"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

sâmbătă, 30 martie 2013

Noua mea "jucarie" de pe BornPretyStore


            Astazi vreau sa va vorbesc despre un produs pe care mi-l doresc foarte mult de o vreme incoace, asta dupa ce l-am tot vazut in tutorialele de machiaj de pe youtube. Este vorba, asa cum lesne se observa, despre un dupe al faimosului beauty blender, in cazul de fata numit Powder Puff. Ce reprezinta el mai exact? Este un buretel foarte dens, total diferit de clasicii bureteii pentru aplicarea fondului de ten, tocmai datorita texturii sale. El a fost creat cu scopul de a conferi tenului un aspect cat mai natural, eliminandu-se riscul aplicarii fondului de ten cu urmele sau darele acelea inestetice pe care le lasa pensulele de fond de ten (mai ales cele clasice – plate).


            Atunci cand BornPrettyStore mi-a oferit un credit pentru a-mi achizitona produse de pe site-ul lor, am stiut din prima ca vreau sa testez buretelul minune, iar pretul lui micut, m-a bucurat, pentru ca am putut astfel sa-mi aleg si superbii mei cerceii pe care i-ati vazut aici!

Cum se foloseste acest buretel?
            Eu il trec sub un jet de apa, il storc bine (strangandu-l in pumn) apoi inca o data in prosop (desi nu este neaparata nevoie), in contact cu apa el isi mareste volumul, iar apoi aplic cu degetul pe fata fondul de ten sub forma unor puncte distribuite cat mai uniform. Prin miscari de tatonare repetate, distribui practic fondul de ten pe fata cu ajutorul acestui buretel. Folosesc partea plata (fundul buretelului :D) pentru fata si gat, iar varful, partea ingusta, pentru aripile nasului si pleoape, in general pentru partile in care accesul se face mai greu.


Ce reuseste sa faca acest buretel?
            Pai, reuseste sa confere tenului acel aspect natural, ceva de genul “port fond de ten, dar nu se vede” pentru ca desi, recunosc ca eram sceptica, din punctul meu de vedere, buretelul roz chiar face diferenta. Acelasi fond de ten arata total altfel aplicat cu degetele, cu pensula sau cu acest buretel.
Ma asteptam sa consume o cantitate mare de fond de ten, insa apreciez consumul undeva intre pensula si degete. Aplicat umed, textura sa nu lasa practic ca fondul de ten sa se absoarba prea mult in buretel. Totusi cantitatea absorbita este destul de greu de elimintat total la spalare si dupa prima utilizare buretelul ramane  patat. Oricum nu vad acest lucru deranjant pentru mine, asa ca eu il folosesc cu drag in continuare. De asemenea nu-l vad degradandu-se prea repede, astfel incat investitia pare una de durata.

Nu l-am folosit in stare uscata si nu am de gand in viitorul apropiat. Din tot ceea ce am citi despre original si copiile sale de pe piata, precum este acesta, aplicarea in stare uscata nu este prea apreciata si consumul de produs creste.

Nu-l folosesc in fiecare zi, ci doar atunci cand am nevoie de o acoperire medie, naturala. In schimb, cand tenul meu nu este intr-o stare prea buna si vreau o acoperire mare, folosesc degetele si metoda aplicarilor repetate.  

Asadar, aceasta este noua mea “jucarie”, sunt foarte multumita de el, consider ca orice fata pasionata de machiaj ar trebui sa posede un astfel de produs, macar pentru a face o comparatie intre tipurile de aplicare a fondului de ten. 


Precum puteti observa, pare ca nu am deloc fond de ten pe fata, insa culoarea este uniforma si nu transpare aproape nicio imprefectiune, desi tenul meu, in starea sa naturala nu este perfect curat. In jurul ochilor, pielea mea este mult mai inchisa la culoare decat restul pielii si in zona respectiva am aplicat un strat dublu de fond de ten. Mie chiar imi place cum arata si sunt foarte multumita de el. 

Cam tot ce spune comerciantul despre el, in cazul meu se aplica total:
  • Give you a flawless foundation application every single time.
  • No streaks and no areas with too much makeup or too little.
Il puteti gasi AICI la pretul de doar 3,30 $
Pe BornPrettyStore, transportul este gratuit, iar folosind codul KEJ61 aveti o reducere de 10% la orice fel de cumparaturi pe acest site. 

Stiu ca foarte multe dintre voi folositi un buretel de genul acesta, ce parere aveti voi despre el?


