"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

luni, 14 octombrie 2013

Pierre René - Top Flex Longlasting No 265

Nu stiu daca ati observat, dar de ceva timp incoace, incerc sa nu ma mai entuziasmez asa de tare in cadrul review-urilor mele, pentru ca asa cum puteti citit mereu in nota mea de subsol, consider ca fiecare dintre noi suntem diferiti, iar asteptarile noastre cu privire la produsele cosmetice sunt si ele diferite, asa ca ceea ce eu consider a fi minunat, exceptional si nemaipomenit, altora le poate lasa un feedback neutru, iar  scopul meu nu este de a impinge pe nimeni catre un consum nesabuit, ci de a-mi impartasi experientele din acest segment decupat din viata mea.
Totusi, exista cateva produse in fata carora nu-mi pot domoli entuziasmul, iar fiindca acest blog este unul subiectiv la urma urmei, in cazul de fata va voi face cunostinta cu un produs care m-a cucerit iremediabil – o oja.
Precum deja stiti, nebunia cu ojele a inceput de cand unghiile mele s-au intarit intr-un mod ciudat si neasteptat si astfel am putut sa le las si eu sa creasca putin mai mult de "buricul degetului", va spun, mare realizare pentru mine din punctul acesta de vedere. Asa de tare am innebunit cu ojele, incat am creat pe blog si o eticheta speciala pentru asta - “unghii” , asa cum puteti vedea in susul paginii.

Oja din cadrul postarii de astazi, am primit-o din partea site-ului Magiq, iar de indata ce am vazut nuanta aceasta pe site, am stiut ca este pentru mine. Daca ma urmariti mai des aici, stiti ca mie imi plac nuantele cu subton oranj pentru unghii, fard de obraz si buze, chiar si pentru machiajul ochilor le ador, dar si pentru vestimentatie.

Cand am primit-o si am vazut ca nuanta seamana perfect cu cea de pe site, m-am bucurat foarte mult, insa de entuziasmat m-am entuziasmat atunci cand am tinut-o pe unghii 5 zile fara sa fi sarit deloc, deloc, fara sa se toceasca la varfuri si fara sa se crape inestetic.


Pe unghiile mele este aplicata in 3 straturi, acopera destul de bine si in doua, insa unele dintre unghiile mele prezinta usoare denivelari care nu permit ojei sa devina opaca, motiv pentru care am nevoie de mai multe straturi. Se usuca destul de repede si are un aplicator plat si ferm, din noua generatie, ceea ce face ca intreg procesul sa fie unul de scurta durata.
Mi-am dat seama imediat dupa ce s-a uscat ca ma va tine pe unghii mult timp, nu stiu exact cum sa explic, insa simteam ca are o aderenta diferita fata de celelate oje pe care le-am incercat eu.
Ce afirma producatorul:

Lacul de unghii TOP FLEX in nuanta 265 are o formula creata special pentru a intari unghiile fragile, ajutand la prevenirea ruperii sau despicarii acestora. 

Lacul de unghii TOP FLEX rezista pe unghii chiar si 5 zile, iar recipientul este conceput cu un sistem de inchidere ce te avertizeaza printr-un click atunci cand ai inchis corespunzator capacul, astfel incat lacul sa nu se usuce curand. 

Consistenta lacului de unghii TOP FLEX este cremoasa si in plus, cu ajutorul aplicatorului plat, oja se distribuie uniform, fara linii nedorite si fara a murdari pielea. 

Pentru unghiile mele are aceeasi rezistenta ca cea de la L’Oreal cu gel, insa se aplica mult mai frumos, consistenta este mai fluida, cantitatea este mult mai mare in conditiile in care pretul este cam tot pe acolo si nu are tendinta de a se ingrosa prea repede, din cate mi-am dat seama.


Am folosit-o si ca baza intr-un singur strat si am aplicat o oja ieftina peste, Gabrini si surpriza – m-a tinut 4 zile (cu spalat de vase si tot ce trebuie).

