"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

joi, 11 aprilie 2013

Cu o floare nu se face primăvară, dar cu un parfum? Hippy Fizz (Moschino) - review


           Intalnirea dintre mine si Hippy Fizz s-a produs acum cativa ani, in urma unei discutii relaxate pe care am purtat-o cu iubitul meu despre parfumuri. Ii explicam lui cat de greu imi era, pe vremea aceea, sa-mi gasesc un alt parfum, in afara de Oui, care sa ma entuziasmeze sau care macar sa-mi provoace bucurie cand il port. In general, marea majoritate a parfumurilor nu reuseste sa-mi stoarca cine stie ce emotie, de foarte multe ori, niciunul nu se muleaza pe starea mea de spirit si le las acasa pe toate, preferand ca in anumite zile din saptamana sa nu port nimic, niciun parfum.
            Prietenul meu ma tot intreba ce asteptari am eu de la un parfum de zi, cum ar trebui el sa fie, ca sa ma binedispuna, sa reuseasca sa se integreze in rutina fiecarei zile si sa nu interfereze negativ cu nicio stare sufleteasca…schimbatoare, lucru care ma caracterizeaza pe mine din plin si pe care el l-a inteles inca de la inceputul relatiei. Dupa un dialog prelungit pe aceasta tema si afland toate coordonatele, a tras concluzia ca stie parfumul perfect pentru mine. Un parfum citrat, proaspat, revigorant numai bun de aplicat in buimaceala diminetii, un parfum deloc complicat, unul care nu creeaza false asteptari, care nu te ia prin surprindere dupa mai multe ore de purtare, unul care nu iti tradeaza personalitatea si care te lasa sa te exprimi liber indiferent ce gandesti si in ce pasa esti. Un parfum la un pret bun, care nu iti destabiliezeaza bugetul si care, dupa achizitionare, nu-ti provoaca decat bucurie pura, fara sentimente ascunse de vinovatie pentru faptul ca iar ai cheltuit o jumatate din avansul de salariu, pe un parfum. Nu de alta, dar se mai intampla! :P
     Asadar m-a luat de mana si m-a dus in prima parfumerie ca sa-mi faca cunostinta cu noul meu parfum: Cheap and Chic Hippy Fizz – Moschino. Nu m-a lasat sa-l incerc altfel decat pe piele, fiind convins ca imi va placea instantaneu. Si a avut dreptate, acela a fost momentul cand am cunoscut parfumul care ma intelege de fiecare data, nu se complica cu mistere si povesti complicate, de neinteles, parfumul care ma lasa pe mine sa fiu in centrul atentiei, subliniind un singur lucru din feminitatea mea - tineretea spiritului.

            Hippy Fizz este un parfum citrat, proaspat, este parfumul cu care incepi primavara, iar daca ea nu a venit cu adevarat, asa cum se intampla in aceasta perioada a anului, Hippy Fizz va reusi sa o aduca in suflet in fiecare dimineata. Cel mai bine l-as putea descrie ca pe un dus rece de citrice. Hippy Fiz e tanar, e jucaus, e optimist si deloc complicat. Hippy Fizz e parfumul adolescentei, e parfumul zilelor insorite petrecute cu fetele la o limonada sau cu iubitul de mana la o plimbare in parc sub soarele subtirel de primavara.
        Nu pot sa mi-l imaginez purtat de o doamna la o varsta respectabila, nu e intr-atat de serios pentru un angajament de genul acesta, nu-l vad purtat de femeia provocatoare, complicata, ci mai degraba il consider a fi parfumul femeii-copil, adolescentei vesele si optimiste, a femeii inocente cu suflet vesnic tanar.
     
       Aroma acestuia este cea care dureaza cel mai mult din intreaga mea colectie de parfumuri, il aplic dimineata la ora 7 si pana seara la ora 21-22 el este tot acolo, la fel de jucaus si binedispus. Aplicat pe haine, mirosul sau se pastreaza pana la urmatoarea spalare si se simte chiar foarte bine, este un parfum longeviv si destul de puternic, asa cum de obicei sunt doar parfumurile dulci, grele, desi el face parte din categoria celor citrate, florale, deci nu trebuie aplicat intr-o cantitate prea mare. 

            Parfumul a fost lansat in anul 2008, cu doar putin timp inainte sa-l cunosc eu, de catre Vincente Marcello pentru casa Moschino, iar pe cel din imagine, eu l-am primit cadou de Mos Nicolae din partea site-ul Triodeluxe (link postare).

