"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

miercuri, 1 mai 2013

10 recomandări pentru cadouri de Iepuraş


          Dragelor, cum va distrati de 1 mai? Eu am profitat de aceasta zi libera pentru a-mi finaliza cateva proiecte la care lucrez de ceva vreme si pe care cu mare greutate le-am dus la bun sfarsit, asa ca eu, cel putin pana acum,  ziua de azi “am sarbatorit-o” mai mult cu laptopul in brate si cu dureri de cap. 
            Lasand vorbaria la o parte, va prezint jos cateva sugestii pentru cadourile de Iepuras, o lista scurta care reprezinta in acelasi timp, in foarte mare parte, si wishlistul meu pentru anul acesta, pentru ca nu am reusit sa centralizez nimic pana acum, iar wishlist-ul de anul trecut l-am bifat aproape in intregime (am o postare undeva pe blog cu detalii).

            1. Asadar: vine vara, soarele e din ce in ce mai puternic si mai nociv pentru piele. Eu nu plec niciodata de acasa fara protectie solara pe care o aplic atat pe gat si decolteu, cat si pe maini sau alta portiune de piele expusa soarelui. Nu mai vreau sa repet tragica experienta de vara trecuta. O crema cu protectie indelung laudata in blogosfera este cea de pe iHerb – Kiss My Face (link) pe care eu mi-o doresc foarte mult, asta dupa ce crema mea Paula’s Choice cu SPF 3o nu-mi place deloc si abia astept sa o termin.

            2. Si ca tot a venit vorba de iHerb, va recomand si produsul meu preferat pe care il folosesc in momentul de fata si pe care mi l-am achizitionat la recomandarea lui Coconut si a Diei. Multumesc fetelor! Este vorba despre lotiunea Derma E cu 5% AHA (link). Costa mai putin decat un AHA Paula’s Choice, iar eu personal sunt foarte multumita de ea. O sa revin cu un review.
            3. In materie de cosmetice, tot blush-urile sunt cele care ma obsedeaza cel mai mult, astfel incat imi doresc in continuare Lace de la Sleek (link), dar si un blush Bourjois pe care mi-l doresc de vreun an de zile deja. Arata absolut grozav toata nuantele, sincera sa fiu, ma uit la ele de atata timp, le tot testez pe dosul manii pe unde apuc, insa nu m-am hotarat inca ce culoare as alege daca ar fi sa il cumpar. Din punctul meu de vedere sunt absolut superbe aceste blush-uri.

            4. Si in materie de cosmetice as vrea mai multe produse, niciodata nu m-as putea multumi cu ceea ce am, insa mi-am propus sa ma temperez putin, asa ca ultimul pe care il voi pune pe aceasta lista, este un fond de ten de la Diegodallapalma (link) – 2ww Oil Free Foundation. Gama asta mi-a ramas in minte si inentionez sa imi cumpar macar un singur produs pentru a-mi satisface curiozitatea.


            5. Din lista de anul trecut, mi-a ramas ondulatorul Remington Ci95. Desi poate nu este tocmai corect sa-l trag dupa mine si in aceasta lista, asta pentru ca am primit totusi un ondulator Remington de la buna mea prietena, ondulator care isi face treaba foarte bine, insa tamburul e mai gros, iar buclele ies mari, lejere, deci practic nu e, dom’ne, ca asta, asta e altfel, e diferit :P Am vazut filmulete pe youtube cu acest ondulator si cred ca ar fi perfect pentru pretentiile mele.


