"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

miercuri, 7 august 2013

Postare fără titlu

               Revin dupa o mica pauza impusa de o “indispozitie” a laptopului meu produsa, ce-i drept, de impulsivitatea cu care ma confrunt ocazional, stare de care incerc sa ma vindec si pentru care fac exercitii de ceva timp. Mai pe scurt, saracutul s-a defectat (laptopul) si astfel nu m-am mai putut servi de el cateva zile. Am fost suparata nevoie mare, desi asa cum spuneam mai sus, eu singurica am determinat defectiunea. Intre timp am avut o discutie cu o prietena buna si am invatat de la ea un lucru foarte interesant, simplu, dar atat de frumos si util – ideea este ca ar trebui sa fii, in raport cu lucrurile din jurul tau, recunoscator pentru utilitatea lor, ar trebui sa inveti sa le iubesti si sa le respecti pentru simplu fapt ca te servesc si nimic din ceea ce intreprinzi in cursul unei zile nu poti realiza fara ajutorul lor.
Acum, dupa ce l-am reparat, relatia noastra s-a schimbat complet, ne-am maturizat mai mult (ce-i drept, el e mai batranel de felul lui) si ne tratam cu respect in mod reciproc. Sper sa reusesc sa pastez acesti termeni ai relatiei si pe temen lung. 
           In rest, as vrea sa mentionez faptul ca inca ma tin de proiectul inceput acum cateva luni cu privire la folosirea prin rotatie a cosmeticelor in fiecare luna, astfel incat sa reusesc sa ma bucur de cat mai multe produse si sa nu scape nimic nefolosit/ insuficient folosit. Acum, pentru luna august am pus la bataie paleta Sunset de la Sleek, paleta care mi-am dorit-o foarte, foarte mult si pe care, imi amintesc ca mi-am comandat-o intr-o perioada in care nu dispuneam de prea multi banuti pentru mofturi si pe care mi se pare ca nu am stiut niciodata sa o apreciez la adevarata sa valoare. In momentul de fata, in conditiile in care ma trezesc la ora 6 in fiecare dimineata, nu pot sa execut cine stie ce machiaje elaborate, dar m-am hotarat sa aplic o singura culoare pe toata pleoapa mobila si sa o blenduiesc foarte bine, apoi tus (daca am suficient timp) si rimel. Metoda este mai mult decat satisfacatoare, iar pastilele de fard se micsoreaza pe zi ce trece. :D

            Tot luna aceasta, m-a hotarat serios sa nu mai cumpar  niciun alt produs cosmetic (in afara consumabilelor) si e o promisiune adevarata pe care mi-am facut-o mie insami si de care am de gand sa ma tin pana la sfarsitul anului. In aceasta categorie intra produsele de make-up, cremele de fata (ultimul produs cumparat din aceasta categorie este un serum) si cele de corp (cele din urma, vor fi inlocuite numai daca sunt integral consumate).

             Si la fel am promis si in ceea ce priveste gentile, cred ca am destul de multe, incat sa fac efortul de a ma opri aici. Bineinteles cadourile nu intra in discutie!! :D

              Intre timp, ca tot veni vorba de genti, am facut cateva poze cu noua mea geanta pe care am primit-o cadou de ziua mea. Aceasta este doar una dintre ele, pentru ca am primit doua, diferite tare, dar pe care le iubesc la fel de mult! O sa vi-o arat si pe cea de-a doua cat de curand. J

In rest, abia astept sa reincep postarile obisnuite, mai am sa va arat doua rujuri, dupa cum am promis, dar si alte review-uri.
 Intr-un final va las cu o poza superba din orasul meu natal.

Va pup si va imbratisez!




VintageLook  

27 de comentarii:

  1. E superba paleta! Si eu am folosit-o exclusiv prin primavara si poate e cazul sa o pun din nou la treaba! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu o vad ideala pentru sezonul cald, imi plac mult nuantele ei, numai albastrul acela nu l-am folosit, desi e in contrast complementar cu orajul (nuanta mea preferata) si sigur arata minunat impreuna! :)

      Ștergere
  2. Nu stiam ca esti din Herculane...Aproape de mine hi hi :D
    Si geanta imi place mult.Te invidiez sincer.Caut de mult timp o geanta si parca nimic ce gasesc nu e pe placul meu.Ar trebui sa incep sa te urmaresc la cumparaturi,sau sa iti urmaresc prietenii! :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Serios, sunt aproape de tine? De unde esti? :D
      Ce mult ma bucur ca-ti place geanta, si eu o ador, mai ales ca este dintr-o piele intoarsa de foarte buna calitate.
      Iar la cumparaturi poti sa vii cu mine linistita, numai ca e mai greu cu bugetul in ultimul timp, mai mult merg prin SH :P
      Pup, draga mea!