 NOTA: Insistent va rog sa tineti cont de faptul ca aceasta expunere este bazata pe experienta proprie, personala si subiectiva, pe care am avut-o cu acest produs pe perioada testarii, iar in cazul altui tip de piele, a altor asteptari si a altor factori independenti de mine, este posibil ca rectiile si impresiile la si despre acest produs sa fie diferite! 



VintageLook 



44 de comentarii:

  1. Eu bineinteles ca sunt "in urma cu stiinta" :)) (bunica mea spunea asa, Domnul sa o odihneasca) si nu il am, dar am citit despre el insa tu m-ai lamurit cel mai bine! Atat de bine incat constat ca-mi trebuie!!!:))

    Util si bine structurat review-ul!
    Draga mea Simo, te pup!

    O zi frumoasa-n toate cele sa ai!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    P.S. Sa nu te superi pe mine, dar te-am nominalizat pentru ceva "incomod" pe blog, intr-un tag!:P

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hihi, ma bucur ca te-am lamurit, Ilda, asta am si vrut, sa povestesc pe indelete ce si cum se foloseste...
      La cei circa 10 lei cat costa acest produs eu zic ca merita incercat, macar si numai din curiozitate, desi eu m-am indragostit de el si il folosesc aproape in fiecare zi. Azi l-am folosit cu Dermablend si efectul e din nou la fel de natural, desi acest fond de ten are o acoperire foarte mare si aspect incarcat.

      O sa vin si eu pe la tine sa vad despre ce tag e vorba, te pup pana atunci! :)

      Ștergere
  2. Si eu vreau sa incerc un dupe al beauty blenderului, ma gandesc sa il cumpar pe cel de la essence cand il voi vedea in magazine :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, am inteles ca trebuie sa apara unul si la Essence. Parerea mea e, ca ori de unde l-ai cumpara, merita sa-l incerci!! Neaparat! :P

      Ștergere
  3. Eu nu il folosesc dar poate mi-ar placea sa am si asa ceva. De pe BornPretty coletele ajung la posta vamala?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, la posta vamala ajung, iar al meu a ajuns in cca o luna, dar a fost un colet cadou, poate comenzile ajung mai repede.
      Cat despre buretel, chiar consider ca merita incercat! :)
      Pup!

      Ștergere
  4. arata extraordinar de bine! l-as incerca si eu ;).

    RăspundețiȘtergere
  5. Il am si eu da inca nu l-am incercat. Iti vine sa crezi? Acum ca am si instructiunile de folosire il incerc cu siguranta:D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Haha, ti-am dat un impuls. Pai, eu sper sa-ti placa si tie la fel de mult ca si mie, chiar sunt curioasa de parerea ta! :)

      Pup!

      Ștergere
  6. Mă bucur că am citit postarea, habar nu aveam că există așa ceva.
    Mi se pare un produs bun căruia i-ai făcut un review profesional.

    www.zadinblog.com

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Multumesc mult, iubita, ma bucur tare ca ti-am fost de folos, saru'mana pentru aprecieri!!

      Ștergere
  7. Caut si eu o jucarie din asta. :):*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pun pariu ca o sa te "prinda", dupa ce o sa o gasesti... :P Mai nou eu nu ma dezlipesc de el :))

      Ștergere
  8. Arata foarte bine, chiar ca zici ca nu ai aplicat nimic pe fata si arata asa uniform de la natura. Si are un pret foarte bun.
    O dupa-amiaza cat mai placuta :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Da, da, da, Mihaela, asta voiam sa scot si eu in evidenta, de asta imi si place asa de mult, pot sa creez efectul acela de ten curat, fara sa dea impresia ca port fond de ten. :)

      O dupa-amiaza placuta si tie, pup!

      Ștergere
  9. It is really good and works! The result is absolutely flawless! Kisses Simona!

    RăspundețiȘtergere
  10. Am dat si eu comanda pe ebay, o sa imi ajunga la posta vamala si nu am mai primit niciodata la posta vamala ceva, asa ca habar nu am cum o sa procedeze cei de acolo.. sper sa imi trimita avizul :))).. Am vazut pe doua site-uri de la noi din RO acest dupe al beauty blender-ului..era in jur de 20 de lei unul..oare sunt la fel ca cele de pe ebay sau de pe site-ul pe care l-ai mentionat tu?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. In mod normal vine aviz acasa, adica eu l-am primit de fiecare data. Ideea este ca dureaza mult, unele colete ajung in 10 zile, altele insa chiar si dupa o luna, sa nu te sperii. Eu pe ebay, am avut o singura problema cand nu mi-a ajuns un produs, insa vanzatorul mi-a trimis altul in loc. Cam toti procedeaza asa pe ebay. E foarte ok, dupa parerea mea.
      Posta mea vamala are program 8-12, asta e cel mai aiurea, ca eu nu am cum sa ajung, in rest avizul si CI iti trebuie. Aaa, si iti deschid coletul sa vada ce ai acolo...eu m-am socat prima data :))))

      Si da, cred ca sunt la fel bureteii! :P

      Abia astept sa vad si parerea ta! :D

      Ștergere
  11. Răspunsuri
    1. Hahaha, deci tot reusesc sa te tin la curent cu noutatile mele cosmetie :))))
      Te iau in calcul si te anunt cu prima ocazie Si Criss vrea unul!!

