"Mândria merge înaintea pieirii şi trufia merge înaintea căderii."
Acest blog conține link-uri de afiliere (profitshare, 2performant, iHerb etc).

sâmbătă, 23 februarie 2013

Particip oficial la Campania vALLuntar!

          Impinsa de la spate de Cristina si Alina, m-am inscris si eu anul acesta in Campania vALLuntar, campanie care a strans in total 240 de bloggeri.
Precum probabil ati aflat pana acum, anul acesta bloggerii participanţi la campanie vor primi câte un copac pentru 15 comentarii la recenzia publicată pe blogul lor la o carte ALL.
            Dacă o recenzie are mai mult de 15 comentarii, celelalte comentarii se vor cumula cu comentariile de la alte recenzii, de pe alte bloguri, şi la 20 de comentarii, o echipă a Grupului Editorial ALL va planta încă un copac într-un loc ales de ROMSILVA.

Eram usor nehotarata in a deveni membru activ in aceasta campanie, pentru ca nu am mai facut niciodata o recenzie vreunei carti si nu prea stiu care sunt regulile unei astfel de postari, insa intr-un final m-am gandit ca nu ar fi rau sa iau toata aceasta experienta ca pe o provocare, iar cand vine vorba despre citit si scris, provocarea este una care ma atrage.

Cartea aleasa de mine este GARGUI, de Andrew Davidson, sunt foarte fericita sa o am in colectia mea, dar si mai fericita sunt sa stiu ca pot lua parte la o campanie care are drept scop plantarea unor copaci, iar faptul ca noi de aici (mai mult voi prin intermediul comentariilor voastre), putem face acest lucru posibil, ma umple de incantare si bucurie.

Asadar, eu citesc in aceasta perioada de timp, iar pe voi va invit sa ma sustineti luna viitoare cand voi posta recenzia, printr-un comentariu, indiferent de natura lui, astfel incat impreuna sa putem planta cel putin un copacel, desi recunosc ca mi-ar placea ca de aici, de la cititorii mei si cu sprijinul celor de la Editura All sa dam viata la doi copacei. 

Va pup si astept sustinerea voastra in luna martie!!! 


                          VintageLook 

18 comentarii:

  1. Interesant proiect dar oare e pe bune? Chiar planteaza ei un copac cine-stie-unde pentru ca o sa strangi tu "n" comentarii? Mi-e greu sa cred asta :}.
    Sigur o sa-ti iasa o recenzie solida, tu ai talent la scris nu gluma :P.

    RăspundețiȘtergere
  2. Si eu particip :D Sa plantam cat mai multi copacei! Spor la citit :*

    RăspundețiȘtergere
  3. If you would like to know more about my Secret Giveaway,just click on this link:
    http://mykaleidoscopeeyes.blogspot.com/2013/02/my-secret-giveawayshhh.html
    Thank you;)
    xoxo Veselina

    RăspundețiȘtergere
  4. Lectura placuta, sper sa-ti placa si promitem sa tunam 'apa' (comentarii, si anume) sa cresca si copacelul tau :)

    RăspundețiȘtergere
  5. sa speram ca e adevarat :) spor la citit , eu te sustin

    RăspundețiȘtergere
  6. Spor la citit. Din păcate nu știu jimic nici despre cartea aleasă de tine, nici despre autor. Abia aștept să aflu! :)
    Te susțin!

    RăspundețiȘtergere
  7. Foarte tare!
    Felicitari pentru ca iei parte la campanie, este intradevar o idee stralucita. Promitem ca o sa comentam...:)oricum aveam puncte de vedere insa acum, data fiind si cauza...or sa se adune o multime de comentarii:)
    te pup!

    RăspundețiȘtergere
  8. Va multumesc mult, fetelor, promit ca voi comenta si eu tuturor celor care v-ati inscris in campanie, sper sa strangem cat mai multe comentarii. :)

    RăspundețiȘtergere
  9. Dupa ce am citit, mi-am spus: "As vrea sa pot sa scriu si eu astfel!"...
    Cu alte cuvinte, mi-a placut postarea ta si maniera in care ai gandit-o (adevarul e ca nu-mi amintesc sa fi existat articol scris de tine care sa nu-mi fie pe plac)!
    Sigur stii ca de la mine vei avea comentariu (si like)!:)

    Pup, draga mea!
    Ilda
    Lavender Thoughts

    P.S. Azi am primit si eu cartile; m-a inspirat momentul si am scris spontan, lejer despre aceasta bucurie!


    RăspundețiȘtergere
  10. foarte buna alegere!am citit-o pe nerasuflate,e impresionanta!!!

    RăspundețiȘtergere
  11. Referitor la ce a spus Fede trebuie sa fim mai increzatori si in acelasi timp cei care se gasesc mai aproape de organizatori sa monitorizeze treburile.
    Welcome in the club! :*

    RăspundețiȘtergere
  12. Sigur voi comenta aici! Am fost acceptata şi eu in campanie.

    RăspundețiȘtergere
  13. Chiar ma gandeam cand o sa te inscrii si tu la campanie, stiam ca iti plac cartile, chiar nu puteai rata campania asta :). Abia astept recenzia.

    RăspundețiȘtergere
  14. Felicitari! Eu nu m-am putut inscrie pentru ca pe 9 martie fac un anisor :(

    RăspundețiȘtergere
  15. Multumesc fetelor, o sa va sustin si eu pe cele care sunteti in camapanie! Abia astept sa citesc prima recenzie, la mine o sa mai dureze ceva, gasesc mai greu timp sa citesc acasa!

    O duminica placuta tuturor!!

    RăspundețiȘtergere
  16. Ce ma bucur ca ai luat aceasta decizie,eu nu simt ca as avea talentul necesar si nu cred ca as fi in stare sa fac o postare care a placa,dar tu...o,daaa,ai talent.

    RăspundețiȘtergere

Prin utilizarea acestui formular ești de acord cu stocarea și manipularea datelor tale pe acest site web.

Comentariul tău va fi publicat după moderare. Îți mulțumesc pentru feedback, părerea ta este foarte importantă pentru mine!