"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

duminică, 28 iulie 2013

Despre produsele Diet Esthetic


            Cu siguranta stiti cat de mult imi place crema Diet Esthetic cu venin de albine, i-am cumparat chiar si hainuta noua ca sa o pot pastra in conditii cat mai bune (daca nu stiti, puteti citi aici si aici despre ea), motiv pentru care mai nou manifest un interes tot mai crescut pentru aceasta gama foarte complexa de produse si imi doresc sa mai incerc si alte creme si macar doua serumuri. Postarea de astazi trateaza in linii generale, principalele produse ale acestui brand, care mi-au atras mie atentia si care se gasesc pe Aoro, acolo de unde mi-am achizitionat si eu crema.

            Nu as putea sa incep altfel decat cu gama care m-a cucerit pe mine si care mi-a atras atentia inca de la inceput, si anume Be Venom. Crema o folosesc cu placere si in prezent, atat seara cat si dimineata, fara o schema anume, ci in functie de cum imi apreciez gradul de hidratare al pielii (uneori este mai deshidratata si folosesc dimineata mai intai Bee Venom si apoi crema cu SPF, alteori ma rezum la cea din urma, iar alteori, spre rusinea mea, folosesc doar Bee Venom si Missha cu SPF 42).
           Imbogatita cu venin de albina sintetizat, propolis, laptisor de matca, polen si miere, aceasta crema se adreseaza tenurilor mature, sensibile si chiar si tenurilor grase, si pe scurt promite  regenerare, hidratare, atenuarea ridurilor si revitalizarea tenului. Cum spuneam si mai sus este singura pe care am incercat-o si care pe care o consider o crema foarte buna pentru nevoile pielii mele si o foarte buna investitie. Imi doresc foarte mult si serumul din aceeasi gama cu 4% venin de albina si intentionez sa-l achizitionez la o urmatoare comanda.

            Urmatoarea ca interes, asa cum era lesne de dedus, este reprezentata de gama cu venin de vipera, destinata in primul rand tenurilor mature si avand ca efect reducerea ridurilor si a liniilor fine de expresie. Veninul de vipera gasit in crema sub forma de Dipeptide Diaminobutyroyl Benzylamide Diacetate, este considerat a fi o alternativa a botoxului, datorita proprietatilor sale de a inhiba contractiile musculare responsabile de formarea ridurilor de expresie. Serumul are si el o concentratie de 4% in polypeptide provenite din veninul de sarpe.  Cred ca tot serumul m-ar tenta mai mult si din aceasta gama.
            Pe langa acestea doua, care sunt in topul preferintelor, mi-au mai atras atentia si alte game:
Gama cu caviar compusa tot din crema si serum.
Caviarul se pare ca ar fi un produs foarte bogat in aminoacizi, peptide, proteine, acizi grasi si alte elemente, care impreuna ajuta la regenerarea tenului, avand si o actiune tonica, pe langa proprietatea de a hidrata pielea in profunzime, de a-i reda elasticitatea si luminozitatea. Este recomandat tenurilor obosite, ridate, cu piele flasca si lipsita de elasticitate, precum si tenurilor foarte uscate, cu rugozitati si alte portiuni deshidratate.
            Gama cu extract de melc 100%, compusa din crema si gel pentru fata. Secretia melcului (Helix Aspersa) contine o serie de  antibiotice naturale, proteine, acid glycolic natural, vitamina A, C si E, minerale si oligoelemente. Imbogatita si cu aloe vera si unt de shea, gama in cauza este destinata in special tenurilor sensibile, dar nu numai, si se lauda a avea efecte antirid, reducerea cicaticelor si a semnelor de pe fata, rozaceea si alte probleme similare. Am aflat cu ocazia aceasta ca pielea melcului este foarte asemanatoare ca structura pielii umane, de aici si bunele rezultate care se obtin prin folosirea extractului de melc, interesant, nu?
            Iar la sfarsit am lasat “gama bijuterie” asa cum am denumit-o eu, pentru ca am alaturat intr-un colaj, trei crème cu ingrediente de lux: aur, perle si diamante. Primele doua crema spre deosebire de cremele prezentate mai sus au si un SPF 15 si conceptul dupa care sunt create este inspirat de medicina traditionala chineza, iar crema cu pulbere de diamant are un SPF 6 doar si se lauda cu un concept de tratament luxuriant, preferat in lumea vedetelor de la Hollywood (conceptul, nu crema in sine).
            Pe langa aceste produse pe care le-am selectat eu, pe site mai sunt si alte combinatii de ingrediente atragatoare, toate concepute pentru ingrijirea tenului: crema cu extract din boabe de goji, sange de dragon rosu (extract dintr-o rasina al unui copac, daca va intrebati ce e acela, asa cum am facut-o eu), ulei de argan, aloe vera, apa micelara, dar si produse pentru ingrijirea corpului, in sfarsit mai multe produse pe care le puteti studia la categoria Dieth Esthetic (click pe link).

