"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

marți, 15 octombrie 2013

Noutăți de la Triodeluxe

 De mult timp nu v-am mai arătat o comanda Anian, nu-i așa? Cu toate acestea, eu folosesc in continuare același program de îngrijire a părului pe care vi l-am arătat aici. Am mai încercat un șampon nu demult, intre comenzi am ramas fara șamponul meu preferat, cel purificator, și atunci am cumpărat un altul din Auchan. Chiar m-am gândit sa vă vorbesc despre el într-o postare viitoare. În continuare sunt fidelă aceleași marci Anian și contrar caracterului meu, înca nu m-am plictisit de aceste produse.

Cu ocazia acestei comenzi, vă aduc si vestea că site-ul Triodeluxe a primit hăinuță nouă. Nu știu daca ați observat până acum, însa grafica este schimbată, categoriile de produse sunt mai bine evidențiate, avem o opțiune de wishlist la dispoziție si un sistem cu puncte de loialitate, ceea ce mi se pare foarte interesant și abia aștept să văd cum funcționează. Dat fiind faptul ca eu personal am câteva comenzi la activ, cu siguranța m-aș putea folosi de un astfel de sistem pe viitor, dacă voi păstra același grafic de comandă.

Deși vechile conturi create pe site nu mai sunt valabile, am avut deosebita plăcere să constat că după ce mi-am introdus din nou datele in sistem si m-am abonat la newsletter, am primit pe mail un cod de reducere de 10% pentru brand-urile de bază , așa ca dacă doriți sa plasați o comandă știți de pe acum ce vă așteaptă (sper ca incă mai este valabilă oferta).




Precum puteți vedea în imagini, am comandat:
  • șamponul meu preferat pentru păr gras. Au fost două bucați în comandă, trebuia să am și o rezervă, insă una este deja începută si nu am mai cuprins-o in poza de grup,
  • o keratină lichidă,
  • 3 odorizante Foresan, preferatul meu este cel verde, de când l-am descoperit, îl folosesc in mod continuu și nu mi-a mai lipsit din casă,
  • masca roșie Repair and protect, cea pe care o folosesc deja de foarte mult timp.


In imagini ați putut observa si doua cutii colorate de cremă de corp, este vorba de Happy Fructe de padure si Happy Tropical, sunt doua produse din cadrul noii game de îngijire a corpului prezentă pe site. A treia variantă, pe care eu nu o posed, este Happy Cocos. Cele două crème de corp foarte parfumate sunt primite pentru testare si vă voi vorbi despre ele cât de curând.

Tot din cadrul noutăților face parte si Gelul de dus Happy Aloe Vera.


Eu am mai nou o poveste foarte frumoasă cu aloe vera despre care intenționez sa vă vorbesc intr-o postare viitoare, insă sinceră să fiu, am atât de multe lucruri pe care vreau să le impartașesc cu voi aici, incât nu mai știu cum sa imi mai impart timpul. Au trecut doi ani și jumatate de când scriu pe blog și nici măcar o singură data nu am rămas in pană de subiecte sau de inspirație. Off, de-am putea cumpara si timp liber dintr-un magazin online… J

Așadar dacă sunteți curioase, dați o tură pe site, deși nu este in totalitate finalizat, cu siguranța vă va plăcea mai mult noul aspect, iar pe prima pagină veți descoperi o gramadă de pachete promoționale.




 VintageLook 

28 de comentarii:

  1. Imi place Anian-ul!
    Am avut de la tine primite, la giveaway, o masca si un sampon! Apoi am dat comenzi pentru keratina si sprayul pentru definirea buclelor!
    Ma bucura noutatile!

    M-a infiorat putin ideea posibilitatii de a cumpara timp dintr-un magazin, asta pentru ca mi-a amintit de filmul: In time... L-ai vazut? Are si scene trase de par dar ideea mi-a placut mult!

