"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

sâmbătă, 25 mai 2013

MAC Select Sheer/Loose - prima mea pudra pulbere (review)


           A trecut parca o vesnicie de cand nu am mai postat nimic, si desi anticipasem aceasta perioada de pauza, nu pot sa nu recunosc ca imi este foarte dor de blog si de voi. Am o multime de lucruri despre care vreau sa va povestesc si sper sa o pot face cat mai repede posibi pentru ca deja am inceput sa-mi rezlov problemele legate de orarul incarcat de la serviciu.
            Pentru postarea de astazi, am pregatit review-ul la pudra MAC pe care v-am promis aici ca o sa vi-l prezint. Este al doilea produs MAC pe care il testez si prima mea pudra pulbere, pana acum nu am avut experiente decat cu pudrele compacte.


            Asadar, dupa ce am sudiat zeci de poze pe blogurile de beauty si am citit tot felul de review-uri ale produselor MAC din aceasta categorie, am ajuns la concluzia ca nuanta potrivita mie este NC25, insa cand am plasat eu comanda cu pudra in cauza, nu am gasit ca nuanta disponibila decat NC30. Am luat-o pe aceasta, nestiind cu siguranta oricum, care ar fi nuanta potrivita mie. Acum, dupa cca o luna si jumatate de testare a acestui produs, sunt convinsa ca cea mai potrivita mie este nuanta NC25, in conditiile in care imi doresc tare mult sa mai testez macar un fond de ten si o pudra compacta ale aceluiasi brand, asa ca informatia e tare pretioasa pentru mine. J


            In consecinta M.A.C SELECT SHEER/LOOSE in nuanta NC30 este pudra pe care am folosit-o in ultimul timp si desi este putin mai inchisa decat tenul meu, am reusit sa o adaptez foarte frumos BB Cream-ului meu Missha nr. 23, dar si combinatiei Holika Holika – Kron unde am reglat culoarea prin adaos mai mare de bb cream (a carei nuanta este foarte deschisa). Folosita in modul acesta, pudra a reusit sa imi adauge pielii o culoare calda, absolut superba. Peste un fond de ten putin mai inchis nu a aratat prea bine si am reununtat sa o mai folosesc (aici ma refer la Estee Lauder-ul intensity 3 pe care l-am mai folosit ocazional din esantioanele pe care le tot adun de vreun an de zile si care este si el prea inchis pentru tenul meu).


            Produsul are 8 grame si desi sistemul de dozaj nu te lasa sa pierzi foarte mult produs, lipsa mea de experienta cu acest tip de recipient si cu produsul in sine, m-a facut sa risipesc excedentul de produs de pe perie, ceea ce nu m-a incantat in mod deosebit. Recunosc ca am avut emotii de la inceput in raport cu aceast produs, bazandu-ma pe experienta pe care am avut-o cu fondul de ten mineral, care imi place foarte mult, insa pe care il pierd mai mult pe langa piele decat direct pe fata.
            Cu aceasta pudra a fost putin mai bine, insa tot nu am reusit nici pana acum sa ma descurc perfect. Deci acesta ar fi principalul aspect negativ pe care l-am gasit produsului. In rest, impresiile mele despre aceasta pudra:
  • consistenta foarte fina,
  • culoarea calda, naturala,
  • aderenta perfecta la piele,
  • aspect foarte natural, nu exista nici cea mai mica posibilitate de a creea un aspect fainos pe ten,
  • rezistenta buna de-a lungul zilei, insa nu excelenta pe zona T, desi tine sebumul sub control cateva ore, 
  • nu simt ca mi-ar umple/acoperi porii de pe obraz in vreun mod deosebit astfel incat sa fie mai putin vizibili,
  • nu usuca tenul si nu are aspect inestetic pe portiunile de piele mai uscate sau in zona ochilor (eu am aceasta problema cu anumite pudre si fonduri de ten, pe parcursul zilei).
            In concluzie mi-a placut experienta cu pudra MAC, dar nu as mai cumpara varianta pulbere, pentru ca posed cumva doua maini stangi care nu ma ajuta in aplicare si pierd prea mult produs pretios, dar mi-a deschis apetitul de a incerca si o pudra compacta si evident de a testa si nuanta NC25 care intuiesc eu ca mi s-ar potrivi perfect. Adevarul este ca sunt pur si simplu fascinata de nuanta acestei pudre si invidez fetele care poarta NC30 pentru ca sunt sigura ca pielea lor arata absolut superb. Am insistat cu aceste informatii despre culoare in ideea ca poate va ajuta cu alegerea nuantelor in eventualitatea in care veti dori sa achizitionati o pudra sau un fond de ten MAC si sa va puteti ghida si dupa culoarea pielii mele (cat de cat). Pana acum as putea spune ca este cea mai buna pudra pe care am incercat-o.
 O puteti gasi aici la pretul de 76 de lei/8 gr sau varianta:

M.A.C Studio Fix Powder plus Foundation

Nu uitati sa verificati si pagina de promotii si reduceri. 