            Daca nu ati aflat pana acum, va spun ca pe site-ul Triodeluxe puteti gasi o gama larga de parfumuri, dupa cum urmeaza:

            Hippy Fizz nu face parte din oferta curenta de pe site, insa acesta, ca si oricare alt parfum pe care vi-l doriti, poate fi adus pe comanda, tot ceea ce trebuie sa faceti, este sa trimiteti un mail pe adresa office@triodeluxe.ro cu numele si numarul vostru de telefon, precum si denumirea parfumului dorit, iar in cel mai scurt timp veti fi contactat pentru a vi se comunica toate detaliile legate de respectivul parfum.
          Eu garantez pentru autenticitatea parfumului primit de mine si va recomand cu incredere parfumurile de pe Triodeluxe, asa cum am recomandat si alte produse marca Anian de pe acelasi site.
-----------------------------------------------------------------------------------
Mi-as dori acum si o lotiune de corp, pe internet am vazut imagini cu gel de dus si lotiune de corp, insa in magazine nu am gasit pana acum.

 Ei, voi ati incercat Hippy Fizz de la Moschino? Daca  da, va place? Am uitat sa specific, insa in cazul meu face parte din "top 3 parfumuri preferate" !!!



 VintageLook 

33 de comentarii:

  1. foarte simpatica sticluta...si vesela, ca primavara!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da da, e un concentrat de primavara inauntru!! O esenta tare!! :P

      Ștergere
  2. Ce draguta este sticluta :)

    RăspundețiȘtergere
  3. Ce frumos l-ai prezentat, nu am dat importanta, exista de mult acest segment de produse?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Parfumul e lansat in 2008, insa produsele auxiliare nu stiu, eu nu le-am vazut pana acum in magazine. Gelul de dus nu m-ar tenta, insa lotiunea mi-ar placea foarte mult!

      Ștergere
  4. Te atrage dintr-o singura privire acest parfum:)
    Dar parfumul Chloe iti place?(este preferatul meu<3 )
    pupici:*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pff, sa stii ca nu imi vine in minte mirosul Chloe in momentul de fata, sigur l-am incercat, eu fac sesiune de testat parfumuri in Douglas sau Sephora din cand in cand, si notez aromele care mi-au atras atnetia. Cu prima ocazie, ma opresc la un stand sa il incerc, sunt curioasa cum miroase parfumul tau preferat! :D

      Ștergere
  5. Am observat ca ne cam plac aceleasi parfumuri. L-am avut si eu si mi-a placut mult! Acum am I Love Love, tot de la Moschino, si-mi place la fel de mult! Are tot note de citrice si mi se pare perfect pentru zilele in care e soare si cald afara. L-ai incercat?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Haha, cred ca avem gusturi comune in mai multe privinte, de aceea ne plac si aceleasi parfumuri. :p Si da, si mie imi place si respectiva varianta de la Moschino, insa nu l-am avut niciodata, tot prietenul meu mi l-a aratat si pe acela. :P

      Ștergere
  6. Ai tu darul tau de a face magie cand descrii parfumuri!
    Inca nu stiu cum miroase Idylle (shame on me) dar il am in minte, acum i-l alatur tovaras pe acest zburdalnic Moschino; iti povesteam, cu alta ocazie despre Valentina de la Valentino (care ma bantuie/ma bantuia de-a binelea); am cerut ieri un tester si parca n-am regasit vraja aceea; voi mai incerca o data!

    Chiar nu stiam ca pe site-ul triodeluxe sunt si parfumuri; mi-am comandat de vreo 3 ori de la ei, sunt tare ratacita!:)) E o informatie de retinut!

    Vei vedea maine intr-o postare (desi eu nu am datele de a reda asa cum reusesti tu) ce parfum m-a vrajit pe mine recent-recent... ma intreb in ce sticluta ar putea fi inchisa aroma lui!

    Te imbratisez , Simo!
    Articolele tale sunt mereu o delectare pentru mine; ma simt bine aici, esti o gazda foarte primitoare!:)

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ah, Ilda, multumesc frumos, mi-ai facut un adevarat compliment, mai ales ca eu ma simt pe un teren foarte necunoscut cand vine vorba de parfumuri. Am recunoscut ca sunt foarte ciudata, cu foarte putine branduri interactionez pozitiv si in cea mai mare parte a timpului aplic parfum doar ca sa fie sau nu aplic deloc, magia se produce doar din cand in cand :P
      Cat despre legatura ta cu Valentina, eu una inteleg, sunt momente cand mesajul unui parfum nu se poate receptiona, cam ceea ce spuneam si mai sus, eu cred ca se intampla sa nu fii pe aceeasi lungime de unda...nu stiu cum e la tine, dar la mine e complicat tare cu parfumurile :))))

      Cat despre Triodeluxe, eu una am incredere 100% in originalitatea lor, asa ca acesta este locul care imi inspira cea mai mare incredere in cumpararea unui parfum.

