"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

joi, 24 octombrie 2013

HI-TECH EYELINER - Pierre René

V-am promis in cadrul acestei postări că voi reveni cu un al doilea review pentru un alt produs primit pentru testare din partea site-ului magiq.ro, așadar astăzi vă prezint un tuș de pleoape foarte interesant mai întâi de toate, prin designul său.


Precum puteți vedea din imagini, are o formă foarte neobișnuită pentru un astfel de produs, însă vă asigur ca tocmai această formă facilitează aplicarea unei linii sigure și drepte.


Calitativ și acest produs m-a impresionat placut, ca și oja prezentată anterior:
  • Vârful sub formă de cariocă oferă o mare precizie în aplicare,
  • Pasta este intensă, un negru întunecat dintr-o singură aplicare,
  • Linia trasată este subțire fară să necesite o apăsare puternică a vârfului,
  • Intensitatea nu se pierde de-a lungul zilei, iar pasta este rezistentă la apă,
  • Nu se fărămițează și nu se crapă pe pleoape pe parcursul zilei,
  • Nu creează niciun fel de disconfort nici la purtare, nici la aplicare (mă refer aici la senzația de usturime pe care o mai dau unele eyeliner-uri când sunt aplicate foarte aproape de baza genelor)
  • Se demachieaza ușor (eu nu folosesc demachiant bifazic). 


În concluzie, da, imi place acest eyeliner și îl folosesc cu mare drag aproape in fiecare dimineața de când l-am primit. Au fost cazuri în care l-am aplicat la ora 6:30 și m-am demachiat la ora 22:00, iar tușul arăta exact la fel, aceeași intensitate, aceeași formă.  Eu nu am mai folosit de foarte mulți ani un tuș de pleoape cu vârf cariocă, este adevărat că le prefer pe cele tip pensulă (chiar sunt foarte curioasă de acest produs, în momentul de fața), însă mai ales pentru începătoare acest produs este minunat pentru că oferă foarte multă precizie în aplicare.
 O să vă arăt și niște machiaje pe care le-am purtat la serviciu, folosind acest eyeliner.
Aici am folosit un creion negru ca bază pe care l-am fixat cu un fard albastru, iar peste am aplicat o linie de tuș Hi-Tech:

Aici am folosit o linie simplă de creion negru nu prea ascuțit, peste care am aplicat o linie subțire de tuș Hi-Tech:


Iar aici am folosit eyeliner-ul simplu, fară nicio altă bază:

          Cam așa mă machiez eu mai nou la serviciu, imi ia foarte puțin timp și intotdeauna mă simt foarte confortabil purtând eyeliner, sunt pe un teritoriu foarte cunoscut, probabil de aceea. 

           Și acest produs este marca Pierre Rene ca și oja prezentată anterior, iar calitatea celor doua produse m-a convins că acest brand este unul demn de a fi luat in seamă. Recunosc ca nu am auzit până acum de Pierre Rene si nici nu am fost curioasă să caut informații pe google despre el, am vrut să ma conving de calitatea produselor prin simpla mea testare, iar rezultatul l-ați putut afla și voi in cadrul celor doua postari. 

Eyelinerul HI-TECH îl puteți gasi AICI. Sub butonul micuț de pin it puteți gasi și lista de ingrediente, dacă sunteți interesate. 


 Abia aștept sa vă arăt si oja Top Flex 258 pe care am cumparat-o de pe acest site săptamana trecută. Top coat-ul 11, dupe Shine of the Times, despre care va spuneam cu maximă încântare că l-am găsit in oferta acestui magazin, nu l-am folosit încă, nu știu cum am rezistat tentație, dar o sa vi-l arăt și pe acela pe o baza de oja neagră. 

V-am făcut și pe voi curioase cu privire la aceste produse? Eu mi-am facut deja o listă de cumpărături de pe acest site, neapărat trebuie să încerc și un rimel. :)


Vă pup! 


VintageLook 



 NOTA: Insistent va rog sa tineti cont de faptul ca aceasta expunere este bazata pe experienta proprie, personala si subiectiva, pe care am avut-o cu acest produs pe perioada testarii, iar in cazul altui tip de piele/unghii/par, a altor asteptari si a altor factori independenti de mine, este posibil ca rectiile si impresiile la si despre acest produs sa fie diferite! 

NU UITATI DE GIVEAWAY AICI!!!

43 de comentarii:

  1. forma asta are si sephora.ti-am mai spus de ochisorii tai superbi! pupp

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am mai vazut forma acesta pana acum, este foarte ergonomica, ma bucur sa aud ca mai exista si la alte marci. Imi multumesc Stella, te pup! :)

      Ștergere
  2. Interesant eyelinerul si are un pret destul de accesibil. Arata foarte bine machiajul realizat cu el, iar ochii tai sunt superbi :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Iti multumesc frumos, ma bucur ca iti place machiajul! :)
      Te pup si eu Claudia!

