"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

joi, 15 august 2013

Din seria: cumpărături iHerb - Queen Helene - Natural Facial Scrub


  De mult timp imi doresc sa va vorbesc despre acest produs pentru ca este singurul produs de exfoliere mecanica care a reusit sa ma multumesca cat de cat in ultimul timp. In ultimii 13-14 ani, de cand am descoperit scrub-urile faciale, a existat un singur produs care m-a satisfacut pe deplin. Este vorba despre un scrub Avon despre care nu imi mai amintesc prea multe detalii, in afara faptului ca podusul era pastos, verde si abunda in particule exfoliante. Un produs de nota 10 care insa a fost scos din catalog in urma cu cativa ani. De atunci am gasit solutia cu bicarbonatul de sodiu aplicat pe fata umeda si am folosit aceasta formula pana cand nu am mai gasit bicarbonat cu particule exfoliante care sa nu se topeasca in contact cu apa. Dupa mai multi exfolianti incercati, am pus mana pe acest produs iHerb pe care il consider a fi pe locul III dintre toate scrub-urile incercate de mine pe parcursul atator ani.

     Acum treaba s-a schimbat putin, daca inainte, in urma cu multi ani, as putea sa afirm ca am fost cumva dependenta de scrub-ul facial, in anumite perioade ajunsesem sa il folosesc si de 3-4 ori pe saptamana, pielea mea se descuama teribil, iar fondul de ten se asaza foarte urat din cauza aceasta, dupa ce am descoperit exfoliantii chimici, totul s-a schimbat si am inceput sa folosesc scrub-ul in mod normal – o data pe saptamana. Dupa cateva luni, am redus si mai mult utilizarea pana la 2-3 ori pe luna, iar acum, in momentul de fata, o data pe luna este suficient. Exfoliantii chimici au fost marea mea descoperire in materie de ingrijire a pielii, rutina mea s-a schimbat complet, iar pielea nu a aratat niciodata mai bine decat acum, dupa utilizarea lor.


            Dar revenind la produsul care face obiectul review-ului de astazi, as putea sa afirm ca il consider a fi un produs foarte eficient pentru indepartarea celulelor moarte de la suprafata pielii.

            Apricot Natural Facial Scrub (Queen Helene) este un scrub sub forma de pasta imbogatita cu particule exfoliante din samburi de nuca macinati si cu ulei din samburi de caise. Spre deosebire de restul scrub-urilor incercate de mine, acesta chiar exfoliaza, iar rezultatul dupa utilizare se vede si se simte cu adevarat. Nu il pot considera foarte bland, pentru ca nu este, insa nu am simtit niciodata vreun disconfort al pielii in urma utilizarii sale, nicio iritatie sau sensibilitate locala.
Din cate stiu eu, scrub-urile faciale nu sunt recomandate tenurilor acneice, asa ca mare atentie in acest caz!

            Eu il folosesc in urmatorul mod: umezesc fata si gatul cu apa calduta, aplic pasta in strat subtire pe intreaga fata (evitand zona ochilor si a gurii) si pe gat, stau cca 10 minute, dupa care, cu miscari usoare incep sa imi masez pielea. Clatesc cu apa calduta din abundenta, ma sterg, aplic tonic si gata, fata e pregatita pentru serumuri si crema de fata.

"A natural-fiber facial scrub that exfoliates the surface layers of your skin to uncover a healthy, glowing complexion. Dead skin cells build up on the surface of your face clogging pores and dulling natural radiance. Apricot Natural Facial Scrub helps eliminate this build up, leaving skin radiant, soft and smooth. Apply daily or as often as desired. Ideal for use in the shower, too!"

INGREDIENTEWater (aqua), juglans regia (walnut) shell powder, glyceryl stearate, PEG-100 stearate, sodium lauryl sulfate, cetyl alcohol, glycerin, kaolin, cocamidopropyl betaine, prunus armeniaca (apricot) kernel oil, isopropyl myristate, dimethicone, sambucus nigra flower extract, primula veris extract, helianthus annuus (sunflower) extract, chamomilla recutita (matricaria) extract, triethanolamine, polysorbate 60, carbomer, propylene glycol, diazolidinyl urea, methylparaben, propylparaben, phenoxyethanol, fragrance (parfum), titanium dioxide (Cl #77891).

Il puteti gasi AICI in varianta de 170 g la doar 3.74 $.
--------------------------------------------------

Daca sunteti la prima comanda iHerb, folosind codul meu VUC076 aveti o reducere de 10$ la comenzi cu valoarea cuprinsa intre 40 si 80 dolari sau 5$ sub aceasta valoare, iar eu voi avea un comision de maxim 4% din comanda voastra. 
Dupa prima comanda veti primi si voi un cod de reducere similar.

Transportul costa 4 dolari pentru acelasi total (40 - 80 dolari) sau 6 dolari pentru comenzi sub 40 de dolari.
Ca sa va incadrati la acest tip de transport aveti doua conditii de indeplinit:
- totalul comenzii voastre nu trebuie sa depaseasca suma de 80 dolari,
- greutatea coletului nu trebuie sa depaseasca 1814 grame.