      Abia astept si review-ul tau, stiu ca noi racoaicele (cum spui tu) avem tendinta de a ne subestima, asa ca ma astept ca review-ul tau sa fie plin de substanta, asa cum sunt toate articolele tale... :P

      Te pup si iti multumesc frumos pentru cuvintele frumoase! :)

      Ștergere
    2. Cuvintele au venit usor, din minte si din suflet!
      Asa gandesc, asa simt eu in ceea ce te priveste!:)

      Nu am vrut sa te amagesc, nu e un review...dar nici nu-ti spun mai mult!:P :)) Vei vedea... Nu spera la cine stie ce si-apoi sa fii dezamagita!

      Ai dreptate in privinta tendintei racoaicelor! Trecerea timpului si varsta (mana-n mana), anumite conjuncturi favorabile si oamenii potriviti in jur, rezolva asta (desigur, e nevoie si de contributia noastra) !:) Hihii, ce ma incurajezi, imi dai aripi!

      Pupicei, draga mea!

      Ștergere
  7. Iubesc parfumul acesta :X E preferatul meu din tot ce am mirosit. L-am descoperit intamplator la Sephora, dar de atunci nu am mai mirosit ceva mai fain. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hihihi, vezi ca nu am exagerat, chiar e foarte fain. Ma bucur sa descopar o alta fana infocata a acestui parfum! :P

      Ștergere
  8. Hi Simona! I know this perfume and I really like it too! Is perfect for now! KISSES dear! xo

    RăspundețiȘtergere
  9. Nu l-am incercat, dar sigur o voi face, m-ai facut curioasa cu descrierea ta! :):*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Daca iti plac parfumurile fresh, o sa-l placi si pe el foarte mult :P

      Ștergere
  10. NU l-am incercat, dupa cum arata sticluta pare tentant :)
    Pupicei :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. E foarte vesela sticluta, eu nu pot sa zic ca m-am dat in vant dupa ea, dar iubesc galbenul gfoarte mult ..
      Pup!

      Ștergere
  11. Ce frumoasa e sticluta si cred ca cu o sticluta de parfum se poate face primavara macar prin sentimente:) cred ca miroase delicios...nu am avut inca un parfum Moschino si tot am vrut sa il incerc in magazine si am uitat:(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sa-l incerci, sunt sigura ca iti va placea, daca iti place genul acesta de parfumuri, fresh, citrate. E si bun la pret pentru un parfum de calitate!

      Ștergere
  12. Din aceeași gamă (Chic&Cheap) am avut I love love. Adorabil mi s-a părut ambalajul, mai că mi-a fost milă să arunc sticluța goală la gunoi :(

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Eu nu l-am avut, dar imi place si acela foarte mult cum miroase. E o gama foarte reusita Cheap and Chic, nu-i asa?

      Ștergere
  13. Abia astept sa incerc si eu unul de pe Triodeluxe dar din pacate nu imi permite inca bugetul, asa ca trebuie sa mai astept putin :P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Si eu am interzis la cumparaturi si mai ales parfumuri, cel putin pentru o perioada. :P

      Ștergere
  14. Este cel mai bun parfum ever:)) intotdeauna cand intru la sephora sau douglas ma plimb si miros 10000000 de parfumuri, iar asta niciodata nu lipseste, ma tot convingeam ca NU am nevoie de inca un parfum,ca am destule, dar presupun ca articolul tau e un semn >:))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nici nu m-am gandit ca asa multe fete adora parfumul acesta. Nu vreau sa te impulsionez sa ti-l cumperi, insa cand o sa o faci, o sa vezi ca nu o sa fi dezamagita, mirosul tine foarte mult timp si e la fel de tonic pe parcursul intregii zile... :)

      Ștergere
  15. de cand s-a lansat mi l-am dorit, eram convinsa ca e parfumul perfect pentru mine. din pacate, dupa ce l-am testat am descoperit ca nu persista aproape deloc pe pielea mea :((((

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hai, mai, cum se poate? Mie mi se pare ca rezista foarte, foarte mult si sunt chiar foarte atenta la dosaj, iar ce ajunge pe haine se mentine foarte, foarte mult...
      Sa stii ca si eu il asociez cu tine foarte mult, imi pare tare rau de dezamagire :(

      Ștergere
  16. Arata foarte simpatic si sunt sigura ca si miroase exact cum l-ai descris,girlie,tineresc..Sunt curioasa tare de aroma sa, dar nu cred ca l-as achizitiona..(stii genul meu de parfumuri)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu nu, nu e pentru personalitatea ta complexa, stiu genul tau, intr-adevar! :P

      Ștergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!