      Ștergere
  3. Tusul nu l-am aplicat niciodata peste creion, intotdeauna ca atare, o sa experimentez si eu acest mod, pare ca ofera profunzime.
    Te pup... fata cu ochi frumosi! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, eu obisnuiesc sa fac asta foarte des, aleg un creion negru nu foarte intens, linia trasata da impresia de fard si arata bine cu linia de tus aplicata peste.
      Iti multumesc, Mihaela, te pup!

      Ștergere
  4. Arata interesant acest tus si imi place ca are o culoare intensa.Tie iti vine foarte frumos,te si pricepi sa-l aplici :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Chiar ca are o forma ciudata. Prima data cand am vazut pozele, de pe telefon, am crezut ca ai innebunit si ti-ai luat o maceta:)) Dupa alte cateva aplecari de spranceana, am crezut ca e evantai. Ma faci sa-mi iau ochelari:)Nu folosesc tusuri tip carioca, dar la cat de bine arata pe pleoapele tale, ma bate serios un gand de shopping.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pfff, deja ma simteam prost, am crezut ca numai eu nu am mai vazut forma aceasta la un eyeliner, dar comentariul tau m-a linistit! :P
      Nici eu nu folosesc tusuri carioca, dar acesta chiar m-a facut curioasa si se pare ca e foarte usor de aplicat, scrie bine si e foarte intens. Eu una chiar imi doresc mai multe produse de pe acest site si anul acesta sigur o sa dau o comanda, as incerca si alt tus, cu pensula, acelea sunt preferatele mele totusi! :)
      Te pup, iti multumesc pentru vizita! :)

      Ștergere
  6. l-am vazut initial la NYX, primul aparut de genul acesta. Dupa 2 carioci care s-au uscat cand imi era lumea mai draga, prefer creioanele sau tusurile lichide,.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu am mai vazut forma acesta la niciun eyeliner, tocmai de aceea mi s-a parut foarte interesant! :) Deocamdata acest tus nu da semne de uscare, nu si-a pierdut deloc din intensitate, o sa vad pe parcurs cat ma tine. Nu am mai avut de f mult timp un tus carioca.
      Pup!

      Ștergere
  7. Pare intr-adevar un produs minunat din ceea ce spui tu! Foarte chiar e revolutionara!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Se pare ca mai exista aceasta forma si la alte produse, eu nu stiam, dar e chiar foarte fain! :)

      Ștergere
  8. Simona, I never saw an eyeliner as this one, what a cool and funny packaging. From what you said it must be really great and now Im very curious to try it too. As you know. this is one of my fav make up produtc. You have one of the most stunning eyes of all the blogosphere Simona, really! Eyeliner stands out a lot on them!:) Kisses dear, have a goodnight! xo

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Thank you, Lilli, you're so sweet :) and yes, I recommend this product!! :)
      Kisses!!!

      Ștergere
  9. Foarte ciudata forma :-D ma gandesc ca este facuta special pentru a usura munca atunci cand aplicam eyelinerul. Eu sunt fana eyeliner gel. Dar trebuie sa recunosc ca nu mi-ar strica un astfel de eyeliner pentru calatorii :-D

    RăspundețiȘtergere
  10. Arata excelent!
    Si eu port exact acelasi machiaj la munca.:D
    Ai niste ochisori pur si simplu minunati. :)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Este foarte usor de efectuat acest machiaj si de aceea probabil il alegem in mod frecvent :P Ma bucur sa aud ca si tu te machiezi la fel! :)
      Multumesc frumos pentru compliment, te pup, draga mea! :)

      Ștergere
  11. M-a tot tentat acest eyeliner pentru forma ciudata si l-am tot amanat dar e extraordinar si arata bine iar daca rezistenta sa e mare merita cumparat :) ai niste ochi asa de frumosi :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, Macy, si eu consider ca isi merita banutii, mie chiar imi place foarte mult! :)
      Te pup!

