"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

marți, 12 februarie 2013

Propunerile mele de Valentine's Day pentru EL


              Va spuneam intr-o postare, nu demult, ca luna februarie trece pentru mine asaaa…fara nicio emotie si ma fofilez elegant pe langa acest Valentine’s Day in asteptarea lunii martie cand sunt cadorisita asa cum se cuvine, cum merit eu pentru minunatul, extraordinarul si nemaipomenitul motiv ca sunt … femeie!! J
            Si tot in postarile mele anterioare si prin diverse comentarii, ma laudam cu mare emfaza cat de cuminte si retinuta sunt eu in perioda asta in a imprastia cu bani intr-o parte si in alta, cum am rezistat valului de reduceri de la Craciun incoace si cat de mandra sunt ca mi-am pus interzis la cumparaturi si ca m-am tinut de cuvant si bla, bla, bla. Evident ca am comis-o pana la urma. Mda, nu m-am putut abtine si mi-am lasat nitel cardul sa-si faca de cap. Ce putea sa ma ispiteasca pe mine Simona alias VintageLook? Pai... o geantaaaaa evident, dar una minunata, extraordinara , nemaipomenita...J dar despre ea intr-un alt post.

            Si cu geanta pe drum si cu cardul mai usor, asa m-a cuprins un sentiment de vinovatie si am inceput sa-mi rod unghiile in cautare de solutii pentru usurarea constiintei. Si am gasit – Valentine’s Day!! Da, ocazia cea mai potrivita sa-l cadorisesc si eu pe el ca sa ii mai indulcesc drumul catre posta pentru ridicarea gentii mele interzise (v-am spus despre ea ca e minunata, extraodinara, nemaipomenita?!!) si sa pot sa am replica la: "Iar ti-ai luat geantaaaa, a cata e? Ai atins suta?" ,"Da, mi-am luat una mica si nesemnificativa, dar sa vezi ce ti-am luat tie se Valentine's day!!!  J 
***
            Haideti sa va impartasesc si voua ideile mele de cadouri pentru EL de Valentine’s Day (intre trei dintre aceste variante am oscilat si eu pana am ales ceva, la sfarsit va arat si ce anume). Va avertizez de la inceput ca ale mele cadouri nu sunt prea romantice, ci mai mult practice si pot fi sursa de inspiratie pentru orice eveniment din viata barbatilor nostrii: 

1. Fiecare barbat trebuie obligatoriu sa aiba cel putin o cravata in garderoba sa. Ce ar fi mai potrivita decat o cravata rosie de Valentine's Day? 
             
Cravata rosie - burgundy by Leo Balzamo 
O gasiti pe Nora's Fashion la un pret mai mult decat decent - 25 lei (noua, cu eticheta, pret pe eticheta 79 euro) AICI.

2. Sau daca nu e fan cravata poate un papion?! Unul tot rosu - burgundy din matase:
                                           
Papion rosu GINO - pret 50 lei, AICI 


3. Si daca vorbim de cravate si papioane, gandul ma duce automat la reducerile de 70% de pe Asos. Am gasit o gramada de camasi superbe la preturi bune:
                                                  Image 1 of ASOS Oxford Shirt
ASOS Oxford Shirt - 11 lire (cca 60 lei) AICI
Image 1 of ASOS Oxford Shirt With Contrast Pocket
ASOS Oxford Shirt With Contrast Pocket - 11 lire AICI
Image 1 of ASOS Smart Shirt
ASOS Smart Shirt - 12,50 lire (cca 69 lei) AICI

4. Cu un parfum, nu cred ca dam gres niciodata, mai ales daca stim ce anume ii place lui. Din cercetarile mele, un top trei cele mai iubite parfumuri de catre barbati, ar fi acestea:
Armani Code Eau de Toilette pentru  barbati 50 ml
ARMANI CODE Giorgio Armani - 201 lei/50 ml pe Aoro.ro AICI
Dior Fahrenheit Absolute Eau de Toilette pentru  barbati 50 ml
Fahrenheit absolute Dior - 228 lei/50 ml pe Aoro.ro AICI
Si evident cel mai iubit parfum, "mireasa colectiei" :
Paco Rabanne 1 Million Eau de Toilette pentru  barbati 50 ml
1 million Paco Rabanne - 180 lei/ pe Aoro.ro AICI