      Ștergere
  12. Am tot citit de beauty blender, dar nu l-as fi cumparat. Acum m-ai convins ca trebuie sa am unul :D Pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hahaha, si pe mine m-au convins altii, ce sa mai spun! :P Sper sa-ti placa la fel de mult cum imi place mie! :P

      Pup!!

      Ștergere
  13. Iti dai seama ce fain s-ar aplica estee lauder-ul tau sigilat cu el...Doamne ce rezistenta psihic esti:)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. hahaha, nu ma tenta pentru ca astazi am mai gasit unul de la MUA desfacut, ma apropii incet-incet de numarul tau de fonduri de ten!! :P

      Ștergere
  14. Super ! Inca un produs de adaugat la wish list pe BornPretty. Inca mai astept prima comanda ... au trecut 3 saptamani de la ea. Pana nu o primesc nu ma incumet sa fac alta comanda.
    Sa-l folosesti cu placere !

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu te impacienta inca, la mine a durat putin peste o luna. Eu m-am obisnuit cu termenele acestea, de la celelalte site-uri asiatice si de la ebay. la inceput ma agitam teribil! :P

      Multumesc mult de tot! :)

      Ștergere
  15. Am mai vazut buretelul asta si pare interesant, mi se pare bun pentru ca am impresia ca e potrivit pentru umplerea porilor iar eu am pori nu jucarie :)).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hmm, nu stiu ce sa zic, sa stii ca nu mi-am dat seama daca face vreo diferenta si din punctul asta de vedere, insa o sa fiu atenta, acu' ca tot ai zic... :P

      Ștergere
  16. Si eu imi doresc de mult timp un astfel de buretel ! te pup :D

    RăspundețiȘtergere
  17. arata superb fondul de ten aplicat asa.. :)
    o sa caut si eu un buretel din acesta.. chiar arata bine.. :D
    pupici!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ma bucur ca-ti place, eu zic ca este potrivit celor care cauta aspect cat mai natural al tenului. Chiar merita incercat! :P

      Pup!!

      Ștergere
  18. am inecrcat sa dau comanda si nu imi da transportul gratuit, trebuie sa selectez cu 3$,cum se procedeaza? sa imi spui te rog codul cand trebuie introdus? multumesc :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Stai putin sa simulez si eu o comanda, pentru ca nu stiu exact cum se procedeaza. Eu nu le-am primit prin comanda directa! Revin cu detalii ... :)

      Ștergere
    2. Ok, am inteles: asadar, dupa ce ai pus in cos produsul, mergi la checkout si iti apar doua variante de transport, cel cu 3$ si inca unul inclus intr-o banda albastra "airmail" cu 0.00$. Cel de-al doilea este deja bifat din start. Apoi treci la pasul urmator - payment information si in josul paginii ai "coupon code" si casuta aferenta unde introduci codul meu... Pana aici am ajuns, mai departe nu ma duc :P
      Sper ca ti-am putut fi de folos! :)

      Ștergere
    3. am gasit si eu intr-un final, nu vedeam unde e cu 0$.iti multumesc mult pentru raspuns, mie mi s-a blocat si mi-a dat eroare, sper sa imi ramana banii pe card :) voi incerca si azi sadau comanda, in cat timp a venit comanda? te pup

      Ștergere
    4. Cu mare placere, sper sa fie ok pana la urma.
      Pai, in ceea ce priveste comada, la mine a durat un pic peste o luna, dar poate la comenzi nu dureaza atat, nu stiu sigur. O sa mai primesc si eu inca doua produse si o sa vad dc si de data asta o sa dureze asa de mult!
      Ne mai citim, pup!! :)

      Ștergere
    5. multumesc mult pentru raspunsuri :*

      Ștergere
  19. ce fel de card trebuie sa ai ca sa poti comanda?:D

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Un card in lei (schimbul valutar se face automat) Visa sau Mastercard (cele Maestro nu functioneaza pt plati online in afara tarii) sau pay pal. :)

      Ștergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!