      Ștergere
  12. Nu ma apuc sa mai scriu iarasi despre ochii tai frumosi, pentru ca stii deja ca imi plac.Am sa remarc forma ciudata a acestui eye-liner, chiar m-am mirat cum se poate sa fiu multumita de aplicarea lui, dar daca tu sustii asta, te cred pe cuvant.Machiajul imi place, pentru ca este simplu, dar extrem de feminin.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, este usor de tinut in mana si in plus e si scurt, ceea ce e un mare avantaj din punctul meu de vedere!
      Iti multumesc mult pentru aprecieri, esti o scumpa de fiecare data! Te pup! :)

      Ștergere
  13. L-as cumpara mai mult pt forma ciudata. Ma bate si pe mine gandul sa il incerc pt k nu prea imi iese linia cu pensula normala de eyeliner :P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca iti place tusul carioca mai mult ca sigur ca iti va placea acest produs! :)

      Ștergere
  14. Multumesc pentru pontul despre ingrediente.
    Acum ma pot uita linistita la lista de cumparaturi.
    Nici eu nu am auzit de aceste produse pana acum, dar arata foarte bine, preturile mi se par mai mult decat rezonabile si nu in ultimul rand, ma bucur ca tu confirmi calitatea.

    Tratamentele pentru unghii le-ai incercat?? Sunt foarte curioasa daca sunt bune, pentru ca am nevoie urgenta.

    Toate cele bune, pana la urmatoarea postare.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :) Sper sa te multumeasca si din punct de vedere al ingredientelor, eu inca nu am studiat si aceasta parte. De obicei pentru fondul de ten iau in considerare acest aspect, in rest m-am mai relaxat putin :P
      In ceea ce priveste tratamentele pentru unghii, eu mi-am cumparat doar acest produs: http://www.magiq.ro/tratament-de-unghii-top-flex-3-in-1.html, insa nu l-am folosit decat o singura data pana acum, asa ca nu imi pot permite sa emit pareri inca, dar am incredere, nu stiu, dar mie produsele acestea chiar imi confera un sentiment de maxima incredere. :) Tusul din postarea aceasta l-am cumparat cadou pentru altcineva, deci clar si foarte sincer imi place, dar nu doresc sa influentez pe nimeni intr-un mod asa..agresiv! :))
      Am de gand sa imi cumpar mai multe produse Pierre Rene anul acesta, mai astept ceva review-uri si swatch-uri pana atunci. Oricum o sa va arat pe blog tot ce am cumparat.
      Daca o sa-ti cumperi ceva si vrei sa imi lasi un feedaback, eu te astept cu mare placere! :)

      O seara frumoasa iti doresc! :)

      Ștergere
    2. Ah, voiam sa adaug faptul ca se pare ca lacurile de unghii nu au toate aceeasi consistenta. Cel pe care il folosesc acum (un rosu oranj) este mai putin opac decat cel din postarea mea review si are o consistenta mai fluida. Cu toate acestea imi place foarte mult si acesta, desi m-a tinut pe unghii cu o zi mai putin decat celalalt.
      O sa vi-l arat si pe acela oricum pe blog, dar voiam sa specific asta totusi.

      Ștergere
  15. e foarte dragut :) iar tu te-ai machiat super,esti foarte draguta ca de obicei :-*

    RăspundețiȘtergere
  16. Ce dexteritate ai la trasat linerul, ai niste poze macro foarte bune. Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu varful carioca e foarte simplu, e ca si cand ai scrie. :)
      Iti multumesc frumos, te pup, Alice!

      Ștergere
  17. Ce design futurist are!!!
    Daca tu spui ca acesta faciliteaza aplicarea si precizia acesteia, e un mare plus!

    Simo, cum e sa ai ochi care sa uimeasca in mod continuu, ca prima data?!:)

    Pupicei si imbratisare!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, chiar e usor de tinut in mana, ai multa siguranta si precizie in aplicare datorita formei. :)
      Iit multumesc, Ilda, pentru aprecieri, uneori cand sunt foarte obosita te asigur ca nici ochii nu ma mai salveaza, ca astazi de exemplu, am avut o saptamana epuizanta si azi arat pe masura :P
      Te pup, un weekend frumos iti doresc!

      Ștergere
  18. Si eu mi l-am achizitionat recent si sunt super incantata de el! Ai niste ochi superbi!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc frumos pentru aprecieri, ma bucur mult ca-ti place si tie, si eu sunt foarte incantata de el, abia astept sa mai incerc si alte produse, ojele sunt minunate! :P
      Pupici, merci de vizita! :)

      Ștergere
  19. Foarte reusit trasata linia de tus. :*

    http://the-may-day.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  20. Iti sta foarte bine cu eyeliner. Eu nu prea mai folosesc in ultimul timp, dar m-ai facut curioasa cu celelalte produse ale marcii.
    Parca la NYX am mai vazut forma asta, daca nu ma insel.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu cred ca voi putea renunta vreodata la eyeliner, ma vad aplicandu-l si batranica fiind cu mana tremuranda si probabil va arata linia exact ca acum 17 ani cand am inceput sa-l folosesc :)))
      Eu zic ca sunt de foarte buna calitate produsele de pe acest site, merita incercate! :)

      Ștergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!