Lui ii place Issey Miyake L'Eau D'Issey Pour Homme


5. Si pentru ca si barbatii au nevoie de ingrijire, mai bine decat un clasic afer shave sau o spuma de barbierit, cred ca s-ar potrivi o crema de fata. 
Vichy Homme Hydra-Mag C gel crema
Vichy Homme Hydra Mag C - 86 lei AICI

6. Intr-un mod mai abrupt trec cu recomandarile pentru genul de barbat mai practic, mai energic si sportiv si, din ceea ce am observat eu, multi barbati sunt pasionati de bricege. Daaa, nu stiam, insa am avut ocazia sa descopar asta anul trecut. Cele de la Victorinox stiu ca sunt de foarte buna calitate si isi merita banii (ca si setul de cutite pe care il am eu, de altfel):
Briceag Victorinox 0.3803 Sportsman
Briceag Victoinox Sportsman - 49 lei AICI
Briceag Victorinox Fisherman
Briceag Victorinox Fisherman - 88 lei AICI
7. Trei modele de curele din piele, tot pe pe Asos:
Image 1 of ASOS Leather Studded Belt
ASOS Leather Studded Belt - 6 lire (cca 33 lei) - AICI
Image 1 of ASOS Tweed And Leather Belt
ASOS Tweed And Leather Belt - 10,50 lire (cca 58 lei) - AICI
Image 1 of Firetrap Studded Belt
Firetrap Studded Belt - 12 lire ( cca 66 lei) - AICI

8. O carte, pentru genul de barbat caruia ii place sa citeasca. Am ales ales ceva interesant zic eu: "Motorul cu aburi, tiparul, sistemul bancar, vaccinul, telefonul, internetul... puteti sa va imaginati lumea fara ele?
50 de idei geniale este o fascinanta calatorie de descoperire a celor mai importante idei pe care le-au avut vreodata oamenii. John Farndon a apelat la o serie de experti, care au cazut de acord in privinta unei liste cu 50 de idei, de la cele elementare, cum ar fi roata, pana la cele mai pretentioase, cum ar fi teoria cuantelor."
50 de idei geniale care au schimbat omenirea - 13,49 lei AICI

9. Si mai la sfarsit am lasat o serie de portofele absolut superbe de care m-am indragostit. Sunt ... atat de frumoase si lucrate impecabil (cel putin din ceea ce se vede in poze). Nu stiu cum se comanda, nu am studiat inca site-ul, si preturile sunt destul de maricele, in euro din cate vad eu, insa chiar arata grozav. Va pun doar cateva poze:
Si alte modele cu aspect vintage din piele cerata, absolut superbe, puteti gasi AICI.

10. Dar pentru cei care sarbatoresc Valentine's Day asa cum se cuvine, poate cea mai la indemana surpriza, cea mai romantica si mai potrivita evenimentului este o crearea unui cadru intim cu lumanari parfumate, ciocolata, o sticla de vin rosu si multa iubire.

---------------------------------------------------------------------------

Cam acestea au fost propunerile mele, iar eu am ales pentru el un sacou oliv. E pe drum si el...cu geanta mea!! :)

Voi sarbatoriti Valentine's Day? Daca da, ce ati ales pentru EL?

VintageLook 

12 comentarii:

  1. :)) Cred ca toate facem asa, noi ne cumparam tot ce vrem si de ei cam uitam. La mine e bine ca-si ia singur:))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Hihi, si la mine isi ia singur cam tot ce are nevoie, si nici nu are treaba cu cumparaturile mele, dar cand ma vede iar cu o geanta noua...pfff :))))

      Ștergere
    2. Obsesia (la mine e deja obsesie) cu gentile o am si eu. Stie ca ele sunt slabiciunea mea si deja nu mai zice nimic, stie ca zice degeaba.:))

