"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

duminică, 7 iulie 2013

Cremă cu venin de albine - Diet Esthetic (Bee Venom)

        V-am pregatit pentru astazi un review pe care multe dintre voi l-ati dorit si desi timpul ma preseaza ingrozitor, sper din suflet ca absenta mea din comunitate sa fie cat mai scurta si sa imi pot relua ritmul normal de postare si de urmarire a blogurilor preferate. 

        In aprilie, in urma uneia dintre comenzile mele Aoro, m-am ales cu crema de fata Bee Venom Essence de la Diet Esthetic, pe care, va spuneam si atunci, am cumparat-o dintr-o mare curiozitate vis-à-vis de toate cremele acestea cu venin de albina/sarpe pe care le-am vazut ca fiind intens promovate in ultimul an de zile. 
Pana nu demult stiam de veninul de albina ca fiind un ingredient folosit pentru tratarea reumatismului si nu credeam ca poate avea si alte recomandari si indicatii. Folosit insa in industria cosmetica, produsele cu venin de albina se pare ca stimuleaza productia de colagen si elastina, ajuta la regenerarea pielii, reducand liniile fine si ridurile, ajuta la cresterea permeabilitatii vaselor capilare si cel mai important din punctul meu de vedere – ofera tenului un aspect de lifting natural.
            Cu toate aceste informatii in minte, mi-am conturat deja o imagine despre ceea ce ar trebui sa faca un astfel de produs si astfel s-a nascuta o nevoia primara de a testa crema Bee Venom Essence de la Dieth Esthetic. 
Crema in cauza o folosesc de aproape 3 luni de zile, la inceput seara si dimineata, acum doar seara, deoarece crema cu SPF pe care o folosesc in prezent este suficient de hidratanta, astfel incat nu mai am nevoie de un alt produs pe parcursul zilei. Ea se recomanda a fi un tratament de zi si de noapte, insa absenta spf-ului o face mai potrivita pentru seara din punctul meu de vedere, insa daca timpul permite aplicarea a doua creme in mod consecutiv dimineata, atunci Bee Venom Essence este o buna alegere, deoarece consistenta sa fluida si rapid absorbita in piele o face potrivita si pentru dimineata. Din pacate, timpul meu s-a redus considerabil si nu mai pot aplica nici exfolianti de dimineata, ci ma rezum la spf, fond de ten si pudra.
            Ce m-a impresionat la aceasta crema? In primul rand, asa cum ar fi normal, efectele sale!! Da, am avut din nou ocazia sa dau peste un produs ale carui efecte le-am putut observa foarte rapid, inca de la primele aplicari. Asa cum am spus o folosesc seara, la circa o jumatate de ora de la exfoliantii BHA sau AHA, dupa caz, pe toata fata, inclusiv in jurul ochilor si pe gat. Asa cum am spus si mai sus, cu o consistenta fluida, usoara, fara a fi apoasa insa, ea penetreaza pielea foarte repede, nu lasa niciun fel de pelicula grasa/lipicioasa la nivelul acesteia, ci doar o senzatie de piele catifelata si bine hidratata. Dimineata se mentine acelasi efect de catifelare, tenul este perfect pregatit pentru fond de ten si pur si simplu eu nu mai simt nevoia aplicarii unui alt produs hidratant.

 Imi place foarte mult cum se ocupa de ridurile din jurul ochilor, le relaxeaza si le destinde usor, fata intreaga se simte mai sanatoasa si placuta la atingere. 
            Da, imi place extrem de mult aceasta crema, o simt activa si in deplina compatibilitate cu nevoile tenului meu, insa faptul ca este ambalata in acest recipient tip borcan ma intristeaza teribil. Am vrut sa o transfer intr-un recipient airless, insa pana acum nu am gasit niciunul prevazut cu un orificiu mai mare. Un alt lucru care imi displace este parfumul artificial destul de intens care se simte imediat ce ai deschis capacul, insa pot trece foarte usor cu vederea acest lucru, atat timp cat efectele sale compenseaza atat de bine acest aspect.
       Din punctul meu de vedere este o crema potrivita tuturor tipurilor de ten, inclusiv celor grase, datorita faptului ca are o putere mare de hidratare, fara a lasa insa pelicula grasa la nivelul tenului si fara a bloca porii. La concluzia aceasta am ajuns testand-o si observandu-i comportamentul pe zona T a fetei mele. 

"Synthesized bee venom extracts, bee wax, propolis, royal  jelly, pollen and honey, reaffirm (micro-wrinkles), stimulate cell metabolism, moisturize, condition, smooth and regenerate tissues as well as nourishing the skin. In short its antioxidant and anti-aging effects revitalize and purify the facial skin and neck. Ideal for mature, sensitive or greasy skin as well as those with impurities."

INCI ingredients:
Aqua (Water), Cyclopentasiloxane, Glyceryl Stearate SE, Hydrolized Serum Protein (Tripeptide, Quatripeptide, Pentapeptide), Hyaluronidase, Histidne, Oloigoelements, Glycine Soja Germ Extract, Mel (Honey) Extract*, Avocado (Persea Gratissima) Oil, Sorbitol, Dimethicone, Propanediol, Ceteth-20, Propolis Extract, Royal Jelly Extract, Pollen Extract, Cera Alba (Beeswax)*, Butyrospermum Parkii (Shea Butter)*, Rosa Moschata Seed Oil*, Phenoxyethanol, Benzophenone-4 (Sulisobenzone), DMDM Hydantoin, Cl. 47005, Tetrasodium EDTA, Behenyl alcohol, Xanthan Gum, Parfum (Fragrance), Aroma (Flavor)

veninul de albina este al cincilea ingredient din lista si anume Hydrolized serum protein
           

Crema are 50 ml, valabilitate 12 luni de la deschidere, este ambalata in borcan din sticla transparenta, vine insotita de un aplicator din plastic si o puteti gasi AICI.