Nu cred ca am reusit sa-i surprind adevarata nuanta in pozele mele, desi am incercat lumini diferite, insa pe site cred ca se vede cel mai bine adevarata culoare. 

Si pentru ca am fost asa de incanta de ea, inainte de a va prezenta si voua impresiile, m-am gandit sa-mi cumpar inca 3 produse, mai ales ca eu cred ca IN SFARSIT am gasit pe acest site Glasse Effect, un dupe al celebrei Shine of the Times - Essie (cel putin asa pare din poze), dupa care mi-am pus barbatul sa caute in toata Mallorca, doar, doar o gasi ceva, insa desi i-am facut o lista cu toate dupe-urile cunoscute de mine, nu a gasit niciuna (s-a recompensat el cu altceva oricum :P).
Asadar am ales pe langa acest dupe, inca o oja si o baza pentru unghii, in ideea ca poate imi va prelungi durata de viata si a celorlalte oje din dotare. O sa vi le arat intr-o alta postare.

 Asadar, minunatia asta de oja o puteti gasi AICI, iar la comenzi de peste 30 de lei, primiti cadou o oja parfumata la alegere din patru nunate si arome. 



Mai adaug faptul ca site-ul livreaza si prin Posta Romana cu un cost de 9 lei pe transport cu plata ramburs sau 6 lei daca plata se face anticipat (cu cardul); la comenzi peste 150 de lei, transportul prin PR este gratuit. 
Aa, si v-am spus ca pe site sunt si 11 nuante Sand Effects?!


 In curand va arat si cel de-al doilea produs pe care il testez, comercializat de acelasi site. 

Va puuup si neaparat sa-mi spuneti daca va place oja aceasta!!! 



VintageLook 



 NOTA: Insistent va rog sa tineti cont de faptul ca aceasta expunere este bazata pe experienta proprie, personala si subiectiva, pe care am avut-o cu acest produs pe perioada testarii, iar in cazul altui tip de piele/unghii/par, a altor asteptari si a altor factori independenti de mine, este posibil ca rectiile si impresiile la si despre acest produs sa fie diferite! 

NU UITATI DE GIVEAWAY AICI!!!

53 de comentarii:

  1. Frumoasa oja si culoarea ei.
    Eu intotdeauna sunt constienta de diferentele dintre noi, oamenii, si in caz ca se intampla sa nu-mi priasca un anumit lucru nu dau vina pe persoana care mi-a recomandat un anumit produs pentru ca suntem diferiti, dar e bine de stiut cam cum reactioneaza acel produs in general sau sa avem idei despre produsele pe care am intentiona sa le cumparam.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Foarte bine zis, Macy, ai pus punctul pe i, asa cred ca ar trebui sa gândim cu toții.
      Referitor la oja, ma bucur tare ca-ți place! :)
      pupici!

      Ștergere
  2. Sa nu zici ca ne-am gasit nasul:) O sa intru si eu pe site sa vad. Un plus pt ei faptul ca trimit si cu posta romana, asta ma face sa frunzaresc site-ul mai cu atentie si mai pornita pe cumparat:)
    Culoarea este minunata. Si mie imi place genul asta de orange.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa știi ca numai la tine m-am gândit când admiram oja asta pe unghii atâtea zile, dar si pe parcursul review-ului. Aș indrazni sa ți-o recomand și chiar cred ca ți-ar placea și ți-ar rezista pe unghii la fel de mult. Și eu apreciez faptul ca se livreaza prin PR si de aceea am și specificat in postare lucrul acesta.
      Cat despre nuanța, sa știi ca cea de pe site este cea mai apropiata de nuanța sa reala, nu am reușit sa o surprind cu adevarat parca, nu e chiar portocalie, e si un pic rozalie ...
      Acum mai am una, e tot un oranj, dar mai nebun, e superba, abia aștept sa o pun pe unghii, iar de top coat nu mai zic nimic :P

      Te puuup! :)

      Ștergere
    2. Draga Simona, ai epuizat stocul cu postarea ta:) Uite! Nu mai au nuanta asta pe site:)

