"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

luni, 15 aprilie 2013

O nouă comandă aoro.ro


      Luna trecuta v-am aratat aici prima comanda Aoro si conditiile prin care am ajuns in posesia celor trei produse (fondul de ten Double Wear, solutia de uscare rapida a ojei Kallos, fard de pleoape Kallos), si pentru ca v-am promis ca va voi arata si urmatoarea comanda, iata ca m-am conformat. Asadar luna aceasta coletul meu a continut tot trei produse si anume:

  • Crema de fata BeeVenom Essence
  • Pudra pulbere MAC
  • Ruj Brische 
       Cand am facut respectiva postare, eram aproape convinsa ca voi alge peria de par Tangle Teezer, insa inconstanta cum sunt eu, in momentul comenzii m-am razgandit si, cum crema de zi mi s-a terminat nu demult, m-am gandit ca as putea totusi incerca una dintre cremele cu venin de albina/vipera de pe Aoro. Da, recunosc am fost foarte, foarte curioasa cum sunt cremele acestea cu venin pe care le-am tot vazut promovate in ultima vreme pe diverse site-uri. Victima a strategiilor de marketing, ce sa mai… :)
            La aceasta comanda am ales un esantion de parfum Laura Biagiotti si am mai primit in plus inca unul, alaturi de o mini crema Avene.

         Crema Diet Esthetic aleasa de mine se prezinta a fi o crema de zi si de noapte (eu o voi folosi doar ziua sub crema cu SPF 30 PC), se numeste chiar  Bee Venom si este recomandata tuturor tipurilor de piele, inclusiv celei sensibile. Costa 72 lei/ 50 ml. Este ambalata intr-un borcanel din sticla si vine insotita de aplicator. Da, din pacate nu este airless, dar serul – tratament de noapte din aceeasi gama este ambalat intr-un astfel de recipient, costa 79 lei/30 ml. M-ar tenta si acesta, recunosc! 
O programez pentru review daca sunteti curioase. Lista de ingrediente, pentru cine manifesta curiozitate in acest sens:
Tot de la Diet Esthetic, am mai vazut pe site:
  • Crema de zi si de noapte si ser Diet Esthetic Snake Active
  • Crema Diet Esthetic Gold
  • Crema si ser Diet Esthetic cu caviar
  • Crema Diet Esthetic Vit Vit cu extract de melc
  • Crema Diet Esthetic de zi si de noapte cu goji
        Pudra MAC am ales-o in varianta pulbere pentru ca nu am gasit pe site si varianta compacta. Nu ma dau in vant dupa aceasta textura pentru ca nu prea stiu exact cum sa o aplic, mai mult o pierd pe langa recipient decat pe piele, motiv pentru care mai mereu merg pe varianta compacta. Am ales NC30, insa nu sunt convinsa inca daca NC25 sau 30 este nuanta potrivita mie. In rest numai cuvinte de lauda. A costat 79 lei.

            Si pentru ca in ultimul timp iar m-am concentrat pe rujuri si am simtit nevoia sa-mi maresc colectia, m-am gandit sa aleg si un ruj din colectia Brische, marca despre care nu auzisem pana atunci si care a costat doar 10 lei. Brische Cosmetics, am vazut ulterior, este un brand spaniol si este compuns dintr-o gama foarte larga de produse atat de machiaj cat si pentru ingrijirea parului si a pielii, iar preturile sunt foarte accesibile. Da, as fi tentata sa mai incerc si alte produse.

        Rujul ales de mine este un roz dragut mat (fara sclipici/sidef), culoarea este pigmentata si se imprima bine pe buze, astfel incat chiar si dupa ce stratul superior se duce, buzele raman totusi rozalii, amprentate, in rest e cremos, usor hidratant si foarte dragut, zic eu. Singurul lucru care nu-mi place la acest produs, este mirosul acela artificial de … ruj. Cu toate acestea l-am purtat in mod permanent de cand l-am cumparat, renuntand total la subtonurile oranj, pasiunea si obsesia mea pentru colorarea buzelor. Am uitat sa specific - nuanta rujului Brische este 53. 


 Cat despre peria Tangle Teezer... nu stiu ce sa spun, inca ma gandesc la ea!!! :)

V-am pupat!