Coletul ajunge la oficiul postal de care apartineti, din cartierul vostru.


VintageLook 
  

16 comentarii:

  1. Pe mine ma intereseaza cleanserul de langa:) Dupa ce mi s-a terminat cel de la Paula's Choice, mi-am cumparat unul de la farmec, care s-a consumat foarte repede, acum am unu bioten. Le-am cumparat din lipsa de idei, neavand timp suficient sa caut inlocuitor serios pentru primul enuntat. Cel de la Paula, desi atunci nu mi s-a parut extraordinar, acum imi dau seama ce bun era. Aveam nevoie de o cantitate mica de produs si curata fata foarte bine. Mi-a ajuns un an tubul, deci spornic bine. Al tau cum e? Poate imi dai idei. Am mai avut Neutrogena, foarte bun produsul, dar era primit din sua si aici nu-l gasesc.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca faci cumparaturi pe iHerb, pe cel pe care il am eu ti-l recomand:http://www.iherb.com/NutriBiotic-Skin-Cleanser-Sensitive-Skin-Fragrance-Free-16-fl-oz-473-ml/13314. E mare, e ieftin si e foarte bune (cel putin din punctul meu de vedere) - face multa spuma si curata bland fara sa usuce pielea. Eu sunt foarte incantata de el, ii voi face review si lui. :)

      Ștergere
  2. Seamana putin cu cel de la Bioten, insa are mult mai multe granule. Un scrub care mi-a placut foarte mult a fost cel de la dermatologica. Daca vei avea sansa sa-l testezi nu-l ocoli.
    xo

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, sa stii ca seamana putin, nu l-am folosit pe cel de la Bioten, dar l-am vazut in magazin.
      O sa tin minte pe cel recomandat de tine pe viitor. Merci! :)

      Ștergere
  3. Pana acum am folosit doar scruburi cu caise! Am ajuns la suprasaturatie! De acum urmeaza ceva cu magnolie si altul cu cafea :D

    RăspundețiȘtergere
  4. Doamne cum se apropie de mine comanda aceea iHerb! Ma tot striga pe nume, ma tot ispiteste! As da un salariu intreg la o comanda pe acest site daca ar fi dupa dorinta, dupa wishlist, dupa intervalul de timp in care am asteptat!:))
    Cumintenia asta, de n-ar trebui sa fie! Gata, ma duc sa joc la LOTO!:)

    Lasand gluma deoparte, am retinut recomandarea ta, Simo! Imbogatit wishlist-ul...
    Multumim pentru review, draga mea!

    Multi pupici, cu drag!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daaa, intr-adevar ai adunat o gramada de produse iHerb in wishlist, cand o dai comanda aia in sfarsit, nu stiu exact cum sa le imparti, stii ca trebuie sa ai o limita de valoare si greutate :P
      Te pup, draga mea, sa ai o zi faina! :)

      Ștergere
  5. Nu am incercat acest scrub,este pe wishlist.De la Queen Helene am o masca pentru fata . E foarte buna pentru tenul acneic . O sa-i fac un review :) Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Am avut-o si eu pe cea cu sulf, mi-a placut foarte mult!
      pup si eu! :)

      Ștergere
  6. Hi Simona! I was addicted to scrub too but now I changed my mind and make it less, once in 1 or 2 weeks! This one looks very good and would love to try it!:) Kisses dear! xo

    RăspundețiȘtergere
  7. Ce bine că ai scris despre asta, chiar caut un scrub bun. Să ştii că eu l-am folosit şi în perioadele alea ale mele negre, când făceam tratament şi vaccin şi câte şi mai câte, dar aveam un secret: eram foarte atentă să exfoliez pe lângă coşurile cu puroi. De altfel, chiar şi acum, problema mea rămân puncticelele negre/albe. oricum, am observat că apar când aplic machiaj... Deci, acolo trebuie să schimb ceva, deşi nu folosesc decât pudră şi blush. Oricum, un scrub tot caut, mulţumesc că ai scris :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu mare placere, sper sa-ti placa, intr-adevar trebuie folosit cu grija la un ten cu probleme, pe mine ma ajuta mult exfoliantii chimici, tu cum reactionezi la ei?
      Legat de farduri, eu iti recomand fondul de ten mineral, cred ca ar fi solutia ideala pentru problemele tale. Eu am folosit vreo 3 marci, dar Lily Lolo mi se pare cel mai bun.
      Pupici! :)

      Ștergere
  8. Si eu caut de ceva timp un scrub bun. Si eu il foloseam pe cel de la Avon, acum parca nu mai gasesc niciunde sa fie asa abraziv. Ma bate gandul sa-l incerc pe asta :P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lasa ca-ti zic cand mai pun comanda pe iHerb, poate ti-l iei si tu!

      Ștergere
  9. Ma tot invart pe langa scrubul asta de ceva vreme, cred ca la urmatoarea comanda ajunge in cos :)) Te pup!

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!