"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

miercuri, 28 august 2013

Double Wear Light - Estee Lauder - review


             Iată că a sosit timpul să vă vorbesc despre cel mai iubit fond de ten al meu – Double Wear Light - Estee Lauder, pe care l-am luat de pe Aoro acum câteva luni de zile, dacă va mai amintiți articolul în care am menționat. 

Încă de la început aș vrea să vă asigur de autenticitatea sa, asta pentru ca au existat câteva suspiciuni în cadrul postării de prezentare cu privire la autenticitatea produselor de pe acest site. Îmi dau foarte ușor seama de asta, datorita faptului că încă mai am eșantioane Double Wear Light, achiziționate de prin alte magazine și am putut sa compar conținutul, astfel încât pot declara cu siguranță produsul meu este original.

 
sursa   

Nuanța aleasă de mine este 3.0 și nu am putut-o folosi decât după ce m-am bronzat putin, asa ca îl port de la începutul lui iulie aproape în fiecare zi. 

CLICK PE POZA PENTRU MARIRE


Mai jos vă prezint impresiile mele despre acest produs. Vă rog să țineți cont de faptul că în prezent tenul meu este mixt/gras in zona T, pielea din jurul ochilor cu tendință de uscare, restul normal:
  • în condiții de temperatură normală, rezistă pe față toată ziua fără retușuri, lucește doar putin în zona T, însa cu un șervețel absorbant se rezolva totul,
  • are o aderență foarte bună pentru pudră și blush, acestea păstrându-se mai mult timp pe ten în comparație cu alte fonduri de ten pe care le-am încercat până acum,
  • intensity 3.0 are un subton galben și se armonizează foarte frumos culorii tenului meu din momentul de fata,
  • nu usucă zonele mai putin hidratate ale fetei și nu le evidențiază,
  • nu se strânge în riduri,
  •  nu-și schimbă culoarea pe parcursul zilei,
  • are SPF 10,
  • este rezistent la transfer, 
  • are un finish ușor lucios și pentru tenul meu necesită puțină pudra pentru fixare.


            În concluzie îmi place Double Wear Light foarte mult, este fondul de ten ideal pentru vară, însă pentru restul anului parcă mi-aș dori o acoperire mai mare pentru a-mi camufla mai bine imperfecțiunile. 
Apreciez ca are o acoperire medie spre mica, el se autodescrie sheer-to-medium coverage și consider că nu permite aplicarea în doua straturi, cel puțin mie nu îmi place aspectul final dacă insist cu mai mult produs sau mai multe straturi pe anumite zone. Mi-ar plăcea sa lucreze mai bine pe zona cu pori dilatați, să-i atenueze mult mai mult, însă categoric este cel mai bun fond de ten folosit de mine până în momentul de față. 

Fondul de ten este sigilat

           De cumpărat l-aș mai cumpăra, însă aici intervine problema nuanței – intensity 3.0 este mult prea închisă pentru mine, pana în iulie nu am avut cum sa-o port, diferența față de culoarea mea naturala era foarte mare, iar intensity 2.0 este mult prea deschisa, nici în miezul iernii nu îmi este potrivită. Oricum, cu siguranță o cremă cu SPF eficientă, aplicată ca bază de machiaj, nu îmi va mai da posibilitatea de a experimenta asemenea variațiuni de culoare de-a lungul anului.

Așadar, în momentul de față cred că toate neajunsurile se vor rezolva cu Double Wear Stay-in-place varianta clasica. Din câte am studiat eu are o paleta muuult mai larga de nuanțe împărțite pe cele 3 categorii de subton (roz, neutru, galben) și o acoperire mai bună, cel putin așa îmi amintesc eu din eșantioanele pe care le-am încercat până acum.



           În concluzie, m-aș hazarda să recomand Double Wear Light tuturor tipurilor de ten, cu mențiunea să vă alegeți cu atenție nuanța potrivită dintre cele disponibile. 
Are 30 de ml, 24 de luni valabilitate și un preț de 148 de lei pe Aoro. Îl puteți găsi in secțiunea machiaj alături de alte produse similare. 

Pe site-ul oficial am văzut și varianta cu acoperire maxima. Oare se găsește și în Romania?


  NOTA: Insistent va rog sa tineti cont de faptul ca aceasta expunere este bazata pe experienta proprie, personala si subiectiva, pe care am avut-o cu acest produs pe perioada testarii, iar in cazul altui tip de piele, a altor asteptari si a altor factori independenti de mine, este posibil ca reactiile si impresiile la, si despre acest produs, sa fie diferite! 


Voi l-ați încercat? Sunt curioasă care este părerea voastră despre acest fond de ten Estee Lauder Double Wear Stay-in-place!



Dacă aveți întrebări, căsuța de comentarii vă stă la dispoziție!

***



Zilnic mă puteți găsi cu informații noi pe contul meu de instagram @simonatucu
Vă aștept!



