

      Ștergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!