"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

vineri, 26 aprilie 2013

Postare fara titlu...



           Precum ati sesizat am cam disparut din peisaj de ceva vreme, in principiu sunt bine, insa volumul foarte mare de munca de la serviciu m-a tinut departe de blog, de familie, de prieteni si mai trist - de mine insami. Traversez o perioada cam dificila din acest punct de vedere, nu am reusit sa gasesc ritmul potrivit si nici nu am reusit sa-mi adaptez viata personala prea bine noilor schimbari din acest compartiment al vietii mele, motiv pentru care, cel putin deocamdata, cam toata energia se duce in indeplinirea obligatiilor de serviciu si imi raman prea putine resurse pe care sa le pot investi in celelalte arii ale vietii mele. Nu imi place deloc acest dezechilibru in care ma gasesc in momentul de fata, motiv pentru care incerc sa gasesc solutii pentru a echilibra balanta. Acest lucru se va traduce, cel mai probabil, printr-un ritm mai scazut al postarilor si al gradului meu de implicare in comunitatea de aici, in urmatoarea perioada de timp, asta insa doar pana voi gasi abordarea, formula potrivita. Cu toate acestea, incerc sa va citesc de la distanta si sa ma pun cat de cat la curent cu noutatile. 

           Va multumesc pentru atentia pe care mi-ati acordat-o in acesta perioada in care nu am activat deloc pe blog, faptul ca exista persoane de aici din comunitate care se gandesc la mine in perioadele mai putin placute din viata mea, ma umple de bucurie si adanca recunostinta. Mii de multumiri inca o data! 

            La fel de mult le mutumesc fetelor care m-au nominalizat la Super Sweet Blogging Award si Versatile Bloger Award: Carlailda76Claudia VagaRamy's Blog, iar daca am omis pe cineva imi cer mii de scuze, nu am reusit sa citesc prea multe dintre ultimele voastre postari. 

Va pup, va doresc un weekend minunat si va daruiesc un buchet mare, mare de trandafiri colorati!!



Sa fiti iubite, doamnelor!!!


VintageLook 

32 de comentarii:

  1. Chiar am observat ca absenta ta, dar inteleg cum e sa nu ai timp de tine, familie si nu gasesti nici scapare. Dar bine ca sunt abonata si astfel cand vei posta nu te voi pierde:D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult pentru sustinere, draguta, o sa incerc sa le impac eu pe toate, dar o sa-mi ia ceva timp pana la acomodez.

      Pupici!! :)

      Ștergere
  2. Ma bucur ca esti ok:) Sper sa se aseze lucrurile cat mai repede!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult de tot, Dia, si eu sper sa imi revin cat mai repede. Pupici!!

      Ștergere
  3. Sa fii si tu iubita,draga mea!!!!Si sa ai parte de odihna weekendul asta!:* Si nu-ti fa griji pentru noi,n-o sa disparem,o sa fim tot aici,asteptandu-te;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Saru'mana, Claudia, un weekend minunat iti doresc si eu tie! Multumesc mult, pupici!

      Ștergere
  4. Ma bucur ca e vorba doar de lipsa timpului si nu de altceva! Te pup!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc Domnului, doar atat! :) Iti multumesc frumos pentru comentarii, Deea, te pup si eu!

      Ștergere
  5. M-am bucurat vazand ca ai postat, am venit rapid sa citesc...:)

    Inteleg cum nu se poate mai bine situatia pe care o prezinti, iti spun sigur ca vei gasi cai prin care sa le imbini pe toate! Ai nevoie de timp pentru a te acomoda; corpul tau, mintea ta, sufletul tau au nevoie de acest timp... Daca imi permiti un sfat (din inima si din experienta dat!): incearca sa le impaci pe toate acestea numai daca e neaparata nevoie, numai daca exista satisfactii majore, numai daca simti ca merita!

