"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

sâmbătă, 28 septembrie 2013

Nude Caramel

             V-am aratat aici trei oje pe care le-am cumparat luna trecuta, iar daca pe cele doua rosii le-am purtat de mai multe ori, cea nude-caramel am incercat-o abia acum. 
Nuanta aceasta, cu mici variatiuni, am avut-o dintotdeauna in colectia mea de lacuri de unghii, cred ca de cand am inceput sa-mi colorez unghiile prima data, nu stiu de ce, dar imi place extrem de mult. 


           Cu ocazia aceasta am inceput, mai timid ce-i drept, sa folosesc si din produsele puse la dispozitie de catre site-ul depozituldefrumusete.ro, si anume 3 strasuri mititele si sclipicioase. 

Nu a fost greu deloc sa le aplic, nici nu ma gandeam ca e asa de simplu. Le-am fixat cu top coat-ul cu uscare rapida.







Am folosit: 

Oja Golden Rose care+strong 202
Top coat iHerb


Tratament unghii - BNC manicure - este o solutie pentru intarirea unghiilor, foarte putin uleioasa care se aplica pe unghii si care este rapid absorbita de acestea. Nu lasa niciun fel de pelicula la nivelul unghiilor.
Cutitasul pentru cuticule - precum ati observat, eu fac parte din categoria celor care isi taie cuticulele, si contrar asteptarilor mele, am dat peste un instrument foarte eficient. Nu ma asteptam sa taie atat de bine.



Si bineinteles setul minunat de strasuri colorate, de care sunt foarte fascinata. Desi ma gandeam ca imi va fi foarte greu sa le aplic, totul a fost extrem de simplu, intreaga operatiune nu a durat decat cateva secunde, iar datorita lacului cu uscare rapida, nu am avut nicio problema. 

In continuare unghiile mele sunt ciudat de tari si nu s-au exfoliat decat foarte, foarte putin. Nu prea inteleg ce a determinat aceasta schimbare in bine. Singura diferenta la care ma gandesc vis-a-vis de rutina mea, o reprezinta capsulele de Omega3 pe care le consum de vreo 2 luni. 
Voi stiti ceva legat de asta? Credeti ca Omega 3 ar putea fi "vinovata"?

Astept parerea voasta si despre unghiile mele! 

Va pup!


VintageLook 

34 de comentarii:

  1. Ma bucur ca te poti bucura acum de unghiile tale:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daa, nu stiu cat ma va tine, dar ma bucur si eu putin de lungimea lor! Merci! pup!

      Ștergere
  2. Foarte finute unghiile <3 Si setul de strasuri este superb.

    RăspundețiȘtergere
  3. Frumos! Imi place nuanta ojei, dar si alea 3 strasuri, foarte de efect. De fapt,eu cam ador nuantele astea, care parca vin sa completeze natural culoarea pielii. Ca unghiile tale sunt tari eu zic ca e foarte bine. Eu, de ex, am probleme in a-mi creste unghiile, fac ce fac si iar imi duc mana la gura...si tot mici sunt. Daca ajung ceva mai lungute, trebuie ca una-doua sa se mai rupa (incepand de la colt, asa). Si iar ma ambitionez si zic: trebuie sa-mi las unghii, insa nu foarte mari, dat fiind ca lucrez mult la computer.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu ador nude-urile ca si tine, dau o asa eleganta mainii, asta e un nude mai ...colorat asa, dar tot foarte frumos.
      Cu unghiile si la mine e problema mare, se exfoliaza in mod constant, de cand ma stiu si nu am cum sa le las lungi pentru ca se rup imediat. De aceea ma minunez de vreo cateva saptamani sa vad ca sunt foarte tari si se exfoliaza foarte, foarte putin, un strat superficial care nu le pericliteaza rezistenta.
      Cu lucratul la calculator ai dreptate, dat fiind fapul ca asta e si jobul meu, stiu ca e foarte greu daca sunt prea lungi unghiile, dar nu-mi fac griji pentru ca nu ajung eu cu ele chiar asa de departe :P

      Pupici, Camelia!

      Ștergere
    2. Esti o draguta! Merci de raspuns.:-)

      Ștergere
  4. Mie nu mi-au rezistat niciodata pietricelele pe unghii atunci cand le-am fixat cu top coat. Ma tineau doar cateva ore.
    Apoi am fost la un magazin cu produse pentru unghii si mi-am cumparat un lipici. Fata de acolo imi spunea ca defapt e pentru tipsuri, dar eu l-am folosit pentru pietricele, fundite, inimioare, fimo, etc. si chiar imi rezista. Mi-am mai luat zilele trecute inca unu ca na.. facem rezerve ca-i lunga si friguroasa iarna :)).

