"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

vineri, 26 iulie 2013

Summer Days


            Despre magazinul online DyFashion.Ro ati mai auzit cu siguranta, v-am vorbit si eu in urma cu ceva timp despre cateva modele foarte dragute de rochite care mi-au atras atentia la momentul respectiv (va voi arata intr-o postare de tip outfit ce am ales eu).
            De data aceasta am ales o selectie de articole care se invart in jurul a doua piese reprezentative pentru acest sezon: costumele de baie in culori tropicale si jeansii scurti.

            Cu parere de rau trebuie sa recunosc faptul ca in vara aceasta toate costumele mele de baie s-au nimerit a fi extrem de clasice, in culori cuminti si terne, fara nicio pata de culoare. Salvez situatia doar cu ajutorul accesoriilor – muuulte si foooarte colorate. Asta pana o sa gasesc costumul de baie perfect, in cea mai frumoasa nuanta de coral posibila.

          
  Pe Dy Fashion gasim o colectie foarte frumoasa de costume de baie din doua piese in culori vibrante, care urmaresc trendurile acestui sezon, la preturi speciale, pentru ca o mare parte dintre ele fac obiectul unor preturi promotionale.
            Nu uitati ca si la plaja putem fi fashion prin accesorizarea costumul de baie cu numeroase bratari aurii, coliere colorate si palarii de soare supradimensionate. 

Nu uitati ochelarii de soare si crema cu protectie solara!!!


          ***
         Cultura urbana a promovat in acest sezon un trend care a cucerit strazile si care prevad ca nu ne va parasi prea usor si ma refer, in mod evident la jeansii scurti. Fie ca sunt cu talie joasa sau inalta (preferatii mei), sexy sau de inspiratie vintage, simpli sau cu elemente grafice, jeansii scurti alungesc picioarele, scot in evidenta pielea bronzata si picioarele frumos lucrate (asadar e nevoie de sport si alimentatie sanatoasa pentru asta :P ).

            Pe langa acestea, pe Dy Fashion gasiti o colectie variata de articole vestimentare potrivite pentru acest sezon, impartite pe mai multe sectiuni, pe care va invit sa le vizitati. Nu uitati de lichidarile de stoc si de ofertele saptamanale unde se gasesc in mod permanent articole la preturi promotionale.

Foarte important: pentru inscrierea la newsletter veti primi un voucher cadou in valoare de 15 lei, valabil la prima comanda (este necesar ca respectiva comanda sa fie mai mare de 100 lei).


Sunt curioasa daca voua pa plac pantalonii scurti si daca da, ce model purtati voi?



VintageLook  


8 comentarii:

  1. Costumul de baie negru e superb. Sunt curioasa cum ar arata pe mine, trebuie sa incerc unul neaparat :P

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte frumos articolul! Te felicit, Simo!
    La costume de baie am rezistat cum am rezistat, dar la jeansii scurti...greu!
    Ce model port?! Musai trebuie sa aiba talie cat de cat inalta, iar posteriorul sa fie sub material 100%!:)) Altfel, libertate!
    Imi plac cei cu imprimeu floral/aztec din colaj!:)

    Pupicei!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    P.S. Simo, ai mail de la mine, e urgent!

    RăspundețiȘtergere
  3. si eu am scris azi despre ei ;). au lucruri faine.

    RăspundețiȘtergere
  4. Ai facut o selectie minunata atat a costumelor de baie cat si a pantalonilor scurti.
    In ultima vreme am purtat rar ( adica sezonul acesta deloc! ) pantaloni scurti, desi am cateva perechi. Am preferat rochitele.

    RăspundețiȘtergere
  5. ce costume frumoase!

    http://www.cristinasurdu.com/

    RăspundețiȘtergere
  6. Foarte frumoase costumele de baie, cel negru e interesant :D
    Port pantaloni scurti, dar nu atat de scurti. Imi place modelul cu flori, e mai femimnin si estival cumva :)
    Weekend placut!

    RăspundețiȘtergere
  7. Tre sa-mi iau un costum de baie, dar inca nu-s hotarata ce model vreau. Poate ajung la mare fara el, ma apuc de cautat costume de baie pe acolo :))

    RăspundețiȘtergere
  8. Pantaloni scurti eu nu port, nu am chiar cele mai frumoase picioare :))

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!