"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

duminică, 1 septembrie 2013

Din seria cumpărături iHerb: NutriBiotic - Skin Cleanser - gelul meu de curătare al feței


            Folosesc produsul acesta pentru curatarea tenului de foarte mult timp si m-am gandit ca ar fi timpul sa vi-l arat si voua. In cazul in care nu-l cunoasteti este vorba despre Skin Cleanser de la NutriBiotic pentru pielea sensibila. Desi pielea mea nu se inscrie in aceasta categorie, daca este posibil aleg produse de acest tip pentru mai multa siguranta.

          La inceput l-am introdus in rutina alaturi de un alt produs si l-am suspectat de uscarea pielii, insa pe parcurs mi-am dat seama ca nu se face vinovat de nimic, ci din contra este un produs care ii prieste foarte bine pielii mele si de care sunt foarte incantata.
         Eu il folosesc doar seara, dupa ce in prealabil mi-am curatat tenul cu lotiune micelara, pentru indepartarea ultimelor urme de machiaj. Pentru asta folosesc un burete si doar o pompita din produs. Face o spuma consistenta si curata foarte bine, fara a usca insa tenul. Nu am senzatia de piele care tine asa cum se intampla in cazul unor astfel de produse.
Este incolor si nu are niciun fel de parfum.

Produsul are 473 ml si costa doar 5,37 dolari pe iHerb, il puteti gasi AICI. Pana acum chiar nu m-am plictisit de el si cu siguranta il voi recumpara, sunt incantata de calitatea lui, dar si de pretul foarte bun.


Supplement Facts
A botanical infusion of sage, coltsfoot, yarrow, balm mint, chamomile, rosemary, althea, wild thyme, horsetail, cucumber, and kelp in purified water, certified organic aloe barbadensis, C14-16 olefin sulfonate; disodium MEA-oleamido sulfosuccinate; oleyl betaine; vegetable glycerin; Citricidal (grapefruit seed extract); soyamidopropylkonium chloride; panthenol; cocamidopropyl PG-dimonium chloride; allantoin; and citric acid.
Free of sodium lauryl sulfate, cocamide DEA, free chlorine derivatives, colorings, fragrance, and paraben preservatives.
---------------------------------------------------------------------------------------------------

 NOTA: Insistent va rog sa tineti cont de faptul ca aceasta expunere este bazata pe experienta proprie, personala si subiectiva, pe care am avut-o cu acest produs pe perioada testarii, iar in cazul altui tip de piele, a altor asteptari si a altor factori independenti de mine, este posibil ca rectiile si impresiile la si despre acest produs sa fie diferite! 


Daca sunteti la prima comanda iHerb, folosind codul meu VUC076 aveti o reducere de 10$ la comenzi cu valoarea cuprinsa intre 40 si 80 dolari sau 5$ sub aceasta valoare, iar eu voi avea un comision de maxim 4% din comanda voastra. 
Dupa prima comanda veti primi si voi un cod de reducere similar.

Transportul costa 4 dolari pentru acelasi total (40 - 80 dolari) sau 6 dolari pentru comenzi sub 40 de dolari.
Ca sa va incadrati la acest tip de transport aveti doua conditii de indeplinit:
- totalul comenzii voastre nu trebuie sa depaseasca suma de 80 dolari,
- greutatea coletului nu trebuie sa depaseasca 1814 grame.

Coletul ajunge la oficiul postal de care apartineti, din cartierul vostru.



Voi ce folositi pentru spalarea tenului?


VintageLook 


15 comentarii:

  1. Inca nu am avut produse de ingrjirea/curatarea tenului de pe iHerb dar poate intr-un viitor voi incerca si astfel de produse :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Daca zici ca nu ai senzatia de piele care tine, zau ca l-as vrea si eu. Dar ma cam inspaimanta cantitatea :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu nu am facut nicio comanda de pe iherb...sper sa nu cad tentatiei:))

    RăspundețiȘtergere
  4. Pare un produs ideal, eu inca nu ma incumet sa dau vreo comanda de pe iherb.

    RăspundețiȘtergere
  5. hmm.. interesant... chiar cautam ceva de pe iHerb pentru curatarea tenului. Acesta pare destul de bun si are si un pret tare micut.. :D
    Poate il voi lua si eu vreodata
    pupici!

    RăspundețiȘtergere
  6. Si eu tot seara folosesc gelul de curatare. Mi se pare foarte ieftin asta care il folosesti tu, cred ca o sa imi comand si eu :*

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce pret bun are...Nu l-am folosit, am un alt gel de curatare, dar cand se va termina, acesta ar fi un bun inlocuitor.

    RăspundețiȘtergere
  8. L-am avut si eu si chiar mi-a placut foarte mult. L-am luat oarecum cu inima stransa, pt. ca stiu ca unele plante din infuzia aia sunt iritante, dar chiar nu mi-a cauzat probleme. Cred ca il voi lua din nou la un moment dat, chit ca intre timp am incercat si physician formula si eucerin, si imi plac si astea doua. Plus ca vreau sa incerc si neutrogena :). Oricum, nutribiotic le bate pe toate la pret/cantitate, mie cred ca mi-a ajuns vreo 6-7 luni folosit dimineata si seara.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu l-am invinovatit la inceput de uscarea pielii, insa ulterior am identificat vinovatul (un alt produs) si il folosesc in continuare cu incredere. Pusesem ochii pe Eucerin si eu, dar nu are rost sa-l schimb, pretul e prea bun si pielea mea vad ca-l vrea, numai daca ma plictisesc cumva :P

      Ștergere
  9. Nici eu nu sunt familiarizată cu site-ul, în schimb produsul pare unul bun.
    Să-l foloseşti cu plăcere, Simona! O seară plăcută, o zi de vineri uşoară! :-)

    RăspundețiȘtergere
  10. Buna Simona,

    Pentru comanda pe iherb n-ai platit TVA si taxe vamale? Ma intereseaza sa cumpar si eu dar mi-a frica ca o sa umblu pe la birouri vamale. Tu n-ai platit pentru cumpaaturile tale?
    Multumesc,
    Cornelia

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Cornelia, coletul vine prin Suedia sau Germania, deci prin UE, si se ridica de la OP din cartierul tau, nu se plateste nimic in plus daca se respecta conditiile pe care le-am scris la finalul postarii.
      Spor la cumparaturi! :D
      Pupici!!

      Ștergere
    2. Multumesc pentru raspuns, Simona! Acuma chiar ca incep sa rasfoiesc site-ul pentru comanda :D. Esti tare draguta ca ne explici si noua cum sta treaba cu iherb-ul asta, produsele incercate de tine par tare tentante :)
      Pupici!

      Ștergere
    3. Cu mare drag! :)
      O sa gasesti muuulte produse faine si la preturi mult mai bune decat in tara, sa ai grija la valoarea totala si la greutate ca sa te incadrezi la cel mai ieftin tip de transport.
      Pupici!

      Ștergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!