    Acum mi s-a pus pata ca vreau pierce in unghie..Presimt ca daca il pun, mi-l agat toata ziua cand dau cu mana-n par dar na...eu si ideile mele :))

    Pup:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. La mine e prima data cand port pietricele (am avut la tipsuri, dar nu se pune), si cu uimire constat ca imi rezista de doua zile perfect. Am spalat si vase, am facut si curatentie cu ele si sunt tot acolo. Eu am pus top coat sub ele, le-am fixat si apoi o picatura mare peste. Sper sa-mi iasa si a doua oara tot la fel, mai ales ca as vrea sa pun mai multe, am un model anume in minte :P
      Oricum am retinut treaba aceea cu lipiciul, in cazul in care nu-mi mai reuseste operatiunea. Foarte ingenios! :P

      Legat de pierce, sa inteleg ca ai unghii suficient de lungi ca sa faci asta, eu una de abia mi-au trecut putin peste buricul degetului si sunt superfericita :))) Oricum, merita sa-mi faci damblaua, la urma urmei daca constati ca te enerveaza si ca te deranjeaza cumva, il dai jos, nu pierzi nimic,nu? :P

      Te pup, draga, merci de vizita! :)

      Ștergere
  5. Nu stiu daca Omega 3 e responsabila pentru faptul ca unghiile tale se prezinta bine, e posibil! Stii ca spuneam ca a avut efecte bune la mie acest supliment alimentar (ca stare generala, ca tonus), il voi relua la un moment dat.

    Am si eu un astfel de cutitas pentru cuticule dar isi cere pensionarea (binemeritata, si-a facut datoria foarte bine); am cumparat din magazin de profil un altul si nimic nu face, e diferenta ca de la cer la pamant intre cele doua! Daca spui ca e bun cel de la Depozituldefrumusete, am retinut!:)

    Nuanta asta de nude caramel isi merita denumirea, iti vine s-o mananci, e dulcica si placuta foc!

    Te pup, draga mea Simo!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, imi amintesc experienta ta cu Omega 3, de fapt datorita ei mi-am cumparat si eu de pe iHerb o cutie, iar acum sunt la a doua. Cu energia nu prea mi-a mers, dar parca se vad efectele in alta parte, nu stiu, deocamdata nu renunt la ele, am de gand sa-mi iau 3-6-9 data viitoare chiar. :P

      Instrumentele acelea pentru cuticule sunt in majoritate proaste. Eu am schimbat o gramada pana acum, total ineficiente si chiar nu ma asteptam ca acesta sa fie diferit, insa surpriza a fost sa constat ca l-am nimerit perfect. Daca reusesti sa-ti iei si tu unul, sper sa ai parte de unul identic. :)

      Cat despre unghii, ma bucur ca-ti place culoarea, mi-am stors creierii cum sa o descriu, ma bucur ca acel "caramel" o defineste bine :P
      Te pup, Ilda, draga! :)

      Ștergere
  6. Salut,

    Iti urmaresc atent post-urile de pe blog. Imi place cum scrii. Asta m-a determinat s-mi deschid si eu un Blog. Vreau sa intru si eu in comnunitatea voastra si o sa-mi postez zilnic opiniile. Am inceput deja. Acesta este Blog-ul meu: http://opinieseparata.blogspot.com
    Te invit sa facem schimb de link-uri in Blogrol. Asta daca iti place desigur cum scriu.
    Eu sunt la inceput dar sper ca vom fi prieteni pe viitor.
    Daca esti interesat contacteaza-ma la adresa: rainbowmediabucharest@yahoo.com
    Eu am sa te urmaresc in continuare! Tine-o tot asa!

    Cu stima,
    Ionut Alin.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Buna, Ionut, bine ai venit in comunitate, iti multumesc pentru aprecieri. Te voi vizita si eu cat de curand si cu mare drag te voi adauga la lista mea de bloguri.
      Inspiratie iti doresc! :)

      Ștergere
  7. Foarte frumoasa nuanta, merge perfect la job sau facultate. Pupici!

    http://the-may-day.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E cumintica, asa, nu?! :P
      Ma bucur ca-ti place, te pup, draga mea!

      Ștergere
  8. Imi place mult manichiura ta! Simpla si de efect!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Dupa atata sclipici colorat, parca era timpul pentru ceva mai simplu, nu-i asa?! :)
      Ma bucur mult ca-ti place! :)

      Ștergere
  9. Ai niste unghii foarte frumoase si te felicit pentru ele.Nuanta aceasta cred ca nu trebuie sa lipseasca nici unei femei, pentru ca da o nota de eleganta si stil, plus ca merge asortata la orice.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da? Iti plac unghiile mele? Nu stiu ce sa zic, nu mi-a mai zis nimeni asta, mai ales ca sunt mereu scurtate din carne :P
      Ai dreptate in ceea ce priveste culoarea ojei, cred ca ai descris-o perfect! :)
      Pupici, Adina, o seara minunata! :)

      Ștergere
    2. De cand ma stiu am avut unghiile tari si super lungi, dar intr-o zi le-am scurtat, din carne, cum spui tu.Pur si simplu doream o schimbare.Si fiul meu mi-a spus ca arata mult mai bine asa.Cam de vreo 6 luni, le tai scurte de tot si imi plac.Din cauza asta le-am admirat si pe ale tale, nu am nimic impotriva celor lungi, insa acum mi se par mai feminine si mai frumoase cele scurte.