                                                                                                          Blog editor: Simona Tucu

Citiți și impresiile mele despre Double Wear stay-in-place (varianta clasică) - AICI si AICI

16 comentarii:

  1. Hi Simona, thanks for the review, actually I like the light coverage especially for the upcoming new season when there isnt too much cold!:) Kisses dear, have a nice evening! xo

    RăspundețiȘtergere
  2. Cand am vazut prima poza, ma gandeam ca ai cumparat si stashuit toate fdt din poza :D

    RăspundețiȘtergere
  3. O sa citesc de cateva ori aceasta postare, ador povestile despre fonduri de ten si daca estee lauder-ul este personaj principal, cu atat mai mult. Sunt la sticluta nr 2 varianta clasica si in fiecare zi verific cat mi-a mai ramas, atat sunt de disperata sa nu raman fara. Sa-mi dai adresa sa-ti trimit intr-un pliculet, s-ar putea sa ti se potriveasca double wear-ul clasic, poate chiar nuanta mea -rattan 84-doar ne asemanam si la unghii:)Varianta light nu am incercat. Exista asta cu full cover la sephora, l-am incercat doar pe mana, nu stiu cum arata si cum se comporta pe fata, insa dintre nuantele din sephora, nu mi s-a potrivit nimic. Era fain de comparat ca nuanta, cu celelalte fonduri de ten din "magazia"ta:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Varianta maximum cover are o paleta si mai redusa de nuante, deci cu greu ti-ai gasi una care sa se potriveasca, dar as fi curioasa sa incerc consistenta, sa-l compar cu Demablend. :P

      Ștergere
  4. Mi se pare aproape perfect pentru un ten cu cat mai putine probleme. Imi place cum se vede textura lui, insa nu si pretul.
    xo

    RăspundețiȘtergere
  5. Dificil aspectul referitor la nuanta potrivita! Daca nu se strange in liniile fine e grozav; pe de alta parte, nu imi place faptul ca necesita pudra pentru fixare.

    Stiam doar de cel clasic, acum aflu despre varianta maximum cover!
    Day dreaming...:)

    Te pup, draga mea Simo!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cand am avut fata foarte uscata nu mai simteam nevoia de pudra, insa acum e necesar :)

      Pup si eu! :)

      Ștergere
  6. ce bine arata!
    din pacate,mi se pare cam scump pentru factor de protectie 10.. :)
    te pup
    http://thatswhywesmile.blogspot.ro

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, intr-adevar, nu exceleaza la capitolul spf, insa are alte calitati care probabil ii justifica pretul.
      Te pup si eu, Florina! :)

      Ștergere
  7. Multumim pentru parerea ta obiectiva si pentru review.Am mai citit pareri pozitive despre el, este un fond de ten super.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. TRebuie sa-l testez si pe celalalt (varianta clasica) mai mult pentru a ma putea decide care e cel mai bun :)
      Pupici!

      Ștergere
  8. Multumesc pentru parere.Am discutata cu o prietena care l-a achizitionat de curand.Ca si tine,ea este foarte multumita insa nu are probleme cu acneea. Mi se pare putin cam scump totusi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici eu nu mai am probleme cu acneea, insa am porii cam mariti si capilare spate si am nevoie de o acoperire medie spre mare, as zice eu. As vrea sa incerc si varianta clasica pentru a ma decide care este cel mai bun. Pretul nu este mic intr-adevar, tocmai de aceea am ezitat atata timp sa-l achizitionez, insa fata de Dior Capture Total (care imi place de asemenea si pe care nu prevad ca mi-l voi permite vreodata), este mult mai bun.
      Pupici! :)

      Ștergere
  9. Eu am vrut sa-mi iau Double Wear varianta normala, nu light, insa pur si simplu n-am stiut ce culoare sa aleg, erau atatea si toate nuantele deschise asa asemanatoare, mi se parea ca fiecare subton mi se potriveste.. in final am cedat si am plecat cu mana goala. Am ales in schimb Dermablend cu acoperire mare, desi initial tinteam spre D.W.Camouflage, in ciuda faptului ca nu am probleme foarte mari cu tenul. Si Clarins Everlasting mi se pare ok, il am si pe acesta.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Varianta clasica are intr-adevar foarte multe nuante fata de cea light, nici eu nu am nici cea mai vaga ideea ce nuanta as putea sa-mi iau in caz de, insa o sa studiez mai intai bine problema pe net si mai o sa ma decid.
      Dermablend am si eu, il aplic ori diluat cu alt fond de ten, cu degetele ori cu buretelul roz in stare pura, tot la fel, pentru ca nici eu nu am probleme majore cu tenul.
      Cel de la Clarins nu l-am incercat, dar imi plac produsele lor si m-ar tenta.. :P

      Ștergere
  10. Si eu mi-as dori mult sa il incerc, pare foarte bun, insa din pacate nu mi-l permit momentan :P

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!