"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

duminică, 21 iulie 2013

Flacon airless pentru crema mea preferata

          Nu, nu am terminat crema Bee Venom de la Diet Esthetic, ci din contra in ultimul timp am pus-o la pastrare si nu am mai folosit-o, iar asta, doar pentru ca m-am hotarat/ambitionat sa imi cumpar un recipient airless si sa o transfer, asa cum mi-am propus inca de la inceput, de cand am pus ochii pe ea. 
            Dupa cum va spuneam si in postarea - review de aici, foarte greu am gasit un recipient potrivit pentru transfer. Bineinteles ca prima data, gandul m-a dus spre site-ul Elemental si chiar am pus cateva flacoane in cos, insa cand sa plasez comanda, am realizat cu stupoare ca minumul acceptat, de respectivul site pentru o comanda, este 50 de lei, in conditiile in care un flacon airless costa circa 5-6 lei. M-am enervat cumplit la gandul ca celor 50 de lei va trebui sa le adaug inca 15 lei contravoaloarea transportului pentru ca, din nou, site-ul in cauza nu livreaza prin Posta Romana, ci doar prin serviciul de curierat. Adica 65 de lei ar fi trebuit sa cheltuiesc pentru ca in mod normal aveam nevoie de doua recipiente in valoare totala de 11.80 lei (unul de rezerva). Nu m-a lasat constiinta sa adaug produse de umplutura pana la suma de 50 de lei, doar pentru ca voiam flacoanele acelea, asa ca am cautat alternative. 

         Cu greu am gasit site-ul www.naturo.ro unde am gasit acelasi tip de flacon, dar semitransparent, la un pret mai mare - 9 lei, insa site-ul are un prag minim de doar 10 lei pentru o comanda si livreaza si prin Posta Romana. Am comandat doua astfel de flacoane, m-au costat 25 de lei (7 lei transportul) si supriza am avut-o cand le-am primit si am vazut ca sunt opace. Cat de mult m-am bucurat pentru ca nu a mai trebuit sa folosesc eticheta ce-o pregatisem pentru a nu lasa continutul expus luminii. 
      Flaconul are 100 ml, alimentarea se face de sus, iar orificiul este larg si transferul cremei s-a facut foarte usor. Este reutilizabil si foarte usor de folosit. Il puteti gasi AICI
Cadou am primit si un odorizant de masina, iar comanda a ajuns a treia zi de la plasare. 

        Am vrut sa fac aceasta postare pentru cele care sunteti in situatia mea, va place o crema in borcanel, la fel de mult precum imi place mie Be Venom si ar fi pacat sa nu va bucurati de ea cat mai mult timp - recipientul airless opac este varianta ideala de a pastra continutul in bune conditii, fara a fi expus luminii si fara a intra in contact cu aerul. 



Va pup, o duminca frumoasa!


VintageLook

17 comentarii:

  1. Nu stiam de site-ul asta, ma bucur ca ai scris. Mi se termina argila si am vazut ca au si ei. Si pe mine ma enerveaza magazinele cu comanda minima.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si pe mine ma enerveaza comanda asta minima atat de mare, mai ales cand site-ul are si produse cu 4-5 lei, eu una nu am avut cu cine sa comand de pe elemental ca sa putem imparti comanda, pentru ca numai asa se merita daca ai nevoie doar de recipiente.
      Site-ul acesta nu l-am prea studiat in rest, chiar o sa ma uit si eu sa vad ce produse mai au.

      Ștergere
  2. sa stii ca de multe ori stau si ma gandesc la cremele in borcanele. Ambalajul este destul de putin igienic pentru ca produsul intra in contact cu aerul, sa nu mai vobim despre faptul ca utilizam degetelele pentru a scoate produsul... :D foarte buna varianta cu aceste flacoane, o sa ma gandesc si eu la ele
    te pupic!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu inca traiesc cu speranta ca la un moment dat se va renunta total la ambalajul tip borcanel pentru creme, dar pana atunci voi apela la aceasta varianta...

      Ștergere
  3. nu uitati sail dezinfectati, intr-o "baie" de alcool sanitar:)

    RăspundețiȘtergere
  4. Foarte buna ideea pentru cremele la borcan :)

    RăspundețiȘtergere
  5. bine ca ai reusit sa rezolvi problema :). nici eu nu stiam de acest site.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai nici eu nu stiam, de abia l-am gasit, mai sunt si alte site-uri cu recipiente cosmetice, insa nu au tipul acesta de airless.

      Ștergere
  6. Multumim de pont. Chiar am si eu nevoie si ma gandeam sa caut pe ebay, dar dureaza mult pana vine.
    Bine ca ai scris tu de acest site! :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu am gasit nici pe ebay la un pret decent, poate nu am cautat bine, dar si acolo m-am uitat, pana la urma cea mai buna varianta a ramas aceasta. De pe elemental se merita daca iei mai multe sau impreuna cu altcineva...

      Ștergere
  7. Foarte util pontul acesta! Am pus bookmark la site...
    Multumim, Simona!

    Te pup, draga mea!
    Sa ai o saptamana frumoasa si senina!

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  8. De ceva vreme, nici macar nu ma mai uit la cremele la borcanel ... Dar e bine de stiut ca avem si alternative (si ok la pret). Pups!

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!