VintageLook

51 de comentarii:

  1. wsa zici cu e crema ...sunt foarte curioasa..:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. O sa revin cu impresii dupa ce o sa o testez, sper sa fie ok. :)

      Ștergere
  2. Sa le folosesti cu placere . Si eu sunt fana aoro, iar de curand mi-a venit si mie comanda de la ei . Mi-am comandat Tangle Teezer, pt ca am gasit-o la un pret foarte bun fata de alte site-uri, am ales nuanta roz, este aboslut superba culoarea, un roz turbat :) . Ti-o recomand si tie . (Ana)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da da, si eu am vazut ca peria de par are un pret foarte bun pe aoro, dar eram in dubii daca sa o iau sau nu :P Probabil nu mai scapa la urmatoarea comanda :)))
      Merci, Ana, pupici!

      Ștergere
  3. Imi place foarte mult nuanta rujului ! Sa le folosesti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
  4. sunt foarte curioasa in ceea ce priveste crema. nuanta rujului e superba :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa vedem ce-o fi si cu crema asta, mai am pana ma apuc de ea, am recipientele mini de la SpaRusica inca, dar dupa aceea ii vine randul! :P
      Pup!

      Ștergere
  5. Chiar intentionam sa te rog pentru un review la crema!:) Gand la gand..
    Arata delicios nuanta acelui ruj, tare mult imi place!
    Trebuia sa iei si Tangle Teezer, as spune eu!:)

    Simo, iti doresc sa te bucuri de bunatati, sa le folosesti sanatoasa!

    Pupici!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hihi, poate la urmatoarea comanda peria de par, ma mai gandesc pana atunci, desi uite, toata lumea ma indeamna sa o cumpar... :P

      Pup, Ilda!

      Ștergere
  6. De cand ma stiu mi-am dorit o pudra MAC si nu am putut-o lua din cauza ca nu am reprezentanta in Cluj si nu prea am avut incredere in siteuri care comercializeaza,nu am idee de ce! Cred ca voi face si eu o comanda Aoro,cuz I trust you my darling!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stiu ce spui, peste tot e plin de produse MAC, nu prea ai incredere. Eu nu am folosit decat un fard de pleoape pana acum, asa ca nu prea sunt familiarizata cu brand-ul acesta. Mi-as fi dorit mult o pudra compacta, dar na, e ok si asa. Nu am folosit-o decat de vreo doua-trei ori, dar imi place pana acum. Sper sa ne intelegem bine pe viitor. :P
      Pupici, Maia!!!

      Ștergere
  7. Ce parere aveti despre cosmeticele bio?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am folosit multe cosmetice bio, insa pana acum tot ce am incercat mi-a placut, poate mai putin uleiurile vegetale, de fapt doar o parte dintre acestea. :) Uleiul de jojoba este singurul pe care il mai folosesc in prezent!

      Ștergere
  8. Am citit de doua ori lista cu ingrediente ale cremei Bee Venom de la Essence si totusi nu am vazut ingredientul activ bee venom. In schimb, contine alte ingrediente ”din stup”: propolis, laptisor de matca, ceara de albiine.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu am reusit inca sa iau la puricat ingredientele, sa le "traduc" si eu, am identificat doar cateva pe care le cunosc si unele care sunt usor de interpretat. Din pacate, inainte sa o cumpar nu am gasit niciunde informatii despre ingredientele cremei si am luat-o asa, cu ochii inchisi. Tu spui ca nu este niciunde "ingredientul minune"?! Hahaha, nu m-as mira, strategii de marketing, nu?! :P
      Pup!

      Ștergere
    2. Daca ar contine venin de albine, ar trebui sa fie trecut la ingrediente ”bee venom” (venin de albine), asa cum este trecut la ingredientele produselor Apimond cu venin de albine. Poate totusi exista si ”bee venom” printre ingrediente si nu-l vad eu in poza; tu ai cutia si poti vedea mai bine :-) .

      Este posibil sa fie si ”like bee venom”, datorita celorlalte ingrediente active ”din stup” (eu am identificat extractul de miere de albine (”mel (honey) extract”), extractul de laptisor de matca (”royal jelly extract”), extractul de propolis (”propolis extract”), extractul de polen (pollen extract”), ceara de albine (”cera alba (beewax)”). Pe langa acestea, tot ca ingrediente naturale am identificat untul de shea, extractul de germeni de soia, uleiul de avocado si uleiul de trandafiri. Restul e ”chimie”, dar fara aceasta nu se poate, mai ales la un produs cu un pret prietenos cu buzunarele noastre. Daca as judeca doar dupa lista de ingrediente, as zice ca nu-i rea deloc crema asta :-).