      Ștergere
    3. Ahaaa, am inteles, deci tu faci parte din categoria acelora cu unghiile tari si le poti tine cum vrei tu :P Esti o norocoasa! :)
      Si mie imi place lungimea asta pe care o am acum, nu o sa le pot tine mai lungi de atat nici daca imi rezista pentru ca ma incurca la calculator, nu tastez corect si in asta consta munca mea, deci... M-as bucura sa le pot tine asa mereu! :)
      Pupici, draga mea! :)

      Ștergere
  10. Aceasta este nuanţa spre care mă îndrept şi eu de fiecare dată când nu-mi stabilesc ţinuta pentru ziua următoare. Ştiu sigur că nu dau greş cu ea! :-)
    Chiar acum port un hanorac în aceeaşi nuanţă, îmi inspiră gingăşie! :-)
    Aştept cu drag şi alte postări cu şi despre unghiuţe, cu atât mai mult că ţi-ai şi luat atâtea jucărioare drăgălaşe special pentru ele :-)
    Toate cele bune, Simona, te pup! :-)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Corect, Mihaela, cu gama aceasta de nuante, niciodata nu dai gres. :)
      O sa incerc sa vin si cu alte variante, am material acum, vorba ta si ma ajuta mai mult si unghiile, Doamne ajuta, sunt mai tari si mai lungi putin.
      Te pup, Mihaela, sa ai o seara frumoasa! :)

      Ștergere
  11. E foarte frumoasa nuanta si unghiile tale arata foarte bine! :) Si eu iau Omega de ceva timp, nu stiu daca doar ea e responsabila pentru ca nu se mai rup unghiile, insa ma bucur de acelasi efect :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Serios? Deci crezi si tu ca ar fi posibil sa fie responsabila? Nu pot decat sa ma bucur si sa continui sa iau cu incredere! :P
      Multumesc frumos, pupici!

      Ștergere
  12. Foarte frumoasa nuanta si strasurile arata foarte bine :)
    pupici :-*

    RăspundețiȘtergere
  13. Arata foarte bine, dar e altceva ce-mi place la manichiura ta si vreau sa aflu daca "ai mana buna" sau e vreun secret, pe care eu nu-l stiu. Cand imi aplic oja, eu ma mazgalesc pana la baza cuticulelor + ca desi le ingrijesc, par a se exfolia urat si asta apare doar in poze, in realitate nu arata atat de urat. Sa folosesc ulei pt cuticule?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Exact asta vorbeam si cu Criss de la Beauty Spell :P
      Nu aplic ulei pt cuticule si nici crema de maini nu folosesc pentru ca nu-mi place senzatia de maini uleioase, iar cuticulele mele nu arata bine tot timpul, daca o sa te uiti mai in spate la unele manichiuri o sa vezi ca se vad cam aiurea. Faza este ca, asa cum zici si tu, aparatul scoate in evidenta orice mica chichita care in realitate nu se vede nici pe departe asa cum apare in poze. De aceea pozele le fac abia dupa o jumate de zi sau chiar a doua zi dupa ce mi-am facut unghiile, cand se curata tot ce este pe cuticule si pe marginea unghiei (ma refer bineinteles la oja). Niciodata nu fac pozele imediat ce mi-am facut unghiile. De obicei, dupa o tura de spalat de vase, daca mai rezista pe unghii, oja arata perfect, adica tot conturul este curat :P
      Cam asta este secretul meu! :P

      Ștergere
    2. Sa inteleg ca n-o sa-ti iei masina de spalat vase vreodata...:)
      A doua zi deja sare de pe unghie, mama ei de treaba.Mi-am luat peeling cuticular de la Farmec, sa vedem daca e bun de ceva.

      Ștergere
  14. Pietricele & co inca nu mi-am aplicat pe unghii, imi place nuanta, e frumoasa si chiar de sezon :) De la Omega sau nu, important sa sunt mai bine. ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, chiar ma bucur ca sunt mai bine si ai dreptate, nici nu mai conteaza de la ce. :PMa bucur mult ca-ti place nuanta, e una dintre preferatele mele precum spuneam mai sus.
      Pupici, Mihaela!!! :)

      Ștergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!