            Mi-ar placea ca aceasta postare sa fie un soi de dialog deschis si sa-mi impartasiti si voi experienta pe care ati avut-o cu unul dintre produsele Diet Esthetic, daca exista cineva care a incercat vreunul, recunosc ca nu am gasit prea multe impresii si review-uri pe internet, iar mie personal crema cu venin de albine mi se pare in continuare un produs foarte reusit, cu exceptia recipientului (problema pe care ma bucur insa ca am putut-o rezolva), de aceea as fi curioasa si de alte pareri.
           


Va pup!


VintageLook

14 comentarii:

  1. Wow,cu venin de sarpe?:) De asta nu am auzit pana acum:) As fi curioasa s-o incerc:D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am auzit de ceva timp pe net si de aceea am si fost atat de tentata sa incerc una dintre ele, a fost pura curiozitate. :) Sper sa am ocazia sa incerc si serumul cu venin de sarpe.

      Ștergere
  2. Tare mi-ar mai fi placut sa fiu in postura de a putea dialoga cu tine despre aceste produse, adica sa le fi folosit!

    Pe wishlist notat deja...:)

    Pupice, draga mea Simo!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, stiu de la postarea precedenta ca ti-ai dori si tu sa incerci una dintre ele. Sper sa ai ocazia. :)

      Pup si eu!

      Ștergere
  3. Ma tenteaza Bee venom, gama cu extract de melc si cea cu extract de vipera. Cred ca sunt produse foarte bune. :) Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu cred ca sunt produse bune, tocmai de aceea mi-as dori sa-mi largesc aria de testare.
      Pup si eu1

      Ștergere
  4. Eu folosesc cele doua serumuri: Bee Venom si Snakeactive.
    Le-am comandat exact in ziua cand ai facut review la crema si le folosesc de pe 10 iulie.Imi plac! Dar pt ca nu este suficient atat, am sa descriu putin tenul si cum le folosesc: am tenul uscat,deshidratat ( din cauza probl cu tiroida ).Dimineata folosesc Snakeactive.La inceput ma deranja mirosul dar acum nu-l mai percep.Daca se aplica pur si simplu intra repede in piele.Cu putina tapotare si masaj,pielea se inroseste pret de cateva minute si se simt usoare intepaturi.Peste, folosesc crema Clinique city block sheer spf 25 coloranta care adera impecabil.Blush sau fard nu folosesc deci nu stiu cum se comporta.
    Bee Venom folosesc seara dupa toner.Miroase exact ca o crema de la Dr.Organic cu miere de Manuka.La inceput simteam usoare intepaturi dar acum probabil m-am obisnuit si nu le mai simt.Uneori il mai amestec cu vit.C 15% praf de la Dermalogica.Mai folosesc si un serum cu tocotrienol de la Sophyto ( care la fel imi place )
    Am folosit f multe creme, serumuri si mult mai scumpe.M-as bucura sa-mi mearga bine in continuare cu acestea doua pt ca sunt acceptabile la pret.
    Simt ca-mi hidrateaza fata.Si acum nu stiu ce sa zic, poate nu neaparat de la cele 2 produse ci de la faptul ca am grija maxima de ten ( mai iau si suplimente cu collagen, omega 3, evening primrose etc ) dar in ultimele zile cam toata lumea zice ca am asa ''un ceva '', o luminozitate ca-mi radiaza fata.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. o, ce rutina frumoasa de ingrijire a tenului ai (inclusiv suplimentele nutritive, eu in prezent iau doar omega 3 si gelatina pentru stimularea colagenului). Ma bucur tare sa aud ca cineva a folosit ceva din gamele acestea, acum dupa ce am citit la tine, abia astept sa imi iau si eu un serum, mai ales daca tu il poti aplica dimineata si adera crema coloranta la el, inseamna ca il voi integra si eu perfect in rutina mea de dimineata, mai mult pentru asta il doream.
      Mi-ai adus aminte cu ocazia asta de pudra de vit.C ce o foloseam si eu mai demult, nu stiu de ce am renuntat la ea, pentru ca eu am obtinut rezultate foarte bune cu vit C si mi-ar placea sa o reintroduc si eu in schema. Ai putea sa imi spui de unde o cumperi tu pe a ta?

