"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

sâmbătă, 8 iunie 2013

MUA Pearl Eyeshadow

    Despre fardurile MUA s-a scris destul de mult in ultimul timp, de aceea nu as vrea sa intru foarte mult in detalii. Eu am avut doua comenzi si o a treia tentativa, care nu s-a concretizat deoarece coletul s-a pierdut in timpul transportului. A fost o comanda foarte mare, cu mai multe fete si banii i-am recuperat dupa 30 sau 35 de zile lucratoare, deci aproape doua luni de asteptare. Experienta aceasta m-a facut sa nu-mi mai doresc produse MUA, cel putin o perioada de timp. 


      Din ceea ce am cumparat eu, in cadrul celor doua comenzi, cel mai mult imi plac aceste farduri mono sidefate. Din pacate am descoperit ca nu toate au aceeasi calitate si din cele 5 pe care le posed eu, doar 3 sunt in regula, celelalte doua nu sunt cine stie ce. 

Precum vedeti prima (verdele fistic) si a patra culoare sunt mai putin pigmentate, iar Shade 10 este de-a dreptul terna si neinteresanta. Preferatele mele sunt 9 si 25, in aceasta ordine.
         Fardurile (cele trei pe care le folosesc) sunt foarte pigmentate, cremoase si rezista o zi intreaga fara sa-si piarda din intensitate (chiar si fara primer in cazul pleoapelor mele neuleioase). Imi plac foarte mult si sunt foarte incantata ca le am in colectia mea. De celelalte doua nu am prea multe de spus, nu au aceeasi textura si calitate.
Voi ce parere aveti de calitatea produselor MUA?



VintageLook  

20 de comentarii:

  1. eu iubesc mult produsele mua.eu am nuantele 9,10 (cred ca am nimerit unul mai bun) si 30-un auriu.eu la paletele am sesizat ca daca cea poptastic e ft buna,cea glitterball e slabuta cu farduri cam prafoase si nepigmentate.dar as recomanda si lipboom-urile,rujul nuanta nectar,15 adica,ojele cu sclipici,mai de sirena like.iar acum de cand au achizitionat brandul fashionista,se mai adauga alte produse frumoase :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Aa, bine ca mi-ai amintit, am si eu un lipboom pe care am zis ca o sa-l arat pe blog, chiar e de foarte buna calitate si merita sa fie prezentat.
      Nr.15 l-am aratat aici: http://vintagelooksimona.blogspot.ro/2012/09/juicy-mua.html, insa nuanta nu mi se potriveste, e prea laptoasa pentru mine.
      Paleta Poptastic e iubita si de mine, galbenul nu e prea pigmentat, dar compenseaza restul si nu mai am decat una cu nude-uri si maro (nu mai stiu care) care e la fel de ok, altele nu am mai testat, mai aveam in coletul care s-a pierdut. :P
      Unele produse Mua sunt foarte bune, insa altele nu sunt foarte reusite, dar per ansamblu nu ai prea mult de pierdut. Te invidiez pentru faptul ca shade 10 e buna la tine, mie mi-ar placea nuanta foarte mult, e un fel de jeans, asa imi pare mie si l-as fi purtat foarte des in alte conditii...

      Ștergere
  2. Eu sunt foarte multumita de produsele Mua, sunt foarte bune. Am 2 palete si cateva farduri si chiar vroiam sa incerc mult mai multe, dar din pacate nu au mai ajuns nici la mine. Am mai dat o comanda cu livrare in Londra si tot nu a ajuns coletul, sunt foarte dezamagita pentru ca imi doream mult produsele :((

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, e clar ca au o problema legata de transport, nu stiu ce se intampla... Tu macar ai cel mai frumos fard mono din toata colectia lor, eu n-am avut noroc de el :P

      Ștergere
  3. Nu am incercat produsele MUA! Nici macar unul...

    E suparator sa constati ca la acelasi tip de fard difera, in functie de nuanta, calitatea! De altfel, cred ca e ceva obisnuit, se intampla asta si in cadrul paletelor.

    Imi plac mult nuantele 9 si 14. :)

    In alta ordine de idei, Simo, e un mare noroc sa ai pleoape neuleioase! Stiu bine asta, avand pleoape uleioase...

    Atat de mult m-a incitat cealalta posrae, incat m-am si pus pe scris si am "lansat-o"!:)
    Iti multumesc pentru inspiratie!

    Te imbratisez, draga mea!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  4. Mie îmi plac, în ordine: pudra compactă, creionul dermatograf cu ascuțitoare și ojele MUA. Nu mi-a lăsat o impresie bună tușul colorat, dar a costat o liră așa că n-am avut pretenții foarte mari. Farduri n-am încercat personal, dar o prietenă și-a comandat o paletă în tonuri neutre de care este mulțumită.

    RăspundețiȘtergere
  5. Si eu am movul duo-chrome si maro-ul si sunt geniale, le ador! <3
    Le port si pe cont propriu si deasupra creioanelor cremoase pentru intensificarea culorii.

    Sa le folosesti cu placere! :*

    RăspundețiȘtergere
  6. Nu am folosit niciodata produse MUA,dar cand am vazut prima poza si am vazut verdele fistic,m-am entuziasmat,dar vazand ca nu e asa pigmentat mi-a mai scazut din etuziasm :(.Sa le folosesti cu placere.Kisses

    RăspundețiȘtergere
  7. Nu am incercat nici un produs de la ei, dar din experienta voastra nici nu ma mai tenteaza acum...

    RăspundețiȘtergere
  8. All the shade looks fantastic, I'm curious about the n.5 and 9 in particular! xo

    RăspundețiȘtergere
  9. imi place verdele fistic , pacat ca nu e asa pigmentat , dar imi place si asa :P si auriul , vreau sa-l vad si la ochii tai , se potriveste ochilor albastri :) nu am incercat produsele lor , probabil nici nu le voi incerca prea curand , la cat ma machiez nu are rost sa-mi cumpar ceva :)

    RăspundețiȘtergere
  10. Wow, those colours are absolutely amazing!!! such a rich colour!

    Style Without Limits
    Facebook

    RăspundețiȘtergere
  11. Nuanta 5 :X Ah, movul ala arata superb!

    RăspundețiȘtergere
  12. shade 25 am si eu si e superb, 9 nu am dar arata fff bine pe mana ta, deci clar 9 si 25 sunt cele mai placute ochiului meu.

    RăspundețiȘtergere
  13. Movul si maronul imi plac cel mai mult, eu una nu am apucat sa-mi iau produse de la ei, imi doream o pudra translucida, o oja mint si cateva rujuri.

    RăspundețiȘtergere
  14. Nuanta mov mi-a luat ochii din prima!Restul sunt ok dar acea nuanta mi se pare deosebita si cred ca iti sta demential cu ea pe pleoape!

    Te pup!

    RăspundețiȘtergere
  15. Nu am incercat nici un produs MUA pana acuma, insa am o paleta pe drum :D M-am tentat si mono-urile, insa nu m-am decis ce nuanta :))) plus ca nici nu stiam exact cum sunt...data viitoare cu siguranta voi adauga 2-3-4-5 :))) pupici

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am doua palete MUA, le iubesc pe amandoua si le-am folosit foarte mult, insa personal cred ca mono-urile sunt de o calitate mai buna decat pastilele din palete.
      Sigur vei mai da o comanda dupa prima, si eu de abia m-am oprit :))) Adica mi s-a pierdut coletul si de aceea m-am oprit :P

      pup si eu!

      Ștergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!