      Ștergere
    3. Da, chiar, ai dreptate, nu mai e pe stoc, eu cred ca joi am dat comanda si i-am luat una lui Criss, a vrut si ea neaparat una dupa ce a vazut-o pe unghiile mele.
      Nu cred ca de la postarea mea e stocul epuizat, au avut-o mai multe fete in blogosfera pentru testare si probabil toate la un loc, cine stie, idee este ca din punctul meu de vedere aceasta este una dintre culorile cele mai frumoase de pe site si nu ma mir ca e cumparata. Eu mi-am luat-o nr. 258 acum, in realitate (in sticluta) arata mult mai bine decat pe site, abia astept sa o incerc. :)

      Ștergere
  3. Gandurile acestea referitoare la entuziasmul in prezentarea unui produs m-au incercat si pe mine! Eu sunt oricum genul exuberant si cu ochi sclipitori atunci cand vine vorba despre ceva ce imi place!:))

    E minunata nuanta ojei si deduc ca raportul calitate/pret e unul foarte bun!
    Nu ma instiiigaaa!:) Am ordin de restrictie!:))

    Ma bucur tare ca unghiile tale au luat atitudine!
    Mi-l si imaginam pe iubitul tau umbland prin magazine dupa dupe-uri!:))

    Pupicei, draga mea Simo!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, știu ca am mai adus in discuție chestia asta noi doua si imi amintesc ca tot așa spuneai și tu referitor la entuziasm și atunci :P

      Oja e minunata, nu vreau sa instig, precum spuneam si mai sus, dar sunt așa de fericita ca am gasit o ojă care sa fie si pe placul unghiilor mele, încat mi-am călcat pe promisiune si am dat o comandă, nu ma puteam mulțumi cu una singură :)))
      Iar top coat-ul chiar e acel dupe pe care a incercat al meu iubit sa mi-l gaseasca, sunt asa de incantata, abia aștept sa vad cum arată pe unghii :)
      Te pup, draga mea, merci de vizită!

      Ștergere
  4. Imi place nuanta, daca e ca in prima poza din postul tau. Din pacate eu nu sunt prietena cu tonurile si subtonurile oranj.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nuanța seamană mai mult cu cea din poza de prezentare, nu e la fel de portocalie precum fructele acelea, pe site mi se pare că seamană cel mai bine cu originalul. :)

      Ștergere
  5. Este foarte frumoasa oja, o culoare calda care mi-a incantat privirea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daaa, și mie imi place extrem de mult, iar acum mai am una mai intensă, abia aștept sa vi-o arat!! :)

      Ștergere
  6. Arata foarte bine! Superba culoarea ojei!

    RăspundețiȘtergere
  7. E frumusica, chiar daca nu e neaparat culoarea mea. Dar pe tine te prinde de minune! Abia astept sa vad ce mai testezi! M-am uitat si eu pe site, crezi ca ma puteam abtine? Si am vazut o gramada de nuante frumoase, una mai frumoasa ca alta! Te imbratisez cu drag!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai, nici eu nu m-am putut abține, dupa ce am testat oja asta, m-am pus de am dat comanda, nu ma așteptam sa fiu așa cucerită, dar se pare ca produsele acestea, de care eu nu am auzit, sunt de foarte buna calitate, cel putin așa am eu impresia pana acum:)
      Te imbratișez si eu, ți-am trimis pupici prin Ilda!!!! :D

      Ștergere
    2. I-am transmis Alinei, am avut grija!:D
      Kisses!

      Ștergere
    3. Păi, de aceea am imbratisat-o doar, m-am gândit ca pupicii i-a primit de la tine! :P

      Ștergere
    4. I-am primit pe toti, cu drag! Data viitoare poate facem o intalnire maaare, cu fete frumoase si dragi (tu esti inclusa, of course :D )!

