"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

sâmbătă, 20 iulie 2013

Tuş de pleoape Farmasi - review

         Am ales astazi sa va vorbesc despre un produs foarte iubit de fetele din blogosfera, din cate am observat eu, si anume – tusul de pleoape Farmasi. Existent in doua variante – cu varf carioca si pensula, eu il am pe cel de-al doilea si il folosesc de vreo doua luni de zile.

            Tusul de pleoape sau eyeliner-ul lichid este unul dintre primele mele produse de make-up pe care le-am cumparat si, desi nici in momentul de fata nu stapanesc pe deplin tehnica aplicarii, ramane unul dintre cele mai iubite produse pentru conturarea pleoapelor si cu siguranta cel mai des folosit dupa rimel. 
          Au existat perioade in viata mea, in care ani de zile nu am pus nicio culoare pe pleoape si m-am rezumat la rimel si tus pentru accentuarea privirii. Multe dintre prietenele mele m-au cunoscut cu acest machiaj:

            Da, poza e facuta acum vreo 6-7 ani, insa obsesia pentru conturarea ochilor in acest mod (linie de tus si pe pleoapa superioara si cea inferioara), a inceput in urma cu fix 13 ani si am momente cand si in prezent ma abandonez placerii de a-mi migdala ochii sub aceasta forma. Pentru mine personal e un elogiu adus celor mai frumosi ani din viata mea, pe care, cu nostalgie ii mai reanimez uneori prin intermediul unui look similar – ochi migdalati, buze in culoarea vinului rosu si par in onduleuri bogate.

            Dar trecand peste amintirile mele din adolescenta, va spuneam ca in prezent folosesc tusul Farmasi, produs de care am fost foarte curioasa, dupa atatea review-uri pozitive.
  • Eyeliner-ul Farmasi are 5 grame si costa doar 10 lei si nu cred ca are concurenta din acest punct de vedere.
  • Pensula are o lungime potrivita, nu este modelul acela cu pensula lunga, care devine instabila in mana, iar perii sunt perfect uniti si nu exista nicio posibilitate sa se “ciufuleasca” la introducere pensulei in orificiu (din pacate asta am patit la ultimul tus si nu l-am mai putut folosi).
  • Nu se simte niciun fel de disconfort la aplicare, daca folositi tusuri lichide este imposibil sa nu fi nimerit niciunul care sa nu usture ingrozitor cand este aplicat foarte aproape de linia genelor. Ultimul astfel de produs folosit de mine a fost marca Lady's.
  • Pensula este ideal creata, din punctul meu de vedere, are tinuta si flexibilitatea doar atat cat este nevoie si poate fi usor folosita si de catre incepatoare sau persoane care nu au o tehnica foarte sigura de aplicare.
  • Din pacate intensitatea culorii este cam scazuta si este nevoie de o a doua tusa pentru a obtine un negru intens.
  • Apreciez faptul ca nu curge, cum spuneam mai sus, este foarte usor de aplicat si se pastreaza pe pleoape sub forma in care a fost aplicat, intreaga zi.
  • Pasta nu isi schimba consistenta pe parcursul folosirii, pana in momentul de fata nu s-a ingrosat absolut deloc, desi l-am folosit aproape zilnic.
un strat, respectiv doua straturi

In concluzie, il consider un produs foarte aproape de ceea ce imi doresc eu de la un tus, la un pret mai mult decat decent, insa lipsa intensitatii si faptul ca trebuie sa aplic doua straturi pentru a obtine intensitatea dorita, m-a cam dezamagit si nu ma determina sa-i acord nota 10.

Il puteti gasi in magazinul oline (link) la pretul de 1o lei sau la standurile din tara - lista cu locatiile (link).




Nu uitati sa vizitati si pagina de Facebook Farmasi pentru ultimele noutati, iar pentru cele care locuiti in Timisoara, daca nu ati aflat inca, standul Farmasi din Iulius Mall s-a mutat vis-a-vis de Auchan, langa banca Raiffeisen. 


              Voi folositi/ati folosit acest produs? Daca da, care sunt impresiile voastre despre el?



                               VintageLook 

11 comentarii:

  1. looks so great in your eyes!! I like farmasi nail polishes!

    My new outfit:
    http://styleonmel.blogspot.com/2013/07/printed-and-graphed-up.html#comment-form

    My 3 Summer Looks
    http://www.youtube.com/watch?v=YciaiclRmsg

    RăspundețiȘtergere
  2. Ii spuneam si Alexantzei: sunt culmea, nu am incercat nici macar un produs Farmasi! As vrea si rujuri, as vrea si fdt...Ooo, nuu, mint fara sa vreau, oja lor am incercat-o!

    Deduc ca raportul calitate/pret e mai mult decat multumitor la acest eyeliner!

    Pupicei, Simo!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  3. exact aceeasi parere o am si eu despre el :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Surioara mea e fana acest tus si l-am mai folosit si eu si mi-a placut:) E intr-adevar un dezavantaj intensitatea culorii, dar e bine ca se poate remedia:)

    RăspundețiȘtergere
  5. Si eu in liceu imi conturam foarte mult ochii, dar doar cu creion negru, imi placea mult cum arata pe mucoasa interna si reaplicam creionul de multe ori pe zi pentru ca se ducea destul de repede :P Acum mai recent am incercat de cateva ori cu eyeliner dar nu prea am antrenament si nu imi iese prea bine. La tine arata perfect conturul, nu stiu cum reusesti. Cred ca o sa-l incerc si eu de la Farmasi ca pare foarte bun si e destul de ieftin. te pup :* :*

    RăspundețiȘtergere
  6. Tusul de ochi e si preferatul meu,dupa rimel :).Acum sunt in perioada in care folosesc doar tus,rimel si ruj rosu :D.Spre rusinea mea,nu am folosit nici un produs Farmasi :(,dar cu tusul asta m-ai pus pe ganduri.Sunt intr-un fel de project pan,dar un mic tusulet mi se permite,nu? :D
    Sa-l folosesti sanatoasa :*
    Ai niste ochi superbi si imi place cum ii pui tot timpul in valoare.
    Te pup

    RăspundețiȘtergere
  7. Hi Simona! You know, you reminded of me, since I used to make that make up look years ago. Love eyeliner and I think is one the best and essential products! This one seems nice, what a shame isnt so much intense at the first coat! Have a goodnight dear, kisses! xo

    RăspundețiȘtergere
  8. Mi-ai amintit de perioada liceului, cand nu concepeam niciun machiaj fara tus.
    Acum nu mai folosesc aproape deloc negru, uneori mai aplic maro sau un tus colorat. Stiu ca asta de la Farmasi e laudat, anul trecut am citit pe undeva de el si mi-am luat unul, de dragul trecutului, asa :). Din pacate l-am nimerit pe cel carioca, cu care nu ma descurc deloc.

    RăspundețiȘtergere
  9. Obisnuiam si eu sa imi conturez ochii cu tus atat sus,cat si jos:)...ce vremuri!

    Tusul de la Farmasi l-am avut de cateva ori,inca mai am unul...nu toate au avut aceeasi consistenta,unele erau f apoase,altele nu...cred ca voi opta pt altceva
    Pupici

    RăspundețiȘtergere
  10. Multe luni l-am folosit insa am renuntat la el din cauza faptului ca nu e rezistent la apa & sebum.
    Cand ma gandesc la ce pensula fainuta avea imi vine sa-l recumpar din nou, desi stiu ca nu-l voi folosi mult.

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!