      Iti multumesc frumos ca ai impartasit cu noi experienta ta si iti doresc multa bafta si pe viitor cu schema de ingrijire din prezent si rezultate cat mai bune (parca nimic nu te face sa te simti mai bine, ca atunci cand cineva iti lauda aspectul tenului si luminozitatea aceea despre care vorbesti tu :P ).

      Ștergere
  5. Buna, Simona :* Te astept pe blogul meu, te-am nominalizat la un tag :*
    http://sunafterstormblog.blogspot.ro/2013/07/o-leapsa-maialtfel.html

    RăspundețiȘtergere
  6. Buna Simona,
    Produse cu extract de melc, apicole, ma tenteaza foarte mult, in schimb cele cu aur, perle & co nu prea cred in ele si mi se par o gaselnita. Desigur astept sa citesc la tine sau oriunde(nu chiar) o parere personala in urma testarii lor.
    te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mihaela, deocamdata tot acelea ma tenteaza si pe mine, nu am studiat prea bine beneficiile produselor cu ingrediente de lux, tocmai pentru ca pe viitor le am in vedere pe cele despre care spui si tu, insa cine stie, mai tarziu, poate le iau la "puricat" si pe acelea, macar sa stiu exact despre ce este vorba, deocamdata nu stiu decat generalitati.

      Pupici! :)

      Ștergere
  7. Pudra cu vit C este de fapt MAP-15 regenerator Dermalogica si am luat-o de pe www.ProduseCosmetice.Net sau www.Cosset.ro.As trece-o la categoria ''extravagante''pt ca este exagerat de scumpa si cant f. mica ( 8g).A fost un moft de moment dar care n-am sa-l mai repet.O fi buna dar poate gasesc altceva la un pret mai mic( am vazut ceva la Medik8)
    Eu sunt una dintre pers dezamagite de prod Paula Choice.Aproape cu nimic nu am avut rezultate ( ma refer la tipul meu de ten).Din experienta asta am iesit putin dezorientata.Imi pusesem sperante si cand am vazut ca nu-mi merg, nu stiam de ce produse sa ma mai leg.
    Am citit peste tot ce ma putea ajuta si am reusit sa ma apropii de o ingrijire care ma ajuta.
    Mi-am gasit si tonerul potrivit ( mult mai bun ca PC ),masca depigmentanta etc Desi pe beautypedia nu toate sunt cotate cu ''best''.Asta spune multe...
    Ma bucur ca ai lasat sa avem un dialog deschis.Poate mai invatam una de la alta cate ceva.Din experiente placute si neplacute.Cu mare drag raspund daca mai intereseaza pe cineva ceva.Mai ales ca toate produsele cosmetice eu mi le-am cumparat.Si pt ele am rupt din banii pt haine,posete etc

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici eu nu ma inteleg prea bine cu produsele PC, cu exceptia bha-ului gel (a carui consistenta o urasc totusi) nu am avut rezultate bune cu nimic din ceea ce am incercat si de aceea caut in continuare alternative pentru serumurile PC pe care le-am cumparat, dar in general ca si tine, caut produse potrivite pentru tenul MEU indiferent de ce spune Beautypedia si incerc sa fiu putin mai deschisa, nu toate produsele care contin iritanti in cantitati mici sunt nocive pentru ten. Mi se pare ca m-am "cramponat" atat de mult de ideea de "produs bine formulat" incat am uitat sa-mi ascult tenul si sa ii dau totusi ceea ce el are nevoie si ii prieste. Se pare ca din aceasta categorie fac parte si produse care nu sunt cotate cu "best", cum spui si tu.
      In sfarsit e mult de vorbit pe tema aceasta, tot vreau sa fac o postare in sensul acesta, insa nu am avut timp sa o redactez asa cum as vrea eu, dar e in plan :)
      Iti multumesc mult de tot pentru impartasirea impresiilor tale, eu te-as invita daca ai avea timp si placere sa vii pe blogul meu cu o postare ca invitata speciala, poti vorbi despre un produs interesant pe care l-ai descoperit sau mai multe (rutina ta actuala), pentru a mai schimba putin peisajul. Gandeste-te si daca vei dori pe viitor, ma poti gasi pe mail. :)

      O zi frumoasa iti doresc! :)

      Ștergere
  8. Multumesc,Simona! O sa revin zilele urmatoare pe mail.

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!