      Ștergere
    5. Sa dea Domnul sa fie conjunctura de asa natura incât sa se poata intampla asta... :)

      Ștergere
  8. foarte frumoasa! Pana acu am facut o obsesie pentru oja alba, de acum cred ca ma dau pe oranj.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si mie mi-a placut foarte mult oja alba mată, insă mi se pare ca la mine, cel puțin, se crapă foarte urât pe unghii si am renunțat la a o mai purta :(
      O sa fac o postare totuși si cu o astfel de culoare (nonculoare :P), arata tare bine totuși!
      Mă bucur tare ca-ți place oja mea! puuuup

      Ștergere
  9. O nuanta deosebita, n-am purtat pana acum ceva asemanator. Si poza de prezentare e incantatoare!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur mult ca-ți place, mă gandeam că se armonizează foarte frumos cele două nuanțe. Te pup, Ruxandra, merci! :)

      Ștergere
  10. Răspunsuri
    1. :D Așa ma bucur ca-ți place!! Mulțumesc mult, Alessandra!! pupici!

      Ștergere
  11. E superba nuanta, pare tare interesant site-ul asta. Nu stiu cat mai rezist fara oja verde parfumata....

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chiar e interesant site-ul acesta, merita mai multa atenție. Căt despre oja parfumată, evident că eu am ales-o pe cea oranj :)))

      Ștergere
  12. Arată foarte bine, culoarea îmi place foarte mult, dar şi textura, modul în care se aşează pe unghiuţe. Pe o piele uşor mai bronzată, ca a ta, se vede tare bine :-)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Uite, exact despre asta am uitat să scriu, nuanța asta creeaza un așa efect frumos de piele bronzată, minunată, pe cuvânt :)
      O cunoscătoare vede imediat detalii precum textura, modul cum aderă la unghii, nu am știut cum sa explic asta, dar e clar diferit fața de alte oje pe care le am eu, chiar si cele mai scumpe, gen Zoya, OPI... ma bucur că ai sesizat.
      Pentru mine chiar e o descoperire foarte placută.
      Te pup, Mihaela, iți mulțumesc pentru vizită si feedback! :)

      Ștergere
  13. Superba nuanta,minunat articolul si foarte frumoase unghiile tale!
    Te pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, Descude, ma bucur ca ti-au placut, si articolul si oja si unghiile :D
      Te puuup!

      Ștergere
  14. Se vede calitatea in textura ojei pe unghie. :) Te pup!

    http://the-may-day.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cunoscatoarele vad dincolo de obiectiv, eu am incercat sa explic ca e altfel textura, dar na, ma bucur ca se vede :P
      Te pup si eu! :)

      Ștergere
  15. Foarte frumoasa nuanta, ma duce cu gandul atat la vara care regret ca a trecut atat de repede, cat si la o toamna blanda si luminoasa!! Nu stiam de acest brand. Merci de informatie!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici eu nu stiam, Camelia, si nu stiam nici ce asteptari pot avea de la produsele acestea, dar ma bucur de descoperire. Pe cuvant ca e minuanta nuanta si vara, face pielea asa bronzata :)

      Pupici, draga mea!

      Ștergere
  16. Buna!
    Chiar daca nu ti-am scris pana acum, te citesc mereu.
    Imi plac review-urile tale, pe care le consider foarte utile.
    Stiu ce inseamna sa te bucuri cand cresc 1 mm si nu pocnesc/nu se exfoliaza si mereu sunt in cautarea unei oje care sa reziste.
    Eu cred ca si pentru faptul ca sunt moi, de aceea sare oja foarte repede.
    Imi place foarte mult consistenta ojei...nu stiu cum sa ma exprim, dar pare altceva.
    Chiar ma tenteaza sa iau si eu una. Am intrat pe site-ul respectiv si imi fac cu ochiul si alte produse.
    Daca ai o comunicare mai buna cu cei care au site-ul, crezi ca ai putea sa le sugerezi sa scrie ingredientele produselor?
    Mult spor in continuare si astept cu interes urmatoarea postare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bună, draga mea, și bine ai venit în calitate de comentatoare aici! :)
      Mă bucur ca-ți plac review-urile mele si iți multumesc frumos pentru aprecieri. Referitor la unghii, cred ca numai cine se confruntă cu astfel de probleme poate să ințeleagă ce inseamnă să te bucuri pentru fiecare mm așa cum spui si tu si ce inseamnă sa vânezi mereu oja aceea care sa stea pe unghii cateva zile fara să mai stai cu grija ei. De aceea m-am entuziasmat eu așa de tare la aceasta oja si nu am putut sa fac review-ul altfel. Daca vrei sa o comanzi, nu pot decât sa iți doresc ca și pe unghiile tale sa fie la fel de rezistenta și sa-ți placă la fel de mult cum imi place mie.
      In ceea ce privește sugestia ta, cu siguranța voi transmite mai departe, oricum cei de la Magiq vor citi cu siguranța comentariile si vor vedea si propunerea ta.
      Iti mulțumesc incă o dată, ne vedem aici in continuare, o seară frumoasa iți doresc! :)