      Oricum, si de contine, si de nu contine ingredientul minune, care promite sa ne redea tineretea pe chipul nostru, te rog frumos, la fel ca si alte cititoare ale tale, sa iti spui impresia despre aceasta crema dupa ce o vei folosi.

      Sa folosesti cu placere toate produsele achizitionate si sa ne auzim cu bine, in curand!

      Ștergere
    3. Uite acum m-am uitat pe cutie si despre venin scrie "synthesized bee venom extracts" si cred ca in ingrediente e tradus prin complexul acela de "hydrolized serum protein". Bee venom clar nu apare, eu ma gandeam initial ca trebuie sa fie sub o denumire "chimizata" pe care evident ca nu o cunosc :P
      Orisicum, vorba ta, mie mi se pare ok din punct de vedere a ingredientelor, asa ca mai ramane testarea, sper sa fie si ok si sa o pot folosi dimineata pe sub protectia spf.
      Va tin la curent cu rezultatele oricum.

      Multumesc frumos, Liliana pentru informatii si pentru urari, o seara placuta, sa ne auzim cu bine! :)

      Ștergere
  9. Vai ce frumos este rujul.
    Te inteleg perfect! Din pacate, si eu cad deseori tentatie marketingului. Cred ca asta este un defect al femeilor, mai ales cand vine vorba de cosmetice.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mda, cam asa este, de cate ori m-am gasit in ipostaza asta si consitenta fiind ca o comit :))) Asta este, e propriu femeilor sau cel putin mie din cand in cand.
      Ma bucur ca-ti place rujul meu, te pup, Dia!!

      Ștergere
  10. Eu imi doresc pudra de la MAC si cred ca voi face o mica comanda zilele acestea:)
    Sa le folosesti cu placere.
    pupici:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult de tot, sper sa gasesti nuanta dorita, cand am comandat eu mai erau doar doua disponibile. Te pup! :)

      Ștergere
  11. Sa le folosesti cu placere si sa ne spui cum ti se pare crema. Si mie mi se termina si nu stiu ce sa-mi iau :(.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Merci frumos! Si eu am fost in aceeasi situatie, initial am zis ca-mi o crema PC, insa dupa ce am testat cateva produse, mi-am dat seama ca nu ma inteleg prea bine cu ele si nu as putea sa mai investesc atatia bani in vreo crema. Pana sa iau o hotarare, am primit crema cu goji de la Triodeluxe si dupa ce am terminat-o pe aceea, am primit-o pe cea mini de la SpaRustica pe care inca o folosesc (incredibil cat ma tine o cutiuta din aceea mica), iar acum am zis sa incerc cu aceasta. Nu stiam ce contine, am luat-o asa :P Nu am desfacut-o inca, sper sa nu fie prea grasa pentru zi. Daca nu, nu am nici eu nicio ideea ce as mai putea sa cumpar :(
      Poate vii si tu cu idei pentru viitor!

      Ștergere
  12. Hi Simona! I like the products you got, the lipstick has a nice color! Kisses dear! xo

    RăspundețiȘtergere
  13. Este superbă nuanța rujului, dragă Simona!
    Aștept un review al pudrei de la MAC pe viitor și, bineînțele, o prezentare detaliată a cremei cu venin după ce o vei consuma.
    Te pup și-ți urez să le folosești cu mare drag!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca-ti place, Aurora, de mult timp nu am mai purtat un roz asa pur pe buze, dar ma face sa ma simt foarte bine! :)
      O sa revin cu impresii despre ambele produse. Pudra inca invat sa o aplic, am folosit-o doar de vreo 3 ori, dar inca nu stapanesc miscarea pensulei :))))
      Crema e deja promisa!
      Merci, Aurora, pupici!

      Ștergere
  14. Eu nu folosesc crema hidratanta sub fondul de ten. Aplic doar crema cu spf si gata. Daca as mai pune inca o crema...Ma tot gandesc ce crema hidratanta de noapte sa folosesc. Ai vreo recomandare? Ma obsedeaza PC, acum folosesc de la Gerovital crema sebum control de noapte, dar cand vad ambalajul tip borcan si-mi bag mana in crema...nu inteleg de ce nu se folosesc doar ambalaje tip tub

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu am crema aceea de maini cu spf de la PC din gama Resist si din pacate imi usuca tenul pe parcursul zilei si atunci sunt nevoita sa folosesc inca o crema sub aceea. Nu imi place mai deloc crema mea cu protectie PC, a fost o alegere f proasta, insa pentru ca am platit destul de mult pe ea, vreau sa o folosesc totusi.
      O sa ma gandesc la o crema de noapte si revin cu detalii :)
      Pup!