    Nu stii cat de rau imi pare ca, in ciuda faptului ca m-am intrebat daca esti bine, nu am dat niciun semn! Te-am asteptat si atat! Sper sa nu fii suparata pe mine, nu am fost insensibila cu buna stiinta, esti o persoana la care tin mult si mi-ar parea foarte rau sa te necajesc in vreun fel!

    In privinta premiilor, le meriti! Numai cand vei simti tu ca doresti si ca ai timp sa te ocupi de ele, acorda-le atentie!

    Buchetul de trandafiri colorati m-a impresionat! Iti multumim!
    Eu iti impletesc un buchet in care pun, la inceput, cateva fire albe de margaritar ca sunt gratioase si ti se potrivesc tare bine, cativa trandafiri galben-aurii , parfumati si catifelati, trei fire de busuioc aducator de noroc, iar in mijloc un fir de bujor roz, inmiresmat...Ti-l ofer cu mult-mult drag!

    Te imbratisez strans!
    Iti doresc din tot sufletul sa-ti fie bine!!!

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oh, Ilda, cum ma faci tu pe mine sa ma emotionez de fiecare data cand iti citesc comentariile... :P Te rog din suflet sa nu te simti prost ca nu mi-ai scris (Doamne cat bun-simt au unii oameni in detrimentul alotra :P), tu stii ca am mai discutat si pe mail si ti-am zis in linii mari cu sta situatia si stii ca in ultimul timp te-am tot intrebat care e formula prin care tu reusesti sa le impaci pe toate, si le impaci si bine dupa parerea mea, asa ca tu chiar stiai de ce lipsesc de aici, cum sa te simti prost?! :P Plus de asta, eu nu am mai reusit sa-ti raspund la ultimul mail, pur si simplu nu am mai gasit timp sa ma asez la calculator, asa ca eu as fi cea in masura sa-mi cer scuze...asa ca: iarta-ma, draga mea! :)
      In ceea ce priveste sfaturile, sa stii ca m-ai pus putin pe ganduri, nu am luat in calcul faptul ca as putea sa renunt la anumite activitati care nu imi produc maximul de satisfactie, astfel incat mi-as usura programul si mi-as imparti ziua doar in activitati cu adevarat importante. iti multumesc mult, ti-am zis eu ca mi-ar placea foarte mult sa stam de vorba la o cafea, asa...cam in fiecare saptamana! :P Sigur as invata multe lucruri de la tine! :P

      Mi-am reprezentat mental buchetul de flori pe care mi l-ai daruit, niciodata nu am primit unul asemanator, m-ai emotionat inca o data,esti cu adevarat deosebita si oamenii care te au aproape sunt norocosi cu adevarat.
      Te imbratisez, draga mea si iti doresc un weekend pe masura sufletului tau...cald, frumos, unic! :)

      Ștergere
    2. :) Iti multumesc, Simo, mi-ai luat o piatra de pe inima!
      Nu trebuie sa-ti ceri scuze pentru nimic!!!!

      Referitor la program...analizeaza, pune in balanta, scrie pe o foaie, pe doua coloane, plusuri si minusuri si vezi catre ce inclina...calitattiv, intuiesti tu, nu cantitativ!
      :) Esti draguta tare cu mine, feelingul e reciproc!

      Noi doua Racoaice...ne emotionam una pe cealalta, avem darul acesta!:)) Tu, spre deosebire de mine, stii sa exprimi mult mai bine si mai clar ceea ce simti!

      Multumesc, draga prietena, trimit acelasi gand bun si sincer catre tine!

      Ștergere
    3. Haha, merci tare, e bine sa aud ca ma exprim bine, insa asta este valabila doar in scris, in mod normal sunt destul de timida, ma precipit si nu reusesc sa scot mare lucru din gura :))) Treaba asta cu blogging-ul mi se potriveste foarte bine, am eu impresia, uneori am impresia ca aici socializez mai autentic de cat in viata reala. Poate ar trebui sa-mi dea de gandit asta :)))) Of, vorbeste oboseala pentru mine, te pup, Ilda si sa stii ca te simt foarte aproape! :)

      Ștergere
  6. Simona, ia-le usor, vei gasi tu o solutie, floricele si pentru tine, zambete si calde imbratisari!
    Un weekend fain, eu ma infing in curatenie pana la brau si sper sa ies victorioasa. Prea multe lucruri si prea putin timp.. stiu.
    xoxo

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mihaela, multumesc mult de tot, primesc cu mare placere floricelele din partea ta! Bafta la curatenie, si eu m-am apucat de ceva timp, mai am putin si termin, sper ca weekend-ul acesta sa reusesc.
      Puuup!

