"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

duminică, 22 septembrie 2013

Ser cu venin de sarpe - Snake Active Elixir Serum Diet Estethic

Daca ati citit postarea mea de aici, stiti cat de mult mi-a placut (si inca imi place), crema cu venin de albina de la Diet Esthetic. Inca din prima saptamana de folosire, am stiut ca o sa-mi cumpar si serumul din aceeasi gama si abia asteptam ca acest lucru sa se intample. Pana in momentul in care am intrat pe site cu intentia certa de a plasa comanda, am fost convinsa de ceea ce vreau, insa chiar inainte de pune produsul in cos, m-am razgandit (sunt proprii mie aceste stari) si am ales serul cu venin de vipera.

Nu-mi pare rau, cele doua se completeaza perfect si nu am niciun regret, mai ales ca timp suficient am, astfel incat sa pot testa si produsul pe care mi-l doream intital.
 Asadar, de aproape doua luni folosesc Diet Estethic Snake Active ser pentru ten cu venin de sarpe – un serum fluid destinat tuturor tipurilor de piele, in special insa celei mature, o baza perfecta pentru machiaj si/sau un  eficient tratament de noapte, asa cum se autodescrie el.
-         4% peptide din venin de sarpe,
-         cu efect de lifting, anti-age si antirid inca de la prima aplicare,
-         reduce liniile fine de expresie,
-         revitalizeaza, regenereaza si hidrateaza in profunzime,


Veninul apartine unei specii de vipere (Tropidolaemus walgeri – vipera templu) si se gaseste in proportie de 4% in compozitia acestui serum sub forma de Dipeptide Diaminobutyroyl Benzylamide Diacetate, din lista de ingrediente.
Clinical trials with a 4% concentration of SKIN AKE demonstrated that it is able to reduce expression wrinkles by inhibiting muscular contractions, thereby eliminating the passing of time for your skin. This 4% active has been tested IN VIVO and IN VITRO (The study lasted 28 days with two daily applications) with a significant reduction of the expression lines  and the depth of the more pronounced wrinkles, boosted with other anti-age actives of proven effectiveness such as Hyaluronic acid, retinol, organic silicon, hydrolyzed soy, collagen, elastin, all of which are ideal actives for regenerating, preserving and combating flaccidity and the passing of time (anti-aging, anti-wrinkle and lifting actions) suitable for all types of cutis  especially indicated for mature skin.
Serumul cu venin de sarpe l-am folosit in fiecare seara mai intai pe ridurile de pe frunte, nasolabiale si zona ochilor, insa mai apoi am inceput sa-l folosesc pe intreaga fata si pe gat, acolo unde de fapt sunt cele mai intense riduri.
Are o consistenta usoara, fluida, culoare alb-rozaliu, ambalaj airless transparent de 30 ml si un miros parfumat destul de intens. Nu intra in piele la fel de repede precum crema, care pentru mine este ideala ca baza pentru machiaj, o aplic cu un scurt masaj si pot imediat sa pun fondul de ten sau un alt produs. Pentru serumul in cauza trebuie sa astept putin mai mult pana este perfect absorbit de piele, iar cum eu sunt in criza de timp dimineata, ma trezesc la ora 6, prefer sa-l folosesc doar seara. Sunt convinsa insa ca pentru un ten mai uscat, este o baza ideala pentru machiaj.
Pielea ramane fina, foarte hidratata, insa deloc lipicioasa sau grasa. Se simte usor satinata, insa nu este efectul simiar produselor siliconate, e … altceva  J

De ce imi place serumul cu venin de sarpe? In primul rand pentru efectul de lifting. Daca imi urmariti review-urile pentru produsele de ingrijire a pielii, stiti ca sunt foarte interesata de acest efect. Nu ma ingrijoreaza, in cazul aspectului pielii mele, ridurile si liniile fine, ci mai degraba, aspectul acela de “fata cazuta” care apare din cauza oboselii si a … varstei. Iubesc produsele care imi dedefinesc conturul fetei si-mi confera aspectul acela de reintinerire. Eh, si asta imi place la acest produs – seara cand vin acasa obosita, imi curat tenul si aplic acest produs, iar efectul de piele si fata de mai odihnita nu intarzie sa apara.
Il masez destul de mult pe intreaga fata, simt un foarte usor efect de incalzire ( o cititoare spune ca simte usoare intepaturi la nivelul pielii dupa acest masaj), iar ridurile de pe frunte si cele din jurul ochilor se destind usor. Eu zic ca e ideal pentru aplicarea de seara.
Fata de un alt serum pe care il posed, il iubesc pe acesta pentru efectul de hidratare intensa a pielii din jurul ochilor, efect care se pastreaza intreaga noapte. Asta este inca o metoda de evaluare a produselor pe care le folosesc pentru ingrijirea fetei. Cea mai uscata zona a fetei, o reprezinta zona ochilor pe care incerc sa o ingrijesc in mod special, adica aplic si seara si dimineata produse suplimentare fata de restul fetei. In cazul de fata, daca il aplic seara (singur fata niciun alt produs) dimineata zona ochilor nu este uscata, ci in continuare hidratata si destinsa.