    Pupicei, draga mea!
    Ilda
    Lavender Thougths

    P.S. Ai mail de la mine.:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. știu ca ai folosit si tu destul de multe produse Anian, ca toată blogosfera de altfel.:)
      referitor la filmul in cauza, nu, nu l-am vazut, dar chiar as fi tentată, motivul timp imi suscita interesul de fiecare data, sigur mi-ar placea. Merci de recomandare!

      Ti-am raspuns si la mail, te pup, draga mea!

      Ștergere
  2. Si eu am intrat astazi pe siteul lor si mi-a placut cum arata. Nu am folosit niciun produs de la ei pana acum dar sunt din ce in ce mai tentata, mai ales de keratina lichida pe care o lauda toata lumea. Am observat ca era la promotie keratina si cu bifazicul pt par vopsit.Eu am parul cu firul foarte subtire si rar ,ma cam gandesc daca as utiliza keratina sa nu cumva sa imi ia si putinul volum pe care il am. As vrea sa te intreb daca ai folosit cumva sampoane de la natura siberica sau din gama LOVE 2MIX ORGANIC ; sunt foarte nehotarata ce sa imi cumpar.
    P.S. Felicitari pt blog(l-am descoperit acum 2 zile) si postari !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Ancuța, bine ai venit pe blogul meu, multumesc frumos pentru aprecieri! :) Referitor la keratina lichida, in mod normal nu ar trebui sa iti ia din volum deloc din contra, ea imbraca firul de par intr-un strat protector, ceea ce-l face mai gros si creaza impresia de volum mai mare al parului. Acesta este unul din lucurile pe care le apreciez eu la acest tratament de par - volumul! :) Daca vrei, poti citi cele doua postari ale mele despre keratina pe care le-am scris: Anian sau cum mi-am salvat parul de foarfeca si Despre keratina lichida dupa 3 ani si jumatate de folosire. Le gasesti in partea dreapta a blogului la sectiunea Cele mai citite postari.
      Cat despre cele doua tipuri de sampoane despre care vorbesti tu, nu le-am incercat, de cativa ani folosesc produsele Anian si nu prea am mai incercat altceva (mai fac matreata din cand in cand si atunci mai iau cate unul specific acestei probleme, dar cam atat).
      Te pup, o seara frumoasa in continuare, iti multumesc de vizita si te mai astept! :)

      Ștergere
    2. Ti-am citit postarile si mi-au placut foarte mult.E bine sa gasim informatii si povesti ca ale tale, astfel ne mai inspiram si noi cu idei pt salvarea parului. E adevarat ca parul meu nu a trecut prin asa multe schimbari dar a fost destul de pe aproape saracul. Cred ca de acum o sa iti citesc blogul constant pt ca imi place foarte mult cum scrii.
      O zi buna! Pupici!

      Ștergere
    3. Iti multumesc frumos, Ancuta, ma bucur ca ti-au placut si sper ca iti sunt utile. Eu te astept aici cu mare drag! :)

      Ștergere
  3. sa le folosesti cu drag! si eu ma impac bine cu keratina lor

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, Irina, ma bucur ca-ti place si tie keratina! Te pup! :)

      Ștergere
  4. Nu am luat keratina, desi de mult doresc sa o incerc :) si cremele de corp sunt tentante. Poate de Craciun vor avea oferte ca sa imi comand si eu ceva :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, cu siguranta vor avea reduceri de Craciun, si nici nu mai e asa de mult pana atunci. :)
      Te puup!

      Ștergere
  5. M-ai facut curioasa si chiar am dat o tura pe site. Imi place, au produse tentante, iar surpriza maxima a fost sa aflu ca au reprezentanta in orasul meu, Oradea :) Tu sa folosesti sanatoasa tot ce ti-ai luat! Paaa :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hihi, da, e din Oradea firma, iar produsele sunt importate din Spania.
      Iti multumesc frumos, Claudia, te pup, o zi faina! :)

      Ștergere
  6. aiaiaiaia ce de bunatati aici!!!
    sa le folosesti cu placere draga mea:*
    http://thatshywesmile.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, deja o fac, cremele le savurez in fiecare seara! :)
      Te pup si eu!