            6. In materie de haine, de vreo doua-trei luni, am vazut modelul acesta de fustita la o bloggerita de fashion si atat de mult mi-a placut, incat am cautat peste tot pe net sa gasesc ceva asemanator. Nu am gasit pana acum pe acest blog (link). Nu sunt superbe?
            7. Pe miniprix astazi orice comanda are transprotul gratuit, asa cum va anuntam in postarea anterioara. Mie mi-au placut mult cele doua perechi de sandale pe care vi le-am aratat acolo, insa nu mai sunt decat numere mari pe stoc, dar mi-as dori totusi mai mult o pereche de sandale foarte, foarte simple, neaparat cu talpa subtire, fara platforma, negre, cu barete foarte subtiri si tocul intre de 10 - 11 cm, nu mai mare. Acestea (link) nu-mi plac pentru ca sunt din lac, dar modelul e foarte apropiat de ceea ce vreau eu. Oare arata bine in realitare banda aceea transparenta de pe degete?!

            8. Precum stiti deja, Asos ramane numarul 1 in ceea ce priveste locul din care imi achizitionez eu cele mai multe haine si pantofi. Nu v-am aratat de-a lungul timpului prea multe hainute pe care le-am cumparat aici, le-am pastrat pentru OOTD-uri insa nu am reusit sa le mai postez, dar in general sunt mereu la curent cu reducerile si ofertele speciale de pe acest site, iar nimic din ceea ce am cumparat eu nu m-a dezamagit catusi de putin. Din 2011 fac cumparaturi pe acest site, toate coletele mi-au ajuns fara probleme, foarte repede, iar toate produsele achizitionate au corespuns intotdeauna descrierilor si pozelor de pe site. Eu il recomand cu mare incredere si pentru femei si pentru barbati, daca aveti rabdare sa cautati, gasiti lucruri foarte interesante.
De cateva luni, urmaresc aceasta fusta (link), insa numarul meu nu a devenit disponibil niciodata. Tanjesc foarte mult dupa ea, totusi! L

            9. La sfarsit am lasat ceva si pentru partea masculina, numai doua stiu, dar nah, decat deloc.. :P Asadar, cea mai buna oferta de pe MiniPrix mie personal mi se pare ca se refera la acest model de pantofi (link). Sunt din piele naturala, se gasesc si in culori puternice si costa doar 11o lei. Prietenului meu nu ii este frica de culori si sunt sigura ca i-ar placea foarte mult primele doua modele. J


            10. Cel mai clasic si cel mai la indemana cadou pentru un barbat mi se pare a fi parfumul. De fiecare data cand sunt in pana de idei, aceasta solutie ramane cea mai buna, nu dau gres niciodata pentru ca stiu ce anume ii place lui si in plus are o paleta destul de larga de preferinte in ceea ce priveste parfumurile. Exista in colectia sa unul singur asupra caruia nu ne intelegem deloc si din cate vad eu in sticla e pe terminate, motiv de mare bucurie pentru mine :P Pe aoro sunt cateva promotii (atat pentru barbati cat si pentru femei) , asa cum este Davidoff Cool Water - 125ml/134 lei, studiati-le si pe acestea inainte de a lua o hotarare.

--------------------------------------------------------------------------------
3 recomandari din partea mea pentru voi, din aceeasi sectiune de promotii:
Moschino - I love love 124 lei/80 ml
Paco Rabanne - Ultraviolete 159 lei/80 ml
Thierry Mugler - Womanity 219 lei/80 ml
  Va pup si va doresc un 1 mai plin de distractie in continuare si un miniconcediu perfect pentru cele care nu trebuie sa munciti nici maine si nici poimaine. 


Stati pe aproape, maine urmareaza cea de-a doua parte a giveaway-ului aniversar, un concurs cu produse de make-up care sigur va vor placea!

                             VintageLook 



*Aceasta postare cuprinde si linkuri de afiliere prin platforma 2parale, iHerb.

17 comentarii:

  1. Ultraviolet e parfumul meu favorit-pentru el. :)Sandalele sunt superbe. Te pup, sa ai un iepuras darnic! :)

    RăspundețiȘtergere
  2. neaparat trebuie sa incerc derma e.mersi! pupici

    RăspundețiȘtergere
  3. Exact ca Stella am gandit, imi tre-bu-ie derma e!!!