      Ștergere
    2. Buna,

      In primul rand, iti multumim Simona pentru review!

      In al doilea rand, voiam sa raspundem legat de ingredientele produselor: acestea sunt deja afisate pe site - in pagina unui produs, sub denumirea acestuia, exista un rand inainte de descrierea propriu zisa si sub retele sociale si stelute review, unde este trecut producatorul, gramajul, codul produsul si lista de ingrediente pe care se poate face click si se deschide un pop-up in pagina produsului. Sper sa fie de folos informatia!

      Raluca (magiq.ro)

      Ștergere
    3. Am gasit si eu, era foarte usor, intr-adevar! :)
      Va multumesc frumos pentru interventie!

      Ștergere
  17. De cand n-am mai folosit oja portocalie pe unghii nu mai tin minte. Foarte faina!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Serios? Eu sunt frecvent cu portocaliu pe unghii, chiar ma gandeam acum dupa ce ai scris, ca predomina aceasta nuanta in colectia mea de oje, categoric :P
      Ma bucur ca-ti place, te pup, Fede!

      Ștergere
  18. Ce nuanta pura si prsapata de oranj!! Foarte frumoasa si e in ton cu superbul colorit al naturii din aceasta perioada! Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Intr-adevar rezoneaza perfect cu peisajul, dar sa vezi si la vara ce frumos o sa se armonizeze cu pielea bronzata :D
      Ma bucur tare ca-ti place, Dora draga, te pup si eu! :)

      Ștergere
  19. Simona this looks like a great product. The shade is beautiful and perfect for fall/halloween, plus love the effect on your nails. Kisses dear, have a good day! xo

    RăspundețiȘtergere
  20. este super! si eu folosesc si prefer nuante de portocaliu, tangerine, corai...preferatele mele :)
    imi plac unghiutele tale scurtute!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da,da, da, toata gama specificata de tine o ador si eu :D
      Ma bucur ca-ti place noua mea oja!

      Ștergere
  21. Beautiful manicure!! I love that colour!

    Xoxo!!

    RăspundețiȘtergere
  22. Tu esti cu portocaliu pe unghii cum sunt eu cu rosu. Imi place, e evident rosu, portocaliul ca multe alte nuante colorate, neutrele sunt raritati la mine.
    S-a intamplat sa citesc un review cu o experienta nu prea placuta dar fara sa ma faca sa-mi piara interesul fata de produs, asa si cu intuziasmul. Decizia ne apartine in totalitate, restul sunt doar impresii.
    xo

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai dreptate, Mihaela, foarte bine zis.
      Ma bucur ca-ti place oja mea, cred ca am vazut si un rosu acolo, daca nu ma insel, eu mai am un oranj mai inchis sidefat, foarte, foarte frumos, abia astept sa-l pun pe unghii.
      Te puuup!!

      Ștergere
  23. Love this products

    http://www.facebook.com/AmandaChicFashionRoomLounge?ref=hl
    twitter & instagram : @fashionrlounge
    Fashion room lounge

    A chic kiss ;)

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!