      Ștergere
  3. Superbe pozele! Acum ca te-am vazut live esti de 100 de ori Mai dragutA ( daca te intrebi unde...plecai de la concert pe str alba Julia..am vrut sa vin sa te salut dar mi-a fost rusine )

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oh, Lucia, ce draguta esti, asa de rau imi pare ca nu ai venit la mine, mi-ar fi placut foarte mult sa te cunosc. E a doua oara cand imi spune cineva ca m-a vazut in oras, dar i-a fost rusine sa vina la mine, oare par asa inabordabila? :(
      Sper ca data viitoare sa nu mai ratezi ocazia!
      Te pup, iti multumesc din suflet pentru aprecieri, esti o dulce!! :)

      Ștergere
    2. Nu pari inbordabila, doar mi se pare ca nu e frumos sa"ma bag in seama"! Poate se face ceva intalnire la o cafea macar, ca nu sublntem multe din tm!
      Ps ador Herculane... *-*

      Ștergere
  4. Geanta este superba si paletuta la fel. Succes sa rezisti cat mai mult tentatiei de a nu mai cumpara momentan cosmetice:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Merci frumos, sper din suflet sa rezist, eu mi-am propus foarte serios asta! :P

      Ștergere
  5. Foarte faina geanta, imi place albastrul ei!
    pup

    RăspundețiȘtergere
  6. si eu ajung zilele astea la Herculane :P nu am cum sa nu ajung si anul acesta :) Ma bucur ca te tii de treaba cu "necumpararea" :) Eu sunt atat de in urma cu postarile incat ar trebui sa fac o postare pe zi timp de vreo 2 sapt sa arat toate produsele consumate :)) o sa reapar si eu la un moment dat :) ce s-a nimerit postarea cu gentuta , chiar in seara asta am facut si eu ordine printre ale mele , am scos 3 din ele pt dat mai departe , si uite asa mi-am amintit de altele de care uitasem complet :) ce bine iti vine rochita :P pup pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Draga mea, esti bine, asa de rar te vad pe aici, sper ca esti prinsa numai cu lucruri/situatii/oameni pozitivi... :)
      Pana una alta, vad insa ca te tii de treaba cu consumarea produselor, trebuie sa vii insa sa mai faci niste postari sa ne mai inspiri si pe noi pe aici :P
      Te pup, sa stii ca mi-e dor de tine! Ce mi-ar placea sa ne putem vedea la Herculane....

      Ștergere
  7. Incerc si eu sa folosesc cam tot ce am,ca prea le-am dorit si acum nu le pot termina,si la fel ca tine,ma tin bine...chiar daca uneori tentatia e foarte mare.
    Geanta e atat de frumoasa,trebuie sa ne-o arati si pe cealalata:)
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. ma simt incurajata cand stiu ca si alte fete procedeaza la fel cu cosmeticele lor si mi-ar placea sa vad cat mai multe astfel de postari motivationale.
      Ma bucur ca-ti place geanta, o sa vi-o arat si pe cealalta cu siguranta!
      Puuup!

      Ștergere
  8. Hi Simona! Sorry your laptop didnt work, when happens to me Im going mad too so I get you!:) Love bags, your new one is just amazing, what a color! Love how you paired it, looking fab dear!:) Also the palette is so cute and your hometown is very great! Kisses, have a nice day! xo

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hi, Lilli, I am so glad you like my hometown, thank you so much, dear, kisses!

      Ștergere
  9. Am si eu o prietena la fel de inteleapta.Stii ca povestesc eu despre ea - Ada. M-a invatat acelasi lucru, in aceeasi termeni. Se pare ca uitasem...ooopss, acum am realizat citind la tine!

    E pacat sa nu folosesti paleta, e bine ca ai luat-o in seama. E-atat de frumoasa, iar tu faci machiaje grozave!

    Simo, ce rochie dragalasa porti! Si seeeexyyyy!!!:)
    Imi pare mie sau te-ai mai rotunjit, cum iti doresti?!

    Nu stiu de ce am senzatie de deja-vu privind fotografia, nu stiu ce amintiri pare ca mi-ar trezi; m-am intrebat daca nu am si eu una identica in calculator!:))

    Pupicei multi si cu drag!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, Ilda, stiu si eu de prietena ta inteleapta, am si eu una (precum am spus mai sus), insa e chiar mai mult de atat, iar fiecare intalnire cu ea e generatoare de tot felul de constientizari. Ii multumesc mult Domnului pentru ca a adus-o in viata mea... :)
      Lasand asta la o parte, da, ma ingrasasem putin, se vede dupa talie mai ales :P, dar din pacate am reusit sa dau iar jos totul si mor de ciuda... :(

      Iti dai seama ca mor de curiozitate sa stiu dc ai o poza asemantoare, nu? :P

      Pupici, prietena mea tacuta! :)

      Ștergere
  10. Ce draguta e culoarea gentutei, s-o porti cu drag :*

    RăspundețiȘtergere
  11. Gentuta e superba, sa te bucuri de ea!

    RăspundețiȘtergere
  12. Ce par frumos ai! Mi se pare mie, sau vad un ombre?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hihi, toata lumea ma intreaba, insa nu e ombre, sunt doar nevopsita de 2 ani si jumatate, iar partea mai deschisa e cea care poarta inca urme de vopsea in ea, nu am reusit sa o indepartez prin tuns inca :P
      Multumesc mult, Michaela, bine ai revenit! :)

      Ștergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!