      Ștergere
  7. Rezolva tu problemele si ne vedem pe aici cand te mai racoresti de toate complicatiile.
    Si eu mi-s ingropata intr-o lucrare de n-am mai iesit deloc (trebuia sa-ti trimit un mesaj ...)
    Weekend placut!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Oh, si tu mai mereu ai termene din astea limita, te intelg perfect :(
      Multumesc mult pentru comentariu, pupici!!!! :)

      Ștergere
  8. Eu imi caut de lucru, tu ai prea mult de lucru, oare cum e mai bine?:)Ai un blog de calitate, si chiar daca ai posta o singura data pe luna, tot nu ti-ai pierde prietenii virtuali. Bea cola si mananca ciocolata, o sa-ti ridice moralul, nu e o gluma, eu asa fac:)Fruntea sus!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Off, sa stii ca am trecut si eu printr-o perioada in care imi cautam si nu reuseam deloc sa gasesc ceva decent. Adevarul e ca m-a deprimat teribil prioada aceea, incepusem sa intru in disperare, deci...si asa e rau si asa nu-i bine!! :P

      iti multumesc mult pentru aprecieri si interes, azi am baut 2 cola si am mancat o ciocolata :D, deci ti-am urmat sfatul! Pupici, weekend frumos!

      Ștergere
    2. :))Ca sa pot sa-ti ridic moralul, am mancat si eu o ciocolata mare:))
      Weekend placut si tie!
      Te pup si eu!

      Ștergere
    3. :))) Sa-ti fie de bine, eu am mai lasat si pentru maine! :P
      Pupici!

      Ștergere
  9. Simona, hope everything is going fine by your side, sending you a big hug dear, kisses! xo

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Thank you so much, Lilli, you are always so sweet to me!! :)

      Ștergere
  10. Sa ai parte de multa odihna in weekend, poate iti mai revii...Te pup, draga mea >:D<

    Kisses

    shoeper-women.blogspot.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc pentru incurajari, frumoaso, un weekend minunat iti doresc si eu tie, te puup!!:)

      Ștergere
  11. Iti doresc mult succes in tot ceea ce faci si sa treci cu bine peste aceasta perioada mai grea! Te pup :*

    RăspundețiȘtergere
  12. Te pup,noi suntem aici...chiar si cand nu postezi.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stiiiu, o adevarata constanta in viata mea...iti multumesc frumos, Descude, te imbratisez, blonda frumoasa!!!!

      Ștergere
  13. Si tu sa fii iubita Simona si sa depasesti cu bine momentele mai grele de acum. Eu oricum sunt abonata si te voi urmari cu drag ori de cate ori vei posta.
    Te pup

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Saru'mana, inseamna foarte mult pentru mine, multumesc frumos, pup! :)

      Ștergere
  14. Multumim pentru frumosul buchet! :P
    Si eu iti simt lipsa si-mi dau seama ca nu ai timp de blog, ma vad pe mine cum abia ma imobilizez mai ales acum cand viata mea e in prag de schimbare radicala :D.
    O sa am si eu cu siguranta o perioada de pauza, probabil mai lunga. Eu nu vreau dar n-o sa am de ales.
    Oricum, ne regasim aici oricand, numai sa nu lasi blogul definitiv!
    Te imbratisez cu drag! Ai grija de tine!

    RăspundețiȘtergere
  15. Eu sper sa reusesti sa iti faci cat mai mult timp pentru tine fiindca in cele din urma asta e cel mai important :-*

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!