         Eu intentionez sa imi iau si serul din aceeasi gama, care vine ambalat AIRLESS, 30 ml si un pret de 80 de lei. Se poate gasi alaturi de celelalte produse Dieth Esthetic (creme cu venin de vipera, extract de melc, caviar, perle, aur, diamante, aloe vera, argan, goji etc) in cadrul sectiunii de ingrijirea tenului. Desi nu am gasit prea multe review-uri ale acestor produse, dupa aceasta experienta frumoasa, tind sa cred ca Diet Esthetic este o marca cu produse de buna calitate sau cel putin pe placul tenului meu si mi-ar placea sa o cunosc mai bine pentru ca, din cate se pare, gama este una foarte larga si foarte variata. Crema in cauza categoric face parte dintre produsele pe care le-as recumpara pe viitor.
In  concluzie - da, Bee Venom este un produs care imi place foarte mult si pe care il folosesc cu mare placere in prezent si ... este adevarat ca am incercat pe cat posibil sa-mi temperez entuziasmul de-a lungul postarii pentru a nu deveni enervant de subiectiva, desi nu vad cum s-ar putea realiza un review intr-un alt mod...

Voi ce creme cu venin ati incercat si care este experienta voastra cu acestea? 
Care este produsul de ingrijire a pielii care v-a cucerit in ultimul timp? As fi foarte curioasa sa aflu ce anume v-a entuziasmat pe voi recent. 
---------------------------------------------------------------------------

NOTA: Insistent va rog sa tineti cont de faptul ca aceasta expunere este bazata pe experienta proprie, personala si subiectiva, pe care am avut-o cu acest produs pe perioada testarii, iar in cazul altui tip de piele, a altor asteptari si a altor factori independenti de mine, este posibil ca reactiile si impresiile la si despre acest produs sa fie diferite! 


VintageLook

12 comentarii:

  1. "am incercat pe cat posibil sa-mi temperez entuziasmul de-a lungul postarii pentru a nu deveni enervant de subiectiva, desi nu vad cum s-ar putea realiza un review intr-un alt mod..."
    Ma regasesc in cuvintele de mai sus!

    Ispititoare crema aceasta, la fel serumul din aceeasi gama!
    Chiar nu am incercat niciun astfel de produs cu venin (exceptand Apireven-ul :P) si mi-as dori!
    Crema cu extract de melc e produsul pe care-l pot mentiona ca raspuns la intrebarea ta insa simt ca nu ma pot declara cucerita iremediabil! Sigur voi dori sa incerc si altceva!

    Imi plac foarte mult review-urile tale, Simo! Ai un mod special de a le prezenta! Multumesc!

    Pupici, draga mea!
    Sa ai o saptamana frumoasa, cu spor in toate!

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  2. Hi Simona! The cream looks great, so curious to try it!:) Kisses dear! xo

    RăspundețiȘtergere
  3. Cand aud de albine......mi se face pielea de gaina .Totusi as incerca aceasta crema.Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  4. eu am mare incredere in albinute :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce bine suna! Produsele pe baza de ingrediente apicole ma atrag foarte mult. Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  6. Suna bine crema, la ingrendiente trebuie sa ma holbez cu dictionarul, vad totusi parfumul pe loc codas, desigur era bine daca nu exista, dar pare inofensiv.
    Nu am folosit creme asemanatoare.

    pupici

    RăspundețiȘtergere
  7. Andreea Vasiliu a introdus un nou comentariu privind postarea dvs. "Cremă cu venin de albine - Dieth Esthetic":

    Are ingrediente interesante,dar ambalarea in borcan, contactul acelor ingrediente cu lumina si aer stiu ca le distruge cam in 2 saptamani. Deci thx,but no thx:-)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Andreea, imi cer scuze, doua comentarii mai vechi au intrat la spam si le-am sters din greseala, le-am recuperat din mail, insa nu le-am mai putut posta decat sub aceasta forma, imi cer mii de scuze, nu as vrea sa crezi ca nu am vrut sa-l public...

      Ștergere
  8. Mi-am cumparat si eu crema cu venin de pe aoro.ro pentru ca am prins un pret foarte bun la o promotie. Crema chiar face ce spune pe eticheta si a fost o surpriza placuta pentru mine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur din suflet ca iti place, eu chiar sunt incantata de ea, acum mi-am luat si serul cu venin de vipera si sunt la fel de incantata si de acela.
      Zici ca ai prins promotie? Ce fain, daca stiam si eu... :P

      Ștergere
  9. Nu am testat astfel de creme si nici nu cred ca o voi face prea curand.In primul rand, pentru ca nu ma incanta cuvantul "venin" (glumesc)...Am in prezent doua creme incepute, asa ca stau cuminte.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu incerc sa stau departe de toate tentatiile, am incepute mai multe produse si mi-am impus sa le termin pe acelea mai intai, asa ca bafta si tie! :P

      Ștergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!