Aloe Barbadensis (Aloe Vera Gel), Glycerin, Cyclopentasiloxane, Dimethiconol, Hydrolyzed Collagen, Cetyl Alcohol, Ceteth-25, PEG-9 Stearate, Behenyl alcohol, Avocado (Persea Gratissima) Oil, C12-C15-Alkyl Benzoate, Cyclohexasiloxane, Rosa Moschata Seed Oil, Calcium Panthotenate; Inositol; Biotin; Retinol; Tocopheryl Acetate;
Zea Mays Oil; PEG-20 Castor Oil; Propylene Glycol; Alcohol denat.; PEG-60 Hydrogenated Castor Oil; Sodium PCA, Ceteth-20, Dimethicone, Butyrospermum Parkii (Shea Butter), Dipeptide Diaminobutyroyl Benzylamide Diacetate, Hydrolyzed Soy Protein, C30-45 Alkyl Cetearyl Dimethicone Crosspolymer, Diazolidinyl Urea, Hydrolyzed Elastin, Titanium Dioxide, Tocopherol, Acrylamide/Sodium Acryloyldimethyltaurate Copolymer, Isohexadecane, Polysorbate-80, Parfum (Fragrance), Cumarina, Linalool, D-Limonene, Sodium Hyaluronate, Xanthan Gum, Methylsothiazolinone, Ubiquinone.




In concluzie, asa cum am zis si in cazul cremei cu venin de albine, pana in acest moment consider ca produsele de la Diet Estethic se potrivesc nevoilor mele si ale pielii mele si chiar as vrea sa incerc si mai multe.
Va invit sa studiati si alte produse pentru ingrijirea pielii de pe Aoro, de unde a fost achizitionat acest produs.

Ca si data trecuta astept impresiile voastre daca ati incercat aceste produse, pe net nu am gasit prea multe marturii.
-----------------------------------------------------------------------------------------

NOTA: Insistent va rog sa tineti cont de faptul ca aceasta expunere este bazata pe experienta proprie, personala si subiectiva, pe care am avut-o cu acest produs pe perioada testarii, iar in cazul altui tip de piele, a altor asteptari si a altor factori independenti de mine, este posibil ca reactiile si impresiile la si despre acest produs sa fie diferite! 


Va pup!


VintageLook 

12 comentarii:

  1. Interesanta aceasta crema :) o voi lua in calcul cand se mai maturizeaza tenul meu :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Momentan folosesc un ser minunat de la Boots, de care sunt extrem de încântată. Mi-a plăcut tare mult review-ul acestui produs :-)

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa vezi ce efect de fata ridicata iti dau jucariile aruncate prin toata casa:)
    Cu un aer serios, recunosc ca singurul serum testat a fost unu de la Paula's choice, care mi-a placut dar nu a fost vorba de efecte observate, deoarece era la pliculet cu 1-2ml de produs. Acum astept niste mostre cu serumul de la Vichy, Idealia. Chiar, sa-ti comanzi si tu, e o campanie publicitara pe site-ul lor. Iti faci cont si primesti gratuit 8pliculete cu acel ser. Eu ma impac bine cu produsele vichy asa ca sunt curioasa.

    RăspundețiȘtergere
  4. Deci serumul este secretul tenului tau perfect :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :D O sa scriu in curand despre ceea ce cred eu ca mi-a schimbat radical aspectul tenului...

      Ștergere
  5. Ahh, am un lapsus! Cum se chema acel ser cu vitamina C pe care il foloseai tu, pe care l-am luat si eu de vreo doua ori?! Ma interesa sa stiu cum iti pare acesta prezentat azi comparativ cu acela? Multumim pentru review!

    Referitor la ceea ce spuneti tu si Claudia mai sus (ma bag si eu ca musca!), as avea o idee...as incerca un ghici!:))

    Pup, draga mea Simo!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Flavo C se numeste, am si uitat de el, nu l-am mai folosit demult. Cam scump pentru cantitatea sa.
      Comparativ, acela imi destindea fata ( stiu ca al meu barbat era mereu uimit de felul in care actiona asupra fetei), insa nu hidrata profund, e altceva, nu stiu cum sa spun exact, insa acela nu excludea crema, pe cand acest ser se poate folosi singur fara niciun alt produs complementar.

      Am pregatit deja postarea despre "secretul" meu desi eu nu l-as numi asa, maine ii dau drumul. :) Probabil ai ghicit pentru ca eu tot spun pe blog ceea ce am spus si in respectiva postare... :P

      Puup!

      Ștergere
  6. Nu l-am incercat, dar dupa ce il voi termina pe cel de la Vichy, pe care il am acum, am sa tin cont si de aceata posibilitate pentru ca tu pari asa de multumita de el...

    RăspundețiȘtergere
  7. toata lumea vorbeste, dar nimeni nu spune clar daca a incercat si vazut efect ori nu..

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!