      Ștergere
  2. Trebuie neaparat sa il fac sa nu se uite la postarea ta, ca sigur dau faliment!Ai ales lucruri care i se potrivesc si prietenului meu m-au mult decat perfect!Nu stiu ce sa spun in privinta papionului, nu e genul meu, insa cravata e foarte frumoasa si as purta-o si eu daca ar fi fost mai slim fit :D
    SImo, m-au anuntat acum de acasa ca au ridicat pachetelul, dar imi face tata o poza mai tarziu cand are timp.Iti multumesc mult mult mult pentru gestul tau frumos!Abia astept sa imi faca tata unboxing live pe skype:)
    Pupicei!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Anaaaa, si eu am o colectie de cravate suprbe, dar subtirele cum zici si tu! :)
      Al meu barbat poarta papioane, chiar are unul rosu superb si imi place tare mult cum ii vine, trebuie sa-l determin sa poarte si cravate :P

      Ma bucur tare ca a ajuns coletul, ai un tata super tare, deci il deschideti live, suuuuper!! :D

      Pupici si de la mine!!

      Ștergere
  3. ...si pe langă mine trece fara nici o emotie .Nu le sarbatoresc!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Lasa ca vin 1 si 8 martie, atunci sigur le sarbatorim, nu?! :D

      Ștergere
  4. Armani code este parfumul preferat al sotului (nu ca mie mi-ar displace) :)))Daca nu il avea cu siguranta ar fi fost un cadou reusit.Iar primul portofel mi se pare foarte frumusel,ceva in genul acela i-am luat eu de Craciun.Anul asta de Valentine`s ne sarbatorim simbolic,iesim in oras,facem multe fotografii,bem ceva si apoi venim acasa la un movie night romantic :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Recunosc ca nu stiu cum miroase Armani Code si cand am cautat material pentru postare asta, am fost uimita sa vad cat de apreciat este de catre barbati. L-am gasit pe locul 2 in preferinte dupa 1 million, asa ca mi-am propus sa merg sa-l miros cu prima ocazie.

      Deci, legat de portofelele acelea, chiar sunt super faine, nu am mai vazut asa calitate de nu stiu cat timp. Am pus doar doua exemple, insa sunt foarte multe pe site-ul acela. Si eu mi-am propus sa ii cumpar unul prietenului meu de ziua lui, sigur o sa-i placa mult, mult de tot. Unde mai pui ca am vazut si o geanta faina acolo pe site :))))

      Allesandra, eu zic ca cel mai frumos este sa sarbatoresti Ziua Indragostitilor asa cum ai spus tu ...

      Pupici!!

      Ștergere
  5. Noi suntem casatoriti de 17 ani...Ne iubim acum, poate mai mult decat la inceput; mai linistit si mai intelept dar mai mult!:)
    Am avut si VDay cu inimi, bomboane, lumanari, romantisme si cadouri insa, asa cum e firesc, in fiecare parte a vietii, exista un specific si un farmec - daca stii sa-l vezi/daca vrei sa-l creezi; similar, in fiecare etapa a unei relatii, sunt tabieturi si tabieturi...
    Acum sarbatorim doar intr-un fel Valentine's Day; insemnand ca nu vrem si nu luam cadouri insa avem grija sa bucuram sufletul celuilalt cu cate ceva gen: o prajitura, un bilet romantic sau unul senzual:)), o felicitare online (asta-i partea mea) sau ghiocei/frezii/trandafiri, o melodie de-a noastra si un dans tandru in doi, o plimbare in care povestim numai despre noi doi (asta-i partea lui!)...
    Bine ca n-am vazut postarea ta inaintea acestei zile (chiar nu inteleg cum mi-a scapat!) caci exista riscul sa ma abat de la intelegere...:P
    Purtand 1 Million... eu nu-mi las barbatul sa iasa din casa :P; miroase atat de senzual (pe el) incat "are voie" sa se dea doar pentru mine!:))

    Te pup, Simona!

    Ilda
    Lavender Thoughts

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sper sa ca iti dai seama cat esti de bogata, draga mea, Ilda!! Imi pare rau ca nu te cunosc personal si ca nu faci parte din grupul meu apropiat de prieteni, tu esti exact genul acela de oameni cu care imi place sa ma inconjor...ma inspiri cu fiecare interactiune! :)

      Acum ca zici, o sa-mi oblig barbatul sa poarte 1 million pentru mine odata, sa vad ce impresie imi va lasa...:P

      Pupici!!

      Ștergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!