      Si cu aceasta ocazie doresc sa va anunt ca intre timp, am inceput sa folosesc si crema cu venin de albina Diet Esthetic Bee Venom, pe care v-am prezentat-o in aceeasi postare si deci voi putea reveni cu un review cat de curand, zic asta, pentru ca foarte multe dintre voi, dragile mele, ati manifestat curiozitate in acest sens. Oare daca v-as zice ca imi doresc mult si serul din aceeasi gama ... ?!    :D



 Va puuuuup ... imi este foarte dor de voi! :-)



                            VintageLook

24 de comentarii:

  1. Off, ce dor imi era de o postare de-a ta! Ca pe-o raza de soare am vazut-o in lista Blogger...:)

    Eu n-am mai folosit pudra de ani buni. Insa imi amintesc ca, in mod sigur, varianta pulbere era mai potrivita tenului meu decat pudra compacta! Util review-ul si pontul dat, multumim!

    Asteptam review pentru crema; in privinta serului...nu ma instiga!:P:))

    Te pupacesc si te imbratisez cu drag!
    Miss you...

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Off, da, si mie imi era foarte dor de aceasta "indeletnicire", mi-am dat seama cu ocazia asta ca imi place tot ce este legat de o postare, incepand de la textul in sine, pana la fotografiere, editarea pozelor si tot procesul in sine :) Dar acum am revenit si am muuulte postari care isi asteapta randul.

      Sa inteleg ca tu nu folosesti pudra deloc? Fondul de ten se mentine bine si fara prezenta unei pudre? La mine e absolut necesar sa il fixez cu o pudra.

      Te pup, Ilda, multumesc mult pentru vizita!

      Ștergere
    2. :) La fel simt si eu...

      Deloc-deloc pudra! Cosmeticiana m-a sfatuit in urma cu 3-4 ani; nu concepeam dar am incercat si am constatat ca arata mult mai natural, nu incarca si tenul se pastreaza altfel! Depinde de fdt, ColorStay-ul rezista; altele mai putin; dar aplic foitele-servetele matifiante de la Elf.

      Cu mare drag, intotdeauna!

      Ștergere
  2. super :) si eu intentionez sa imi iau o pudra pulbere :D

    RăspundețiȘtergere
  3. Stiu eu sunt foarte curioasa cum sunt produsele MAC. Eu as incerca fondul de ten, dar din pacate pretul produselor MAC este cam mare si nu mi le permit deocamdata.
    Abia astept urmatoarele tale review-uri :P
    Te pup :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu imi doresc mult de tot un fond de ten si tot din cauza pretului nu am incercat nici eu unul pana acum. Lasa, sigur vom avea ocazia! :)

      Ștergere
  4. Eu de la MAC nu am avut nici o pudra, bine nici nu prea folosesc in general. Acum mi-am cumparat-o pe cea de la Revlon-Nealy Naked si mi se pare tare buna.
    Legat de nuantele produselor de la MAC cel mai bine ar fi sa fie testate inainte. Ma refer acum, in mod special, la fondurile de ten. Chiar daca la unul dintre ele ti se potriveste de exemplu NC25 la un altul poate te intelegi mai bine cu NC30 si tot asa. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Serios, e buna? Tare as vrea-o si eu pe cea de la Revlon!!!
      Legat de nuanta, este posibil sa ai dreptate, eu nu am incercat decat aceasta pudra, adica e singurul produs pentru ten de la MAC pe care il incerc, asa ca nu stiu sigur cum e cu nuantele, ma gandeam ca daca e bun NC25 e valabil pentru toate produsele destinate tenului, dar poate ai dreptate...din pacate nu avem unde sa le incercam :(

      Ștergere
  5. Mi-e greu sa explic procedeul meu de a nu scoate prea mult produs din recipientul cu pudra dar hai sa incerc! Am loose powder de la Laura Mercier, recipient prevazut tot cu gaurele. Pur si simplu tin cutia exact cum ai tu pozele, in mana stanga, si o ridic printr-o miscare brusca in sus, astfel ca iese putina pudra printre gaurele. Sau lovesti putin dosul cutiei in sus si tot asa iese putina pudra. O sa devii experta in bataile aplicate cutiei:))Bataia pudrei si a covorului sunt singurele batai acceptate de ONU:)) Si treci mai repede la bataie, pana mai ai pudra de batut, altfel o irosesti pe toata:))
    Inca ceva, desi nu port pudra in geanta, peste gaurele asez tot timpul o discheta demachianta si un aplicator de la elf, sa nu se rastoarne cumva cutia si sa iasa produsul in capac.
    Mie cred ca N30 mi se potriveste. Fondul de ten studio fix fluid ma ispiteste de la ei.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hahaha, ce amuzanta este, pai o sa incerc faza cu bataia cum spui tu, tehnica mea nu e prea buna, asa ca orice sugestie e binevenita. Deci tu ai purta NC30, ha? Suuuuper, chiar are o temperatura asa de calda nuanta aceasta, sigur arata superb pe un ten caruia sa i se potriveasca manusa. As vrea si o pudra Laura Mercier, sa stii, am citit chestii faine despre brand-ul asta, dar nu am incercat nimic inca.