      Ștergere
  7. Tare curioasă sunt de aceste produse, deşi nu am avut ocazia să le încerc până acum. Sunt foarte accesibile ca şi preţ, iar dacă-şi fac treaba atât de bine, cu siguranţă merită toată atenţia. O seară plăcută, numai bucurii, Simona! :-)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, sunt produsele mele preferate si le folosesc de ani de zile. Sper sa ai ocazia sa le incerci si sa-ti placa si tie la fel de mult!
      Te pup, Mihaela, o seara faina!

      Ștergere
  8. Produsele sunt foarte bune,momentan folosesc samponul si o masca pentru ten (le-am castigat la un concurs)
    pupici :-*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca-ti plac. Ce masca pentru fata folosesti mai exact?

      Ștergere
    2. E un gel pentru curatarea tenului cu goji si rodii...e foarte bun :)

      Ștergere
  9. Cand vei gasi site-ul cu timp liber sa imi spui si mie...sufar ingrozitor de aceasta lipsa.Sa le folosesti sanatoasa, vad ca ti-ai luat o gramada de minunatii, keratina este preferata mea.Samponul nu l-am incercat inca, desi mi-am promis ca o voi face.Pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult de tot!
      Cand voi gasi site-ul respectiv ma voi inscrie la programul lor de afiliere si ii voi face reclama peste tot, sigur ma voi imbogati, toata lumea ar cumpara timp ... :)
      Te pup, Adina! :)

      Ștergere
  10. Buna Simona!
    Postarea ta a venit la fix pentru mine, eram in cautari :) Am facut si eu o comanda pentru un sampon repair and protect, masca regeneratoare si un odorizant. Abia astept sa folosesc masca fara clatire :)
    Te pup,
    Monica ( de pe Pestalozzi)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hey, buna, frumoas mea Monica, ma bucur ca ai reusit sa faci comanda Anian, ai beneficiat de cei 10% reducere, nu-i asa?
      Sper sa-ti placa masca, e preferata mea dintre toate mastile Anian, numai ca la parul meu se consuma foarte repede de aceea o iau pe cea rosie, dar cea regeneratoare imi place mai mult...
      Sa le folosesti cu placere! :)

      Te puuup!!

      Ștergere
    2. Am beneficiat si de reducere :)
      Am studiat blogul tau si m-am decis sa iau mai intai masca fara clatire, dar o voi lua si pe cealalta si keratina lichida, curand :)
      Te pup :*

      Ștergere
  11. Cred ca eu sunt singura care nu am folosit produse Anian. Probabil nici nu se va intampla prea curand, am multe altele care isi asteapta randul, iar prioritatea mea acum este sa ne cumparam apartament, care este mult mai mult decat ma asteptam eu in Bucuresti...Pupici!

    RăspundețiȘtergere
  12. interesante, sa le folosesti cu multa, multa placere ! te pup

    RăspundețiȘtergere
  13. Trebuie neaparat sa imi refac stocul de Keratina. Mai am jumatate de tub, dar trebuie sa fac rezerve "de iarna", ca dup`aia, pe zapada si timpul urat care ne asteapta in decembrie-ianuarie-februarie, cine mai ingheata pana la posta? ;))
    Trebuie neaparat sa imi cumpar masca, balsam si sa imi refac stocul de sampoane de la ei:D.

    RăspundețiȘtergere
  14. Eu am crezut ca sunt masti pentru par cele doua cutiute colorate :D
    Clar ca mania mea pentru produsele pentru par se acutizeaza :))
    Sa le folosesti cu placere!Cred ca miros divin, asa-i? :D
    Pupici!

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!