      Ștergere
  15. Sa le folosesti cu placere si sa ti se potriveasca. Si mie imi place cum iti vine rujul.
    Testare placuta, asteptam parerile de dupa :*

    RăspundețiȘtergere
  16. Rujul e superb!!!
    Si eu imi doresc un Tangle Teezer, dar parca nu sunt sigura ca e atat de "miraculoasa". Daca o vei cumpara tu, chiar astept parerea ta, pentru ca am incredere in cuvintele tale!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai, cred ca o sa o cumpar la urmatoarea comanda, nu cred ca imi va trece obsesia daca nu o cumpar :))) Chiar sunt curioasa si eu daca e ok sau e supraestimata!
      Pup!

      Ștergere
  17. TT e fain, dar vezi ca nu este de recomandat pentru bucle, le "descurca" si dispare volumul. Eu il folosesc imediat dupa spalare si doar atunci.
    Si vreau sa aud mai multe despre pudra, daca MAC chiar se mentine pe poziti in cea ce priveste calitatea.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Merci, Monique, am inteles, eu oricum am parul drept, dar e bine de stiut in cazul in care imi fac bucle, sa nu o folosesc cumva.
      O sa revin cu review si pentru pudra. O zi faina iti doresc, te pup!

      Ștergere
  18. Superb rujul. Sunt curioasa cat de buna este pudra de la MAC :P
    Te pup :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca-ti place, promit ca revin cu impresii despre pudra! :)

      Ștergere
  19. Superb rujul, iar pentru crema, astept cu nerabdare sa ne impartasesti parerea ta! :* Sa le folosesti cu drag! :X

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Merci mult, toata lumea e incantata de crema cu venin de albine, o sa revin cu siguranta cu un review.
      Pup! :)

      Ștergere
  20. Cat de tare si-au diversificat oferta cei de la aoro. Ultima data cand am dat eu comanda aveam aproape in exclusivitate parfumuri.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da da, sa stii ca si eu cam tot la fel aveam impresia despre aoro, dupa ce am inceput colaborarea cu ei am descoperit gama foarte larga de produse pe care o au pe site. :)

      Ștergere
  21. Ce cumparaturi frumoase ai tu acolo si crema suna bine, mereu mi se ridica 'antenele' la produse derivate din ingrediente apicole :D
    Sa le folosesti cu placere!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc, Cristina, e bine de stiut despre preferintele tale in materie de creme :P

      Ștergere
    2. Momentan sunt in perioada 'trandafirului', dar ma mai asteapta vreo 2 si intr-un fel sunt nerabdatoare sa ajung la altceva, mai ales ca nu am un ten foarte pretentios si in general nu am avut probleme cu cremele.
      De ce e bine de stiut?

      Ștergere
    3. Pai, am vazut la un moment dat ca iti place mult mirosul de lacrimioare si m-am dat peste cap sa-ti cumpar ceva, un parfum, o crema de corp, un sapun macar cu aroma puternica de lacrimioare si pfff, greu mai e de gasit pentru nu am reusit :( De aceea zic, e bine de stiut de treaba cu produsele apicole, ocazii de a te cadorisii se gasesc mereu, nu? :P
      O seara faina, pupici!!

      Ștergere
    4. Nu mai cauta nimic, lacramioarele le am in fata casei si primavara intr-o sticla de parfum :) Si mi-ai facut deja o surpriza in ultimul colet, asa ca fii cuminte!
      Si vezi ca te-am nominalizat la tag-ul cu "Daca eram ..." - daca ai timp de asa ceva (ceea ce probabil nu ai ... si mie mi-ar prinde bine o sticla de timp, o marfa cu ceva cautare; mama imi tot spune sa pun pe lista de cumparaturi sanatate, dar nu se vinde la kilogram :D
      O seara faina si tie (2 zile mai tarziu :) si weekend placut!

      Ștergere
  22. Dap, si eu in ultimul timp am inceput sa cumpar mai mult cosmetice decat parfumuri de pe aoro.ro Oferta lor este foarte diversificata.

    RăspundețiȘtergere
  23. Super tare! :)) Textele voastre sunt prea corecte din punct de vedere gramtical, zici ca citesc un scenariu :))

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!