      Ștergere
  6. Te-am nominalizat la My Perfect Imperfection
    http://anaonofrei.blogspot.ro/2013/05/tag-my-perfect-imperfection.html

    RăspundețiȘtergere
  7. Hi Simona! Thanks for the review, never used it cause I also prefer the compact ones! Kisses! xo

    RăspundețiȘtergere
  8. Să știi că nu ești singura cu două mâini stângi atunci când vine vorba de pudrele pulbere. Eu am una de pe Iherb momentan, are peste 20 de grame și o risipesc intenționat, căci altfel n-am cum să o consum până expiră. Un alt dezavantaj al formulelor pudră este acela că te murdărești uneori pe haine dacă risipești prea mult praf colorat :(
    Eu am folosit fondul de ten MAC Select în trecut și intră în top 3 fonduri de ten încercate de mine.
    Dacă vrei și serul, atunci mai mult ca sigur ți-a priit crema cu venin. :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, asa este, si eu m-as murtari pe haine, insa ma machiez intotdeauna inainte sa ma imbrac. Oricum fac mizerie in jur, dar acum nu chiar asa rau ca la inceput cand am descoperit fardurile minerale. :P
      Despre fondurile de ten MAC, ce sa mai spun, imi doresc si eu foarte mult sa testez unul :)

      Pupici!

      Ștergere
  9. Bine ai revenit :* Acum cand am si eu timp de postari , nu merge sa incarc poze :)) Pana se rezolva problema , o sa raman fara timp liber :) Te pup , ma bucur ca si tie ti-a fost dor de noi :P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Bine te-am regasit! :P Am citit ca ai probleme cu bloggerul, dar nu stiu ce sa-ti spun, merge cam aiurea platforma asta... :(
      Sper sa se rezolve cat mai repede!

      Te puuuup!

      Ștergere
    2. mda .. nu stiu care-i baiul , dar nu mai vrea nicicum . si am inceput sa am si probleme cu postarea comentariilor pe alte bloguri . am primit cateva idei in legatura cu asta , dar nu am mai avut rabdarea necesara sa caut problema . doar cu blogger-ul am probleme , folosesc acelasi browser pt absolut toate site-urile . te pup

      Ștergere
  10. Eu nu am folosit niciodata pudra. Primisesem una dar era mult prea deschisa pentru mine, dar ma si imaginez cand o fi cu barbetica ca sa nu ma murdaresc. :))
    Abia astept impresiile despre crema.
    xoxo

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca nu simti nevoia sa fixezi fondul de ten, e foarte bine, un produs in minus pentru care sa-ti faci griji :P la mine e nevoie de pudra, nu as putea sa imi imaginez machiajul nefinisat cu pudra.

      O sa revin cu impresiile despre crema cat de curand!

      puuuup!

      Ștergere
  11. Simonaaaa bine ai revenit!! N-am incercat niciodata un produs MAC pana acum insa cred ca daca as avea ocazia nu as lua o pudra publere din aceleasi motive pe care le-ai enumerat tu. Mi se pare greu de aplicat, pierd extrem de mult produs si fac mizerie. Dar o podra compacta tare mi-as dori sa incerc :D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. :d Daaaaa, in sfarsit am revenit, promit ca voi fi mai activa pe aici, de data asta! :)
      Si eu vreau acum o pudra compacta si un fond de ten. Pana acum am incercat un fard de pleoape si aceasta pudra si mi-au deschis apetitul... :P


      Te puuuup! :)

      Ștergere
  12. Nici eu nu mai am asa de mult timp sa urmaresc sau sa scriu si acum am gasit putin timp sa citesc ultimele tale postari:) fond de ten Mac mi-ar placea sa incerc si eu, mai ales ca sunt laudate foarte mult... totusi voi tine minte acest review pe cand voi avea posibilitatea de a-mi lua o pudra de la Mac;) si nu-ti face griji ca noi nu plecam nicaieri si te vom urmari cand vei posta:D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, draga mea, incerc de acum sa revin la ritmul meu, poate nu asa de bine la inceput, dar incet-incet... :P Imi era dor de blog, asta este adevarul.

      Cat despre pudra MAC, te inteleg perfect, abia anul trecut am avut ocazia sa incerc prima data un fard de pleoape, iar acum imi doresc mult un fond de ten, sper sa am ocazia si tu la fel! :)
      Pupici!!!

      Ștergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!