    Iepurasule, ai facut niste alegeri tare frumoase, ne ispitesti teribil!!!

    Stii deja ca azi am facut curatenie! Ce nu stii este faptul ca mama nu mi-a dat decat pauza de masa, in rest un ritm fenomenal de lucru; a trebuit sa ma tin tare, la cei 59 de ani ai sai imi da clasa!!! :))

    Multi pupici, draga mea Simo!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
  4. am primit azi cadouase , plus ca m-am si cadorisit singura :)

    RăspundețiȘtergere
  5. Sper sa tai cat mai multe produse de pe lista de Paste ;)

    http://o-fata-simpla.blogspot.ro/

    RăspundețiȘtergere
  6. They all looks great, thanks for your recommendation Simona! I'd love to try the sleek blush!:) Kisses! xo

    RăspundețiȘtergere
  7. Astazi a fost zi de leneveala pentru mine, citit, filme, ceai, reviste....ahhh ce relaxant a fost. Vroiam sa-ti zic ca mi-am luat si eu lace si sunt incantata de ele. Sunt atat de pigmentate si rezista pe obraz aproape toata ziua chiar si pe tenul meu gras.

    Apropo de SPF, am cautat saptamana asta in farmacii si supermarket-uri un SPF pentru corp (ca de acum imi expun si mainile si picioarele la soare) cu un SPF de minim 30. Ma crezi ca nu a fost chip sa gasesc. Erau magazine in care nu exista nici macar o crema cu SPF, nimic. Aparent trebuie sa mai astept, comerciantii au fost luati prin surprindere de vara.

    RăspundețiȘtergere
  8. Deci Derma E cu 5% AHA e de pus pe lista, eu nu m-am inteles cu nimic din ce am testat de la PC.
    Imi place de mor sticla de la Thierry Mugler - Womanity, o sa ma duc sa-l miros, dar am asa un feeling ca e dulce ...
    Fusta aia gen gipsy am vazut-o intr-o vitrina, la un magazin, si cred ca ar fi mai ieftina decat pe site. Nu-ti promit nimic, dar daca ajung in zona o studiez. Cel mai probabil dupa Paste, maine plec cateva zile din Bucuresti. Pupicei si cat mai multe produse taiate de pe lista!

    RăspundețiȘtergere
  9. Doamne cat ne ispitesti aici :)) Eu am cumparat cam multe luna asta pentru altii si pentru mine trebuie sa mai astept pana dupa Pasti. Imi fac cam multe cu ochiul de pe lista ta, dar in special blush-ul de la Sleek, e superbbbbb. Te pup :*

    RăspundețiȘtergere
  10. Nu comanda Kiss My Face Spray just yet :) mai am putina documentare de facut, dar s-ar parea ca nu e chiar the best solution.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. am publicat intre timp motivul pentru care nu as alege-o :) mai sunt si alte optiuni :P

      Ștergere
  11. PS. Eu am avut ondulatorul, ulterior l-am vandut, mi se pare mult mai la indemana sa folosesc unul "clasic", care are si clapa respectiva.. probabil pt. un par lung merge mai bine, eu am parul mediu, deci clapa e de folos sa tina suvita in frau. Altfel, e super bun.

    RăspundețiȘtergere
  12. Eu am ondulatorul Remington si il ador!Poti face cu el cam orice fel de bucle,totusi eu imi doresc foarte tare unul mare pentru bucle lejere...

    RăspundețiȘtergere
  13. Paste fericit ! Sa ai parte de multa bucurie si sanatate!

    RăspundețiȘtergere
  14. M-ai facut curioasa cu AHA ul ala, dupa ce il termin pe al meu, il incerc si pe ala!
    Am citi in mai multe parti ca Bourjois ar face o crusta deasupra, si apoi ar fi bun de aruncat la gunoi.

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!